آره که میرم!
نه اصلا....ایران عشق منه!
هیچ جا خوب نیست هر جا یه مشکل خاص خودشو داره.به هر حال باید با قانون و ضوابط هر کشوری همون طور احترام گذاشت که به قوانین خودمون احترام میذاریم.هر جایی که آسایشی داشته باشه مطمئنا ذره ای که چه عرض کنم مشکلاتی هم به همراه داره.به هر حال باید تا این حد قبول کرد که درس خوندن و زندگی اونور نمیگم خیلی ولی به نسبت آسونتر هست.و تقزیبا اغلب مردم به این باور رسیدن
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
دوست آشنا
میخوام واسه یه مدت هم که شده از همه چی دور باشم منظورم اتفاقاتیه که واسم پیش اومده.......پس حتما میرم
just for today
دقیقا منم همین رو منظورمه.بعضی ها حقشون داره پایمال میشه و بعضیا اینقدر ثروت مند.ولی با اینکه میخوام برم من تا چند وقت دیگه خیلی برام سخته فراموش کردن چیزایی که اینجا دارم ولی به یادم می مونه که من یه ایرانی هستم و تا ابد به زبونم میارم
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
یار همیشگی
ببین شما که وارد کشور های دیگه بشی اولین چیزی که حس میکنی و به نظرت میاد نظم هست و خیلی چیزهای دیگه واقعا لذت میبری ولی باز فرهنگ ایران جوری هست که بگی نه ایران یه چیز دیگه هست
اتفاقا چون دیدم میگم خیلی هم برای زندگی مناسب هست بر میگرده به خودت که بتونی دور از فرهنگ ایران زندگی کنی یا نه
اونجا هم حس میکنی حقی پایمال میشه ولی زیاد نیست جوری همه چیز سر جاشه که به نظر من کمتر به بدیهاش فکر میکنی ولی همه جا بد
ویرایش توسط داداشی : 27th July 2011 در ساعت 09:08 PM
مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز
جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی
آره،ايراني بودن خيلي خوبه،حسه خوشمليه!!!
آناهيتا رفتي نامه بفرست،دوستاتو فراموش نکن![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
چشم عزیزم.3 سال دیگه فعلا مونده جیگرم تا اون موقع بذار ببینم اصلا زنده ام یا نه.ولی داداشی راست میگن
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
کارشناس تالار معماری
سلام...
بعد از مدتها يه گشتي تو سايت زدم و اين پست و ديدم بحث جالبيه...
طبق آمار دانشگاه شريف ۹۰٪ دانشجوها كه بورس شدن يا خودشون اقدام كردن و فقط قصد ادامه تحصيل در خارج از ايران و داشتن برنگشتن و اقامت دائم گرفتن...
طبق امار دانشگاه تهران ۷۰٪ دانشجوهايي كه پذيرش شدن و فقط قصد ادامه تحصيل در خارج از ايران و داشتن بر نگشتن و اقامت دائم گرفتن ...
و در آخر طبق آمار دانشگاه امير كبير ۸۰٪ دانشجوهاي پذيرش شده با شرايط بالا براي اقامت دائم موندن...
چيزي كه من تو اين مدت متوجه شدم اينكه دوستانم, اقوامم هر كدوم براي ادامه تحصيل رفتن بين ترم ها و تعطيلاتشون بيش از ۱ ماه نتونستن ايران بمونن و ۱۰۰٪ برنگشتن...كه البته دلايل واضحه كه اگه لازم به گفتن باشه مي گم...
بشخصه براي فوق اقدام مي كنم و بعيد مي دونم برگردم...
سبزو پايدار باشين.
... GODISNOWHERE
"This can be read as "GOD IS NO WHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
Every thing in life depends onHow you look at them... always think positive
همکار تالار دانلود نرم افزار
همکار تالار دانلود نرم افزار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)