آره که میرم!
نه اصلا....ایران عشق منه!
یار همیشگی
درست
بعد بها دادن در یک کشور دیگه که نه خانواده و نه دوستان و نه ....... حتی زبانم یکی نیست چه شکلی هست.باید خودمون تلاش کنیم تا دیگران درک کنن تا به ما بها بدن.
من خودم دانشجو هستم و هم کار می کنم خودمون می تونیم به کارم ارزش بدیم و بعضی ها اصلان به فکر م احترام نمی زارن یا جلوی ما نشون نمی دن.
درسته که رییس ادم کارهایی می خواد بر خلاف انتظارمون تازه در جلسات میگه خودش انجام داده و هیچ اسمی از شما نمی یاره. برای خودم خیلی اتفاق افتاده اما نا امید نشدم و باز سعی می کنم کارهای ایده ال و خوبی بدم چون فک می کنم کارم درست هست و می تونم خدمتی به جامعه کنم.
این نوع مسایل همه جا هست.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
مدیر کـــــــل ســــایت
من خودم اصلا نمی تونم جز ایران جای دیگه ای زندگی کنم ...
کلا وابستگی خاصی به آب و خاک دارم ...
حتی اگه ایرانم منو نخواد من ایران رو می خوام ...![]()
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
یار همیشگی
دوست آشنا
خب من به عنوان یه آدمی که وقتی همه میگن نمیشه میگم میشه
میگم ایران
اما میدونم خیلیای دیگه هم وقتی جوون بودن (من غیر مستقیم من خیلی جوونم) میگفتن میمونن ولی رفتن چون اینجا نشد بمونن.
پس سعیمو میکنم بهتر شه اگه نشه شاید...
ضمنا چرا تو سایت همه نظر سنجیا دو حالت داره
نه مطلق
بله حتما
اصلا سوال دو گزینه ای منسوخ گشته
من فعلا به هیچ نظر سنجی ای رای نخواهم داد.
ویرایش توسط ارغنون : 17th July 2011 در ساعت 09:42 AM
یار همیشگی
دوست آشنا
با اینکه عاشق ایرانم
آره میرم
غمگینم همانندِ مادری که کودک بیمارش با لبخند به او میگوید:امسال، سین هشتم سفره ی ما سرطان من است...
من اگه بخوام برم فقط برای ادامه تحصیل میرم و برمیگردم.چون من عاشق ایرانم هستم و اینقدر دلبستگی دارم که میدونم حتی اگه واسه تحصیل برم دلتنگش میشم.و اگه برم زودی برمیگردم من یک ایرانی هستم و عاشق ایران زیبای خودم هستم
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
کاربر جدید
براي دائم نه هرگز نميرم اما براي كاري تفريحي تحصيلي چرا كه نه اما دائم نه
never ever
برای فسیل شدن تو یک خستگی کافیست !
دوست آشنا
منم ميرم ولي براي تفريح دائم حال نميده بموني![]()
کاربر فعال سایت
من خارج از کشور رو برای تفریح یا شاید ادامه تحصیل دوست دارم ولی برای ماندن دائمی اصلا . غربت چیزی نیست که بشه صدمات روحیش رو به سادگی از بین برد . مخصوصا افرادی مثل من که وابستگی های شدیدی هم دارن .
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)