سلام به همگی دوستان ...
این تاپیک مربوط به اینکه چرا نماز میخونیم؟ اصلا فلسفه نماز خوندن ما چیست؟
لطفا همه دوستان شرکت کنن تا از نظرات هم استفاده کنیم.
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی دوستان ...
این تاپیک مربوط به اینکه چرا نماز میخونیم؟ اصلا فلسفه نماز خوندن ما چیست؟
لطفا همه دوستان شرکت کنن تا از نظرات هم استفاده کنیم.
ممنون.
من واقعا نمیدونم...یعنی فکرمیکنم واسه نزدیکی به خدا[golrooz]
فلسفه نماز خوندن موارد بسياري داره كه تا اونجا كه من شناخت پيدا كردم بدين صورت است كه:
١_ فريضه واجب بر هر مسلمان است...
٢_ نماز وسيله قرب به خداست...
٣_بهترين راه تشكر از خداست به جهات تمامي نعمات...
٤_ اين مورد چهارم كه به مقوله روانشناسي ارتباط داره بحث آرامش است:
در زندگي ما امواجي به نام امواج مثبت و منفي وجود دارد كه امواج مثبت موسوم به امواج آلفاست كه تمامي آرامش و حتي مقداري از زيبايي ما منوط به اين امواج است... بدين ترتيب كه منبع اين امواج در نقطه اي از كره خاكي ما واقع شده اند كه پس از بررسي دانشمندان متوجه شده اند كه منبع اين امواج در نقطه اي است كه خانه كعبه واقع شده است و امواج آلفا از خود ساطع مي كند... فلسفه تعيين قبله از سوي خداوند به سمت كعبه همين آرامش است.
انسان امروز كه كاملا تحت تاثير امواج هاي گوناگون قرار دارد با سر نهادن بر روي مهر از امواج منفي و مضر تخليه و امواج آلفا را از سمت سر و دست و پا و انگشتان كه مهمترين مراكز مبادله انرژي هستند دريافت و در تمامي بدن و حتي ديگران پخش مي كند.
قبل و بعد از نماز به چهره خود در آينه بنگريد و تفاوت را احساس كنيد.
علم و دين دو مقوله جدايي ناپذيرند...
فلسفه نماز خواندن یعنی عبادت خداوند ...
اینکه خداوند انسان رو آفرید و با دادن اختیار به اون از انسان خواست که همواره خداوند رو همانند تمامی موجودات دیگه پرستش کنه امری است ناگزیر ...
عبادت خداوند مراتبی داره ...
مثلا مهربان بودن ، درستکار بودن یا حتی شانه زدن به مو و نظافت و پاکی نیز خودش عبادت محسوب میشه.
منتها نماز رتبه ی برتر عبادت و رابطه ی معنوی بین بنده و خداست.
تشکر می کنم از ایجاد این تایپیک...
همون طور که می دونید توی نماز بحث خیلی زیاده
خیلی خوبه هر کدوم از ما به یه گوشه ایش اشاره می کنیم و یاد می گیریم...
در قرآن یکی از اثرات (حکمت ها) بر پا داشتن رو اینطور بیان می کنه که
«.... وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ یعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ»«العنکبوت/45»
و نماز را برپا دار، که نماز (انسان را) از زشتیها و گناه بازمیدارد، و یاد خدا بزرگتر است؛ و خداوند میداند شما چه کارهایی انجام میدهید!
و جالبه یه تعاملی بین نماز و اعمال انسان بر قرار هست که هر چقدر ما نمازمون به قول خودمون نماز باشه (یعنی اجزا و شرایطش کامل و با حس و حال و اخلاص و توجه)
اعمالمون هم پاک تر ، نیت هامون قشنگ تر و ... میشه
اینو واقعا خودم به تجربه کسب کردم . . .نقل قول:
نماز را برپا دار، که نماز (انسان را) از زشتیها و گناه بازمیدارد
جدا به این اعتقاد رسیدم که نماز خواندن می تونه در زندگیت تاثیر خیلی زیادی بزاره
و تو آگاهانه و یا نااگاهانه از انجام خیلی از گناهها و خطراتی که ممکنه زندگیت رو نابود کنه دور می کنه
بسم الله الرحمن الرحیم
توصیف های کوتاهی از نماز
1)نماز،برقراری ارتباط با الله و بریدن از آلهه هاست.
2)نماز،سکوی اعتلا و عروج انسان است.
3)نماز،معیار حق جویی،شکوفایی جوانه های وجود و پیمان تسلیم است.
4)نماز،پیام مکتب،ستون دین و قله بالندگی است.
5)نماز،درس خاک طبعی و فروتنی و بریدن از منیت هاست.
6)نماز،کلاس درس و کتاب هستی است.
7)نماز،صف آرایی در کرانه هستی و دیدن نادیدنی هاست.
8)نماز،نیاز همیشه انسان به شکفتن است.
9)نماز،سکینه روح،آرامش و خاطره و وقار ظاهر است.
10)نماز،کشش عاشقان،محبوب خاشعان و مهر معبود است.
11)نماز،منشور سفیران حق،وفای عهد رشد یافتگان و پیام آمران به معروف،ناهیان از منکر و مصلحان زمین است.
12)نماز،قربانی کردن هوس ها،زدودن زشتی ها،نفی انحصار طلبی ها،سد کژروی ها،عامل خویشتن داری ها و رهبر نیکی ها و زیبایی هاست.
13)نماز،صیقل وجود و آیینه حق است.
14)نماز،بانگ برپایی تعظیم ارزش ها و تکریم انسان هاست.
15)نماز،ترسیم کننده طریق فلاح و نقطه اوج صیرورت انسان است.
16)نماز،چراغ هر خانه و کاشانه،زینت هر شهر و دیار و عطر حیات است.
17)نماز،درس توحید،رمز اخلاص و راز عبودیت است.
18)نماز،پرفروزترین ستاره آسمان احکام اسلامی است.
19)نماز،نویدبخش سلامت جسم،بهداشت روان و طهارت روح است.
20)نماز،چشمه جوشان معرفت است.
هو العلی
سلام و رحمة خداوند بر حضرت حجة بن الحسن و یاران پاک ایشان
هر انسانی به صورت فطری نیاز به برقراری ارتباط با خالق خویش دارد.
حتی بت پرستان
آن ها بت ها را نمادی از خدا میدانند نه این که آن را بپرستند.(نعوذبالله)
یا عده ای گاو را نماد خداوند میدانند.(نعوذبالله)
و . . .
انسان به صورت فطری عشق و علاقه خاصی به پروردگارش دارد.
نماز نه تنها در دین اسلام بلکه در ادیان آسمانی دیگر هم وجود دارد.
انسان به وسیله نماز با خالق خویش سخن میگوید.
اجازه میخوام که ساده بگم،به قول خودمون باید با خدا عشق بازی کنیم.
این از نظر معنوی بود.
حال از نظر مادی
وقتی ارتباط ما با خدا خالصانه باشد به یقین در همه کار ها موفق خواهیم بود ان شاء الله.
اینم ساده میگم: اگر به خدا حال بدیم خدا هم به ما حال میده.
من پاسخم را بسیار ساده گفتم که همه ما متوجه شویم زیرا من از گزاف گویی خوشم نمی آید و حاشیه نمیروم.
یا الله
نماز و اسرار تربيتى آن
1- نماز موجب ياد خداست: ياد خدا بهترين وسيله براى خويشتن دارى و كنترل غرايز سركش و جلوگيرى از روح طغيان است. «نمازگزار» همواره به ياد خدا مىباشد، خدايى كه از تمام كارهاى كوچك و بزرگ ما آگاه است، خدايى كه از آنچه در زواياى روان ما وجود دارد و يا از انديشه ما مىگذارد، مطلع و باخبر است و كمترين اثر ياد خدا اين است كه به خودكامگى انسان و هوسهاى وى اعتدال مىبخشد، چنان كه غفلت از ياد خدا و بى خبرى از پاداشها و كيفرهاى او، موجب تيرگى عقل و خرد و كم فروغى آن مىشود. انسان غافل از خدا در عاقبت اعمال و كردار خود نمىانديشد و براى ارضاى تمايلات و غرايز سركش خود حد و مرزى را نمىشناسد و اين نماز است كه او را در شبانه روز پنج بار به ياد خدا مىاندازد و تيرگى غفلت را از روح و روانش پاك مىسازد. به راستى، انسان كه پايه حكومت غرايز در كانون وجود او مستحكم است، بهترين راه براى كنترل غرايز و خواستهاى مرزنشناس او همان ياد خدا، ياد كيفرهاى خطاكاران و حسابهاى دقيق و اشتباهناپذير آن مىباشد. از اين نظر قرآن يكى از اسرار نماز را ياد خدا معرفى مىكند: «اقم الصلوة لذكرى؛ نماز را براى ياد من بپادار!» [1]
2- دورى از گناه: نمازگزار ناچار است كه براى صحت و قبولى نماز خود از بسيارى از گناهان اجتناب ورزد؛ مثلا، يكى از شرايط نماز مشروع بودن و مباح بودن تمام وسايلى است كه درآن به كار مىرود، مانند آب وضو و غسل، جامهاى كه با آن نماز مىگزارد و مكان نمازگزار، اين موضوع سبب مىشود كه گرد حرام نرود و در كار و كسب خود از هر نوع حرام اجتناب نمايد؛ زيرا بسيار مشكل است كه يك فرد تنها در امور مربوط به نماز به حلال بودن آنها مقيد شود و در موارد ديگر بى پروا باشد. گويا آيه زير به همين نكته اشاره مىكند و مىفرمايد: «ان الصلوة تنهى عن الفحشاء و المنكر؛ كه نماز (انسان را) از زشتيها و گناه باز مىدارد.» [2] بالاخص اگر نمازگزار متوجه باشد كه شرط قبولى نماز در پيشگاه خداوند اين است كه نمازگزار زكات و حقوق مستمندان را بپردازد؛ غيبت نكند؛ از تكبر و حسد بپرهيزد؛ از مشروبات الكلى اجتناب نمايد و با حضور قلب و توجه و نيت پاك به درگاه خدا رو آورد و به اين ترتيب نمازگزار حقيقى ناگزير است تمام اين امور را رعايت كند. روى همين جهات، پيامبر گرامى ما(ص) مىفرمايد: نماز چون نهر آب صافى است كه انسان خود را در آن شست و شو دهد، هرگز بدن او آلوده و كثيف نمىشود. همچنين كسى كه در شبانه روز پنج مرتبه نماز بخواندو قلب خود را در اين چشمه صاف معنوى شست و شو دهد، هرگز آلودگى گناه بر دل و جان او نمىنشيند.
3- نظافت و بهداشت: از آنجا كه نمازگزار در برخى از مواقع همه بدن را بايد به عنوان «غسل» بشويد و معمولا در شبانه روز چند بار وضو بگيرد و پيش از غسل و وضو تمام بدن خود را از هر نوع كثافت و آلودگى پاك سازد؛ ناچار يك فرد تميز و نظيف خواهد بود. از اين نظر نماز به بهداشت و موضوع نظافت كه يك امر حياتى است كمك مىكند.
4- انضباط و وقتشناسى: نمازهاى اسلامى هر كدام براى خود وقت مخصوص و معينى دارد و فرد نمازگزار بايد نمازهاى خود را در آن اوقات بخواند، لذا اين عبادت اسلامى به انضباط و وقتشناسى كمك مؤثرى مىكند. بالاخص كه نمازگزار بايد براى اداى فريضه صبح پيش از طلوع آفتاب از خواب برخيزد، طبعا يك چنين فردى گذشته از اين كه از هواى پاك و نسيم صبحگاهان استفاده مىنمايد، به موقع فعاليتهاى مثبت زندگى را آغاز مىكند. آثار فردى و تربيتى نماز به آنچه كه گفته شد منحصر نيست؛ ولى اين نمونه مىتواند نشانه اسرار بزرگ اين عبادت بزرگ اسلامى باشد.
الله اکبر
جناب ارضایی سوال بسیار قشنگی پرسیدید.
خداوند از اینکه بنده اش ایشان را ستایش کند خوشنود میشود،منظور بنده از حال دادن به خدا این بود.
امکان ندارد با خدا باشیم اما خدا با ما نباشد.
باید یقین داشته باشیم.
در اینگونه موارد جای هیچ شک و تردیدی نیست:
نقل قول:
و اگرکسی گرفتار بود وبه اصطلاح خدا بهش حال نداد میتونه نماز نخونه؟
یقین داشته باشید:
امکان ندارد با خدا باشیم اما خدا با ما نباشد.
خداوند هميشه، هر لحظه، هر مكان با ماست...
ما در انديشه كاريم و خدا با ماست.
ما در خوابيم و خداوند با ماست.
ما در غفلت و بي خبري هستيم باز هم خدا با ماست.
او را از يا مي بريم اما او به فكر ماست...
چه دوست خوب و وفاداري
قدرش را بدانيم...
نماز ستون دين است، واقعا انسان وقتي كاهل نماز و يا بي نماز گرديد جسارت انجام گناه در او بيشتر خواهد شد..
به نظرمن بعضی آدما نماز رو از سرزور میخونن.دوستان لطفا نظر خودتونو بگید [golrooz]
خدا به حضرت موسی فرمود:اقم الصلاه لذکری:نماز را برای یاد من به پا دار
اگر همونطور که خدا گفته نماز رو در همه نوبت به جا بیاریم همیشه به یاد خداوند هستیم که یاد خدا همیشه باعث میشه از خیلی از پلیدی ها و گناهان دور بمونیم
آره منم قبول دارم یه عده خیلی کمی از کسایی که نماز می خونن
و جوون هم هستن یه جورایی به زور نماز می خونن
به نظر من به زور نماز خوندن دو جور معنا داره:
یعنی از اینکه دارن نماز می خونن احساس خوبی ندارن! ولی می دونن باید بخونن بالاخره!
و اینکه بخاطر ظاهر سازی و ترس و ... نماز می خونه.
همه اینها هم نشون از عدم شناخت و تامل در حقیقت نماز داره.
یعنی اگه بیاد به برکات نماز ، تاثیرات نماز و ... دقت کنه شاید انگیزه اش برای خودجوش نماز خوندن بیشتر بشه.
مثل روایتی که رسول اکرم فرمود:
کسی که نماز رو سبک بشماره (از روی بی توجهی نخواند و یا گاهی بخواند و گاهی نه) از امت من نیست و شفاعتم شامل حال او نمی شه.
بعضی ها هم ازرو عذاب وجدان...البته تعدادی هم هستن که به دلیل اینکه خانواده نمیخونن فرزندان هم نمیخونن و کوتاهی میکنن!اما بااین 17 رکعت نماز چقدر به خدا نزدیک میشین؟[golrooz]
ممنون ازهمه که شرکت میکنن..آخه همش واسه بنده سوال.
ممنون[golrooz]
سلام
امام صادق (ع):
نماز 2 گونه است،اول عادت و دوم عبادت
بعضی از ماها عادت کردیم که هر روز نماز بخونیم و اصلا به فلسفه اون توجه نمی کنیم
بعضیا هم مناز میخونن واسه ریا کردن
البته معذرت می خوام
وقتی کسی قراره استخدام بشه و قراره بیان محل تحقیق نماز را به جماعت تو مسجد می خونه ولی بقیه روزا یا نماز نمی خونه یا تو خونه میخونه
ولی دسته سومی هستن که نماز را برای خودشون می خونن این افراد یا به دلیل رسیدن به ارامش نماز میخونن یا برای ترس از عذاب(که هر 2 کار خوبی میکنن)
ولی یه عده هم صرفا برای عبادت خدا و بندگی این کار را میکنن(که عالیترین مرتبه عبادته)
ولی کسی که نماز را همیشگی به جا میاره موارد 3و4
در بقیه افراد موارد 1و2 هم سهم دارن
البته این نظر شخصی من هستش و امیدوارم کسی ناراحت نشه
از فردي مومن شنيدم كه مي توانيد دو ركعت نماز در نيمه شب يا هر موقع كه دوست داشتيد براي خود خدا و به عشق خدا بخوانيد و در آخر نماز هم چيزي از خدا نخواهيد ... و فقط بگوئيد كه خدايا اين نماز را فقط به عشق تو مي خوانم .... ولي وجدانا به جهت بررآورده شدن آرزوها اين نماز را نخوانيد ... و ببينيد كه چه خواهد شد...
آره منم قبول دارم
به زور مامان و بابا و جامعه و آبرو و............
یه عده هم از روی عادت حتی نمیفهمن چی دارن میگن ، حواسشون جای دیگه اس.
اما خب یه موقع هاییی هس که آدم نیاز به نماز خوندن رو حس میکنه وگرنه که خدا از همه چی بی نیازه.
نماز به آدم روحیه میده یعنی بمن که میده اما نمیگم همیشه.
یه جایی خوندم
خدا میگه: بنده وقتی نماز می خونه طوری به حرفاش گوش میدم که انگار فقط همین یه بنده رو دارم، اما اون طوری حرف میزنه که انگار صدها خدا داره.
بسم الله الرحمن الرحیم
منظورتون چیه؟نقل قول:
حرف زدنتون اصلا خوب نیست.[nishkhand]
من سعی میکنم (البته جناب کمان ابرو مرا ببخشند) مانند روحانیون صحبت نکنم.
چون همین الآن اکثر ما میدانیم که خیلی ها برا روحانیون تره هم خورد نمیکنند،فلذا من سعی دارم احکام و . . . را طوری بیان کنم که با شنیدن آن کاملا به پاسخ خود برسند و پاسخ خود را درک کنند و به پرسیدن دوباره تحریک شوند.
فسالوا اهل الذکر انکنتم لا تعلمون (از اهل ذکر بپرسید اگر نمیدانید)
من سعی دارم کسی که از من سوال میکند را طوری پاسخ دهم که به پرسیدن دوباره تحریک شود تا بداند.
جناب مهدوی،منو حلال کنید:
نقل قول:
لآن اکثر ما میدانیم که خیلی ها برا روحانیون تره هم خورد نمیکنند
الله اکبر
این به نظر من باید حدیث قدسی باشد.نقل قول:
خدا میگه: بنده وقتی نماز می خونه طوری به حرفاش گوش میدم که انگار فقط همین یه بنده رو دارم، اما اون طوری حرف میزنه که انگار صدها خدا داره.
لطف میکنید منبع را ذکر کنید.پ
با تشکر
فکر نمی کنم که این تصوری که شما از روحانیون دارین، بقیه داشته باشند
و اصلا در جامعه اینطور باشه!
( بله یه مقداری دید کلی خوب نیست اون هم بخاطر اینه که شناخت کاملی از روحانی و ... وجود نداره و اینکه یه عده کمی از روحانیون جلوه خوبی از خودشون بجای نگذاشتن!)اما اینطوری هم که شما می گین..
چیزی که من الان از روحانیون (مخصوصا قشر جوان) دارم می بینم دقیقا برعکس حرف شماست.
اگر قبول نمی کنید از شما دعوت می کنم بیایید قم تا از نزدیک پذیرای شما باشم و
خلاف حرفتون رو با چشمای خودتون ببینید...نه تنها در قم ...
علاوه بر تمام این حرفا به نظر شما من چجوری حرف زدم
اصلا دوستان قضاوت کنند اگر بد حرف میزنم یا بد پاسخ می دم یا هر عیب و نقصی هست
بهم بگید تا اصلاح کنم
[quote=مسلم لله;205671]بسم الله الرحمن الرحیم
فسالوا اهل الذکر انکنتم لا تعلمون (از اهل ذکر بپرسید اگر نمیدانید)
من سعی دارم کسی که از من سوال میکند را طوری پاسخ دهم که به پرسیدن دوباره تحریک شود تا بداند.
جناب کمان ابرو که کارشناس مذهبی سایت هستند ادعا اهل ذکر بودن نکردند شما هنوز نیومده همه رو کافر کردی و خودتو بنده مخلص....اعتماد به نفس
سلام...اولا شما از طرف خودتون بگید که انسان ها برای روحانیون تره خورد نمیکنن.من به شخصه بعضی هاشونو قبول دارم و واسشون احترام فراوانی قائلم...
شماهم فقیه نیستید که طوری صحبت کنید ما متوجه شیم....
شماهم بهتره که مطالعه تونو افزایش بدید چون صحبت های آقای کمان ابرو قابل تامله!!![golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
بنده هم معتقدم بین سخنان جناب کمان ابرو وجناب مسلم لله یک فرق اساسی هست وان اینکه کمان ابرو بسیار مستند وبی ادعا مطالبشان رابیان می کنندو
مسلم لله فقط ادعا دارند وفکر میکنندشیرین وپر محتوا بحث میکنند
حتما شنیدید که خدا گفته
"و رحمتی وسعت کل شی"
تا حالا فکر کردین این کل شی شامل هر چی میشه
از جمله جهنم!
تو خود سوره الرحمن هم جهنم اومده که من تو بعضی تفاسیر دیدم جهنم نعمته!
خود من شاید اگه ترس جهنم نبود نماز نمیخوندم!
پس به نظرم جهنم یه نعمته و در واقع علت نماز خوندن من!و احتمالا خیلی از آدما
اما یه چیز دیگه هم هست!
"کل شی هالک الا وجهه"
یعنی با این وجود فکر میکنم این نماز من قبول نیست[negaran]
این در مورد خودم!
فلسفه نماز خوندنم فکر کنم یه جورایی کمک به بینشه ماست در حدی که بتونیم تو هر چیزی خدا رو ببینیم!درسته نمازای کلاغی امثال من که نه شامل حضوره نه وقتی ازم میگیره ولی با هر عبادت دیگه ای فرق داره یعنی با دعا و حتی قرآنم حسش متفاوته!
آقای مسلم لله به نظر بنده دین رو خیلی خشک میگیرن و این جور حرف زدن راجع به دین به نظر من که البته نظر من زیاد مهم نیست باعث جلب قلوب نمیشه که خودش یه نقص بزرگه امیدوارم از دست من ناراحت نشن!
ما قبلنا یه معلم قرآن داشتیم ایشون هر وقت مخصوصا تو ماه رمضون وقتی حرف میزدن از قیامت خودش رو میگفت
همیشه یادمه با یه شیرینی خاص میگفت خدا جون اون دنیا فقط کمکم کن یه چادر سیاه داشته باشم زیرش قایم شن نگن این ....... که اینقدر ادعا داشت رو ببینین!
این جور وقتا همیشه میگفتم این آدم نورانی(واقعا تو چهر ه شون نور دیده میشد) اینجوری میگه وای به حال من تا چند روزم واقعا به طرز جوگیرانه ای خوب میشدم!
اما در نقطه ی مقابل مجالسی هست که طرف از اول تا آخر میگه خانومم با این تار موت که بیرونه میری جهنم!و هی خودشو مومن حساب میکنه و بقیه رو کافر!
به قول امام صادق دعوت کننده مردم به نیکی باشید اما نه با گفتار با رفتار
امیدوارم دوست خوبم مسلم لله منظورمو بگیره!
نیک باشین و بهروز
دوستان واقعا به بنده لطف دارید
قابل این حرفا هم نیستم
هر چی هست و نیست و می گم و ... همه هدیه خداست
من از خودم هیچی ندارم
من فقط وظیفه مو انجام میدم
نوکر همه شما هم هستم...
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
آره این دید خیلی خوبیه
انشا الله که قبوله
خوبه که ما از نتیجه اعمالمون ترس داشته باشیم
و هم به رحمت خداوند امیدوار باشیم...
درسته بخاطر همین که خدا رو در هر چیزی می بینیم (با نماز خوندن) دیگه در برابرخدا معصیتی انجام نمی دیم و
حیا می کنیم...
به نظر من خدا نماز رو براي ريزش گناهان بنده هاش قرار داده
تا با وضوي قبل از نماز و با خود نماز خودشون رو پاكيزه كنند
تازه اگر نماز نبود بيچاره مي شديم با چه راهي با خدا حرف ميزديم
سلام..اول از همه دوستان ممنون که شرکت میکنن ....واقعا متشکر...
دوم اینکه واقعا این درسته که نماز انسانو از خیلی گناها باز میداره واینکه واقعا یک قوت قلب و انرژی دهنده به انسانِ...[golrooz]
بسم الله الرحمن الرحیم
لعنت خدا بر کسانی که تهمت به دیگران میزنند.
خیلی از دوستان من روحانی اند و در همان قم درس میخوانند،اون حرفی که من زدم عقیده من نبود.خیلی مجالس حضور داشتم که به روحانیون توهین میشد.نمونه اش اینکه گرچه علاقه ای به آقای خامنه ای ندارم اما از ایشان با نام خامنه ای یاد کردند من گفتم آقای خامنه ای یا یک کلیپ برای جناب آقای خامنه ای درست کرده بودند وقتی به من نشان دادن به شدت ناراحت شدم(گرچه علاقه ای به آقای خامنه ای ندارم) پرسیدند چرا ناراحت شدی؟ من هم دلیلش را گفتم.من از به سخره گرفتن دیگران خوشم نمی آید.
اگر دقت کرده باشید من نوشتم:
از اهل ذکر بپرسید اگر نمیدانید
من (( اگر نمیدانید )) رو قرمز نوشتم نه اهل ذکر رو،منظور من این بود که اگر نمیدانید باید بپرسید.
تا الآن که من اینجوری جواب میدادم هیچ مشکلی نداشت.
من دارم خدا رو دوست داشتنی میکنم.
به ماه قسم که بعد از خورشید جلوه میکند از شخصی شنیدم که میگویند،خدای مسلمانان ترسناک ترین خداست!
چرا باید اینجوری باشه؟
نمیدانم شبکه sat7pars که مخصوص مسحیان فارسی زبان است مشاهده کردید یا نه؟
انجیل را تفسیر میکنند،چنان عشقی در دل انسان ایجاد میکنند که گویی انسان از خود بی خود میشود.میگوید وقتی چنین خدایی دارم دیگر چه کم دارم؟
حال اسلامی های ایرانی فقط تهمت زدن،دروغ گفتن،رشوده دادن،ربا و . . . یاد گرفته اند.
بانک به خاطر قرضی که میدهد سود میگیرد،این ربا نیست.دلیلش چیست؟ چون بانک است.
از موضوع فاصله نگیریم،اگر علاقه به بحث در رابطه با مسائل بالا دارید میتوانید در تاپیک چگونه مسلمان شدیم بحث کنید.
بگذریم. . .
به بحثتان برسید.
بسم الله الرحمن الرحیم
حرف شما درست است
فواید نماز و تاثیر ش بر سلامتی بر کسی پوشیده نیست .بار ها به ما یاد اور شدند که باید نماز بخونیم و شاید هر یک از ما بر حسب عادت ، اجبار ، وظیفه ، ترس یا تشویق نماز خوندیم .
اما نماز خواندن من به درد کسی نخواهد خورد . ایجاد یه حس خوبه بین خودت و خدایی که جزئی از اونی .
یه شارژه ، گرفتن دستان مهربانی که بی هیچ منتی پذیرای توست .
اما یک نیاز واقعی روحه حداقل برای من.