سلام
می خوام بدونم به نظر شما زیباترین دختر سینمای ایران کیه؟لطفا هر نفر برای اثبات حرفش فقط یک عکس در تاپیک بذاره. ممنونم
لطفا آقا مصطفی یا سایرمدیران سایت زحمت نظارت بر تعداد رای های هر نفر را بکشند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خوام بدونم به نظر شما زیباترین دختر سینمای ایران کیه؟لطفا هر نفر برای اثبات حرفش فقط یک عکس در تاپیک بذاره. ممنونم
لطفا آقا مصطفی یا سایرمدیران سایت زحمت نظارت بر تعداد رای های هر نفر را بکشند.
اگه گزینه ی هیچ کدام رو هم می ذاشتین بهتر بود ..! ;)
من با آقا مصطفي موافقم
منم با نظر دوستان موافقم
منم با همه ی دوستان مجازی موافقم[khabalood]
منم میگم هیچکدام
اول سلام.
اینهاییی که گذاشتی همشون دخترنیستن ها باید مینوشتی بانو سینمای ایران کیست.
پگاه اهنگرانی نظرمنه و نیوشا ضیغمی
من از باران کوثری خوشم میاد [bihosele]
من از بهاره رهنما خوشم میاد چون شخصیت جالبی داره[labkhand]
سلام
به نظر من این سوال باید درباره ی کسایی مطرح بشه که چهره ی اصلی خودشونو دارن بدون هیچ تغییری[tafakor]
نه اینکه طرف بینی روعمل کنه,لب پروتز کرده,گونه م میذاره تازه میشه قشنگ اونم باگریم[nishkhand]
1مطلب دیگه ای هم که باید اضافه کنم اینه که بانوان بازیگر سینمای ایران فقط به این چندنفرمحدود نمیشن[cheshmak]
من پگاه آهنگرانی و شیلا خداداد رو دوست دارم
این نظر سنجی به هیچ دردی نمیخوره
نه علمیه نه هیچ چیز دیگه
این سایت -کاملا علمیه-هر علمی از ادبیات و شعر و داستان و سینما و هنر و فنی مهندسی و....
ولی من هرچی فکر میکنم نمیفهمم این نظرسنجی کجاش علمیه؟؟؟؟
سلام
نظر من (به هیچ کس قصد بی احترمی ندارم) فقط و فقط نظر من است:
من هم با حسین مت موافقم + این نظر =حرف های خاله.زنکی
یعنی چی................؟؟؟؟؟؟؟؟؟smilee_new2 (19)
این فقط یک نظر بود و هیچ ارزش قانونی ندارد.[shaad]
من با نظر آقا مصطفی موافقم[golrooz]
با سلام خدمت آقا مصطفی و تمام دوستان عزیز .[golrooz]
آقا مصطفی شما چرا میزنی تو زوقه بچه، بابا یه نظر سنجی بوده ها.حالا یه ایراداتی داره که قبول ولی شما باید به بزرگی خودت ببخشی.
خیلی ممنون .
ولی من تمام بازیگران خوش اخلاق وکار درست رو قبول دارم و فقط چهرشون را ملاک قرار ندادم.
بابا جمع کنید این بسات رو [nishkhand]
یک قشنگی انشلی با موهای بنفش داشت یک قشنگی هم اینا ( مخصوصا گلشیفته ی فراهانی ) [nishkhand]
من با این قیافه ی دربوداغونم که پلیسا به خاطر داغون بودنم دنبالمن واسه اوراغ کردن از اینا بهترم [sootzadan]
امين حيايي...[sootzadan]
همشون خوبن
کاش نظر سنجی میکردی بهترین وقویترین بازی از آن کیه؟
این نظر سنجی ها به این سایت نمیخوره؟خیر سرمون اومدیم تو یه سایت درست و حسابی تا چند تا مطلب کاسب شیم[nadanestan]
مهراوه شریفی نیا:
ضایع ترین بینی وگونه عمل شده:(بابا کمی طبیعی تر عمل کنین)
http://picpedia.persiangig.com/%D8%B.../picpedia4.jpg
اینم بد نیست:
http://picpedia.persiangig.com/%D8%B.../picpedia9.jpg
واقعا من نمیدونم چرا بعضی ها کشته مرده همین چیزا هستن،حالا وقتی من یک سوالی علمی و ضروری مطرح می کنم یک نفر پیدا نمیشه به من جواب بده [delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori]
من با این انگیزه عضو شدم که مشکلات خودمو مطرح و به جواب برسم واگه کسی سوالی داشت تا حد توان خودم به اون شخص کمک کنم .
(قصد توهین ندارم،فقط نظر شخصیمه)
اگه زيباتربودن باعث تاثير بيشتر هنر بازيگري اين افراد باشه تاپيك مفيد بايدبحساب بياد.
توي خارج الزاما خوشگلترينها بهترين تاثير از لحاظ هنر سينما رو نميتونند تضمين بكنند.چه برسه به كشور ما كه كلوزآپ تقريبا حرام و حركات وزندار كلا جزو محرماته.بابت همينم هست كه سوپراستار ميشه هديه تهراني صورت سنگي[sootzadan][bamazegi]