-
شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
به نام مهربان زیبا
ضمن عرض سلام خدمت همه شما دوستان و نخبگان عزیز
یکی از مهمترین دغدغه های زندگی ما آدما از همون اول ازدواج بوده و هنوز هم هست ، شاید ریشه خیلی از نا بسامانی های زندگی اجتماعی ما از اشتباهات و نبود شناخت کافی قبل از ازدواج باشه ، سوء تفاهمات ، اختلافات و ... همه به خاطر اشتباه در انتخاب زوج منسب بوجود میاد....
چند وقت پیش در این باره یکی از دوستان سوالی ازم پرسیدن که بهش فکر نکرده بودم ، خوب که فکر کردم متوجه شدم که ما تا قبل از اینکه موقعیتش پیش نیومده بهش فکر نمی کنیم ، در حالی که به خاطر اهمیتش هم که شده باید آمادگی کاملی برای اون موقعیت داشته باشیم ، این سوال تقریبا این بود:
البته برای اینکه بتونیم به شناخت کافی برای همسر مناسبمون برسیم احتیاج به زمان زیادی داریم ، اما فرض کنید که در حال حاضر توی خواستگاری هستید و نیم ساعت وقت دارید تا طرف مقابلتونو با سوالایی که میپرسید بشناسید (هر چند زمان کمیه) ...
این سوالا از نظر شما چی باشن بهتره؟
خیلی لطف می کنید اگه برای هر دو طرف یعنی آقا داماد و عروس خانوم سوالای جداگانه طرح کنید ، و اگه لازم دونستید دلیل اینکه این سوالها رو انتخاب کردید رو هم مطرح کنید....
-
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]
شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....
-
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .
-
سلام ...
خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی
حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bad Sector
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]
شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]
-
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .
ممنونم توضیحاتتون خیلی دقیق و واضح بودن...[tashvigh][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .
بازم ممنون...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سلام ...
خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی
حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.
تقریبا این سوالا شامل همه این موارد میشن ، بالاخره همه این موارد برای شناخت کسی که میخوایم یه عمر باهاش زندگی کنیم از اهمیت بالایی برخوردارن...
-
ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]
-
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت
والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .
من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب [bamazegi] )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرامش درون
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]
نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [tafakor]
دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
-
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری[bamazegi] تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست
زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)
مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.
-
تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
-
فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]
-
خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
-
ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
-
سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_745
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری[bamazegi] تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست
زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)
مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvazeh
تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bad sector
نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [khande]
دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت
والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .
من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب [bamazegi] )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setaysh163
ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
✿water l!ly✿
فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0014
ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warrior
سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.
با تشکر از همه دوستانی که تو این بحث شرکت کردن ، منظور من از طرح این سوال این نبود که به شناخت دقیق و کاملی از طرف مقابلمون برسیم ، این واقعا غیر ممکنه که بشه کسی رو تو نیم ساعت شناخت ، اما بالاخره این وقتیه که در اختیار ما قرار گرفته شده و بهتره که به بهترین نحو ممکن ازش استفاده کنیم ، شاید سوالایی باشن که بشه باهاشون به یه شناخت نسبی رسید ، ما برای انتخاب خیلی چیزا وقت کمی داریم و مجبوریم با ترفند هایی از این وقت کم بهترین انتخاب رو بکنیم...
-
اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟
-
به نظر من اگه تو همون نگاه اول از همديگه خوششون بياد همچين براي هم چاخان مي كنن و دروغ تحويل هم مي دهند كه يه جوري طرف رو راضي كنن.
اگه هم خوششون نياد همچين همديگه رو سؤال پيچ مي كنن كه از خواستگاري رفتن پشيمون بشن.
-
بنام خدا
به ما نيم ساعت وقت دادن كه همديگر رو بشناسيم.به خاطر همين مستقيم ميرم سر اصل مطلب
اين زندگي رو خداوند منان به ما بخشيده است و ازدواج رو بهترين وصلت وارتباط بين اقايان و خانم ها قرار داده است تا در كنار يكديگر به ارامش برسند. و در اين ميان واجبات و محرماتي رو براي ما مشخص كرده. ايا شما واجبات خدا رو انجام و محرمات اون رو ترك ميكنيد.............تو خونه بيشتر از چه كسي حرف شنوي داريد.پدر و مادرتون از شما راضي اند شما چطور از زندگي تون راضي هستيد.........دوست دارين بيشتر تو خونه باشين يا جامعه..بهتون زنگ ميزنيم
-
ببخشید که این حرف ها رو میزنم ولی صادقانه میگم و واقعا برام سوال پیش اومده
اکثر دوستان اولین سوالاتشون در مورد اعتقاداته. میشه یکم بیشتر توضیح بدید که یعنی چه؟
منظورتون سولات شب اول قبره
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟
یعنی این که بدونید طرفتون شیعه 12 امامی هست برای اولین برخورد کافی نیست؟
فرض که اعتقادی در حد تیم ملی باشه!! چند نفر از شما میتونید با این مسئله کنار بیایید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_745
ببخشید که این حرف ها رو میزنم ولی صادقانه میگم و واقعا برام سوال پیش اومده
اکثر دوستان اولین سوالاتشون در مورد اعتقاداته. میشه یکم بیشتر توضیح بدید که یعنی چه؟
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟
فرض که اعتقادی در حد تیم ملی باشه!! چند نفر از شما میتونید با این مسئله کنار بیایید؟
اینم حرفیه[tafakor]
البته اعتقادات اولویت بالایی دارن ، ولی صرف معتقد بودن فک نمکنم کافی کافی باشه ، شاید بعضیا باشن که نماز و روزه شون به هیچ وجه ترک نمیشه ولی از شناخت خدا فرسخها فاصله داشته باشن و برای زندگی کردن مناسب هم نباشن...
-
كسي كه واجبات و محرمات خدا ر و انجام نده نميتونه همسر خوبي برا ادم باشه
-
البته فکر می کنم منظور دوست ما اینکه که قدر ت ریسک پذیری اقایان بالا تر و اینده نگری خانم ها بهتره و می توانند مکمل یکدیگر باشند .
-
اعتقادات یکدیگر رو با سوالاتی سنجیده ادراک کنید برای مثال بپرسید کتاب با چه موضوعاتی مطالعه می کنند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرامش درون
اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟
اینکه بپرسیم غیر از کارو درس چه مسولیت هایی رو در قبال دیگران بر عهده داره ؟
در قبال خانواده ، دوستان و هم نوعان .
اگر مستقیم بپرسیم شما به پول اهمییت میدید یا نه سوال بسته مطرح کردید .
در جلسات اول خوصا معمولا افراد سعی می کنند طوری پاسخ بدهند که خوب جلوه کنند .
-
تا اینجا یه جمع بندی با توجه به نظرات دوستان انجام میدم .
در گفتگوی تلفنی اولی سوالاتی می بایست تبادل شود . مثل قد . وزن . سن . اصالت کار . تحصیل . اعتقاد مذهبی .شغل والدین برای سنجیدن سطح اولیه خانواده ها
با بر گذاری جلسه اول با فرض قبوولی شرایط اولیه موقعیتی را فرض کردیم که خانم و اقا در حال آشنایی بیشتر هستیم .
جلسات و بر خورد های اول بسیار مهم است .
این موقعیت را با ازمون استخدامی اشتباه نگرید .
سوالات تکراری و کلیشه ایی نپرسید .
مسایلی هست که باید به مرور بشناسید نه یکباره .
طوری سوال نپرسید که طرف رای کسب توافق با شما همواره شما راتایید کند .
از خواستگاری تا ازدواج طی مراحل بسیاری مانده عجله نکنید .
هدف پرسیدن سوالاتی است که با یک تیر چند نشان یزنید و.
پس فکر کنید و بپرسید و زیاده گویی نکنید .
قصد داریم بدانیم طرف مقابل تا چه میزان با ما دارای اشتراکات مثبتی است .
اینکه تا چه میزان می توانیم با فردی که در خانوادهو فرهنگی متفاوت بزرگ شده انطاف نشان دهیم .
برای چنین انعطافی باید پایه ی مشترکی پیدا ککرد البته اگر وجو د داشته باشد .
نکته ی مهم اینکه کسی هم که 100 درصد مشابه شماست کیس مناسبی نیست برای مثال دو فرد نا صبور و تند خو و لج باز !
دوستان عزیز به طرح سوالات خوبی پرداختید اما بیشتر تامل کنید .
من از شما می پرسم شما ادم خوبی هستید ؟ خب شما می گویید بله .یا بر عکس .
ببینید من نوعی در عمل خیرم به کسی می رسد ؟
اهل معاشرت هستم ؟ در جمع رفتارم را بسنجید .
در عمل خیلی مسائل روشن می شود به طرح سوالات در چنین موقعیت هایی بپردازید .
برای مثال :
اگر حادثه ایی رخ بدهد چه واکنشی انجام می دهند ؟
-
اعتقاد شما دوست گرامی قابل احترامه .
بهتره این تعبیر رو به کار برد که دو طرف باید هم جهت با یکدیگر پیش برند درتمام امور .
و اینکه اگر در راستای فرایض دینی و اعتقادی کاری رو انجام می دهند واقعا به فلسفه اش واقف باشند و در زندگیشون تاثیر داشته با شه نه از سر اجبار یا عادت . انجام ان به صورت غیر موثر .
-
سلام به همگي
به نظر من اعتقادداشتن به كليات يه مسئله مهمه اما آيا ميشه اعتقاد و از گفتار يه فرد تشخيص داد ؟ دوست عزيز من به شما ميگم كه آدم معتقديم اما دوصد گفته چون نيم كردار نيست
با دين نوع رفتار هركس ميتوني متوجه بشي كه به اصولي كه براي شما مهمه پابند هست يا نه
من با خيلي از افراد درمورد انتخاباشون صحبت كردم و متوجه شدم بيش از 80 % كسايي كه صرفا با توجه به اعتقادات مذهبي طرف مقابلشون تصميم ميگيرن متاسفانه در زندگي با شكست روبه رو شدن بهتره كلي نگر باشيم و از پرسيدن سوالات كليشه اي خودداري كنيم
صحبت هاي شب خواستگاري هيچ جا ثبت نميشه پس اگه من بگم نماز ميخونم و ......... و بعدها در زندگي بهش عمل نكنم جايي گير نيستم البته اگر وجدان نداشته باشم كه بهم يادآوري كنه
بهتره با به تصوير كشيدن يه شرايط خاص به قول دوستمون مثلا برخورد با يه حادثه از طرفمون بخوايم برامون توضيح بده كه تو اين شرايط چيكار ميكنه و بعد فكر كنيم كه ما دوست داريم طرفمون چكار كنه و با مقايسه اين جوابها ميتونيم بفهميم كسي كه رو به روي ماست ميتونه مكمل خوبي براي ما باشه
يا مثلا كمبودهاي خودمونو در طرفمون جستجو كنيم ببنيم در جايي كه ما ضعف داريم آيا اون نقطه قوتي داري تا بتونه ضعف مارو پوشش بده
اميدوارم همه انتخاب هاي عاقلانه اي داشته باشند تا سالها عاشقانه زندگي كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.golgol
كمبودهاي خودمونو در طرفمون جستجو كنيم ببنيم در جايي كه ما ضعف داريم آيا اون نقطه قوتي داري تا بتونه ضعف مارو پوشش بده
درود بر شما شما دقیقا به اصلی اشاره کردید که مد نظر بنده هم هست [tashvigh][tashvigh]
ولی من یه سوال پرسیدم که هنوز کسی جوابشو نداده
سوالات اعتقادی کدومه و باید دقیقا چی بپرسیم؟
من هرچی فکر میکنم نمی تونم سوالی پیدا کنم که پرسیدن او فقط در شان خدا نباشه اگه کسی میتونه لطفا جواب بده
-
من يه جواب براتون دارم البته شايد بتونه كمكتون كنه
من معتقدم هيچ كدوم از ما نميتونيم درمورد اعتقاداتمون دقيق حرف بزنيم چه برسه به اينكه اعتقادات طرف مقابلمون رو بفهميم ايمان ما اكتسابي نبوده بلكه موروثي بوده و كم پيدا ميشه كسي كه با علم و اطلاع ايمان داشته باشه همه ما فقط ميدونيم خدايي هست كه تنهاست و همه آفريده اون هستيم و برا راهنمايي ما پيامبر و امام فرستاده و يه كتاب آسماني داريم كه قرانه و بايد از دستوراتش اطاعت كنيم اينو همه ميدونيم يعني از بچه گي بهمون ياد دادن و اينقدر تكرار شه كه ديگه ملكه ذهنمون شده و توي جامعه امروز ما همين براي شروع كافيه بهتره به اين فكر باشيم كه زندگي رو از دين و اعتقاد جدا كنيم ما ميتونيم با احترام به عقايد و تفكرات هم با هم زندگي كنيم حتي اگه بين عقايدمون دنيايي فاصله باشه بايد ياد بگيريم همه ي انسانها در اعتقاداتشون آزادن و هرگز ما نميتونيم بگيم كي از كي بهتره و مرتبه اش پيش خدا بالاتره داستان حضرت موسي رو كه شنيدين ؟
بخونين خوندنش خالي از لطف نيست
روزی خداوند به حضرت موسی می گوید: امشب که به میقات می آیی پست ترین مخلوق مرا هم با خودت بیاور.
حضرت موسی خیلی گشت تا شاید موجودی که پست تر از آن وجود نداشته باشد پیدا کند. از انسان ها نا امید شدند یعنی شاید خیلی از انسان ها از منظر انسان های دیگر، پست می نمودند اما وقتی حضرت به آن ها نگاه می کرد با خود می اندیشید که شاید از نظر خدا پست نباشد. تا اینکه به سگی رسید که هم شل بود و هم کور و هم بیماری داشت. حضرت طنابی دور گردن سگ انداخت و شبانه او را با خود به سمت میقات می برد. در راه با خود اندیشید که نکند این مخلوق خدا، پست ترین موجودات نباشد. به خاطر همین ریسمان از گردن سگ باز و او را رها کرد.
وقتی به میقات رسید، خدا فرمود: موسی چه شد؟
حضرت عرض کرد: چیزی نیاورده ام.
خدا فرمود: به عزت و جلالم سوگند اگر آن سگ را قدمی جلوتر می آوردی من تو را از پیغمبری عزل می کردم!
موفق باشيد
-
نقل قول:
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟
سوال در مورد اعتقادات یک فرد اصلا به این موردی که طرف مقابل شیعه ی 12 امامی هست یا نه مربوط نمیشه.
چون از قبلش شما می دونستی که مسلمان هست و احتمال قوی شیعه هم هست و ...
اعتقادات در افراد مختلف درجه های متفاوتی داره.
یکی نماز می خونه روزه نمی گیره.
یکی اهل نماز و روزه هست ولی حجابش رو درست رعایت نمی کنه.
یکی هم اهل نماز و روزه هست و حجابش رو هم رعایت می کنه منتها اعتقادات خاص مذهبی ای داره ... مثلا عادت داره نمازش رو اول وقت بخونه و ...
تمامی این موارد و نکات ریز در زندگی آینده ی خودتون خیلی تاثیر داره برای همین به شدت تاکید دارم که اولیت اولتون عقاید و اعتقادات مذهبی باشه.
مثلا برای یکی حجاب همسرش ممکنه زیاد مهم نباشه ولی برای یکی دیگه مهم باشه.
چادری بودن یا مانتویی بودن ..!
رعایت حجاب در مقابل نامحرم ...
نحوه برخورد با نامحرم ...
نحوه برخورد با فامیل ...
نحوه برخورد با محرم ها ...
همه و همه از ریز تا درشتش مطمئنا تاثیر میذاره.
همچنین به همه توصیه ی جدی دارم که حتما کسی رو انتخاب کنید که به خودتون از لحاظ مذهبی نزدیک باشه نه اینکه بخواید نزدیک به عقاید خودتون بکنیدش ...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_745
درود بر شما شما دقیقا به اصلی اشاره کردید که مد نظر بنده هم هست [tashvigh][tashvigh]
ولی من یه سوال پرسیدم که هنوز کسی جوابشو نداده
سوالات اعتقادی کدومه و باید دقیقا چی بپرسیم؟
من هرچی فکر میکنم نمی تونم سوالی پیدا کنم که پرسیدن او فقط در شان خدا نباشه اگه کسی میتونه لطفا جواب بده
می تونید خیلی مختصر بپرسید جه عقاید مذهبی دارند ؟
با توجه به دین و فرقه ی مورد نظر در مورد انجام فرایض انفرادی ، پایبندی بدان و شرکت در امور عبادت جمعی و.. خیلی چیزای دیگه .
مثل کمک به هم نوع
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سوال در مورد اعتقادات یک فرد اصلا به این موردی که طرف مقابل شیعه ی 12 امامی هست یا نه مربوط نمیشه.
چون از قبلش شما می دونستی که مسلمان هست و احتمال قوی شیعه هم هست و ...
اعتقادات در افراد مختلف درجه های متفاوتی داره.
یکی نماز می خونه روزه نمی گیره.
یکی اهل نماز و روزه هست ولی حجابش رو درست رعایت نمی کنه.
یکی هم اهل نماز و روزه هست و حجابش رو هم رعایت می کنه منتها اعتقادات خاص مذهبی ای داره ... مثلا عادت داره نمازش رو اول وقت بخونه و ...
تمامی این موارد و نکات ریز در زندگی آینده ی خودتون خیلی تاثیر داره برای همین به شدت تاکید دارم که اولیت اولتون عقاید و اعتقادات مذهبی باشه.
مثلا برای یکی حجاب همسرش ممکنه زیاد مهم نباشه ولی برای یکی دیگه مهم باشه.
چادری بودن یا مانتویی بودن ..!
رعایت حجاب در مقابل نامحرم ...
نحوه برخورد با نامحرم ...
نحوه برخورد با فامیل ...
نحوه برخورد با محرم ها ...
همه و همه از ریز تا درشتش مطمئنا تاثیر میذاره.
همچنین به همه توصیه ی جدی دارم که حتما کسی رو انتخاب کنید که به خودتون از لحاظ مذهبی نزدیک باشه نه اینکه بخواید نزدیک به عقاید خودتون بکنیدش ...!
البته دین هرکس خیلی از فاکتور ها و در حقیقت نگرش و دیدگاه شخص و خط مش وی را مشخص می کنه اما پایبندی و اجرای ن هم حائز اهمییت زیادیه .
و باید به نحوه ی برقراری روابط اجتکاعی همان طور که اقای کاوه اشاره کردند توجه بشود و در عین حال در نظر گرفتم خصوصیات شخصیتی که بسیار حائز اهمییته .
برای مثال اقایی که خیلی متعصب و حساسه نباید با خانمی ازدواج کنه که خیلی با خونگرمه و با تعامل اجتماعی قویی با بقیه داره ازدواج کنه .
البته اینجا همگونی فرهنگی و شرایطی که افراد در ان محیط شکل گرفتند خیلی مهمه
فراموش نکنید که نمی تونید طرف مقابلتون رو عوض کنید .
ازدواج توافقی برای پذیرفتن طرف مقابل و قبول تمام وِزگی هایی است که دو نفر برای ادامه ی مسیر زندگی انتخاب می کنند .
-
به نظر من چیزی که چهارچوب زندگی رو میسازه :
1/ صداقت 2/ اعتماد 3/ کار 4/ خودشناسی خودش و من
البته اعتقادات مذهبی هم تا اونجایی مهم است که به قول آقا مصطفی از لحاظ مذهبی به من نزدیک باشه نه اینکه من یا شخص مقابل همدیگر رو به اعتقادات مجبور کنیم بلکه بتونیم با دلیل و منطق همدیگر رو راضی به این اعتقادات کنیم .
ولی همه اینا با عمل کردن انجام پذیره نه با حرف و وعده و وعید
پس در عرض نیم ساعت هیچ جوابی بهش نمیدم
-
- سلامتي روحي و عقلي
- تفاهم در مذهب و اعتقادات
- صداقت، صداقت، صداقت، صداقت،آبرو و نجابت
البته ٣٠ دقيقه زمان كمي هست براي شناخت متقابل طرفين و عملا هم چنين زمان كوتاهي بهيچ عنوان منطقي نيست..
به قول ما ايرانيها وقتي شرايط اوليه مورد پذيرش بود و طرف به دل نشست، گامهاي اصلي و زمان شناخت اصلي آغاز مي شود كه توصيه ام اينه كه در مرحله شناخت فاز احساس،دلبستگي و ... را تعطيل و فاز عقل و چشم و گوش و هوش را خوب باز كنيد...و بعد از آشنايي و مقبوليت و پذيرش براي ازدواج هر چه خواهيد دل ببنديد و عشق بورزيد...
آدمها هزاران لايه دارند سعي كنيد خوب خوب همديگر را بشناسيد...
-
با تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظرشون رو گفتن [golrooz][golrooz] و آرزوی خوشبختی وسعادت برای همه
هنوز حرف برای گفتن در این مورد زیاده اما ترجیح میدم به این بحث خاتمه بدم .
فقط نکته آخر : آدمها در مورد هیچ چیز به راحتی مسایل اعتقادیشون نمی تونن دروغ بگن!
-
عجب..........
به نظر من نیم ساعت اصلا کافی نیست.... هرچند فکر کنم هنوز زود باشه تو این بحث شرکت کنم... و بهتره فقط شنونده(خواننده!)
باشم...
اما درمورد اعتقادات.... درسته که باید حساسیت به خرج داد....
اما درمورد مذهب...
فکر کنم مذهب از اعتقادات کاملا مجزا باشه... ممکنه یکی مذهبی باشه اما اعتقادات اساسی نداشته باشه...
یا برعکسش...
دراین مورد تصمیم با خود طرفه که کدومو ارجحیت بده...
که من اعتقاداتو انتخاب میکنم... و فکر میکنم اگه کسی فقط به خدا ایمان داشته باشه و حتی تو همون نیم ساعت بتونه برام وجودشو منطقی اثبات کنه و من متوجه شم که خدا رو عاشقونه دوست داره همه چی حله...
چون کسی که ایمان داره( نه از نوع ایمانی که همه ادعا میکنن) گناه هم نمیکنه... دروغم نمیگه... و بقیه ی چیزا....
اما همونطور که خودتونم اشاره کردید تشخیصش مشکله... و اگه میشد به همین قضاوتها اعتماد کرد ما دیگه فرزند طلاق نداشتیم...
پس بهتره به جای بحثای اینجوری بریم و به مسائل دیگه ای مثل شناخت شخصیت ها از طریق حرکات و گفتار و... بپردازیم که راه حل این مشکلو هم دربرمیگیره...