کـــــــاربر فــــعال
سلام
این تایپیک مخصوص آموزش زبان شیرین و زیبای ترکی خودمونه
در ابتدا نکته ای که باید اشاره کنم اینه که گویش زبان ترکی بیشتر از زبانهای دیگر به احساسات وعواطف نزدیکه
مثلا وقتی طرف مقابلت در حال جیغ زدنه می گی چیغیرما ( جیغ نزن)
این کلمه پر از احساساتی که از طرف مقابل بهت دست می ده تا اون رو بیان کنی
البته تمامی کلمات ترکی اینطور هستند . .
مثل افتادن از بالا به پایین :
تو زبان فارسی تنها می گن : طرف با کله افتاد زمین
اما ترکیش : گورولتنن توشدی
اون کلمه نه تنها افتادن رو می گه بلکه به شدت افتادن هم اشاره می کنه
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
کـــــــاربر فــــعال
دانلود آموزش زبان ترکی
استانبولیدانلود دیکشنری ترکی به فارسی ( دانلود نرم افزار لغت نامه ترکیه به فارسی )سرور 1 + کرکسرور 2 بدون کرکهمچنین برای دانلود کرک این برنامه می توانید از یکی
از لینکهای زیر استفاده کنید:نکته:بعد از نصب فايل PB_2008 (کرک) را جايگزين فايل اصلي"C:\Program Files\LingvoSoft\LingvoSoft Talking
نماييد.
براي اجراي برنامه بايد ابتدا روي Icon برنامه در Desktop راست كليك
كرده و Properties رو بزنيد و در قسمت Target آدرس را از PBStub.exe به PB_2008.exe
تغيير دهيد مانند زير
PhraseBook 2008 (English-Persian (Farsi)) for Windows\PB_2008.exe
یعنی بعد از این که کرک را در محل نصب کپی کردید آن را
به دسکتاپ سند کنید شورتکات کنید و برنامه را به جای اجرا کردن از آیکون موجود در
دسکتاپ از آیکون سند شده به دسکتاپ (کرک) باز کنید تا برنامه کامل باز شود
.رمز فایل ها : www.duzluoglan.wordpress.com
کـــــــاربر فــــعال
به نام خداوند آفريننده زبانهاسلام. يورولمياسيز/ سلام خسته نباشيدآموختن زبان شيرين تركي خيلي آسان استزبان تركي يكي از زبانهايي است كه علاوه بر ايران در چندين كشور دنيا از جمله تركيه, جمهوري آذربايجان, بيشتر جمهوري هاي قفقاز و حتي در چندين كشور اروپايي مانند آلمان, فرانسه و ... به عنوان يكي از زبانهاي مطرح كاربرد دارد زيرا در آن كشورها تعداد زيادي ترك به عنوان اقليت قابل توجه زندگي مي كنند كه داراي حق و حقوق فرهنگي خود مي باشند. علاوه بر آن با توجه به اينكه تمامي افعال زبان تركي از يك قاعده واحد تبعيت مي كنند و داراي ريشه هستند بنابراين هم ياد گرفتن آن آسان است و از سوي ديگر با يادگرفتن يك لهجه از زيان تركي قادر خواهيد بود با افرادي كه به لهجه هاي مختلف تركي صحبت مي كنند ارتباط برقرار كنيد. بنابر اين در اين سايت آنچه كه براي يك شخص براي برقراري ارتباط و انجام امور روزمره به زبان تركي لازم است, در قالب درس هاي مختلف آورده خواهد شد. اميد كه در اين زمينه موفقيت هايي حاصل گردد.درس 1 (اعداد)اعداد در تركي از يك قاعده خاصي پيروي مي كند كه يادگيري آن را آسان مي كند. شما ابتدا اعداد زير را به خاطر بسپاريد:1= بير 2= ايكي 3= اوچ 4= دؤرد 5= بئش 6= آلتي 7= يئددي 8= سگگيز 9= دوققوز10= اون 20= ايييرمي 30= اوتوز 40= قيرخ 50= اَللي 60= آتميش 70= يئتميش 80= هشتاد 90= دوخسان 100= يوز 200= ايكي يوز 300= اوچ يوز 400=دؤرد يوز و الي آخر 1000= مين 1000000= ميليون 1000000000= ميلياردحالا كه اين اعداد را به خاطر سپرديد (سطر اول اعداد از 1 تا 9 و سطر دوم اعداد ده تا ميليارد)اكنون شما مي توانيد با اضافه كردن اعداد به همديگر, عدد مورد نظر خود را بسازيد به عنوان مثال براي ساختن عدد 11 شما فقط عدد 10 و 1 را يكجا مي آوريد. به مثالهاي بيشتر توجه كنيد:21= ايييرمي بير 32= اوتوز ايكي 105= يوز بئش 1002= مين ايكي 2004= ايكي مين دؤرداكنون شما شيوه شمارش در تركي را ياد گرفتيد. اين مهم را به شما تبريك مي گويم. ساغ اولمنتظر درس بعدي باشيد كه در مورد تعارفات روزمره خواهد بود.
کـــــــاربر فــــعال
درس دوم (احوال پرسي)اميدوارم كه اعداد را ياد گرفته باشيد. در درس امروز به دنبال يادگرفتن تعارفات روزمره و احوال پرسي به زبان تركي هستيم. لطفا جملات زير را به خاطر بسپاريد:نئجه سن = حال شما چطورهساغ اول سيز نئجه سيز = زنده باد شما چطورينسحريز خير اولسون = صبح شما به خيرگله جه گيز خير = عاقبت شما به خيراوشاقلار نئجه دير= بچه ها چطورنسلام لاري وار سيزين كي لر نئجه دير = سلام دارن بچه هاي شما چطورنبويورون = بفرماييدخوش گؤرموشوخ = چشم مان روشنخوش گليبسيز = خوش آمدينآدين نه دير = اسم تان چيهمنيم آديم محمد دير = اسم من محمدهنه گؤزل آد = چه اسم خوبيچوخ ايستيرديم سيزي گؤرم = خيلي دلم مي خواست شما را ببينمدر زبان تركي از اين تعارفات زياد است. در قالب بحث هاي بعدي به آنها خواهيم پرداخت. اما چندين واژه را كه امروز در مكالمه بالا به كار برديم دوباره مرور مي كنيم.سيز = شما , اولسون =باشد , اوشاق = بچه, اوشاقلار= بچه ها, گؤرمك = ديدن , گؤرميشوخ= ديده ايم, گؤزل= زيبا, چوخ= خيلي, ايسته مك= خواستن , ايستيرديم= مي خواستم, آد= اسماميد كه از امروز بتوانيد با دوستان ترك زبان خود حداقل چند كلمه به تركي خوش و بش كنيد. درس بعدي به گفتگو در مورد آب و هوا خواهد پرداخت. ساع اولون شاد قالين / سلامت باشيد شاد بمانيد
کـــــــاربر فــــعال
درس سوم ( آب و هوا)با سلام دوباره نئجه سيز؟ حاليز ياخجي دي. به به شما دارين تركي رو ياد مي گيرين. امروز مي خوام در مورد آب و هوا با شما صحبت كنم. ابتدا كلمات زير را را خاطر بسپارين.هاوا= هوابوگوٍِِن (bugün)= امروزصاباح= فردادونن (dünan)= ديروزايستي= گرمسُيوخ (soyukh)= سردسرين= خنكشاخدا= بسيار سرد سوزانسازاخ= باد سردقار= برفياغيش= باراندومان= مه براي واژه مه در زبان تركي بيش از 12 معادل وجود دارد كه انواع مختلف مه مي باشدبولوت= ابرگون (gün)= آفتاب - خورشيد - روزآي= ماهاولدوز= ستارهاكنون براي شما تازه كاران يك قاعده اي را خواهم گفت كه با استفاده از آن به راحتي وضعيت هوا را به دوستان خود تعريف كنيد. به جمله زير توجه كنيد:هاوا نئجه دي= هوا چطورههاوا بولوت دي= هوا ابري استشما مي توانيد تا زماني كه تركي را خوب ياد گرفته ايد صرفا يك فعل دي (di) را به وضعيت مورد نظر خود بعد از هاوا اضافه كنيد و دوست خود را در جريان وضعيت هوا قرار دهيد.مانند : محمد! بوگون هاوا ايستي دي = محمد! امروز هوا گرم استيا : تهرانين هاواسي چوخ ايستي دي= هواي تهران خيلي گرم استاميدوارم كه درس امروز را ياد گرفته باشيد. ساغ اول/ شاد ياشادرس بعدي در مورد قرار ملاقات خواهد بود
کـــــــاربر فــــعال
درس چهارم (قرار ملاقات)سلام, اميدوارم كه حالتون خوب باشه. امروز مي خواهيم با شما به زبان تركي قرار بگذاريم. و شما بتوانيد با دوستان خود قرار بگذاريد.ابتدا به مكالمه زير توجه كنيد:- سلام-سني گؤرمك ايستيرم / مي خواهم شما را ببينم-منده ايستيرديم سني گؤرم/ من هم مي خواستم شما را ببينم- هاچان گؤره بيله ره م / كي مي توانم ببينم- صاباح آخشام / فردا عصر- بو گون ساعات اون ايكي ده اولماز؟ / امروز ساعت دوازده نمي شه؟اولسون بوگون گله ره م / باشه امروز مي آيمشما با استفاده از اين مكالمه مي توانيد انواع قرار ها را نمونه سازي كنيد در صحبت با دوستان ترك زبان خود استفاده نماييد. در قرار ملاقات چندين واژه اساسي است. توجه كنيد:هاچان = كي مثال: هاچان گله جكسن= كي مي آيي؟هارا= كجا مثال: هارا گَليم= كجا بيايمآخشام= عصر مثال: آخشام اولدو= عصر شدگئجه= شب مثال= دونن گئجه سنه زنگ ووردوم= ديشب به تو زنگ زدمائو (ev)= خانه مثال= سني ائوه چاغيريرام= تو را به خانه دعوت مي كنمائشيگ (eshig)= بيرون مثال=ائشيگ ايستي دي= بيرون گرم استاميد وارم كه امروز هم توانسته باشيم چيزهايي را به شما ياد بدهيم. هله ليك= فعلاجلسه بعد در مورد خوردني ها با شما صحبت خواهيم كرد
کـــــــاربر فــــعال
درس پنجم (ميوه ها)در پايين اسم چند ميوه به تركي آروده مي شود:سيب: آلمانار: انارهيوا: بهقارپوز: هندوانهقوون: خربزهگيله نار: آلبالومثالها:من آلما ايستيرم: من سيب مي خواهمآلما يئمه لي دير: سيب خوردني استدونن يولداشيم منه گيله نار وئردي: ديروز دوستم به من آلبالو دادايستيرسن سنه نه آليم؟: مي خواهي برات چي بگيرم؟من آلما سويو سويرم: من آب سيب دوست دارماولسون: باشدداها نه ايستيرسن: ديگه چي مي خواهيساغ اول بير زاد ايسته ميرم: زنده باد چيز ديگري نمي خواهمنار سئوه رسن؟: آيا انار دوست داري؟نار سويو اولسا ياخچي اولار: آگر آب انار باشد بهتر استاولسون بويورون: باشد بفرماييد
کـــــــاربر فــــعال
درس ششم (تعريف و تعارف)افراد براي اينكه ميزان علاقه مندي خود را به دوست خود نشان بدهد از الفاظ مختلفي استفاده مي كند ببينيد:من سني چوخ ايستيرم: من خيلي تو را دوست دارمآوخ! ساغ اول من سني چوخ راخ: اوه زنده باد من تو را بيستراكنون برخي واژگان مربوطه را ملاحظه فرماييد:ساغ اول:زنده بادگؤزل: زيبا ، خوش تيپگؤيچك: خوشگلسن نه گؤزل سن: تو چقدر زيباييبير داناسان: يكدانه ايتايسيز: بي نظيرسن اولماسان منده اولامام: تو نباشي من هم نمي توانم باشمسن منيم هر زاديم سان: توهمه چيز من هستيسني سئويرم: عاشق تو هستممنده سني چوخ سئويرم: من هم تو را خيلي دوست دارمسنسيز داريخيرام: بدون تو دلم مي گيردداريخيرام: دلم مي گيردبويور: بفرماسنين تاين يوخدي: تونظيري نداري
کـــــــاربر فــــعال
درس هفتم (خوابيدن و بيدار شدن)د ر اين درس اصطلاحات مربوط به خوابيدن و بيدار شدن به شما خواهم نوشت. چنانچه مايل هستين ابتدا اين واژه ها را به خاطر بسپاريد:اوياغ: بيدار يوخو: خواب يوخولو(yuxuloo): خواب آلود تئز (Tez): زود گئجه: شب گونش (günash): آفتاب گوندوز (gündüz): روزاويات : بيدار كن يوخلا: بخوابمن يورولموشام: من خسته ام يوخوم گلير: خوابم مي آيد بو گئجه تئز ياتاجاغام: امشب زود خواهم خوابيد صاباح گرك تئز اويانام: فردا بايستي زود بيدار شومگوندوز چوخ ايشله ميشم: روز زياد كار كرده ام سن اوياخسان؟: تو بيداري؟ يوخ منده ايستيرم يوخليام: نه من هم مي خواهم بخوابم گئجه ز خير: شب تان به خيرنيه دانيشميسان: چرا حرف نمي زني يوخولويام: خواب آلو هستم گئجه ياخجي ياتا بيلدين؟: آيا شب تونستي خوب بخوابي يوخو گؤردوم: خواب ديدمدر زبان تركي حالت هاي مختلف خواب و بيداري داراي اصطلاحات مخصوصي است. به اصطلاحات زير توجه كنيد:يوخلاميشام: خوابيده ام ياتميشام: دراز كشيده ام به قصد خواب اوزانميشام: دراز كشيده ام به قصد استراحت نه خواب مورگولورم (mürgülüram): چرت مي زنماويانميشام: كاملا بيدارشده ام آييلميشام: از خواب بيدار شده ام ولي هنوز دراز كشيده ام (يوخودان) دورموشام: (از خواب) بيدار شده و سرپا هستم
کـــــــاربر فــــعال
در هشتم ( صحبت در مورد عيد نوروز)در اين درس با صحبت كردن در مورد عيد نوروز يا هر عيد ديگري آشنا خواهيد شد. ابتدا اين واژه ها را به خاطر بسپاريد.بايرام: عيد ايل: سال يِني (yeni): تازه آي: ماه گون (gün): روز گؤروش: ديدار شَنليك: شادي آتا: پدر آنا: مادر باجي:خواهر داداش يا قارداش: برادر گؤيَرتي : سرسبزي چؤل: صحرا داغ: كوه گؤرمه لي: ديدنيبايراميز مبارك اولسون: عيدتان مبارك بادبايرمدا هارا گئدميشدين: عيد به كجا رفته بودينگئدديم آتا - آنامي گؤردوم: رفتم پدر- مادرم را ديدمداها هاردان گؤروش ائتدين: ديگر از كجا ديدن كرديداغا گئتديم. داداشيم نان چؤله گئتدوخ: به كوه رفتم. با برادرم به صحرا رفتيمچؤل بوتون گؤيرتي دي: صحرا تمام سرسبزي بودهانسي گون ائوه قاييتدين: چه روزي به خانه برگشتيآيين آلتي سي: در ششم ماه هانسي آيين: كدام ماه فروردين!بو گون آيين نئچه سيدي: امروز چندم ماه است اون دؤردي: چهاردهم ايندي هارداسان: الان كجايي من ايشليرم: من كار مي كنماميدوارم كه سال خوب و خوشي داشته باشيد و درس اين جلسه نيز مفيد بوده باشد. مشتاقانه منتظر پيشنهادات و نظريات شما هستيم. ساغ اولون (زنده باشين)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)