خیلی باهاله ؟نه؟
سرباز آمریکایی در حال هم زدن غذای نذری
![]()
کاربر اخراج شده
خیلی باهاله ؟نه؟
سرباز آمریکایی در حال هم زدن غذای نذری
![]()
ویرایش توسط M@hdi42 : 24th November 2012 در ساعت 11:24 PM
ab.bb, Alpha110, ✿elnaz✿, biomachanic, Dirya_Del, Dorna dordone, Esi-72, H37, hossein24, hossien, Joseph Goebbels, kahrupay, leyli man, m.g.s.t.r, mahia.z, marziyh, masihnabizadeh, mehrab123, memory1986, meys@m, mozhgan.z.1368, nafise khanom, natanaeal, plarak12, saamaaneh, Sabo3eur, sahar72, sebtoshshaikh, shivana69, soham 313, solinaz, toot farangi, م.محسن, ماه آفرید, ماری مریم, معمار حانیه, چکامه91, نارون1, نسیم بهآر, وحید 0319, یاسمین5454, yasaman hedayati, ^*زهرا*^, بادامینا, باستان شناس, حسین متقی, درجات معنوی, رضوس, زهرا قربانی, سها, سونای, سونای69, عرفان سلیم زاده
همکار تالار مهندسی برق
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
امام علی ( ع ) فرمودند : " هیچ انسانی نه بد است و نه خوب . بلکه هر انسانی یک رسالت بر دوش خود دارد که با مجموعه اعمال و رفتارش ان رسالت را به سرانجام می رساند . "
اگرچه این سرباز زیر دستورات مقام بالایی هست ، اما یادمون باشه که قضاوت تنها کار خداست و ما نباید در مورد کارها و رفتار دیگران قضاوت کنیم .
و باز هم یه نکته دیگه : قضاوت کردن کار خداست و نه هیچ کس دیگه .
من هم از این کار انسان دوستانه سرباز امریکایی خیلی خوشحالم
ویرایش توسط Joseph Goebbels : 24th November 2012 در ساعت 11:58 PM
همکار تالار مکانیک
ای کاش همه چی به این قشنگی بود؛ خسته شدم اینقدر خبر مرگ و میر از افغانستان شنیدم.
آخی خیلی باحاله...اینم نذر داشته![]()
استعدادهای برتر
کاربر جدید
پدر گشنگی بسوزه که ادمو مجبور به چکارا نمیکنه.
کاربر جدید
جالبه اما کاش میشد بدونی با چه هدفی و اعتقاد به چه چیزی داره این کارو میکنه اونوقت قشنگتر میشد براش جالب به نظر اومده خواسته اینکارو بکنه یا از فلسفه نذری دادن و نذری هم زدن اطلاعاتی داشته که اینکارو انجام داده
دوست جدید
!!!!!!!!!!!!!
خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!
چیکارش دارین. شایدخدا بخواد مثل حر ریاحی(ع) مسلمون شه نه تروریست .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)