تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
نیروی گرمایی...............دیگه دارم به همه نیروها متوسل میشم
وقتی انرژی دریافت میکنن امواج گرمایی آنها با دریافت این انرژی طول موجی کسب میکنن که در محدوده نور مرئی قرار میگیره و قابل دیدن میشه![]()
ویرایش توسط yas-90 : 21st September 2012 در ساعت 10:46 AM
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
ای بابا
نه برادر عزیز من اینگونه نیست، چه دلیلی وجود داره که من با شما مشکلی داشته باشم، تنها شناختی که من از شما دارم همونایی هستن که تو سایت نوشتین
اتفاقا بر خلاف برداشت شما، من خیلیم از مطالب و جرئتتون برای بیان مطالبتون خوشم اومده. اتفاقا سوال شیمی که پرسیدین، همیشه سوال منم بوده ولی هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم. اون مطلبیم که گذاشتم یه جورایی شبیه سوال شماست، بعضی وقتا سوال پرسیدن در مقابل سوال، خودش جوابه.
اگر شما از من انتظار جواب ندارد، ولی من از شما انتظار دارم که تو بحثای بعدیتون بازم منو دعوت کنید، بدون تعارف میگم من خیلی از سوالای شما خوشم میاد و استفاده میکنم.
ضمنا انتظارم نداشتم که قهر کنید، اگرم زبانم تلخ بوده یا به دل گرفتید عذر خواهی میکنم. اما باور کنید سوء برداشت شده. من نیتم اون نبوده که شما فکر میکنید.
بازم منتظر دعوت شما به بحثای جدیدتون هستم.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)