دوست آشنا
ببینین چه پسرای خوبی!!! با اینکه باختن دارن زباله های خودشون رو جمع میکنن.
حالا اگه ما باخته بودیم کسایی پیدا میشدن که تمام صندلیها و اتوبوس ها و مترو ....!
با تشکر از هر 4تا شون یا هر کس دیگه ای که بعد این بازی همچین کار شایسته ای رو موقع رفتن انجام داده. چه ایرانی چه کره ای
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
دوست آشنا
منم موافقم
ایران فقر فرهنگی نداره و به نظر من تا همین الآن بهترین کشور از نظر فرهنگ و تاریخه؛ ولی خیلی از مردم الآن کم کم هویت خودشون رو گم کردن و به فرهنگ های دیگه دارن رو میارن که همین باعث چند فرهنگی شدن میشه. حالا اگه ما هزار بار هم واسشون توضیح بدیم ممکنه توجهی نکنن؛ چون داریم خودمون براشون میگیم! ولی حالا اگه همینو یه کشوری مثل آمریکا ، آلمان، فرانسه، انگلیس یا چنین کشور های دیگه ای بیان به ما بگن پیش خودشون میگین پس چیز خوبیه که اونها هم دارن پس بذار ما هم انجام بدیم!!!
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
درود
تیمهای فوتبال ایران و کره جنوبی دو رقیب سنتی و قَدَر برای هم هستن و همیشه بازیهای این دو تیم فوق العاده تماشایی و جذاب هست ,
هوادارن دو تیم هم شدیدا به نتیجه بازی حساس هستن (رو حساب کُری خونی)
اما چیزی که اینوسط میدرخشه فروتنی و خویشتن داری و فرهنگ غنی تماشاگران تیم بازنده کره جنوبی هست که به جای اینکه بیان فحش و ناسزا نثار هم کنن و تو سر همدیگه بزنن و صندلی ها رو درب و داغون کنن , دارن زباله ها رو جمع آوری میکنن !
واقعا تو کـَت منه ایرانی اصلا نمیره !!!
آیا یک ایرانی توی شرایط سخت جنبه و اعصاب و حوصلهء چنین کارهایی رو میتونه داشته باشه ؟!؟
؟
یار همیشگی
دوست آشنا
دوست آشنا
ادم از خودش خجالت می کشه.مرسیییییییییییییییییی یییییییی![]()
همکار تالار مهندسی برق
ای بابا دوست عزیز خوابگاه (درواقع منظورم بجایی شبیه خانه بشکل زندگی گروهی ) این مسایل رعایت نمیشه
بنابراین توقع ناشایستیه از یکسری از هموطنان عزیز که در مجامع عمومی دقت نظر بخرج دهند
این از ناراحتی شدید من از رفتارهای ناشایست و نابخشودنی که دیدم
شما فرض کنید درحین رانندگی کیسه زباله،دستمال،کتابی که دیگه از خوندنش خسته شدن!!!!!!!!!!!!!!،سیگار و...............
فقط باید بگم گاهی اوقات از انسان بودنم ، نه ایرانی بودنم خجالت میکشم
گاهی اوقات رفتارهایی یا بی نطمی هایی دیده میشه که ... در جنگل هم کم برخورد میشه
ویرایش توسط natanaeal : 18th October 2012 در ساعت 12:56 AM
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
همکار تالار مهندسی برق
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
کاربر جدید
این کار جزئی از فرهنگ اون ها شده
ما هم باید در مورد این مسائل کار های بنیادی انجام دهیم تا کم کم ایرانی ها هم اقدام به چنین کار های بکنند
توی زندگیت واسه کسی بسوز که برای خاموش کردنت با اشک تلاش کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)