صحبت با نامحرم در اتاقي كه در بسته باشد هر چند به قصد مشاوره يا درمان باشد از نظر شرعي چگونه است؟ خواهشمند است علت هم بيان شود.![]()
صحبت با نامحرم در اتاقي كه در بسته باشد هر چند به قصد مشاوره يا درمان باشد از نظر شرعي چگونه است؟ خواهشمند است علت هم بيان شود.![]()
سلام
صحبت کردن با نامحرم فقط در صورتی حرام هست که فساد و گناهی داشته باشه.
مثلا به قصد لذت یا مقدمه برای انجام گناه باشه
اما برای امور کاری و ضرورت های زندگی و اجتماعی (بدون قصد لذت) اشکالی نداره.
در یک اتاق بودن زن و مرد نامحرم هم به خودی خود اشکالی نداره، آنچه که این مسئله رو سخت می کنه اینه که زمینه گناه بیشتر هست.
و علت این هم که نهی شده از این تنهایی زن و مرد با هم در یک مکان خلوت، اینه که در روایت هست هر جا زن و مردی با هم تنها شدند سومی آنها شیطان هست.
در هر صورت نفس در یک اتاق بودن زن و مرد برای اموری مثل درمان، مشاوره و موارد ضرورت اشکالی ندارد. تنها باید نسبت به مسئله گناه و ریبه دقت شود که پیش نیاید..
اضافه میکنم:
صحبت کردن با نامحرم بیشتر از 7 کلمه کراهت دارد.
ویرایش توسط pymn_nzr : 6th June 2012 در ساعت 01:06 AM
با سلام به دوستان عزیز و مخصوصا این دوستی که بیان کردن بیش از 7 کلمه کراهت دارد
در جامعه ی امروزی در اجتماعی که زن و مرد تفاوت ندارن ( در بحث کار و امثال ان ) یک بخش جدا نشدنی است صحبت کردن مرد و زن نامحرم با هم پس باید چشم ها رو شد و با منطقی بیشتر به قضایا نگاه کرد
با تشکر
ارام تر سکوت کن : ... !
صدای بی تفاوتی هایت ازارم می دهدکلاس های برنامه نویسی ( اموزش )
کلاس های برنامه نویسی سایت ( اطلاعیه )
سلام...
يه سوال هم من دارم با اجازه:
اين كراهت محدوده داره؟
منظورم اينه كه يعني كم كراهت يا پر كراهت داريم...
مثلا ما به افرادي كه زير 300 هزار تومن درامد دارن ميگيم زير خط فقر...
حالا يكي 250 داره يكي 150 يكي 50 هزار تومن درامد...
و نتيجه زير خط فقر بودن براي همشون يكسان نيست...
اگه صحبت با نامحرم بیشتر از 7کلمه ایراد داره پس همه تو جهنمن دیگه. مثلا من وقتی با استاد دانشگام حرف میزنم نمیشمرم که چندتا کلمه گفتم؟یعنی اگه بیشتر از 7تا شد حرفمون نصفه قطع کنیم،بریم؟
ویرایش توسط homeyra : 6th June 2012 در ساعت 06:31 PM
میشه بگید که از کجا این مطلب رو شنیدید یا منبعش کجاست؟
نه صحبت کردن با نامحرم ربطی به 7کلمه و .. نداره . حتی اگه یک کلمه باشه و قصد حرام توش باشه حرامه.
و اگر قصد ریبه و حرام توش نباشه اشکالی نداره.
بله توصیه دین این است که اگر واقعا ضرورتی نداره ارتباط بین زن و مرد نامحرم به حداقل برسه بهتره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)