کـــــــاربر فــــعال
سلام به آقا میلاد...
در طراحی موضوع ها برای هفته خود کاربران باید پیشنهاد بدن ...وبه تایپیکی زدم اشاره میکنم الان که در اونجا عرض کردم که برای بحثی که عزیزان دوست دارن در مقام یاد دهندگی باشن...باید مطلع وآگاه باشن که خداروشکر هم هستن...
ولی در انتخاب موضوع برای دوستان به نظرم اجباری نباشه بهتره...
هر دوست عزیزی خواست که در اینجا بحث کنه میتونه پیشنهاد بده (خصوصی)پس از بررسی انتخاب میشن...در هفته های متوالی...
لازم بذکره یه هیات آموزشی هم در راه هست دوستانی که مایل به همکاری درهیات آموزشی کلاس درس نخبگان هستن...میتونن خصوصی به حقیر پیام بدن...
تشکر از همکاری وهمیاری همه دوستان
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام به آقا میلاد...
در طراحی موضوع ها برای هفته خود کاربران باید پیشنهاد بدن ...وبه تایپیکی زدم اشاره میکنم الان که در اونجا عرض کردم که برای بحثی که عزیزان دوست دارن در مقام یاد دهندگی باشن...باید مطلع وآگاه باشن که خداروشکر هم هستن...
ولی در انتخاب موضوع برای دوستان به نظرم اجباری نباشه بهتره...
هر دوست عزیزی خواست که در اینجا بحث کنه میتونه پیشنهاد بده (خصوصی)پس از بررسی انتخاب میشن...در هفته های متوالی...
لازم بذکره یه هیات آموزشی هم در راه هست دوستانی که مایل به همکاری درهیات آموزشی کلاس درس نخبگان هستن...میتونن خصوصی به حقیر پیام بدن...
تشکر از همکاری وهمیاری همه دوستان![]()
کاربر فعال سایت
من یه سال دوران مدرسه رو ، جلو نشستم! واااااااااااااااااااااااا اااااااای دبیرا دیووونه کردن منو
هی هردبیری میومد میگفت: بیا درس جواب بده
تا آخر سال یک روز خوش نداشتم....
دیگه جلو ننشستم
تو دانشگاه هم یه استاد رو یه بار جلو نشستم
ازون روز تا آخر ترم ،این لیست حضور غیاب رو میدادن من بخونم!!!!! منم صدام بلــــــــــــــند!!!!!هیچکس نمیشنید چی میگم
همه میگفتن صدا نمیاد
میگفتم خب استاد بدید یکی دیگه بخونه خب!!!!!باز هر جلسه به من میگفتن
کلاً خیلی ها امر میکنن جلو بشینم! دیگه آلرژی دارم به ردیف جلو......
قابل توجه دوستان ، اینم از استادمون....reza-1369 - نخیر تو کلاس شیطنت و تیکه پرونی نداریم
![]()
دوست آشنا
منم هستم
کـــــــاربر فــــعال
سلام به همگی...
اینجا میخواستم سرکار خانم نارون1 رو به عنوان معاون هیات آموزشی معرفی کنم....افتخار دادن به ما که همکاری داشته باشن...
از تلاشهاشون پیشاپیش قدردانی میکنم از طرف خودم...
هیات آموزشی ما به 4 عزیزدیگه دست همکاری دراز میکنه ...خوشحال میشیم دوستان افتخار بدن![]()
یار همراه
ویرایش توسط نازخاتون : 19th October 2012 در ساعت 06:27 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
یار همراه
کـــــــاربر فــــعال
ویرایش توسط وحید 0319 : 19th October 2012 در ساعت 06:29 PM
یار همراه
ویرایش توسط نازخاتون : 19th October 2012 در ساعت 06:40 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
یار همیشگی
آقا اجازه سلام![]()
ببخشید دیگه دیر نمیام![]()
آقا جا واسه ما هم هست؟؟؟ من شاگرد خوبی میشما
یه صندلی ردیف اول هم به من بدید لطفا![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
کـــــــاربر فــــعال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)