-
تفریح وقتی جیبم خالیه پایه ایی ؟
به ایام بهاری نزدیک شده . از کار و بار فارغ می شویم . در آستانه این روزها که عرض ادب و احترام و صله ارحامی به جای آورده ایم می رسیم به ثانیه شماری تا برسد 14 فرودین !!
البته واضح و مبرهن است که تلخ گویی و گزافه گویی در این مقول نمی گنجد .
پیشنهاد دهید هر چند طنز که کام این گران بها ترین تعطیلات رو شیرین کنیم ..... خخخخخ
-
پاسخ : تفریح وقتی جیبم خالیه پایه ایی ؟
1- لباس های خود را می ریزیم کف اتاق .
2- جراب هایمان را از زیر میز . تخت و کمد جمع اوری کرده تا بوی بهار بپیچد .
3- طی یک حرکت بولدوزری هم هرو می ریزیم تو لباسشویی یا ظشت . شیریجه می زنیم در جایگاهی برای خواب از زیر درخت البالو که تبلتون هفته پیش زیرش گم شد تا یه جایی مثل جلو تلویزیون .
چماتمه هم بدک نیس !!
-
بشینی تمام فیلم های نوروزی رو نگاه کنی[nadanestan]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محمد نظری گندشمین
ممنون از دوست خوبمون.
برنامه عوض شد.
میشینیم کتاب میخونیم فقط فیلم های 2013 رو که تلویزیون پخش کرد رو میبینیم.[golrooz]
-
-
پیشنهاد می کنم که اولان برید شهرستان خونه فامیل ها تلپ شید واگرهم که نرفتید برید خونه دوستانی وفامیل هایی که همچین اجیلاشون رو خریدن وپر وپیمونه وپسته داره با لب خندون[khanderiz][tashvigh][cheshmak][cheshmak][khande]ومیوه شب عیدشون اناناسه ونارگیل[shaad]
-
اقای محمد ما کسر خواب داریم یه نه ماهی می شه باید جبران کنیم ، البته دور از ذهن نیست که جایگاه کنونی استراحت ما مجهز به گوشی هایست که اندروید دارد و نوت بوک هایی که زیر بالش است ! انقدر شبکه های اجتماعی هست که بعد از مسواک دهانت کف می کند و نیاز داری باز پاشی چیی بخوری اخر صبح شده است !!!
زمانی پیک های نورزوی بودکخ روز سیزدهم عید نوروز م نشستیم با کل خانواده سببی و نسبی زنگ می کردیم اخر سیاه و سفید و بود !!
امروز برای ما تعطیل بود بالش به ما آلرژی داشت کلی غل خوردیم افتادیم تو حوض نقاشی !!! پاشدیم رفتیم بیرون زندگی بی کار و کار بدون زندگی !! زندگی چیزیست مخلوطی از همه چیز !!!
-
در واپسین لحظات سال نو سری دوباره با اتق گرامی میزنیم .کمی غیر معمول است همه جا تمییز و منظم است . امروز دیر نشده دیگر یه قدر ارام هر چیزی را با احتیاط برم می دارم . عجله ایی در کار نیسد . زمان کند می گذرد . سال نو زود تر بیا !!!
راستی تمام میل هاتون که خاک خورده . تمام سایت ها و وبلاگ ها و ب سایت های ی که عض بودین رو می تونید سر بزنید . ...
چه قدر پیام های بی مزه می اد ... نگاش کنید شاید از یه دوست قدیمی باشه لحظاتی لبخند رو لباتون پر رنگ شه ای مزه می ده
-
روز بیست و نهم در لحظات آخر سال نا خوداگاه تموم روز ها و ساعت ها جلو چشمات وقتی رژه می رن ! وقتی از ته قلب همه رو می بخشی و به همه پیام تبریک میدی حس می کنی که دعای سعه ی صدر که در حق خودت کردی برآورده شده !!
اخ اون موقع است که جو گیری یهو یکی اعصابترو با تریدمیل عوضی می گیره ؟ !!این بغضی که فرو می دی صبره ؟ تحمله ؟ بی خیالیه افسردگی شایدم بزرگ منشی !!!
سال که تحویل شد خیلی ها سر کار بودن ... خیای ها تو بهشت سفره انداخته بودن ...... جاشون سبز بود سبز !!!
-
اقا بر گردیم سر تفریحات سالم خودمون .....
می خوایم بریم مهمونی !! اونایی که مثل من همش سر کارن و نمیدون چی جا هست !! من رودرک می کنن . مخصوصا بعد ایام زیبای خانه تکانی !!
سکانسس دوم اتاق چیزی شبیه سونامی !!
سکانس سوم برگشتیم خونه شکری خدا مهمون می خواد بیاد ظرف سه ثانیه اتاقت رو جمع م کنی !! خخخخ
عید برا بعضی ها عیده برا بعضیه مریض داری برا بعضی ها شیفت کاری . برا بعضیا م غیبت حرفای خوب بزنیم حرمت هم رو نگه داریم .. بگذاریم ازمون خوبی بمونه نه ؟
-
مسیر بین نوت بوک . ظرف شکلات . . بالش ..... وای خدایا این لذت رو از ما نگیر !!!
امروز به ارزوی براورده شده دیدم گرسنه دنبال یه چیز جالب که مدت ها بود نورده بودم می گشتم به ناگاه یک پرتقال چهار قاچ که البته نتظر صاحبش رو را پیدا کرده سریعا امحا کردم انقدر مزه داد !!! لالیگا
-
اگر می خوای از کسی خواستگای کنی اون تصمیم کبریات رو الان بگیر .
اگر م ی خوای با کسی اشتی کنی بکن !! هوفففففففففف
-
با خواهرزاده کوچولو بری پارک تاب بازی [cheshmak]
-
وای نارون جون عالیه !!!!
از تفریحات سالم دیگر این است که سری به اشپزخانه بزنیم و غذاهای جدید درست کنیم . !!
بشینیم چیز های تازه یا بگیریم و کارهایی که از زمان قل قل میرزا انداختیم عقب رو انجام بدیم .
-
خوبه اشپزی کنید دخترای خوب خصوصا خوش صلیقه ها وهنرمندها[golrooz][tashvigh]
-
انجام کارهای جدید خیلی خوبه . اقا فرهاد فمینیست بازی در نیار به نوان یک انسان امروزی یادگیری انواع کارها در حد رفع نیاز خیلی خوبه . اشپزی . مکانیکی . لوله کشی !!
-
من هم یک تفریح بســــــــیار جذاب و سالم میخوام معرفی کنم
فقط برای بعد امتحانات هست .
که شما میتونید کتاب هاتون رو جمع کنید و بعد هر امتحان کتاب مورد نظر رو ریـــــز ریـــــز خرد کنید و تمام حرص ها و عصبانیت هایی که از استاد و معلم توی اون ترم و اون سال داشتید رو روی کتاب یا جزو از همه جا بی خبر پیاده کنید بعد میتونید ترم بعدی با روحیه بهتر به درس خوندن ادامه بدید
یک تفریح سالم که بـــسیار هم تاثیر داره در تخلیه خشم و کینه [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
من هم یک تفریح بســــــــیار جذاب و سالم میخوام معرفی کنم
فقط برای بعد امتحانات هست .
که شما میتونید کتاب هاتون رو جمع کنید و بعد هر امتحان کتاب مورد نظر رو ریـــــز ریـــــز خرد کنید و تمام حرص ها و عصبانیت هایی که از استاد و معلم توی اون ترم و اون سال داشتید رو روی کتاب یا جزو از همه جا بی خبر پیاده کنید بعد میتونید ترم بعدی با روحیه بهتر به درس خوندن ادامه بدید
یک تفریح سالم که بـــسیار هم تاثیر داره در تخلیه خشم و کینه [golrooz]
sanجون این کارو با کتابامون انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_jomand
خوبه اشپزی کنید دخترای خوب خصوصا خوش صلیقه ها وهنرمندها[golrooz][tashvigh]
منظورتون خوش سلیقه بود دیگه؟[shaad]
(محض شوخی بود به دل نگیرید)
سال نو مبارک
خانوما خدادادی خوش سلیقه ان.کی مخالفه؟[bihosele]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
منظورتون خوش سلیقه بود دیگه؟[shaad]
(محض شوخی بود به دل نگیرید)
سال نو مبارک
خانوما خدادادی خوش سلیقه ان.کی مخالفه؟[bihosele]
بنظرمنم شما خودتون یکی از اون هنرمندهای اشپزید سال نوی شماهم مبارک[golrooz]
-
یکی هم یه ایده بده به من تو رو خدا
عیدم اصلا جالب نیستخیلی حوصله سر بر شده اصلا نمیدونم چیکار کنم[gerye]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_jomand
بنظرمنم شما خودتون یکی از اون هنرمندهای اشپزید سال نوی شماهم مبارک[golrooz]
مرسی
لطف دارین
ولی پیشنهاد جالبی بود یه سر به اشپزخونه بزنیم جهت افزایش فوت و فن اشپزی
-
من دوست دارم ورزش کنم.
ازدوییدن خییییییییلی خوشم میاد. ازاین که هوایی که از روبروم میادو بغل کنم لذت میبرم.
یاد بچگیام میوفتم که تو خونه بابابزرگم به عشق فرفره تودستم میدوییدم.
-
پاره کردن کتب معمولا تا زمان قبل کنکور مزه میداده است !!! خیلی هم با حاله بعد برا کنکور تلنبار می خکنی هی می خونی هی می خونی بعد که با رتبه خوب قبول شدی میریزی تو گ.نی کمپلت می دی یکی دیگه !! خخخ
چند سال بعد در دانشگاه : انقدر کتاب دارییییی منتها وقتی خودت می خری دلت نمی اد پاره کنی
چند سال بعد کتابا گرونه . امانته یا مرجع کارته اقا خشم و کینه چیه نصف شبا میگیری بغلت یه دل سیر با هم درد و دل می کنید . می خندین گریه می کنین !!! خخخخ البته حواستون باشه اینتخیلات منجر به عوارض جانبی نشه .!!!
-
کم کم به نیمه تعطیلات رسیده ایم . اوناییکه می گن حوصلمون سر رفته ای اونایی ک تفریح می خوان !!! توجه بفرمایید ::::::::
اول یک نگاه به آییینه کنید . یه تجدید نظر در تغذیتون بفرمایید . رژمی ورزشی چیزی !
کوه . پیاده روری و نرمش رو شروع کنید . ابرومون میره بعد تعطیلات بابا خخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
sanجون این کارو با کتابامون انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
بلهههه براي جزو هاتون هم ميتونيد انجام بديد [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
مرسی
لطف دارین
ولی پیشنهاد جالبی بود یه سر به اشپزخونه بزنیم جهت افزایش فوت و فن اشپزی
اره دیگه با این اوضاع اسفبار عده ای از دخترها که حتی بلد نیستند نیمرو درست کنند بعدش چه بلایی سر جامعه میاد همه فستفود وغذاهای اماده بیرون که هم تنبلی وبیماری واسه ادم میاره خونه که دخترها از لا ک ساندویچ خوردن واغذیه ها دربیان وخصوصا عده ای از پسرها که غذای خونه رو نمی خورند بجاش همه ش بیرون فلافل و ساندویچ نوش جان می کنند[hoshdar][nadanestan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
بلهههه براي جزو هاتون هم ميتونيد انجام بديد [nishkhand]
[bihes]...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_jomand
اره دیگه با این اوضاع اسفبار عده ای از دخترها که حتی بلد نیستند نیمرو درست کنند بعدش چه بلایی سر جامعه میاد همه فستفود وغذاهای اماده بیرون که هم تنبلی وبیماری واسه ادم میاره خونه که دخترها از لا ک ساندویچ خوردن واغذیه ها دربیان وخصوصا عده ای از پسرها که غذای خونه رو نمی خورند بجاش همه ش بیرون فلافل و ساندویچ نوش جان می کنند[hoshdar][nadanestan]
باشه پس کم کم یاد میگیریم.[negaran][narahat]