-
قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
با عرض سلام و دعای خیر
با توجه به اینکه هر ساله در نمایشگاه کتاب تهران قرار شده قرار ملاقاتی جهت بررسی برخی مسائل سایت و ایجاد ارتباطی قوی تر بین مدیران و کاربران گذاشته بشه از تمامی علاقه مندان به شرکت در این قرار ملاقات عمومی دعوت می شود ...@};-
جمعه 23 اردیبهشت ماه 1390
ساعت 2 الی 5 عصر
تصاویر دقیق از محل ملاقات عمومی ....
تمامی عزیزان می توانند در این بخش جهت شرکت در این قرار ملاقات که سعی خواهیم کرد پر بار باشه اعلام آمادگی کنند.
سربلند و پیروز باشید.
-
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
-
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
سلام
منم جمعه ميتونم بيام فقط اشتباها تو نظر سنجي 5شنبه زدم [nadidan]
-
راي من به جمعه 23 اردیبهشت ماه 1390
-
سلام به همه
دوستان عزیز پس امتحان ارشد چی؟
24 اردیبهشت هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e.einitabar
سلام به همه
دوستان عزیز پس امتحان ارشد چی؟
24 اردیبهشت هستش
مطمن باشيد يك روز اثري در قبولي يا رد شدن نداره....من تجربه كردم در جريانم..
اميدوارم موفق باشيد[tashvigh]
قبول بشي شيريني بدي به همه ي سايت[cheshmak]
-
آخه دوست عزیز من که تهران نیستم
کی بیام کی برگردم
یا واسه اونایی که تهران نیستن
-
[nishkhand]من هم احتمال 99% میام![nishkhand]
[sootzadan]اگه من نیام که ملاقات تشکیل نمیشه[sootzadan]
-
من هن 5 شنبه تهران نیستن
جمعه لطفا
-
سلام
چون شنبه 17اردیبهش تعطیله
پنج شنبه و جمعه هم دانشگاهها تعطیلند اگه تو این تاریخها بود بهتر میشد
-
اقا مصطفي ساعت دو قرار گذاشتي شما قصد داريد ناهار تهيه كنيد درست نگفتم...
خب ديدم سر ظهر هست با دل گشنه كه نميشه....
-
-
آخه چرا تهران!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob]
من که نمیتونم بیام!!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
-
راست میگه دوستمون ، تبعیض نژادیه یا شهری .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
اقا مصطفي ساعت دو قرار گذاشتي شما قصد داريد ناهار تهيه كنيد درست نگفتم...
خب ديدم سر ظهر هست با دل گشنه كه نميشه....
ما که هر سال میریم ملاقات، ولی از ناهار خبری نبود!! [nishkhand] این بار هم فک نکنم ناهاری در کار باشه![nishkhand]
الان اگه مصطفی بیاد این رو ببینه من رو از سایت میندزه بیرون!!
[nishkhand][sootzadan]ولی خودمونیمااا هر سال اشانتیون میده به جای ناهار[sootzadan][nishkhand]
اشانتیون هم خوبه هااااا[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asghar2000
ما که هر سال میریم ملاقات، ولی از ناهار خبری نبود!! [nishkhand] این بار هم فک نکنم ناهاری در کار باشه![nishkhand]
الان اگه مصطفی بیاد این رو ببینه من رو از سایت میندزه بیرون!!
[nishkhand][sootzadan]ولی خودمونیمااا هر سال اشانتیون میده به جای ناهار[sootzadan][nishkhand]
اشانتیون هم خوبه هااااا[nishkhand]
اشانتیون حالا چی هست؟[tafakor][tafakor]
خب پس یعنی خودمون ناهار بخوریم بعدا بیام.....جوجه کباب هم بد فکری نیست...[nishkhand]توقع من که زیاد نیست....یعنی توقع زیاده[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
خب پس یعنی خودمون ناهار بخوریم بعدا بیام.....جوجه کباب هم بد فکری نیست...[nishkhand]توقع من که زیاد نیست....یعنی توقع زیاده[negaran]
نه تو رو خدا من جوجه كباب نمي خوام ... به باستاني جوجه بديد ...[nishkhand][nishkhand]ولي من يه چيز ديگه مي خورم ... ديزي، ...[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
-
تو قرار ملاقات در نمايشگاه IT كه يك دفتر يادداشت از آقا مصطفي گرفتيم ...[bamazegi]
-
قبول نیست ناهار بدید
من دست به گم شدنم خوبه، اگه قسمت شه و بیام، تا برسم ناهار تموم شده
عصرونه بدید [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B a R a N
قبول نیست ناهار بدید
من دست به گم شدنم خوبه، اگه قسمت شه و بیام، تا برسم ناهار تموم شده
عصرونه بدید [nishkhand]
عصرانه اي متشكل از نان، پنير و سبزي و گردو و ديزي و غذاي دلخواه به همراه نان اضافه ....[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
-
نمیشه یه قرارم جند قاره این ور تر بذارید؟[negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پژواک
نمیشه یه قرارم جند قاره این ور تر بذارید؟[negaran]
قرار آنلاين ...[nishkhand]
-
سلام دوستان ما هم (s.golgol & e.einitabar ) آمدنی شدیم
دیگه فرقی نداره 5 شنبه یا جمعه در هرحال ما میایم [shaad][shaadi]sh_omomi94
-
سلام sh_omomi61
یعنی چی ؟ sh_dokhtar2 من که نمیتونم بیام یعنی بدون من برگزار میشه ؟ sh_omomi74
-
سلام
دوستان و کاربران عزیز توجه داشته باشن که این قرار ، قرار رسمی سایت هست که همه ساله در نمایشگاه کتاب گذاشته میشه.
البته از سال بعد سعی می کنیم مکانش رو به جای بهتری تغییر بدیم ( ان شاء الله )
لذا از تمامی دوستان تقاضا دارم اگر قصد آمدن دارن به همین قرار ملاقات می تونن بیان و سایر قرارهای اعلام شده در سایت توسط سایر کاربر معتبر نمی باشد و به زودی تاپیک های سایر قرار های ملاقات بین مدیران در سایت حذف خواهد شد.
همگی موفق باشید ...
-
-
آره دیگه فک کنم جمعه شد
آمار که اینطور نشون میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اشانتیوم![nishkhand] عبارت است از خودکار، دفترچه یادداشت و از همه مهم تر کارت سایت[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] که روش نوشته Njavan (شبیه کارت ویزیت)[sootzadan][nishkhand][sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asghar2000
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اشانتیوم![nishkhand] عبارت است از خودکار، دفترچه یادداشت و از همه مهم تر کارت سایت[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] که روش نوشته Njavan (شبیه کارت ویزیت)[sootzadan][nishkhand][sootzadan]
البته امسال قراره یه شیرینی هم آقا مصطفی اضافه کنه !
خودشون به ما قول دادن [sootzadan][sootzadan][sootzadan]
حالا این شیرینی چی هست رو من نمیدونم ؟! شایدم ناهار باشه [khanderiz]
-
من رای ندادم
خیلی زیاد دلم میخواد بیام ولی نمیتونم
آخه جیب خالی و پز عالی[khande]
من پنجشنبه خودم جلسه انجمن دانشگاه دارم
حالا نمیشه زود تر بود مثلا دوشنبه یا سه شنبه؟؟؟
باعرض پوزش من نمیتونم
آخه جلسه انجمن واسه من اجباری
به سلامتی دبیر انجمن هستم و کلی سخنرانی و ازین مزخرفات رو دارم[nadidan][khande]
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم
راستی برای ماها که نیومدیم
عکس بگیرید
بعدا ماهم ببینیم [esteghbal][khejalat]
-
سلام جمعه 23 اردیبهشت انشاالله اگه خدا بخواد منم میام به امید خدا میبینمتون راستی برای امنیت بالا اسم شب چی باشه؟
-
منم با جمعه موافقم منم میااااااااااااااااااااااا ااااااام![esteghbal]
-
به نظر شما چه روزی برای قرار عمومی مناسب است ؟
پنجشنبه 22 اردیبهشت ماه 1390
جمعه 23 اردیبهشت ماه 1390
هیچکدام
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
[tafakor]
برم ؟
نرم ؟
می رم .
نه نمی رم .
-
داره نظرم کم کم عوض می شه .
می یام
هر چه بادا باد .
ولـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــی من فقط دوشنبه می یاماااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
اومدین منو می بینین ، والا . . . نه من ، نه شما .
پس کی ؟ [tafakor]
-
با توجه به آمار نظر سنجی روز جمعه به عنوان روز قرار ملاقات عمومی سایت انتخاب میشه.
لطفا تمامی دوستانی که قصد آمدن دارن برنامه های خودشون رو برای روز جمعه هماهنگ کنن.
با تشکر از همه ...
-
-
سلام به همه ی دوستان
پسر عموم رهام (داداشی) از دیشب تو بیمارستان هست تا جواب آزمایش هاش بیاد
براش دعا کنید که اونی که میگن نشه
ممنونم
-
-
سلام به همه
من و سارا هم حتما میایم
در پناه حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kimia_online
سلام به همه ی دوستان
پسر عموم رهام (داداشی) از دیشب تو بیمارستان هست تا جواب آزمایش هاش بیاد
براش دعا کنید که اونی که میگن نشه
ممنونم
سلام
اگه آقا مصطفی بتونه هماهنگی های لازم رو انجام بده که بچه ها بتونن بعد از نمایشگاه برن عیادت داداشی گلمون خیلی خوب میشه.[golrooz][golrooz][golrooz]