سلام به تمام علاقمندان شیمیمیشه راهنماییم کنید که چطوری یه مکانیزم رو در تاپیک ایجاد کنم؟
با تشکر
![]()
سلام به تمام علاقمندان شیمیمیشه راهنماییم کنید که چطوری یه مکانیزم رو در تاپیک ایجاد کنم؟
با تشکر
![]()
یادمان باشد , زندگی خیابانیست یکطرفه
سلام این جزو سوالای کشف نشده ی من هم هست
من با Paint زیاد کار می کنم برا همین تا الان از این نرم افزار استفاده می کردم ولی خب وقت گیره برا یه مکانیسم
قبلا یه نرم افزار جدید پیدا کرده بودم که بین فایل هام گم شده ، تا جایی که همون روزای ابتدایی کشفش باهاش کارکردم و فهمیدم این بود که می تونست شکل مولکولی رو که می خوایم بکشه ، البته نرم افزاره خیلییی گسترده بود ، حتما برا مکانیسم هم راهی داشت ، مشکل اینه که نمی تونم الان پیداش کنم
کسی راه دیگه ای نمی دونه ؟
من الان با ورد 2007کار کردم:خیلی جالبه! ،اماوقتی از گزینه کپی کردن از ورد واردشدم علائم مشخص نشد
آیا کسی راهی برای انتقال علائم از ورد به paint بلده؟![]()
سلام.
میتونین توی گوگل بنویسین دانلود نرم افزار شیمی،مثلا نرم افزار موازنه واکنش شیمیایی و هر چیز دیگه ای که بخوایین!
ببین میتونی اینو دانلود کنی :
http://www.chemyazd.com/Softwares/Softwares4.html
هوا گرفته بود ، باران می بارید ، كودكی آهسته گفت : خدایا گریه نكن درست میشه ...
منظورتون از نوشتن مكانيزم چيه؟
عامل انجام یک واکنش شیمیایی جابجایی الکترونها از یک اتم به اتم دیگر است،که این انتقال به عواملی نظیر نوع پیوندهای تشکیل دهنده اتم مرکزی با اتمهای اطرافش دارد،که این حالت هم بستگی به نوع آرایش ترکیب،الکترونگاتیوی،دانسی ته بستگی داره.
اگر بخواهیم تمام تغیراتی را که در یک واکنش ایجاد میشود را نشان دهیم باید نحوه انتقال الکترونها را نشان دهیم(مکانیسم)
ميشه يه نمونه بذاريد تا بگم چيكار كنيد...![]()
مکانیسم واکنش استون با اسید هیدروسیانیکخیلی ممنون.
ویرایش توسط صاصائیل : 25th February 2012 در ساعت 12:10 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)