یار همراه
تو بعضی از نیروگاه های خورشیدی با وسایلی شبیه دیش انرژی خورشید رو در کانون اون (دیش) بازتاب میکنند و درست از همونجا لوله های آب رد میشه و اب گرم میشه.
یه چیزی به طور سطحی به ذهنم رسید:بجای اون دیش ها نمیشه از یک عدسی بزرگ استفاده کنند و منبع اب رو هدف قرار بدن و اب به جوش بیاد و بقیه ماجرا...؟
کـــــــاربر فــــعال
یار همیشگی
ایده جالبی هست به نظر شما چه مشکلات یا معایبی یا قوت و مزایایی می تونه این طرح (استفاده از عدسی به جای دیش یا اینه) داشته باشه.
البته دوست عزیزمون یکی مورد اشاره کردن.
ویرایش توسط hossien : 6th September 2012 در ساعت 03:27 AM
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همراه
خب من فکر میکنم متمرکز کردن نور خورشید راندمن کار رو بالاتر میبره در حالی که تو مسیر اینه ها تو فواصل بین اینه جای خالی زیاد داشت.
عدسی از بالا و پایینو چپ و راست نورو جمع میکنه و اما اون اینه ها فقط از بالا و پایین.
متمرکز کردن نور توسط عدسی حرارت بسیار بالاتری رو ایجاد میکنه.
مشکل حفظ و نگه داری اون حرارت ایجاد شده برای منبع هست که میشه منبع رو درون یک جداره شیشه ای قرار داد.تقریبا عملکردی مثل کلکتور های خورشیدی.
کـــــــاربر فــــعال
یار همراه
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همراه
اره.به نظرم برای هر منبع باید یک عدسی بکار بره.میشه در مقیاس کوچیک این روش رو آزمایش کرد.که ببینیم چه کاربردی ازش بهتر جواب میده.البته میشه یه منبع بزرگ داشت و چندتا عدسی غول پیکر کنار هم به منبع بتابن.البته باید عدسی ها متحرک باشند تا کانون عدسی بهم نخوره..به عبارتی عدسی باید با موقعیت خورشید نسبت به منبع جابه جا بشه
استعداد برتر سایت
سلام...
مگه آينه چشه؟
یار همراه
فکر کنم هزینه آینه بیشتر از شیشه در بیاد.و همون طور که دوستمون گفتن عدسی نور را بهتر یکجا متمرکز می کنه...(البته من خودم علتشو متوجه نشدم!)
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همراه
شایدم ایده مناسبی نباشه.اما خب باید بررسی شه دیگه با کمک شما.چون یوهویی خورد تو سرم.
حالا در مقام دفاع: خب اینه بعد از لوله قرار میگیره و مرکزش در طول لوله هست و اونو گرم میکنه.در حالی که لوله خیلی باریک هست و ما مستونیم توان بیشتری رو از افتاب بگیریم.اگه منبعی هم جلوی اینه بزاریم دیگه نور به اینه نمیرسه که بخواد به منبع بتابونه.
اما اگه عدسی باشه عدسی بین جسم و خورشید قرار میگیره پس اندازه ی جسم خللی در کار ایجاد نمیکنه.
جسم رو هم میتونیم درون یک محفظه ی شیشه ای بزاریم که انرژی گرفته شده رو حفظ کنه.
یه چیزی تو مایه های ابگرمکن خورشیدی اما با توان خیلی بالاتر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)