در مورد اينكه چرا طرح ماشين با انرژي خورشيدي در حد طرح و استفاده خاص باقي موند چند تا دليل وجود داشت كه در واقع معايب دستگاه بود كه يكيشو اشكان خان گفتند .. نبود هميشگي خورشيد در همجا .. دوم اينكه بايد سلولهاي خورشيدي رو سطح قرار ميگرفتند بنابراين ماشين بايد به يه شكل خاص طراحي ميشد .. و اينكه انرژي توليدي توسط سل هاي خورشيدي زياد نبود و ماشين مون تو سطح صاف جاده ميتونست حركت كنه يعني تو سربالايي ميذاشتمون .. برا اين رفع اين مشكل از باتري هاي نيكل كادميم استفاده كردند كه تا حدي مشكل رو حل ميكرد ولي نياز به شارژ طولاني داشت ( با انرژي خورشيدي ) بنابراين هم از تركيب شارژ با برق استفاده كردند و هم از استفاده با سل خورشيدي ..
ولي يه سوال برا خودم پيش اومد كه به جز استفاده از انرژي خورشيدي ميتونيم از وسيله نقليه اي استفاده كنيم كه از سوختهاي ديگه اي استفاده كنه كه با توجه به وضع ترافيك به درد يه شهري مثل تهران يا شهرهاي بزرگ بخوره ؟
در مورد ترمز اي بي اس تا اونجايي كه من ميدونم با استفاده از اصل اينرسي حركتي ساخته شده حالا نميدونم براي وسائط نقليه با دو چرخ هم ساخته شده يا نه .. اگه كسي توضيحاتي در مورد ساختار ترمز اي بي اس داره لطفا بذاره
اصغر جان شما هم طرحتو بذار برسيش كنيم تا اونجايكه كه بشه از نظر فنيش كمك ميكنم
و امااااااا اتفاقا فريبا خانوم محض اطلاعتون تو سه چهار تا مسابقه اي كه شركت كردم بايد بهتن بگم طرحها و ايده ها اتفاقا برعكس اونچيزي كه فك ميكنيد يه چيز پيچيده و خيلي خاص نيست و اتفاقا كساني هم كه رتبه ميارند ايدهاي مهندسي پيچيده اي ندارند .. كاغذ نسوز .. شارژر بي سيم ..تابلو تبليغاتي .. و اتفاقا از علوم و تجربي و حتي انساني هم طرح ها خيلي زياد بود فك كنم سال سال 79 يا 80 بود كه يه طرح از علوم انساني رتبه سوم كشوري رو اورد بين اونهمه طرح هاي فني و مهندسي ..
خودم يه طرح دارم كه اتفاقا به سبب درگيري خيلي شديد كه با رشته پزشكي داره نميدونم چطوري دنبالش كنم و اونم ساخت اعضاي مصنعي انسانه
مثلا براي ساختن يه دست مصنوعي نياز به 24 عدد ميكرو موتور پله اي داريم و ميشه دستي شبيه دست واقعي انسان ساخت البته نه به اون قابليت چرخش ولي براي كسي كه ارنجش از ارنج قطع شده ميتونه دستي باشه كه بتونه كارهاي روزانشو انجام بده
تهيه و ساخت سيستم مكانيكي رو ميشه انجام داد اما چيزي كه مهمه اتصال سيستم مكانيكي به اعصاب انسانه .. براي هدايت و كنترل قسمت مكانيكي دسي كه ما ساختيم از يه سي پي يو برنامه نويسي شده ميشه استفاده كرد و با هر فرماني ميشه يك يا چند تا موتو خاص رو در جهت مختلف حركت داد .. فرمانهاي ورودي سي پي يو يه صورت صفر و يك منطقي يعني صفر و پنج يا هر پالسي كه بشه اونو تقويت كرد و به عنوان فرمان به ورودي سي پي يو اعمال كرد .. مشكل اينجاست كه نميدونم كه اعصابي كه فرمان رو ميدند چطوري و با چه جريان و ولتاژي اين كارو انجام ميدند ؟ اينجا به رشته هاي پزشكي خيلي نياز هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)