به نظر من این می تونه دقیقا تفکرات یک دختر باشه.
یک دختری که در شهر تهران بزرگ شده باشه ... منتها نه همه.
چون با بلوغ فکری و رشد اجتماعی مطمئن باشید که دید هر دختری به زندگی و عقاید خودش در رابطه با دین ، اطرافیان به مرور تغییرات شدیدی می کنه.
در مورد صحبت های زیر در مورد معضلات جامعه ای مانند تهران هم حرفهای شما رو به شدت قبول دارم ...
نقل قول:
میدونید به من تو دانشگاه میگن چی؟اسکل
میدونی چرا؟چون اقاهه با پرادو برام نگه داشته سوار نشدم
برا اینکه فلان خواننده مشهور بهم پیشنهاد...داده قبول نکردم
برا اینکه تو یه پاساز تو یوسف اباد تو یه مغازه بزرگ لوازم ارایش و زیبایی اقاهه همه چیرو بهم مجانی داده به این شرط که جلو اون رز به لبم بزنم و من هیچی از اون مغازه بر نداشتم
برا اینکه استاد دانشگاهمون(2 نفر)خواستن دوست دخترشون شم گفتم نه
برا اینکه با هیچ پسری تو دانشگاه و خیابون لاس نمیزنم...
به نظر شما هم من اسکلم که به شوهر به عنوان تنها کسی که نسبت به من حق مالکیت داره فکر میکنم پابندم پیش از اینکه بدونم کیه و اعتقاد به ناموس دارم
اما یه نکته ای هست که معمولا از چشم دختر خانوم ها پنهان مونده همیشه ...
نکته ای طلایی در رابطه با رفتاری های متقابلی که می تونه دریچه ی روشنی رو به زندگیشون باز کنه.
لازم به ذکره که من مدت چند سال به تحقیق روی رفتارهای دختران و پسران صرف کردم و تا حدی زیادی هر دو جنس رو خوب میشناسم.
خب نکته ی طلایی مد نظر من به نظر شما چیه ؟
به نظر شما اینکه دختر خانومی خوشش میاد براش خواستگار میاد ایرادی داره ؟
اینکه پیش دوستاش دوست داره بگه من فلان تعداد خواستگار داشتم موردی داره ؟
اینکه ببینه پسرا بهش جذب میشن ایرادی داره ؟
خب اگه دوست دارین اون نکته ی طلایی رو بدونین چیه به ادامه ی بحث خوب توجه کنین و درگیری بی خودی سر بحث هایی که نتیجه نداره نکنین ( طرف صحبت با تمامی کسانی که توی این بحث شرکت کرده بودن )
خب بریم سر نکته ی طلایی که مد نظرم بود ...
این یک واکنش طبیعی هر انسان ( خانوم و آقا ) نسبت به جنس مخالفه که هر فردی دوست داره مورد توجه و دوست داشتن دیگران قرار بگیره و وقتی که کسی از فردی خواستگاری می کنه طرف مقابل اعتماد به نفس بیشتری نسبت به خودش پیدا می کنه ...
چون مطمئن میشه خواهان داره.
اینکه پیش دوستاش دوست داره بگه من فلان تعداد خواستگار داشتم موردی داره ؟
متاسفانه این مورد معمولا به دو دلیل اتفاق میوفته ولی باز این یک واکنشیه که افراد تحت تاثیر جامعه قرار گرفته و بهش می پردازن ...
1. برای چشم به هم چشمی و پز دادن پیش دوستان
2. برای افزایش اعتماد به نفس خود فرد گاها بهش پرداخت میشه
خب آقا واقعا این به نفع فرده ؟
یعنی این رفتارها واقعا به نفع خود فرد تموم میشه که بخواد لیست خواستگاران ( قابل توجه برخی خانوم ها ) تشکیل بده ؟
البته برخی از آقایون هم جدیدا چنین لیستی توی ذهنشون برای خودشون ایجاد می کنن.
لازم به ذکره که ایجاد چشم به هم چشمی در ایجاد لیست خواستگاران می تونه فرد رو آسیب پذیر کنه و بهترین موقعیت های زندگیش و خواستگاران تاپ خودش رو برای اینکه بخواد همه رو در لیست جا بده از دست بده.
یعنی فرد می خواد با قرار دادن اسم همه در این لیست اونها رو به لیست خواستگاران ( یا بهتر بگیم به لیست افتخارات مجازی ) خودش به ثبت برسونه برای همین به طرف مقابل بدون فکر جواب نه میده.
پس نکته ی طلایی 1: ازدواج هر انسان یک اتفاق طبیعی در زندگی هر فرد قلمداد میشه ... این اتفاق طبیعی و شیرین رو بیاین با ایجاد لیست خواستگاران و یا لیست افتخارات به کام خود و دیگران تلخ نکنیم.
خب جذب هر پسر به هر دختر زیبا یه عکس العمل طبیعی و غریزی برای هر انسانیه.
ناگفته نماند المان های زیبایی توسط هر فرد تعیین میشه و اینطور نیست که فردی بصورت یکسان از نظر چندین نفر زیبا قلمداد بشه.
همچنین خشنودی به اینکه پسرها ( جنس مخالف ) به فرد ( طرف دختر ) جذب میشن ایرادی نداره و یک عکس العمل طبیعیه ...
اما نباید این تبدیل به غرور کاذب بشه که خودش خیلی خطرناک می تونه باشه با عواقب خیلی بد برای خود فرد.
خب یک سوال ؟
خوردن یک عمل طبیعیه .. پس چون عمل طبیعیه ما می تونیم هر چقدر خواستیم غذا بخوریم ؟
جواب مطمئنا نه هست ...
چون فرد چاق میشه و علاوه بر اضافه وزن بیماری های زیادی از قبیل فشار خون ، چربی خون به سراغش میاد.
دقیقا اعمال طبیعی رفتاری انسان ها هم همین طوره ...
یعنی اگه کنترل نشن مطمئنا همراه با بیماری هایی هست که بیشترین آسیب رو اول به خود همون فرد میزنه.
خب سوالی که پیش میاد اینه که نحوه ی کنترل بر رفتارهای طبیعی بالا که گفته شد چیه ؟
از بالا دونه دونه به سوالات و نکات طلایی شون مجددا اشاره می کنم ...
نقل قول:
نکته ی طلایی 2: نحوه ی کنترل بر روی این مورد اینه که خانم و آقا هرگز برای خودش لیست افتخارات ایجاد نکنه و به هر خواستگار محترمانه به عنوان یک گزینه ی خوشبختی نگاه کنه ولی تمامی گزینه ها رو با دقت تمام و با سخت گیری تمام بررسی کنه.
نقل قول:
نکته ی طلایی 3: نه ایرادی نداره به شرطی که حریم خودش با همه رو حفظ کنه و سعی کنه روش های کنترل احساسات رو در خودش به خودش آموزش بده.
همچنین اگر بصورت غیر معقول پسرا بهش جذب میشن باید عوامل جذب نامعقول رو در خودش جستجو کنه.
چرا که جذب غیر معقول ممکنه به پوشش شما که ممکنه نا مناسب باشه برگرده.
پوشش نامناسب دختر خانوم ها در تمامی موارد باعث میشه که آقا پسرها تحریک جنسی بشن و به دیدی جدای از دید پاک و معنویت به شخصیت زن نگاه کنن که همین مورد می تونه برای اون خانم یک توهین بزرگ باشه.
نکته ی بعدی سنگینی کلام در گفتار و قاطعیت در کلام یک خانوم می تونه باشه.
امیدوارم نکات طلایی ما برای همه ی عزیزان مفید باشه ...