دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 47

موضوع: تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!

در انتظار ایمیل تایید(ثبت نام ناقص)
    ارسال تشکر
    28
    دریافت تشکر: 289
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط BaAaroOoN نمایش پست ها
    اگر به مردم آذربایچان اونطور که باید کمک نشده این مشکل مسئولینه......دلیل نمیشه که بگیم چون تو یه جا کاستی شده پس نباید به مردم فلسطین هم کمکی بشه!!!!!!!!!
    نه!!!!بجای حل مسئله،صورت مسئله رو پاک نکنیم خواهشا!!!!
    هم بایستی به آذربایجانیا خدمات داده بشه هم فلسطینیا....
    این دو مقوله کاملا از هم جدا هستن....
    اگه یه بخش از جامعه مسئولیت خودشو درست انجام نداده نباید بگیم که چرا وزارت دفاع وظیفه شو انجام میده!!!!
    این وظیفه ی ماست....دفاع از یه عده بی گناه!!!
    اگه کسی کوتاهی میکنه، اونه که باید توبیخ بشه...
    گناه یه ارگان از جامعه رو به پای بقیه ننویسیم
    همین موشکای فجر و... اگه ساخته نشن.....اگه ما الان داریم علنا تو رسانه ها میگیم که موشک ها رو "ما" به فلسطینیا دادیم....همین باعث ترس اسرائیل وآمریکا از ما میشه
    که دو روز دیگه جرات حمله به ایران رو به خودشون ندن!
    که بدونن ایران الان دارای سلاح های منطبق با ویژگی های روز دنیاست....
    اینا رو هم در نظر بگیرید دوستان!!!
    اگه تا حالا آمریکا به ما حمله نکرده به این دلیل نیست که نمیخواد!!!
    نه!!!!اشتباه نکنید!!!!
    اونا "نمیتونن"به ما حمله کنن...
    مطمئن باشید اگه یه روز بدونن که با حمله به ایران 100%فتحش میکنن امون نمیدن به ما.....
    1 روز هم بهمون مهلت نمیدن
    چون امکانات نظامی ما رو دیدن هنوز جرات نکردن
    دوست عزیز یک مقایسه با ایرانی که داره حق مردم خودش را به فلسطین میده تا اسراییل را بترسونه و سوییسی که ارتش نداره داشته باشید.نتیجه برای من مهم نیست.

2. 2 کاربر از پست مفید A S L A N سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    دریافت تشکر: 4,412
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array
    BaAaroOoN's: جدید134

نقل قول نوشته اصلی توسط A S L A N نمایش پست ها
    و سوییسی که ارتش نداره
    اولا ممنون از اینکه به بحث توجه نشون دادین
    من ازتون سپاسگذارم
    بعد دوست دارم بهتون یادآوری کنم که بدونین همه ی کشورهای پیشرفته ی دنیا توی بانک های سوئیس حساب های کلان دارن.....اگه بهش حمله نمیکنن بخاطر اقتدار سوئیس نیست.....نه!!!!اشتباه نکنید دوست عزیز.....اولین و مهم ترین دلیلش بخاطر خودشونه....چون سرمایه ی خودشون تو این کشوره....پس ازتون تمنا میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید و بعد نظر نهایی تون رو بدید
    بعدشم....ایران کی حق مردم خودشو به فلسطینیا داده؟!!!!!!
    اگه بخش های وزارت مسکن و شهرسازی و.....کارشونو درست انجام ندن شما میخوایید بگید که وزارت دفاع هم پس نباید انجام بده؟!!!!به نظر شما این عقلانیه؟
    اگه یه بخش از جامعه از مسئولیتش تخطی کنه بقیه هم باد بگن پس ما هم بی کار بشینیم و کارمون رو انجام ندیم؟
    حرف شما به ضرب المثل "....به شوشتر زدند گردن مسگری"برمیگرده....
    "کم کاری مسئولین"در بخش وزارت اقتصاد جامعه رو به پای بقیه ی بخش های جامعه از قبیل بخش دفاعی نندازین
    به نظر من حداقل یکی از بخش های جامعه که داره مسئولیتشو به خوبی انجام میده همین بخش دفاعیه....همین که شما شاهد سرازیر شدن یه مشت آمریکایی و اسرائیلیه از خدا بی خبر به خونه هاتون نیستین باید شاکر همین جوونای نخبه که دارن واسه کشورمون سلاح میسازن باشید
    شاید شما ندونید....ولی همین الان یه موشکی ساختن بچه ها....که گنبد آهنی اسرائیلیا رو ترکونده.....گنبدی که تا قبل ازین بیش از 90%موشکا رو منهدم میکرده....الان فقط تونسته یک سوم موشکای ایرانیو که اونم موشکای درجه 1 ما نیستن رو رد بگیره.....پس باید شاکر شهیدان بعد از دفاع مقدسمون باشیم....شهید تهرانی مقدم....نخبه و پدر موشکی ایران.....که ما رو از نظر داشتن تسلیحات دفاعی خودکفا کرد و بعد شهید شد

ویرایش توسط BaAaroOoN : 23rd November 2012 در ساعت 02:21 PM

4. 6 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    693
    دریافت تشکر: 216
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط آسد مرتضي نمایش پست ها
    اين صوت رو همه اونهايي كه ميگن چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است يا مملكت خودمون انقد مشكل داره كه غزه ربطي به ما نداره يا ....
    اين صوت رو تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!تو رو جان امام حسين گوش بديد!!!استدلال و منطقي بهتر از اين صوت براي جواب به اين حرفها سراغ ندارم
    اين صوت سخنان استاد شهيد مطهري هستش....حتما گوش بديد

صــــــوتــــــــــ

اين فيلم هم اضافه شد

من که استدلالی ندیدم!!! مثل بقیه حرفای آخوندهاس در اوایل انقلاب! وضع الان ما از غزه همچین بهتر نیست ها!!!

6. کاربرانی که از پست مفید masihnabizadeh سپاس کرده اند.

ارسال تشکر
    28
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

اولا ممنون از اینکه به بحث توجه نشون دادین
    من ازتون سپاسگذارم
    بعد دوست دارم بهتون یادآوری کنم که بدونین همه ی کشورهای پیشرفته ی دنیا توی بانک های سوئیس حساب های کلان دارن.....اگه بهش حمله نمیکنن بخاطر اقتدار سوئیس نیست.....نه!!!!اشتباه نکنید دوست عزیز.....اولین و مهم ترین دلیلش بخاطر خودشونه....چون سرمایه ی خودشون تو این کشوره....پس ازتون تمنا میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید و بعد نظر نهایی تون رو بدید
    بعدشم....ایران کی حق مردم خودشو به فلسطینیا داده؟!!!!!!
    اگه بخش های وزارت مسکن و شهرسازی و.....کارشونو درست انجام ندن شما میخوایید بگید که وزارت دفاع هم پس نباید انجام بده؟!!!!به نظر شما این عقلانیه؟
    اگه یه بخش از جامعه از مسئولیتش تخطی کنه بقیه هم باد بگن پس ما هم بی کار بشینیم و کارمون رو انجام ندیم؟
    حرف شما به ضرب المثل "....به شوشتر زدند گردن مسگری"برمیگرده....
    "کم کاری مسئولین"در بخش وزارت اقتصاد جامعه رو به پای بقیه ی بخش های جامعه از قبیل بخش دفاعی نندازین
    به نظر من حداقل یکی از بخش های جامعه که داره مسئولیتشو به خوبی انجام میده همین بخش دفاعیه....همین که شما شاهد سرازیر شدن یه مشت آمریکایی و اسرائیلیه از خدا بی خبر به خونه هاتون نیستین باید شاکر همین جوونای نخبه که دارن واسه کشورمون سلاح میسازن باشید
    شاید شما ندونید....ولی همین الان یه موشکی ساختن بچه ها....که گنبد آهنی اسرائیلیا رو ترکونده.....گنبدی که تا قبل ازین بیش از 90%موشکا رو منهدم میکرده....الان فقط تونسته یک سوم موشکای ایرانیو که اونم موشکای درجه 1 ما نیستن رو رد بگیره.....پس باید شاکر شهیدان بعد از دفاع مقدسمون باشیم....شهید تهرانی مقدم....نخبه و پدر موشکی ایران.....که ما رو از نظر داشتن تسلیحات دفاعی خودکفا کرد و بعد شهید شد
    سلام مجدد

بحث داره جالب تر میشه

در مورد سوییس وقتی گفته میشه کشور بی طرف اقتدار معنی نداره.سیاست خارجی معنی داره.همون ابر قدرتها میتونن سرمایشون را از سوییس بکشن بیرون و بدون کوچکترین لشکرکشی بزرگترین ضررها را به اون کشور بزنن.ولی چون سیاست خارجی سوییس در جهت تعامل با همه کشورها است هیچ کشوری هم شمشیر را از رو بهش نمیبنده

در مورد قسمت دوم صحبتهای شما درسته که ما 18 وزارتخونه داریم و کار اصلیشون جدا از هم هست.ولی این کارها در همه زمینه ها هم پوشانی دارد.(البته نه به صورت عملی).مثلا وزارت علوم باید با وزارت صنایع،وزارت کار و ... همکاری داشته باشد که ندارد و وضع چنین است.

در همه کشورهایی که کابینه دارند،جلسات هیئت دولت برگزار میشود.در خیلی از حالات وزارت دفاع و ارتش قسمتی از کار وزارت کشور را انجام میدهد(مثلا در امداد رسانی)

این چه منطقی است که شما از آن استفاده می کنید؟؟؟حتی اگر بودجه وزارت دفاع مستقل از سایر وزارتخانه ها باشد باز آن بودجه باید در خاک و کشور خودمان خرج شود نه کشورهای دیگر.

و ...

8. 2 کاربر از پست مفید A S L A N سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array

ین استناد شماست.یک مشت آدم به جرم اسراییلی بودن منفور هستند.
    از نظر من اون ها غاصبن...و جرمشون از رئیس جمهور اسرائیل کمتر نیست....
    مگر نخوانده اید شما؟!!!
    خدا میگه:هرکه ظالمی را در اجرای ظلم یاری کند از ظالمان کمتر نیست
    مگر زیارت عاشورا نمیخوانید؟
    ...."لعنت خدا بر کسانی که سپاه ظلم را تجهیز کردند و حتی به اسب هایشان نعل زدند....."
    همینایی که اومدن مفت مفت ساکنان سرزمینی شدن که پایه هاش بر روی خون فلسطینیا بنا شده و سکوت کردند بر ظلمی که به آنها رفته"عین"کشتن فلسطینیاست

10. 3 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    28
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

از نظر من اون ها غاصبن...و جرمشون از رئیس جمهور اسرائیل کمتر نیست....
    مگر نخوانده اید شما؟!!!
    خدا میگه:هرکه ظالمی را در اجرای ظلم یاری کند از ظالمان کمتر نیست
    مگر زیارت عاشورا نمیخوانید؟
    ...."لعنت خدا بر کسانی که سپاه ظلم را تجهیز کردند و حتی به اسب هایشان نعل زدند....."
    همینایی که اومدن مفت مفت ساکنان سرزمینی شدن که پایه هاش بر روی خون فلسطینیا بنا شده و سکوت کردند بر ظلمی که به آنها رفته"عین"کشتن فلسطینیاست

شما را به مطالعه تاریخ فلسطین و اسراییل دعوت میکنم

تا جایی بخوانید که به جمله"دشمن دشمن ما،دوست ماست"برسید.باشد که رستگار شوید.

شما وقتی با من یا هر کس دیگری بحث می کنید فرض کنید من یک بی دین هستم و از دلایل منطقی،عقلانی و تاریخی استفاده کنید.

ممنون

12. کاربرانی که از پست مفید A S L A N سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array

اگر بودجه وزارت دفاع مستقل از سایر وزارتخانه ها باشد باز آن بودجه باید در خاک و کشور خودمان خرج شود نه کشورهای دیگر.
    احسنت به شما
    خودتون دارید به نکته ی خوبی اشاره میکنید
    میگید "بودجه ی وزارت دفاع"
    پس باید سر جای خودش ینی حفظ امنیت عمومی خرج بشه
    نه جای دیگه مثل مسائل اقتصادی
    بعد هم اینو بگم که اگه ما به فلسطین کمک میکنیم فقز هم بخاطر اونا نیست....
    اگه اسرائیل فلسطین و سوریه رو بگیره هدف بعدب ایرانه....چون تو خاورمیانه از موقعیت استراتژیکی برخورداره....از دیرباز هم مورد تجاوز بوده.ما اگه الان از اینا دفاع نکیم فردا مجبوریم تو کشور خودمون تن به تن با اسرائیل بجنگیم.پس بهتره الان بهتره به همساییه هامون کمک کنیم تا کار به اونجا نکشه.....بسه هرچی خون دادیم و جوونامون پرپر شدن.بهتره اینا رو میگی به عواقب کار هم توجه کنی.اگه ما کمک نکیم 2 روز دیگه باید جوونامون به خاک و خون کشیده بشن
    در ضمن.....شما خودت میگی سوئیس!1 کشور تو کل دنیا فقط اینطوریه....همه که نمیتونن این شرایط رو داشته باشن!
    بجای اینکه بمغرضانه همه چیو زیر سوال ببریم بهتره به حرفایی که بقیه ی دوستان میزنن توجه کنیم....نه اینکه با یه نقل قول و ......فقط حرف خودمونو بزنیم دوست من

14. 2 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array

شما را به مطالعه تاریخ فلسطین و اسراییل دعوت میکنم
    خوشحال میشم تیکه های مفیدشو اینجا تو یه تاپیک دیگه که ایجاد میکنید بذارید
    استقبال میکنیم
    ولی من معتقدم که شهروندهای اسرائیلی در غصب فلسطین نقش مستقیم دارن
    اونم به این بهونه که یه روزی اونجا زندگی میکردن ینی در عهر حضرت داوود.....این منطقی نیست
    در ضمن من خودم هم کتاب خوندم و هم تحقیق کردم....هیچ حقی برای اسرائیل قائل نمیشم.چون این همه مدرک دیدم برای اثبات گناه کار بودنشون
    در ضمن من هیچ اصراری به مجاب کردن شما ندارم.هرکسی مسئول تفکر خودشه.ولی دلایل شما اصلا متقاعد کننده نیست

16. 3 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    28
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

احسنت به شما
    خودتون دارید به نکته ی خوبی اشاره میکنید
    میگید "بودجه ی وزارت دفاع"
    پس باید سر جای خودش ینی حفظ امنیت عمومی خرج بشه
    نه جای دیگه مثل مسائل اقتصادی
    بعد هم اینو بگم که اگه ما به فلسطین کمک میکنیم فقز هم بخاطر اونا نیست....
    اگه اسرائیل فلسطین و سوریه رو بگیره هدف بعدب ایرانه....چون تو خاورمیانه از موقعیت استراتژیکی برخورداره....از دیرباز هم مورد تجاوز بوده.ما اگه الان از اینا دفاع نکیم فردا مجبوریم تو کشور خودمون تن به تن با اسرائیل بجنگیم.پس بهتره الان بهتره به همساییه هامون کمک کنیم تا کار به اونجا نکشه.....بسه هرچی خون دادیم و جوونامون پرپر شدن.بهتره اینا رو میگی به عواقب کار هم توجه کنی.اگه ما کمک نکیم 2 روز دیگه باید جوونامون به خاک و خون کشیده بشن
    در ضمن.....شما خودت میگی سوئیس!1 کشور تو کل دنیا فقط اینطوریه....همه که نمیتونن این شرایط رو داشته باشن!
    بجای اینکه بمغرضانه همه چیو زیر سوال ببریم بهتره به حرفایی که بقیه ی دوستان میزنن توجه کنیم....نه اینکه با یه نقل قول و ......فقط حرف خودمونو بزنیم دوست من
    بحث کردن 2 مرحله دارد.یاد گرفتن و یاد دادن.شما نمی خواهی یاد بگیری.حرفتان متین.شما گفتید 1 کشور مثل سوییس است.از این استناد استفاده میکنم و میگم که 1 کشور هم مثل فلسطین هست.

تو کل دنیا چندتا کشور با اسراییل مشکل دارند؟؟؟قطعا انگشت شمار است.

18. 2 کاربر از پست مفید A S L A N سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array

تو کل دنیا چندتا کشور با اسراییل مشکل دارند؟؟؟قطعا انگشت شمار است.
    با این حرفتون اسلام زیر سوال میره
    پس شما معتقدی چون انگشت شماره پس اسرائیل حق هستش
    دفاع از مظلوم کهههه کشک!!!
    من دیگه با بحث با شما ادامه نمیدم....چون معتقدم دفاع از مظلوم "واجب "است
    نمیدونم!شاید چون این بیچاره ها عرب هستن شما انقد باهاشون مشکل دارید
    اگه همه همین تفکر شما رو داشتن توی روز عاشورا یه نفر هم کمک امام نمیومد....جون تعداد مخالفانش بیشتر از موافقانشون بود.
    کل یوم عاشورا.....کل ارض کربلا....چه فرقی میکنه؟اونا هم آدمن.....دارن به ناحق کشته میشن.تا کسایی مث شما 2 2 تا 4 تا بکنن که بودجه فلان و بهمان...همشون قتل عام میشن...

20. 4 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)