همکار تالار نجوم
دوست عزیز با این توضیحاتی که شما اولش دادین ما زهرترک شدیم!!!صفر مطلق كلوين ديگر مطلق نيست
من خودم هنوز مطمئن نيستم
دانشمندان مجبور به بازنویسی قوانین فیزیک شدهاند، چرا که توانستهاند به دمایی پایینتر از صفر کلوین یا صفر مطلق دست یابند. فیزیکدانان دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان آلمان با استفاده از اتمهای پتاسیم و تشکیل یک شبکه استاندارد از آنها (بوسیله میدانهای مغناطیسی و لیزرها) نوعی گاز کوانتومی را تولید کردهاند. وقتی میدانهای مغناطیسی به طور ناگهانی تنظیم میگردند، اتمها از سطح پایین انرژی به بالاترین سطح انرژی ممکن تغییر وضعیت میدهند.این تغییر ناگهانی (که با استفاده از میدانهای لیزری ثابت نگه داشته میشود) منجر به ایجاد دمایی میگردد که فقط چند میلیاردم کلوین از صفر مطلق کمتر است.در صورتی که بتوان به دمای کمتر از صفر کلوین رسید، ممکن است فرمهای جدیدی از ماده کشف گردد
در صورتی که بتوان به دمای کمتر از صفر کلوین رسید، ممکن است در آزمایشگاهها فرمهای جدیدی از ماده کشف گردد، اما این کار عوارض جانبی هم دارد. در حالت عادی یک توده اتم به خاطر وجود نیروی گرانش به سمت پایین جذب میگردد، اما این امکان وجود دارد که برخی اتمها در صورتی که به دمای کمتر از صفر مطلق برسند، به جای پایین آمدن در فضا معلق شده و بالا بروند. همچنین در این شرایط اتمها با از هم گسیختگی، انرژی تاریک (که عامل اصلی انبساط جهان است) ایجاد میکنند.
بعدش دوباره گفتین به میلیاردمش رسیدن و هنوز به خودش نرسیدن!!!
آخه چرا با احساسات مردم بازی می کنین خب؟!؟!
- - - به روز رسانی شده - - -
دوست عزیز با این توضیحاتی که شما اولش دادین ما زهرترک شدیم!!!صفر مطلق كلوين ديگر مطلق نيست
من خودم هنوز مطمئن نيستم
دانشمندان مجبور به بازنویسی قوانین فیزیک شدهاند، چرا که توانستهاند به دمایی پایینتر از صفر کلوین یا صفر مطلق دست یابند. فیزیکدانان دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان آلمان با استفاده از اتمهای پتاسیم و تشکیل یک شبکه استاندارد از آنها (بوسیله میدانهای مغناطیسی و لیزرها) نوعی گاز کوانتومی را تولید کردهاند. وقتی میدانهای مغناطیسی به طور ناگهانی تنظیم میگردند، اتمها از سطح پایین انرژی به بالاترین سطح انرژی ممکن تغییر وضعیت میدهند.این تغییر ناگهانی (که با استفاده از میدانهای لیزری ثابت نگه داشته میشود) منجر به ایجاد دمایی میگردد که فقط چند میلیاردم کلوین از صفر مطلق کمتر است.در صورتی که بتوان به دمای کمتر از صفر کلوین رسید، ممکن است فرمهای جدیدی از ماده کشف گردد
در صورتی که بتوان به دمای کمتر از صفر کلوین رسید، ممکن است در آزمایشگاهها فرمهای جدیدی از ماده کشف گردد، اما این کار عوارض جانبی هم دارد. در حالت عادی یک توده اتم به خاطر وجود نیروی گرانش به سمت پایین جذب میگردد، اما این امکان وجود دارد که برخی اتمها در صورتی که به دمای کمتر از صفر مطلق برسند، به جای پایین آمدن در فضا معلق شده و بالا بروند. همچنین در این شرایط اتمها با از هم گسیختگی، انرژی تاریک (که عامل اصلی انبساط جهان است) ایجاد میکنند.
بعدش دوباره گفتین به میلیاردمش رسیدن و هنوز به خودش نرسیدن!!!
آخه چرا با احساسات مردم بازی می کنین خب؟!؟!
![]()
استعداد برتر سایت
قانون صفرم ترمودینامیک میگه که برای داشتن یک جریان نیاز به اختلاف پتانسیل داریم.
برای همین تا دمایی سرد تر از دمای مورد نظر نداشته باشیم نمی تونیم به اون دما برسیم.
من تکنیک خنک سازی با میدان مغناطیسی رو دیدم .این دما های خیلی پایین هم به همین روش بدست میاد.
اگر این روش را بتوان با اثر ژول تامسون ترکیب کرد احتمالا شاید بشه به صفر مطلق رسید.
اجسام جامد رو نمیشه فشرده کرد اما میشه توسط میدان گرانشی منقبض کرد.
در این حالت به جای افزایش شدت فوتون های گسیل شده از جسم فرکانس انها افزایش پیدا می کنه.
این افزایش فرکانس با میزان انقباض رابطه مستقیم داره.بعد منبسط کردن جرم دما تا صفر مطلق کاهش پیدا می کنه.
به احتمال زیاد هم الکترون ها به هسته سقوط می کنند و جرم به مدت کوتاهی قبل از انفجار سیاه چاله تبدیل میشه.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)