راستش قبل اینکه بیام فیزیک تصمیم داشتم برم نرم افزار بخونم و اگه میرفتم یکی از تصمیماتی که داشتم نوشتن یه سیستم عامل برای موبایل بود
البته منظورم توسعه لینوکس بود ها نه نوشتن هسته!
دوم دبیرستان که بودم ملت مثل بچه آدم درس می خوندن من شروع به یادگیری html کردم! اونم خودخوان!
بعدشم که پاسکال رو تا حدودی با آزمون و خطا شروع کردم یاد گرفتن!
کلا تو توهم بودم!!!
ولی الان دیگه تو نخ این چیزها نیستم و بیشتر توجهم رو روی فیزیک میزارم واسه همین این چیزی که تو نمیگی نمیشه
و الا که اول از همه فلش یاد می گرفتم و یه طرح اولیه ازش می زدم.... اگه اون موقع ها سایت های فلش مثل امروز تو ایران همه گیر بود به جای ور رفتن با front page و dreamweaver و html یه کم فلش یاد میگرفتم که امروز به دردم بخوره
خدای نوآوری که تا حالا حداقل ۱۵ میلیارد دلاری اپل انداخته تو پاچش!!!
البته حقشم بود, کاملا مشخص بود عمدی داره تقلید میکنه...!
در مورد جی ال ایکس خیلی خوب گفتی اصلا یادم نبود... میشه روش فکر کرد
ولی اولش با سامسونگ حرف میزنم
اگه من طرح رو ثبت میکردم و اون رو با فلش میساختم که مشکلی نبود!
البته شاید یه کم خودم باهاش ور رفتم (اگه حوصله داشتم) شاید تونستم یه چیزی بکشم نشونشون بدم
اگرم نه که روی کاغذ یه سری طرح ها میکشم تحویلشون میدم
ولی قبل هر چیزی باید باهاشون مذاکره کنم
نمی خوام الکی دور خودم بچرخم
ممکنه بگه ما کلا بعد بادا تصمیم گرفتیم به جز اندروید طرف هیچ چیز دیگه ای نریم یا هر لیل دیگه ای
ولی اگه از طرحم خوششون اومد منم هر چیزی که خواستن تحویلشون میدم
در مورد اینکه میگید یه تیم قوی میخواد خب منم واسه همینه که میگم بعد اینکه طرح اولیه رو پسندیدن باید باهاشون همکاری کنم چون تا این طرح های من به موبایل تبدیل شه حداقل چند ماه شایدم یه سال باید روش کار شه
همینجوری که موبایل عرضه نمی کنن
دوستان من مدارکم (ادعا، توصیف، نقشه، تصویر شناسنامه و کارت ملی) رو تو سایت وارد کردم و اعلام کردند که نقص نداره و در دست بررسی هست.
حالا بعد یک ماه دیدم این ایمیل برام اومده:
نامه ای خطاب به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با موضوع استعلام كلي به شماره فلان مورخ فلان صادر شد.
در صورتی برای تحویل نامه تاکنون به اداره مالکیت مراجعه نکردهاید، میتوانید از سامانه خدمات اینترنتی سازمان، نامه را چاپ گرفته و نسبت به اخذ جواب نامه به رياست محترم سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مراجعه کنید.
پس از اخذ جواب، میتوانید نتیجه آنرا از طریق سامانه مذکور بصورت الکترونیکی و با ارائه لایحه یا درخواست برای این اداره ارسال کنید.
من اولین بارمه، نمیدونم باید چیکار کنم. باید برم تهران؟
لطفا راهنمایی کنید. من هیچ اطلاعاتی ندارم.
دوست عزیز چون این تغییرات در سازمان بوجود امده کسی زیاد اطلاع نداره تا وقتی یک طرح ثبت کنیم با شیوه اینترنتی. در اولین فرصت که جواب را بگیرم به سوال تان پاسخ می دم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام من تا حالا چند تا طرح داشتم ولی هیچ جا همایتم نمی کنه می خواستم کمکم کنید
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
بله . در زمینه های مختلف مثلا سلول های خورشیدی . من مشکلی که دارم اینه که قدرت ایده دهی خوبی دارم ولی اختراع انها برام سخته
یک مثال بزنید تا با کمک همدیگر ان را کامل کنیم.
مشکل حل شد!
به این صفحه بروید:
http://www.njavan.com/forum/showthre...375#post385375
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)