سلام
sh_omomi88 هفته سلامت مبارك sh_omomi88
هفته سلامت بهترين فرصت براي تغيير به سمت سلامتي و اصلاح عادات غلطه
اگه بخواين در اين هفته تصميم بگيرين كه يه عادت خوب رو در جهت بالا بردن سطح سلامتي تون تمرين كنين كدوم رو انتخاب مي كنين؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
sh_omomi88 هفته سلامت مبارك sh_omomi88
هفته سلامت بهترين فرصت براي تغيير به سمت سلامتي و اصلاح عادات غلطه
اگه بخواين در اين هفته تصميم بگيرين كه يه عادت خوب رو در جهت بالا بردن سطح سلامتي تون تمرين كنين كدوم رو انتخاب مي كنين؟
ممنون خانوم دکتر
واقعا کار جالبی بود
ولی ای کاش همیشه هفته سلامت باشه
من نمك رو حذف مكنم از غذا {big green}
پلاسبو جان کار نو وجدیدی بود دستت طلا
یارب
سعي مي كنم روزي يك بار بخندم؟
چرا یکبار؟؟؟؟
پس چندتا؟
هزار بار!!!
در کل همه این کارها رو هم میشه انجام داد
بعضی هاشو که از قبل انجام می دادیم
ولی من گزینه ورزش رو زدم چون بیشتر از همه به اون نیاز دارم {big green}
سلام من هر چه فکر کردمهیچ گزینه ای رو نتونستم بزنم ولی بهر حال برای اینکه شرکت کرده باشم گزینه یک روز خندیدن را میزنم و ارزو می کنم همه ما ایرانیان از لحاظ روان همیشه سالم باشیم
سلام ممنون از تاپیک جالبتون من گزینه ورزش رو انتخاب کردم به نظر من بهترین ورزش هم پیاده روی تو هوای خوب بهار هست .
سلام
من ميخوام توي هفته ي جديد از چيزهاي كوچيك عصباني نشم و بيشتر از قبل به خودم مسلط باشم.
كلا هفته سلامت خيلي هفته جالبيه. بهانه خوبي بود براي اين تصميم. ممنون{wave}@};-
سلام گلم
موضوع جالبي بود
در كل هر كاري كه براي سلامتيم خوب باشه انجام ميدم
سلام
من 3 گزینه انتخاب کردم
وزنم را كاهش مي دهم
بيشتر ورزش مي كنم
اشتباهات ديگران را بر آنها مي بخشم
سلام
فکر می کنم شما با این کار نقطه ضعف افراد جامعه رو پیدا کردید که البته زیاد باید روی اون کار بشه
ممنون
سلام.
خسته نباشید. تمام گزینه ها به طریق های مختلف درست است .اما از نظر من ورزش کردن بهترین عامل برای سلامتی است.با تشکر .موق و پیروز باشید.
mahdiardadmarzi@ymail.com
خب چیزی که تو این گزینه ها من بیشتر بهش احتیاج داشتم این بود که روزی یه بار بخندم!!!
ممنون فریبا خانم
کار خیلی جالبیه @};-
در مورد خودم فکر کنم زمان ورزش کردنم کم شده که باید یه جوری اصلاحش کنم {happy}
یه چیزی که تو نظرات دوستان خیلی جالب بود این بود که ظاهرا کسی اهل دود و دم نیست اینجا {big hug}
یا اگه هست اهل ترک کردنش نیست:))
البته دومی شوخی بودا . بدآموزی نداشته باشه :-ss
بازم ممنون از تاپیک جالبت @};-;)
من روزی یه بار میخندم کار خوبیه
بابخشش اشتباهات دیگر ان
کمی هم به سلامتی سایرین کمک میکنم
چقد عالي ..همه كه مفيده حالا سوال اينكه كدوم بهتره ؟ من سعي ميكنم كه هر كدومو بتونم انجام بدم
من که باید همه ی موارد رو رعایت کنم {worried}
چه ضایع {i dont want to see}
خيلي خوبه كه مي خواين همه رو اجرا كنين
دليل اينكه نظر سنجي و انتخاب گذاشتم اين بود كه ذهن كاراي كوچيك رو دوست داره و بهتر مي تونه روشون تمركز كنه
مثلا اگه من مي خوام درس بخونم ( فرض كنين كه كلا هيچي درس نمي خوندم حالا مي خوام از امروز درس خون شم ) بگم امروز30 صفحه مي خونم ، اولين پيام ذهن اينه كه خيلي زياده نمي توني بابا !
ولي اگه بگم 3 صفحه مي خوام بخونم ، ذهن مي گه حالا 3 صفحه كه چيزي نيست به هر بدبختي هست مي خوني !
الانم اگه من مثلا بگم از امروز مي خوام يك ميوه بخورم روزي ، مي تونم ولي اگه بگم مي خوام يه ميوه بخورم ، روزي 2 ساعت ورزش كنم ، سيگارمو ترك كنم ، روزي يه بار بخندم و ....
درصد موفقيت يكم مياد پايين
{applause}{applause}
دقیقا
به قول قدیمیا :
معمولا سنگ بزرگ علامت نزدنه ;)
البته آدم با آدم فرق می کنه ممکنه بعضیا بتونن از زیاد شروع کنند ولی عموما باید پله ها رو یکی یکی برداریم . تو همه کارها به نظرم مشخص کردن هدف های جزئی و به قولی خرد کردن یه هدف نهایی به اهداف جزئی تر و پیگیری قدم به قدم اونها می تونه با جلوگیری از سردرگمی ، ما رو در رسیدن به هدف نهایی موفق تر کنه
خیلی عالی بودفریباجون... بخصوص اون فال پزشک ...{applause}
الان که یه مدت از هفته سلامت گذشته کیا سر قولشون موندن هنوز؟ :-/{big green}
من{big green}