-
دفتر نقاشی اعضای نخبگان
یارب
موقع رفع خستگی چیکار می کنین؟!
زنگ تفریحتون رو برای چند دقیقه ای باشه چیکار می کنین؟
بیشتر اوقات، افراد مدام با مداد و خودکاری که دستشونه روی کاغذ شکلهایی می کشن و یا خطاطی و یا شعر و هر حساب و کتابی داشته باشن اون رو روی کاغذ پیاده می کنن.
امروزه هر چی سعی کنم از کامپیوتر دور باشم باز یه ور کارم به این موجود آهنی می رسه جالبه در فاصله های استراحتم به طور ناخودآگاه سراغ صفحه نقاشی می رم و .....
بر آن شدم نقاشیامو اینجا بزارم البته نقاشیای چند دقیقه ای رو.
شما چی؟
اگر ازین دسته افراد هستین خوشحال می شیم نقاشیاتونو اینجا ببینیم.
ممنون
یاعلی
-
پاسخ : دفتر نقاشی اعضای نخبگان
یارب
یه لحظه از خستگی سرمو بلند کردم چشمم به دیوار روبرو افتاد. چقدر این دیوار حرفا داره. تابلوی "هر که شد محرم دل در حرم یار بماند" و دیدم یاد فاطمه افتادم دیگه ازش خبری ندارم دربست ناپدید شده، یاد شب احیاء بخیر که با چه ذوقی این خطّا رو می نوشت، می گفت نذر دارم فکر کنم نذرش نیروی عجیبی به این صفحات خطاطی ها داده بود که همه روی خط فوق العاده زیبای "یا علی گفتیم و عشق آغاز شد" ش به هر حیله و کلکی دست می زدند تا نظر فاطمه رو جلب کنن و اون خط رو صاحب بشن.
شب احیاء شد و کوی متصل به نمازخونه رو از فانوسها زینت داده بودند و پای هر فانوسی یکی از این نوشته های زیبا و .... آهنگ اذان موذن ... همه اش ایده ی فاطمه بود و کارای خودش ....
توی تاریکی شب زیر نور فانوسا هر کسی دل به جمله ای می سپرد .... یادش بخیر درویشی که برای شب احیاء اومده بود جمله ی زیبای " یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد" را برداشته بود و جاش مبلغی گذاشته بود .... معلوم بود نتونسته بود فقط خواننده باشه و رهگذر یا باید دلشو اونجا زیر درختی و نور فانوسی جا می گذاشت یا باید جمله ی زیبا ی خوش خط را بر می داشت که دومین راهو انتخاب کرده بود معلوم بود بد جوری حافظ دلش بوده ....
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش. آمین.
اینم نقاشی این لحظه ی من ...
http://uc-njavan.ir/images/kybdb7gyj6px1hm9oopm.jpg
یاعلی
-
من نقاشیهام خیلی با مال تو فرق داره توش پر شیطنته:"> بزار فردا عکس یکی شون رو میگیرم میزارم تا ببینی زدمش به دیوار ( از خود شیفتگی ){big green}اره ولی نقاشیهایی که سر کلاس مهندسی نرم افزار میکشیم کنار کتابمون خیلی جالب تره اون گروهیه {tongue}اونا رو هم میزارم اونا جالبتر هستن :"> .
ممنون از تاپیک خوبت@};-
-
آفرین ببینیم آبجی خانوم چیکار می کنه.
پس تا فردا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
من نقاشیهام خیلی با مال تو فرق داره توش پر شیطنته:"> بزار فردا عکس یکی شون رو میگیرم میزارم تا ببینی زدمش به دیوار ( از خود شیفتگی ){big green}اره ولی نقاشیهایی که سر کلاس مهندسی نرم افزار میکشیم کنار کتابمون خیلی جالب تره اون گروهیه {tongue}اونا رو هم میزارم اونا جالبتر هستن :"> .
ممنون از تاپیک خوبت@};-
اینی که و گفتی ای یعنی چه!
فردا را صرف کنیم. پس چی شد! خارج از زمان
:">:">:">:">:">:">:">:">:">
@};-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
اینی که و گفتی ای یعنی چه!
فردا را صرف کنیم. پس چی شد! خارج از زمان
:">:">:">:">:">:">:">:">:">
@};-
والا سوادم انقدر ها نیست که صرفش کنم{i dont want to see} والا امروز اومدم عکس بندازم دیدم دوربین موجود نمیباشد :"> هر وقت موجود بود چشم
-
-
-
-
اونوقت سبکت چیه؟[nishkhand]
یه کم در موردشون صحبت کن اینا که میکشی یعنی چی؟ اون لحظه به چی فکر کردی اینا روهم بگو[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ثریا
اونوقت سبکت چیه؟[nishkhand]
یه کم در موردشون صحبت کن اینا که میکشی یعنی چی؟ اون لحظه به چی فکر کردی اینا روهم بگو[nishkhand]
یارب
با سلام
خب می خوای بدون بلیط دیدین و از پشت پرده هم چیزی بدونین؟
یه اثر از خودت بذار بگم.
مگه مجانیه.
-
[nishkhand]نمیشه آخه اثرهای من تو موزه است[nishkhand]
-
سلام دوستان
اين نقاشي منه كه حدوداً 4 ماه پيش اينو از رو تصويري تو موبايلم كشيدم
امروز اينو ديدم گفتم بذارم اينجا [nishkhand]
-
اول از تاری عزیز تشکر می کنم بابت این تایپک جالب
و Elabel عزیز ازتون ممنون ، اقدام جالبی بود
من هم سعی می کنم از کارام بزارم[shaad]
-
یارب
با سلام به Elabel</B> گرامی ، دوست آشنا
یه تشکر ویژه از شما داشته باشم که صادقانه اونچه هدف این تاپیک بود نقاشی تونو برای دیدن ما هم گذاشتید واقعا لذت بردم.[golrooz]
ممنون.
و اما مدیر محترم منتظر آثار شما هم هستیم.
امیدوارم مثل حرف نمونه. [shaad]
یاعلی
-
یارب
و اما اونچه از حال امروزام خبر می ده در این اثر
...
طبق دستور فرموده شده ، به نوع سبکمون هم اشاره می کنیم .
( من کی ام = تاری )+ ( ایسم ) = خب چی می شه ؟ آفرین . ــــــــــ « تارییسم »
Ok . فرمولش ام گفتم ، دیگه سوالی براتون نمونه . اگه ذهن پرسشگرتون سوال دیگه ای هم توی کَفِش داره بفرمایین .
. . .
و اینم از حال
http://uc-njavan.ir/images/qyjuzsm8lsblx7xje.jpg
اینم قاب شده اش .
« قاب » چقدر از دیدن حقیقت مانع می شه . نگاه رو کلی تغییر می ده ! ! !
http://uc-njavan.ir/images/urel4kdsm3ix7erdnwp7.jpg
پس زیورها رو کنار بزنیم و محتوی و درون را بنگریم .
یاعلی
یاعلی
10/ 5/ 1389
-
سلام به همه دوستان مخصوصا تاری جون [labkhand]
شرمنده خیلی وقت بود که قول داده بودم که نقاشی هامو بزارم اما نشد حالا به هر دلیلی که اصلیش تنبلی بود [khejalat] امشب اما این طلسم شکسته شد و یکی شون رو براتون میزارم چون خیلی این نقاشی مو دوست داشتم [bamazegi] قابش کردم کوبیدمش به دیفال اتاقم [nishkhand]
خب این هم خرسی جونی های من ، نمیدونم قضیه چیه که هر وقت من میخوام یه عکس بگیرم این دوربین مون گم میشه [negaran] یه خورده کیفیتش زیاده [sootzadan] دیگه به بزرگی خودتون ببخشید .
خب مریم جونم بیا تحلیلش کن ببینم نقاشی من چطوره [entezar2] البته مال دوران طفولیته [nishkhand] چند سالی میشه که اینو کشیدم اما هنوز که هنوزه دوستش دارم .
-
سلام
واقعا تاپيكي قشنگيه [tashvigh]
ممنونم [golrooz]
ولي چرا منو دعوت نكرديد؟[tafakor]
اينا هم يكي دوتا از نقاشي هاي بنده
البته مثل نقاشي آبجي خانوم مال دوران طفوليت هستن
الان مدتيه ديگه نقاشي رو گذاشتم كنار[eynaki]
http://njavan.com/forum/imagehosting...6763e77ca7.jpg
http://njavan.com/forum/imagehosting...6763e8825f.jpg
البته كارهاي ديگه اي هم دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
[nishkhand] اوه اوه sh_omomi112 اینا مال دوران طفولیت هست پس الان چه میکنی [nadanestan] یه دونه نقاشی شرورانه داشتم میخواستم بزارمش ولی خب با وجود این دیگه نمیزارمش [kootak] میگم با کماالملک نسبتی نداری شما احیانا ؟؟؟
ولی خیلی زیبا هستن مخصوصا دومی ، همیشه با مداد طرحاتون رو میزنید یا با رنگ و بقیه موارد هم کار میکنید ؟؟؟
میگم اگه شما میرفتید تو رشته هنر زیر شاخه های تذهیب و مینیاتور یکی از افراد فکر کنم نامی میشدید [nishkhand]
-
زهره جون اين آقا كاظم ما رو دست كم نگير
راستش وقتي اين نقاشيا رو ديدم منم ديگه روم نميشه نقاشيامو بذارم اينجا [negaran]
بذار برم يه خوشگلشو بكشم بيارم بذارم اينجا [nishkhand]
-
نقل قول:
راستش وقتي اين نقاشيا رو ديدم منم ديگه روم نميشه نقاشيامو بذارم اينجا [negaran]
[nishkhand] نه بابا یه کم اعتماد به نفس میخواد مال منو ببین در حد تیم ملی هست [bamazegi] با اون که اون نقاشی قشنگ ها [nishkhand] دو تا پست بالاتره نقاشی مو باز گذاشتم .
یه کم البته یه کما شیطنت از سر و روش میباره بازم تاکید میکنم فقط یه کم هست [khejalat]
-
خیلی جالبن
کلی خندیدم[khande]
-
-
[nishkhand] اون وقت الابل اینا رو معرفی میکنی احیانا نمیخوای بگی که بچه هات هستن [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
[nishkhand] اون وقت الابل اینا رو معرفی میکنی احیانا نمیخوای بگی که بچه هات هستن [nishkhand]
[khande][khande][khande]
چرا اتفاقاً اينا چهار تا از بچه هام هستن
3تايه ديگش خوابيدن بيدار شدن از اونا هم نقاشي ميكشم
اين دختر پاييني 13 سالشه ميخواست كادو ببره برا دوست پسرش من زدمش [cheshmak] بخاطر همين چسب زده به صورتش
پسر نقاش خودمم كه عزيز دل مامانشه خودم بهش رنگ دادم فرستادمش بالا تا اسم سايت رو بنويسه[nishkhand]
و اما اين دوتا شيطونا
دخترم داره به برادرش ميخنده چون برادرش هنوز 10 سالشه موهاش داره ميريزه [khande][bamazegi]
با هم دعواشون شده بود تازه جداشون كردم[labkhand][labkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
[nishkhand] اوه اوه sh_omomi112 اینا مال دوران طفولیت هست پس الان چه میکنی [nadanestan] یه دونه نقاشی شرورانه داشتم میخواستم بزارمش ولی خب با وجود این دیگه نمیزارمش [kootak] میگم با کماالملک نسبتی نداری شما احیانا ؟؟؟
ولی خیلی زیبا هستن مخصوصا دومی ، همیشه با مداد طرحاتون رو میزنید یا با رنگ و بقیه موارد هم کار میکنید ؟؟؟
میگم اگه شما میرفتید تو رشته هنر زیر شاخه های تذهیب و مینیاتور یکی از افراد فکر کنم نامی میشدید [nishkhand]
ممنونم [golrooz]
راستش الان خيلي وقته ديگه نقاشي نميكشم
به مداد علاقه خاصي دارم براي همين بيشتر سعي ميكنم با مداد كار كنم
راستش دوران تحصيل خيلي از اساتيدم خواستن كه برم تو رشته هنر چون اونجا احتمال پيشرفتم زياد بود
ولي علاقه به مكانيك نذاشت[entezar2]
-
یارب
سلام به همراهان گرامی !
چند تا جواب رو یه جا می نویسم .
اولا آبجی خانوم ! دشمنتون شرمنده . از اینکه حرفتون و از حرف موندن نجاتش دادین ، خرسندم.
دوما تحلیل مال تاپیک کلاس هنر بود خب حالا که خواستین عرض می کنم . طرح خوبیه به شرطی که کاملا از ذهن خودتون جون گرفته باشه ولی احساس می کنم از روی طرحی دیدن و کشیدین . از اینکه از دیدنش لذت می برین دیگه حرفی براش نیست .
از دیدن اثرتون خوشحال شدم . ممنون .
و اما Kab گرامی
راستش ، تاری ، کسی رو مجبور نمی کنه شاید کسی نخواد بیاد اونوخ چی ! در ضمن پس بی خبر بودید از این تاپیک .
آثارتون جذاب بود . ممنون .
و کاربر مخصوص این تایپک : Elabel گرامی
هیچ وقت از تصمیمی که گرفتین کنار نکشین . خب یه راهنمایی برای بهتر شدن کاراتون . کم کم توی اثری که خلق می کنین مداد رو حذف کنین . اول با مداد که طرح رو زدین بعد در حین رنگ آمیزیش مداد رو پاک کنین و به جاش از رنگ استفاده کنین. مثل njavan که نوشتین مداد درش استفاده نکردین می بینین چه جذاب تر ، شده توی طرحاتون هم این کارو انجام بدین . برای دور صورت هم از قهوه ای کم رنگ استفاده کنین.
اگه کم کم تمرین کنین خودتون هم بیشتر از کارتون لذت می برین.
بازم ممنون.
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hengameh
خیلی جالبن
کلی خندیدم[khande]
یارب
با سلام به هنگامه خانوم گرامی
[taajob]
از سر شوخی هم که شده برای جبران ، شما محکوم به . . .
[entezar2]
نترسین هنوز اعدام براتون نزدم باید یه اثر از خودتون بذارید.
منتظریم.[golrooz]
یاعلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
و اما Kab گرامی
راستش ، تاری ، کسی رو مجبور نمی کنه شاید کسی نخواد بیاد اونوخ چی ! در ضمن پس بی خبر بودید از این تاپیک .
آثارتون جذاب بود . ممنون .
قرار نشد اجباري در كار باشه
حرف من اينه كه وقتي تاپيكي به اين قشنگي درست ميشه اگر از الباقي دوستان دعوت بشه خيلي بيشتر استقبال ميشه
توي دعوت هم هيچ اجباري وجود نداره مثل خيلي از تاپيك هايي كه شما من و خيلي از دوستان ايجاد مي كنن
به هر حال بازم از تاپيك جالبي كه درست كرديد تشكر ميكنم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
و کاربر مخصوص این تایپک : Elabel گرامی
هیچ وقت از تصمیمی که گرفتین کنار نکشین . خب یه راهنمایی برای بهتر شدن کاراتون . کم کم توی اثری که خلق می کنین مداد رو حذف کنین . اول با مداد که طرح رو زدین بعد در حین رنگ آمیزیش مداد رو پاک کنین و به جاش از رنگ استفاده کنین. مثل njavan که نوشتین مداد درش استفاده نکردین می بینین چه جذاب تر ، شده توی طرحاتون هم این کارو انجام بدین . برای دور صورت هم از قهوه ای کم رنگ استفاده کنین.
اگه کم کم تمرین کنین خودتون هم بیشتر از کارتون لذت می برین.
بازم ممنون.
یا علی
ممنون از راهنمایتون چشم حتماً
انشالله در اثر های بعدی [labkhand]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
بابا ای ول
شما که دیگه یه پا پیکاسو شدید برا خودتون
به ما هم آموزش میدید؟؟؟؟؟
بخدا نقاشیهای شما رو که میبینم از نقاشیهام هیچ لذتی نمیبرم[negaran]
-
ممنون
اما هيچ دليلي نداره كه از نقاشي خودتون لذت نبريد
تنها تفاوت نقاشي من و شما اينه كه من يه ذره بيشتر دقت ميكنم و به جزئيات بيشتر ميرسم همين
من از كسي نقاشي ياد نگرفتم
فقط به نقاشي ديگران نگاه كردم و سعي كردم بهتر بكشم همين
تمرين كنيد
تنها راه پيشرفت تمرينه
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
اولا آبجی خانوم ! دشمنتون شرمنده . از اینکه حرفتون و از حرف موندن نجاتش دادین ، خرسندم.
دوما تحلیل مال تاپیک کلاس هنر بود خب حالا که خواستین عرض می کنم . طرح خوبیه به شرطی که کاملا از ذهن خودتون جون گرفته باشه ولی احساس می کنم از روی طرحی دیدن و کشیدین . از اینکه از دیدنش لذت می برین دیگه حرفی براش نیست .
از دیدن اثرتون خوشحال شدم . ممنون .
سلام مریم جان [khejalat] قربانت ، اما راجب اینکه گفتی چطور الهام گرفتم باید بگم نقاشی های اول که یه کارتونی بود خرسهای مهربون البته اون خرسها این شکلی نبودن اما من اینجوری تصورشون کردم و یکی شون بود که رنگین کمان داشت (( هر چی فکر کردم اسمش یادم نیومد )) اون شخصیت محبوب من بود رنگین کمان و ستاره هم برای همینه ، همیشه تو نقاشی هایی که میکشیدم ابرو رو خیلی دوست داشتم میشه گفت تقریبا پای ثابت نقاشیهای دوران کودکی بوده الان هم که پیشرفت کرده بهتر شده [khejalat] نقاشی دوم هم از یه تصویر واقعی برداشت شده خودم و داداشی جونم [bamazegi] دقیق یادم نیست اما مال دوران طفولیت بوده [entezar2]
-
اینم یکی از آثار هنری من smilee_new2 (30)
گفتن بده بذاریمش تو موزه ، ندادم http://www.pic4ever.com/images/10.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
بهتر كه ندادي بذارن تو موزه يه وقت مي دزديدنش[nishkhand]
مينا جون چرا فكر كرده بودي من ميخندم ؟؟؟؟[tafakor][tafakor][bamazegi]
خيلي هم قشنگه [entezar2]
آفرين ناظممون هم هنرمنده[tashvigh][tashvigh]
حالا اي گل رز ديگه ؟؟؟؟؟[golrooz]
-
یارب
با سلام و خسته نباشید.
یه هزار آفرین به همگی ، گل کاشتین. [shaad]
دارم کم کم امیدوارم می شم به حرفهایی که زده می شه .
آفرین به مدیران محترممون . آبجی خانوم ، مینا خانوم .[golrooz][golrooz][golrooz][tashvigh]
. . .
در ضمن رد پای مدیر کل سایتو می بینم که خودشون تشریف آوردن . می خواستم دعوتشون کنم چون احساس می کنم ایشون هم اهل ذوق باشن از رنگارنگی صفحات سایت می شه فهمید . پالتشون هم ، کلی رنگ داره.
خب ، آقا مصطفی گرامی ! جسارت نباشه اثری از شما هم ببینیم .
.
.
.
یاعلی
-
ببخشید که با قیچی اثرتونو برش دادم
این قسمت واقعا عالی کار شده
آفرین
http://uc-njavan.ir/images/ucu549y2g4mq7vnmge9.jpg
-
این یعنی طفولیت ***