دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: ده‌نمكي بالاتر اصغر فرهادي قرار گرفت

یار همراه
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر_نرم افزار
    ارسال تشکر
    3,958
    دریافت تشکر: 9,802
    قدرت امتیاز دهی
    5193
    Array
    آسد مرتضي's: جدید47

Lightbulb ده‌نمكي بالاتر اصغر فرهادي قرار گرفت

مسعود ده‌نمکی با نظرسنجی صورت‌گرفته برنامه هفت، از سوی مخاطبان با ۵۱.۷ درصد آرا در صدر جدول کارگردانان رکوردشکن گیشه قرار گرفت و اصغر فرهادی با ۳۴.۷ در رده دوم ایستاد.به گزارش فارس، شب گذشته برنامه «هفت» ویژه سی و یکمین جشنواره بین المللی فیم فجر از شبکه سوم سیما به روی آنتن رفت.

سئوال نظر سنجی پیامکی برنامه در خصوص رکورد شکن ترین کارگردان گیشه مطرح شد که طی آمار اعلامی این نظر سنجی مسعود ده نمکی با 51.7 درصد به عنوان رکورد شکن ترین کارگردان گیشه و اصغر فرهادی نیز با 34.7 درصد در رده دوم این جدول شناخته شد.

بنابر این گزارش، کارگردانان دیگری این نظر سنجی سعید سهیلی و ایرج طهماسب بودند که مسعود ده نمکی از سوی مخاطبین در صدر جدول رکورد شکن ترین کارگردان گیشه قرار گرفت.مسعود ده‌نمکی با نظرسنجی صورت‌گرفته برنامه هفت، از سوی مخاطبان با ۵۱.۷ درصد آرا در صدر جدول کارگردانان رکوردشکن گیشه قرار گرفت و اصغر فرهادی با ۳۴.۷ در رده دوم ایستاد.
    به گزارش فارس، شب گذشته برنامه «هفت» ویژه سی و یکمین جشنواره بین المللی فیم فجر از شبکه سوم سیما به روی آنتن رفت.

سئوال نظر سنجی پیامکی برنامه در خصوص رکورد شکن ترین کارگردان گیشه مطرح شد که طی آمار اعلامی این نظر سنجی مسعود ده نمکی با 51.7 درصد به عنوان رکورد شکن ترین کارگردان گیشه و اصغر فرهادی نیز با 34.7 درصد در رده دوم این جدول شناخته شد.

بنابر این گزارش، کارگردانان دیگری این نظر سنجی سعید سهیلی و ایرج طهماسب بودند که مسعود ده نمکی از سوی مخاطبین در صدر جدول رکورد شکن ترین کارگردان گیشه قرار گرفت.

آهنگران سرشان شلوغ است ...
    بايد نعل تازه بسازند براي اسب ها ...

2. 8 کاربر از پست مفید آسد مرتضي سپاس کرده اند .

همکار تالار مهندسی برق
    رشته تحصیلی
    کارشناسی ارشد مهندسی برق - مکاترونیک
    ارسال تشکر
    215
    دریافت تشکر: 647
    قدرت امتیاز دهی
    1159
    Array
    farzadsw's: جدید21

پیش فرض پاسخ : ده‌نمكي بالاتر اصغر فرهادي قرار گرفت

من نمی دونم با صحبتها چه چیزی رو می خوان نشون بدن. رکورد فروش گیشه یک "آمار هست". آمار رو به نظر سنجی نمی گذارن که! مثل این میمونه که نظر سنجی مطرح بشه میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات تو ایران بیشتره یا سوییس؟
    من شخصا دهنمکی رو به عنوان کارگردان قبول ندارم که حالا بیام با بقیه کارگردانها مقایسه کنم ولی اگر من هم تو این نظر سنجی مضحک شرکت می کردم قطعا به دهنمکی رای می دادم ، چون در حقیقت رکورد گیشه دست این بشر هست و به نظر و سلیقه من بستگی نداره!
    اما نکته جالب اینجاست که با مطرح کردن این نظر سنجی از اساس مضحک و اشتباه سعی میکنن بگن مردم دهنمکی رو بیشتر از فرهادی قبول دارند.
    * وقتی مطلب رو از جایی کپی می کنید، حداقل یکبار خودتون بخونیدش: یه پاراگراف دقیقا تکرار شده. اگر نویسنده اصلی به ذهنش نرسیده این کار اشتباهه ، لااقل شما تصحیحش کنید.

4. 3 کاربر از پست مفید farzadsw سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی هوافضا
    ارسال تشکر
    92
    دریافت تشکر: 130
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    maryam16's: جدید103

پیش فرض پاسخ : ده‌نمكي بالاتر اصغر فرهادي قرار گرفت

آمارشون اشتباه است
    کسی ندانست که کوه چون سنگ بود تنها شد یا چون تنها بود سنگ شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)