سلام . من چطور میتونم wallpaper ها رو تو گوشیم به صورت تمام صفحه برای تصویر پس زمینه داشته باشم ؟
البته یه برنامه میشناختم که لازم بود برای اجراش گوشی رو هک و ساین کنی !
شما برنامه ی راحت تری سراغ دارین ؟
گوشیمم n96
ممنون
سلام . من چطور میتونم wallpaper ها رو تو گوشیم به صورت تمام صفحه برای تصویر پس زمینه داشته باشم ؟
البته یه برنامه میشناختم که لازم بود برای اجراش گوشی رو هک و ساین کنی !
شما برنامه ی راحت تری سراغ دارین ؟
گوشیمم n96
ممنون
سلام. میگم تا حالا دیدین که بعضی از مدلای گوشی سونی اریکسون اینجورین:w580iدقت کردین که یه iدارن. میخواستم بدونم این iچیه. چون رفتم یه مدل بالاترشو گرفتم که اینه w595( اما فعلا راضی نیستم. این مدل I نداره. میخوام بدونم فرقشون چیه؟؟؟ ممنون
sokutam miad... slm,hamin:-)
با سلام من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم با کامپیوتر با موبایل k310سونی اریکسون وقتی به اینترنت متصل می شوم سرعت دانلود ش 8 است وخیلی کم است وزیاد نمی شود ولی با موبایل نوکیا 6120 در همان زمان به اینترنت وصل می شوم سرعت دانلود 22 است علت چیست ایا راهی هست که سرعت دانلود k310هم عین موبایل نوکیا 22 شود
سوال بعدی من از اینترنت جی پی ارس ایرانسل استفاده میکنم باکامپیوتر وبه وسیله بلوتوث روزی 10ساعت ایا روشن بودن بلوتوث به مدت زیاد باعث خراب شدن بلوتوث نمی شود واگر برای مدت طولانی استفاده کنم چطور با تشکر
مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز
جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی
نميتونه پردازش كنه
مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز
جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی
با سلام علت اینکه با k310 سرعت دانلود پایین است چیست
با سلام .
دلیل سرعت پایین دانلود دو گوشی فوق الذکر تفاوت در نوع و مدل مودم به کار برده شده در این گوشی هاست .
سونی اریکسون k310 نسبت به نوکیا 6120 قدیمی تر هستش و متعاقبا مودم ضعیف تری داره و همینطور که همکار محترممون توضیح دادن توانایی پردازش داده های بیشتری رو نداره .
با تشکر .![]()
سونی اریکسون k310 نسبت به نوکیا 6120 قدیمی تر هستش و متعاقبا مودم ضعیف تری داره و همینطور که همکار محترممون توضیح دادن توانایی پردازش داده های بیشتری رو نداره . ایا گوشی نوکیا باقیمت 120000 است که مثل نوکیا 6120 مودم قوی داشته باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)