http://www.up.98ia.com/images/mpyirokg381pvaudfdd.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
مال من که شماره7[golrooz][shaad]
مال من7[golrooz]
تیتر عنوانش باید این باشه
دل و وضعیت های مختلف آن :)
7[labkhand][cheshmak][khanderiz]
سلام دلم من فعلا شامل هیچکدام[golrooz]
من خودمم نمیدونم یه وقتایی 4 میشه یه وقتایی هم 7 !!!!!
البته دل آک که پیدا نمیشه بالاخره به یکی مثل مامان بابا یا به یه چیز مثل پول ماشین سفر.. بنده
من دلم هنوزم که هنوزه پیش مادربزرگمه. با اینکه 3 برابر سالهایی که پیشم بوده ، دیگه کنارم نبود. ولی هنوزم بیادشم . آرزومه ببینمش
بوی خدا میداد. همین جا میگم خیلی دوست دارم مادربزرگ
بعد این سالها هیشکی نتونست جاتو پر کنه. عشق پاک ، عشق بی ریای دوران بچگی هاس
نمیدونم شماره چنده دلم . شاید2 و 3 با این تفاوت که طرفت تو این دنیا نیست.
به ترتیب 5 6 4 1 7 2 3[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][bamazegi][bamazegi]بابا شوخیدم[khande][khande][khande]با این همه دغدغه ای که الان دارم فک کنم همون 7 بیشتر میخوره البته وقتش ندارم که بمونم به کی دل ببندددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممم[khoobboodan][khoobboodan][labkhand][khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][khanderiz][khande]
منم عدد 777777777777777777777777777هنوز تکلیفم مشخص نیست باخودم[nishkhand]
وا حالا همه با هم شدن آکبنددددددددددددددددددددد ددددددددددددد؟ شماره 7 شدن دیگه؟ من اصلا دل ندارم که شماره داشته باشه
الان شاید بیشتر آدما گزینه های 1 و 5 باشن.
اما من سعی میکنم که گزینه 3 باشم. نمیدونم شایدم هستم.
3
منم 3
چرا همه اینقدر بلاتکلیفن؟؟؟؟؟
مهم اینه که دلی رو ارزششو داشته باشه،پیدا کنیم و تا آخرین لحظه ی زندگی بهش پایبند باشیم
3[alaghemand]
8[nishkhand]
3
مگه کفتر بازیه ، ی روز به یکی دل ببندی فرداش به کسی دیگه؟؟؟[taajob][taajob]
من فک کنم جدیدنا2 یا 3 شدم[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khejalat][khejalat][khejalat][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][bamazegi][bamazegi][bamazegi][sootzadan]
منم 7