دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 71

موضوع: یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    ارسال تشکر
    2,132
    دریافت تشکر: 979
    قدرت امتیاز دهی
    1808
    Array

پیش فرض پاسخ : یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:

منم بانظرتون موافقم

2. 3 کاربر از پست مفید pegah*_ سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    33
    دریافت تشکر: 12
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    pasha 64's: لبخند

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi42 نمایش پست ها
    سلام

این حرف تا حد 90درصد درسته.پسرا در 90 درصد موارد با دخترانی که قبلا دوست بودن ازدواج نمیکنن واگه هم بکنن بازم90 درصد به طلاق منجر میشه چون اساس بنیان خانواده که اعتماده در بعضی خانواده هاکه با انجام مراسمات سنتی و درمحیطی سالم هست دیده نمیشه چه برسه به این روابط که خود پسر شاهد این رفتار ها باشه.

دختران عزیز من پسرم وتو محیط پسرا بودم وتقریبا هر قشری از پسرا روباهاشون رو برو شدم. لطفا به دوستی های خیابونی تن ندین چون تا اخر عمر بدبخت میشین.نگین اینا چیزای ساده ای هستن بلکه خیلی خطرناکن.خواهشم اینه که به هوس های خیابونی تن ندید.توروخدا.اینو یه پسر میگه که از اونور ماجرا میاد. 95 درصد این درخواستها فقط برای ارضای نیازهای غیر معقولانست نه عشق نه ازدواج پیش روی شما نیست . فقط مدت سرکارتون میذارن.میدونستین پسرا تموم اس هایی که شما براشون میفرستین تو جمع پسرونه با صدای بلند میخونن و بهتون میخندن؟ میدونستین انگیزه خیلی از کاراشون فقط کارت شارژ و اخازی و........ هست ؟ هر سوالی داشتین خصوصی یا عمومی بپرسین.هرکی هم مخالفه هر جور که شده اثبات میکنم اشتباه میگه. واقعیت همینه حالا میخواین بپذیرین میخواین نه ولی من که تو محیط پسرونم تموم این ماجراها رو دیدم و میدونم چیزی به عنوان دوستی خیابونی سالم نداریم و نداریم ونداریم وهر چی تو مغزتون فرو بردن دروغه.
    حرف حساب که جواب نداره درست درست
    منم از شما دختران می خوام که واقعا مراقب باشید وقتی که پا به درون آن بزارید اصلا متوجه نیستیت که چه اتفاقی می افته
    به نام خداوني كه قلب ها خواسته و ناخواسته به نام او مي تپند
    (خدا دوستت دارم)

4. 3 کاربر از پست مفید pasha 64 سپاس کرده اند .

دوست جدید
    ارسال تشکر
    421
    دریافت تشکر: 839
    قدرت امتیاز دهی
    2520
    Array

متاسفانه اکثر دوستان دارن از دید اشتباه به قضیه نگاه میکنن و البته برای افراد زیر 25 کاملا طبیعیه!
    من به عنوان یک پسر اصلا ناراحت نمیشم اگر خانم آیندم قبلا با پسری دوست بوده باشه! فقط دوست و نه بیشتر!
    خواهش میکنم اینو با بی غیرتی اشتباه نگیرید.

من تو محیط کارم با همکارام خیلی دوستانه صحبت میکنیم و حتی گاهی باهم دیگه درد دل میکنیم!
    چنین دوستی هیچ ایرادی نداره بلکه از نظر من خیلی سازنده هم هست.
    یک دوست غیر همجنس در خیلی موارد بهتر از دوست همجنس میتونه کمک کنه!
    مثلا همین چند روز پیش یکی از همکارای خانمم با شوهرش دعواش شده بود و من سعی کردم بهش کمک کنم. اینطور که پیداس خیلی خوب راهنماییش کردم. حداقل خودش اینطور میگه!

من اگر بخوام ازدواج کنم حتماً و حتماً باید چند ماه با خانم آیندم دوست باشم تا کاملا اونو بشناسم.
    ازدواج چیزی نیست که من بخوام ریسک کنم.

اما من همین الان دوست دختر دارم که به هیچ عنوان قصد ازدواج با اونو ندارم و البته این موضوع رو روز اول بهش گفتم.
    خودش دوس داره شانسشو امتحان کنه و فکر میکنه میتونه نظر منو عوض کنه!
    دوست دختر من واقعا دختر خوبیه اما به همین دلایلی که دوستان در بالا گفتن یعنی بی اعتمادی قصد ازدواج با اون رو ندارم.
    دلیل این بی اعتمادی من بخاطر صخبت کردن نیست و فراتر از این مسائل هست.

در کل سنگینی رفتار یک دختر جذاب ترین موضوع برای یک پسر هست. این رو نباید با پوشش، مذهب و اعتقادات و یا ... اشتباه گرفت.
    یک دختر سنگین و فهمیده میتونه با یک پسر دوست باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد.
    ویرایش توسط emer62304 : 8th December 2012 در ساعت 08:26 PM

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    ارسال تشکر
    4,046
    دریافت تشکر: 1,450
    قدرت امتیاز دهی
    791
    Array
    ^*زهرا*^'s: جدید167

خب بله یک دوستی عادی نه دوستی که با عنوان ازدواج شروع بشه و به ازدواج منجر نشه و فقط بخاط سر کار گذاشتن و لذت بردو و.... باشه!! دوستی های عادی (که فقط عادی باشه) بنظر من هم عیبی نداره!!
    خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
    که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!

7. 3 کاربر از پست مفید ^*زهرا*^ سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    دوم دبیرستان
    ارسال تشکر
    164
    دریافت تشکر: 46
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

بعللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللهممنون یه چیزایی فهمیدم

9. 6 کاربر از پست مفید mahia.z سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

نقل قول نوشته اصلی توسط emer62304 نمایش پست ها

در کل سنگینی رفتار یک دختر جذاب ترین موضوع برای یک پسر هست. این رو نباید با پوشش، مذهب و اعتقادات و یا ... اشتباه گرفت.

ما هم همینو. گفتیم:

یک نکته: همیشه به یاد داشته باشین اکثر پسرا بر عکس اونچه که بعضا در ظاهر نشون میدن از دختران متین وسنگین خوششون میاد. قسمت دختران جلف هم مردان هوس بازه .اینو حاظرم روش به هرچی میپرستین قسم بخورم. سنگینی ومتانت نه فقط به پوشش و یا تیپه بلکه به رفتار بستگی داره. شما میتونین سه تا چادر بپوشین اما خیلی سبک باشین وجلف. ولی میتونین لباس باز بپوشین ولی اونقدر سنگین باشین که کسی جرات نکنه و به خودش اجازه نده بهتون بد نگاه کنه. اینا فقط به خودتون بستگی داره. من که در متن جریانم و دقیا میدونم پسرا با چه کسانی دوس دارن ازدواج کنن اینو به خوبی متوجه شدم. لطفا سعی کنین رفتارتون در جامعه اطراف سنگین باشه . نه لزوما برین حتما حجاب داشته باشین بلکه حتی اگه مینی ژوپ هم پوشیدین سعی کنین رفتارتون طوری باشه که حتی پسران بی ادب نیز سر تعظیم در برابرتون فرود بیارن. دخترانی که جلف بازی ومسخره بازی درمیارن درسته که زودتر ازدواج میکنن اما معمولا با بدترین پسران ازدواج میکنن که زندگیشون جهنمه.

در مورد دوستی باید عرض کنم در خارج از کشور ما پایه خانواده ها بر اساس دوستی شکل میگیره اما متاسفانه در ایران این مسئله بد جا افتاده و اکثر پسران ودختران احساس میکنن که هدف چیز دیگه ایه. نمیشه زیاد ریز شد... . کلا در ایران دوستی یعنی در لبه تیغ بودن حالا اگه متوجه شده باشین من گفتم 90 دصد افراد موفق به ازدواج و..... نمیشن و نگفتم همه چون همیشه در همه چیز استثنا وجود داره. و شما نمیتونین استثنای خودتونو به همه جامعه تعمیم بدین.

11. 5 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg00 نمایش پست ها
    حرف شما کاملاصحیح امااین پسرابادخترای ازدواج میکنن که فکرمیکنن تاحالاباکسی رابطه نداشته اماجالب اینکه زنای این اشخاص کسای هستند که قبلاباچندنفررابطه داشتن.اونموقع چی میشه؟
    ببینید برای جلوگیری از اینکار باید تحقیق کرد باید مطالعه کرد باید با افراد مطلع مشورت کرد باید دوران نامزدی رو حداکثر استفاده برد.

هیچ کسی نگفته نرین با زن ایندتون اشنا بشین اما دوستی راهش نیست. میتونین باهاش صحبت کنین و یا دورادور زیر نظرش بگیرین . ولی اگه برین باهاش دوستی کنین حتی اگه تا اون موقع دوستی نداشته و چشم وگوشش بسته بوده این باب باز میشه که بعدا با اشخاص دیگه ای رابطه داشته باشه. این صحیح نیست که شما برای اینکه کسی با دختر مورد نظرتان دوست نشه خودتون برین باهاش دوست بشین.

13. 4 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

در زندگی هرگز نشو مدیون احساس کسی....
    نا بناشد رایگان مهرت گروگان کسی.....
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی........
    صبر کن گوهر شناس لایقی پیدا شود...........

واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااییییییییییییییییی یییییییی نمیدونی پسرا چی هستن!!!!!!!!!!!!!!! از داداشای خودم گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    باورت نمیشه چه فیلمایی که بازی نمیکنن!!!!! یعنی در تصورتم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به تمام معنا شاخ ...........
    حالا شاخ که خوبه واقعا آدم متاسف میشه که .....
    گاهی اونقدر من عصبانی میشم یه لحظه واقعا اون همه مهر و محبت نسبت به داداشم رو دیگه حس نمیکنم
    یبارم پسرخالم توی یه مبارزه توی باشگاه سرش زخمی شد بعد به این دختره گفته بود من واسه تو با خونوادم دعوا کردم سرمو زدم به شیشه
    به اونیکی گفت من واسه تو اینکارو کردم تا خونوادم راضی شن! پس صبر کن
    دختره شک میکنه .. منو پیدا میکنه آخه اگه داداشم وقت نداشته باشه پسر خاله هام منو میبرن کلاس میارن
    خلاصه این دختر خانومه میاد آموزشگاه منو پیدا میکنه ازم میپرسه که واقعا این توی خونه سر من دعوا میگیره؟
    منم همه رو گذاشتم کف دستش گفتم دروغ میگه این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه تو واسه چی حرف یه پسرو باور میکنی!!!!!!!! تو برو به زندگیت بچسب!!!!!!!!!! و واقعا هم همینطور شدا!!! هیچ کدوم این دوست دختراشو نمیخواد
    البته خب شاید هم یک در یک میلیون کسی باشه که در طی دوستی واقعا دختر رو بخواد
    اما اون هم بعد توی زندگی بجای شوهر میشه زندانبان........ البته امیدوارم اینطور نشه...
    در هر صورت در این زمینه پسر جماعت .....
    ( در پرانتز دور از جناب همه ی پسرای خوب....)
    ولی توی این زمینه ی دوست و دوست بازی، اینا چیزی هست که من هر روز تو خونه و خونواده دارم از داداشا و پسر خاله هام میبینم.....

15. 10 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شیمی دارویی
    ارسال تشکر
    233
    دریافت تشکر: 251
    قدرت امتیاز دهی
    435
    Array
    davoud13's: سکوت

سلام. سعی کنید با دوست دختر خودتون ازدواج کنید والا مجبورید با دوست دختر دیگران ازدواج کنید.

17. 2 کاربر از پست مفید davoud13 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شیمی دارویی
    ارسال تشکر
    233
    دریافت تشکر: 251
    قدرت امتیاز دهی
    435
    Array
    davoud13's: سکوت

سلامخدایا به خوبا زن دادی به بدها دوست دختر نکنه منو برای تماشا به این دنیا فرستادی؟

19. 2 کاربر از پست مفید davoud13 سپاس کرده اند .

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)