دوست آشنا
الان زمانی که من دارم نسبت به زمان شما فرق میکنه...
اگه من به سرعت نور برسم زمان نسبت به من تغییری نمیکنه...
اگه ناظر با سرعت نور حرکت کنه اجسام ثابت به نظر میرسن ....
زمان من با زمان شما فرق میکنه چون هر کدوم در جای متفاوتی قرار داریم...؟
..........................
...............................................
پاسخ من که همون اول هم منفی بود شما خواستی بحث کنی....
........................
..................................................
این ویژگی هیچ وقت بوجود نمیاد ...
کی میتونه چنین تجهیزاتی داشته باشه که اجسام رو به فلان ذره یا انرژی تبدیل کنه و به درون یک کرم چاله بفرسته
و تازه احتمال میدن که امکان سفر زمانی امکان پذیره....
حالا بر فرض چنین تجهیزاتی ساخته شد و چنین سفری امکان پذیر شد...
معلوم نیست اون بعد کرم چاله در کجا قرار داره....
توی این مسائل اونقدر ابهامات وجود داره که خودشون هم نمیدونن چی میگن و فقط میگن.....
حالا جالب اینجاست که حرف های همه هم درسته ....
جالب تر اینه که حرفاشون با هم تناقض داره....
معلوم نیست کی راست میگه و کی غلط....
چند تا نظریه رشته ها یا ابر ریسمان ها وجود داره؟
کدوم درسته؟
بلاخره هر کسی نطری داره... شما نباید انتظار داشته باشی همه مثل شما فکر کنن...نطرات متفاوته و شما باید پذیرای همه نطرات باشی....
دوست آشنا
کاربر اخراج شده
درود
خیلی ممنون از لطفتون
بهتره که فعلا نگم
اجازه بدید وقتی ایمیل زدم اگه درست از آب دراومد براتون اینجا میزارمش
میخوام قبلش یه سری مطالعات تخصصی در مورد جهان های موازی داشته باشم که اول خودم مطمئن شم بعدش اگه پروفسور کاکو هم تایید کردن که درسته براتون میزارمش اینجا
با سلام به شما دوست عزیز:
ما نمیتونیم به سرعت نور برسیم (هر چقدر هم که تکنولوژی و تجهیزات ما پیشرفته باشه)
ولی اگه سوالات شما رو با سرعت نزدیک به سرعت نور دوباره مطرح کنیم:
زمان نسبت به شما تغییری نمیکنه بلکه سرعت گذر زمان برای شما تغییر میکنه
یعنی ساعت شما درست کار میکنه و ساعت منی که ساکن هستم هم درست کار میکنه
زمان یک ثانیه برای من و شما هم به یک اندازه برای هرکدوم طول میکشه ولی نکته اینجاست که زمان برای شما کش میاد (تغییر نمیکنه) که این کش اومدن زمان باعث میشه که تفاوت زمانی پیش بیاد
چون احتمال میدم که زیاد علاقه ای به بحث فرمولی این موضوع نداشته باشید (البته اگه بخواید میتونم کامل براتون بررسی فرمولیش کنم) همین رو میگم کهکه اون گاما ضریب لورنتس هست و برابر
هستش که میبینید که کاملا به سرعت شما (u) بستگی داره و هرچقدر به سرعت نور نزدیک تر بشید همون میزان زمان بیشتر برای شما کش میاد...
در مورد درستی این فرمول ها و در واقع آزمایش اونها آزمایشات خیلی زیادی انجام گرفته و من فقط به یکیشون اشاره میکنم که دو هواپیما رو در دو طرف کره زمین به پرواز درآوردن و دو ساعت اتمی رو در هر کدوم قرار دادن ولی زمانی که هواپیماها (که سرعتشون برابر بود) به هم رسیدند ساعت ها با هم تفاوت داشتند (البته به میزان خیلی خیلی کمی)
در مورد تجهیزات که سفر در زمان در صورتی که امان پذیر باشه ما هزاران یا حتی ممکنه میلیون ها سال با اون فاصله داریم
فکر نمیکنم هیچ کدوم از تجهیزات امروز ما برای انسانهای نئاندرتال قابل باور باشن!
یا بهتر بگم اصلا نمیتونن تصور چنین تجهیزاتی رو بکنن!
در مورد معلوم بودن مقصد و اینکه ابهامات چطور قراره برطرف بشه:
خب مگه تمام محاسباتی که امروز فیزیکدانا دارن انجام میدن رو من و شما فهمیدیم که انتظار داریم اونا رو هم بتونیم همین الان خودمون به دست بیاریم؟!
الان میتونن از طریق بررسی طیف یه سیاره تقریبا تمام ویژگی های اون سیاره رو به دست بیارن, من که سهله, بهتون قول میدم یه دکترای فیزیک هم تا زمانی که نره و در اون مورد چندین سال تحقیق نکنه و تجهیزات فوق العاده پیشرفته ای رو نداشته و با اونها مدت ها کار نکرده باشه هم نمیتونه براتون توضیح کامل و دقیقی از نحوه انجام این کار بده یا اینکه خودش مشخصات یه سیاره رو به دست بیاره!
ما و شما فقط داریم بررسی سطحی از موضوع انجام میدیم و فقط میدونیم که چه کارهایی رو میشه انجام داد وگرنه در مورد اینکه چطور میشه انجام داد اصلا نمیتونیم نظر بدیم
پس اگه به نظرتون خیلی سخت و عجیبه این ابهامات بزارید پای بی سوادیمون (در این زمینه) و نه امکان ناپذیر بودن...
در مورد متناقض بودن فرضیه ها باید بگم که بیشتر مکمل هستند تا متناقض ولی خب اون تناقضاتی هم که وجود داره همه به خاطر رسیدن به جواب نهاییه
میدونید برای توصیف نمودار حرارتی جسم سیاه چقدر نظریه جورواجور داده شد؟
نتیجه هم رسیدن به جوابی کامل و جامع و دقیق بود...
در مورد عجیب بودن این بحث هم کاملا بهتون حق میدم
کلا فیزیک جدید خیلی خیلی حرف های عجیبی میزنه
همین نسبیت: خود شما فکرش رو بکنید چطور ممکنه در هر سمتی و با هر سرعتی که سرعت نور رو اندازه بگیریم جواب همیشه یکسان باشه؟
ولی نسبیت کاملا ثایت شده است و ماهواره های GPS هم بر همین اساس دارن کارشون رو انجام میدن...!
صد البته که هر کسی هر اشکالی به ذهنش میرسه کاملا حق داره که اون رو مطرح کنه
ویرایش توسط Mr.Geo22 : 3rd January 2012 در ساعت 02:34 PM
دوست آشنا
سلام ؛
از آنجایی که بحث در مورد این سؤال جالب بود ؛ از شما دعوت میشه تا توضیح جامع و تقریباً کاملی رو در این زمینه مطالعه نمایید .
کسانی که علاقه مندند ؛ روی اینجا کلیک نمایند .
بدرود
ویرایش توسط Easy Bug : 4th January 2012 در ساعت 11:04 AM
به دنبال کسی جامانده از پرواز می گردم / مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
دوست آشنا
سلام
به اون دستگاه میگن موتور جستجوگر. کارش اینه که روی تلسکوپ نسب میشه و بعد از خطی کردن و قطبی کردن تلسکوپ با برنامه و نرم افزاری که روش نسب شده جای ستاره ها رو با توجه به تاریخ تشخیص میده و اون هارو پیدا میکنه. اگه درست تنظیم شده باشه خیلی راخت میشه حتی اجرام خیلی کم نور رو هم باهاش پیدا کرد. کار اصلی اون ردیابی و دنبال کردن اجرام هست ، اگه دقت کرده باشین وقتی از تلسکوپ به یک جسم نگاه می کنید کم کم از دید خارج میشه کار این وسیله دنبال کردن اونه و نمیذاره از دید خارج بشه.
بدی این وسیله هم اینه که تنظیم اون کمی سخته و بعضی اوقات تا جسم رو بخواد پیدا کنه وقت می گیره!
در جواب سوال دوم هم باید بگم که اگه یه تلسکوپ 6 یا 8 اینچی نیوتونی داشته باشید بیرون شهر جایی که آلودگی نوری نباشه خیلی چیزای زیادی می تونید ببینید. برای دیدن سحابی ها هم کافیه 2 3 تا فیلتر خوب داشته باشید!
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
کاربر فعال سایت
باید نقشه ی آسمون رو داشته باشی ، و کار باهاش رو هم بلد باشین (آسونه)
صورت فلکی ها رو یاد بگیرین
سمت و ارتفاع سنجی رو هم یاد بگیرید
بعد مثلا یه ستاره مد نظرتون هست ، ساعت رو ثبت میکنید ، سمت و ارتفاشم ثبت میکنید
این میشه آدرس دادن ستاره
اما اینکه فقط ستاره مورد نظرتون رو پیدا کنید(شخص خودتون) همون دونستن صورت فلکی کافیه
سیاره خب قضیش یکم فرق میکنه جای ثابتی نسبت به ستاره های دیگه ندارن واسه همین هر ماه جاشون توی صورت فلکی خاص توو نقشه ها ذکر میشه
اما اگه ساعت و دقیقه ی طلوع و غروب یا مکانش توی ساعتی رو میخواین باید از نرم افزار (استاری نایت) استفاده کنید
توی اون نرم افزار ساعت رو جلو میبرید و مشاهداتون رو یادداشت میکنید واسه شبی که قراره برید خارج از شهر ( در ضمن مشخصات اون مکانی که میخواید برید رو به نرم افزار میدین)
اما اگه نه همینجوری خودتون میخواید بدونید بدون کمک از نرم افزار
مسیرشو .. خب باید کتاب نجوم کروی(و.م اسمارت) رو خوب بلد باشید ، مکانیک کلپنر هم به درکتون کمک میکنه و کتابای پایه هم که خب .....
اما خیلی باید پشتکار داشته باشید
و شبهای رصدی زیاد..
موفق باشید
کاربر فعال سایت
دوست آشنا
کاربر فعال سایت
سلام دوست آسمونی
ممنون از اینکه نظارت دارید رو پاسخ ها
ستاره پشت تلسکوپ که همون ستارست ! تنها گاهی دوتایی و.. بودن و رنگ و غیرش بیشتر مشخص میشه
منم منظورم دقیقا همون اجرام مسیه، ان جی سی ها، سحابی ها خوشه ها بود + سیارات
توو تهران تا حالا امتحان نکردم! ولی فکر نمیکنم (امکان نداره) باشه! استاد سختگیری نکنولی توو خیلی از شهر ها امتحان کردم همین دو شب پیش یجای صنعتی بودم بدتر از شهر و خونه ی ما!( از نظر آلودگی نوری )تعجب میکردم از اینکه انقـــــــــــــــــــــد برق مصرف میشه واسه روشن کردن شب! جوری که از آرنج تا کف دستمو میزاشتم رو افق و گاهی بالا تر که بتونم آسمونو ببینم! اما اونجا هم تونستم جرم بگیرم
(با روس!!!!!!!)
سختیش اینه که تلسکوپو میزون کنی روو اون قسمت از آسمون چون دیدت رو آسمون کمه اما نشد نیست
اینکه گفتید 6 & 8 اینچ درست راهنمایی کردید منم این 2/5 3 اینچ رو واسه این گفتم که کسی باا این امکانات نا امید نشه! چون اونم دقیقا خیلی از همون چیزارو میبینهاما خب کیفیتش کمتره که طبیعیه... ولی میشه دید.
بازم ممنون از کمکتون![]()
دوست آشنا
خیلی ممنون؛ بالاخره باید جواب سوال ها رو هم یکی بده دیگه
کاملا درسته ! با یه تلسکوپ 3 اینچی خیلی راحت دوتایی ها و سیارات و ماه رو میشه دید ولی مثلا کهکشانی مثل آندورمدا که حتی در آسمان از ماه هم از نظر قطر ظاهری بزرگتر هست یا سحابی جبار که نسبتا بزرگ است رو با یه تسکوپ کمتر از 5 اینچ نمیشه درست دید یا نهایاتا چیزی شبیه به ستاره میبینیم!من هم به دوستان پیشنهاد میکنم که اگه می خوان تلسکوپ خریداری کنند و تجربه های خوبی تو رصد داشته باشن مقداری بیشتر پول جمع کنند و یه تلسکوپ حداقل 6 اینچی بخرن.
من خودم با 5،6 نوع تلسکوپ از 3 اینچ گرفته تا 12 اینچ کار کردم ولی هیچ چیزی جای یه تلسکوپ خوب بیشتر از 6 اینچ مثلا 8 اینچ رو نمیگیره. با قیمتی حدود 500000 تومان میشه یه همچین تلسکوپی خرید. ارزش اون خیلی بیشتر از یه تلسکوپ 3 اینچیه!![]()
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)