-
**پیامهایی به یک دوست **
سلام
حکایت داریم. حکایت دو دوست. دو دوستی که چند ساله مثل برادر با هم بودیم. میخندیدیم. تو کارای شوخی و سر کار گذاشتن مردم مشارکت ها کردیم ([khanderiz])
حالا یکی از اون دوست ها الان بیماره . به سرطان مبتلا شده. اره درست شنیدین. یکی از کاربران ومدیران سابق اینجا و رفیق فابریکمون متاسفانه به سرطان مبتلا شده.
دوستی که همینجا بین خودمونه و همه نوشته های این تاپیک رو می خونه.......
من که نزدیک ترین رفیقشم و یه روزی بمب انرژی بودم الان نمیتونم اون حرفایی رو که باید بهش بگم......
زبونم به تته وپته افتاده. برای همین از شما میخوام بهش بگین امید داشته باشه. سرطان هم همینجور بی درمان نیست و خیلی ها درمان شدن . مهم حفظ روحیست.
پس منو نا امید نکنید ..... پیام هاتون رو به این رفیق شفیقمون همینجا بنویسین که بخونه. انشالله که از این حالت پکری در بیاد sh_omomi127
دوستان یک تاپیک هم برای من بزنن که فکر کنم حال من بدتر از اون باشه[nishkhand][nadidan]
http://www.uc-njavan.ir/images/6skvdyshbw64zg6zi5wp.jpg
می دانم دوباره خوب خواهم شد
میان سبزه ها خواهم دوید
سبزه هایی که این روزها
بوی زندگی نمی دهند
و دوباره لبخند خواهم زد
دستان گرمت را به من هدیه کن
لبخندِ من ،
آینده ی تو را
زیباتر خواهد کرد
نکته پایانی : این دوستمون از قرتی بازی خوشش نمیاد پس لطفا از کاربرد الفاظ بدی مثل: عزیزم و... جدا خود داری کنید که تاثیر معکوس داره
از دوستان عزیز خواهشمند است در صورت استطاعت مالی با کمکی ناچیز ( حداقل 10000 ریال ) در تأمین هزینه های کودکان سرطانی همکاری نمایند.
به سایت محک ( موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان ) مراجعه کرده و ثبت نام کنید.
سرطان علاوه بر درد هزینه دارد.
-
پاسخ : **پیامهایی به یک دوست **
سلام
واقعا خبر تکان دهنده ای بود ...
اما امیدوارم با امیدهایی که همه ی دوستان میدن این دوستمون به رحمت خدا امیدوار باشه و به زودی سلامتی خودش رو بدست بیاره ...
درسته سرطان بیماری خطرناکیه ولی افراد زیادی رو می شناسم که به سلامتی 100% رسیدن.
با آرزوی سلامتی و شاد کامی [golrooz]
-
سلام
اميدوارم بزودي خوب شه.از رحمت خدا ومعجزه غافل نشه واميدش به خداباشه.
هستن ادماي كه اطرافمونن وبااميد تونستن باسرطان مبارزه كنن وسلامتيشون رو بدست اوردن.داروي سرطان اميده.پس اميد داشته باشن كه زودتر خوب شن. ايشاا..[golrooz]
-
-
سلام[golrooz]
سرم درد گرفت وقتی این خبر رو خوندم!
سرطان از اون دسته بیماری هاست که طول درمانش زیاده و یکم آدم رو گرفتار میکنه تا درمان بشه.
البته مادرم هم پرسیدم گفت از خانواده اش یه پیوند مغز استخوان انجام بده کلا حل میشه[nishkhand][golrooz]
چالش این عزیز داشتن صبر فراوان به اضافه واقع بینی در شناختن این بیماری.
میگن "ترس" یه هیولاست که اگه ازش فرار کنی تا کوه قاف هم دنبالت میاد!
پس برو تو شیمکش و با چشمای خودت ببین بزرگتری ازش رفیق.sh_omomi36
-
سلام
از خداوند بزرگ برای دوستمون سلامتی رو دعا کردم واز خدا خواستم یه تحمل ...یه صبر بهش بده ...یه قلب قوی که باید در راه مبارزه قوی بود ...دوست گرامی قوی باش ....محکم باش مثل کوه ....و امیدوار ....
می دونم خیلی سخته چون یکی از عزیزترینام این بیماری رو داشته پس حرفامو پای ترحم نذار ......
-
واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم .
سرطان هم مثل خیلی از بیماری ها ، بیماری هست که شاید طول درمان زیادی داشته باشه و اگر بخوایم واقع بین باشیم طول درمان ، طولانی مدت تری نسبت به خیلی از بیماری ها داره (به قول آقا عرفان )
اما مهم اینه که ما روحیمون رو از دست ندیم ، مثلا زمانی که ما مبتلا به یک سرماخوردگی ساده میشیم اگر روحیمون رو ببازیم و احساس عجز و نا توانی بکنیم اون بیماری که طول درمانش 4-5 روز هست تبدیل میشه به یک بیماری 1 هفته ای . اما اگر روحیه قوی داشته باشیم همون بیماری 4-5 روزه تبدیل میشه به یک سرماخوردگی جزءیی 3-4 روزه .
ولی سرطان بیماری لاعلاج نیست . خیلی ها بودن که با روحیه قویشون با این بیماری جنگیدن و زنده هستند و این بیماری حتی کوچکترین تغییری هم توی زندگیشون ایجاد نکرده ، مانند همون سرماخوردگی که در بالا گفتم . فرق افرادی که با سرطان جنگیدن و موندن و افرادی که کم آوردن فقط همین بود ، غیر از نوع بیماری مهم ترین اصل روحیه فرده . ما مطمئنیم که اگر روحیه قوی داشته باشید قطعا لباس عافیت به تن خواهید کرد و به زودی زندگیتون به روال عادی باز خواهد گشت .
با آرزو بازیابی سلامتی هر چه سریع تر برای شما [golrooz]
-
توکل به خدا
انشالله که با دعای دوستان خداوند شفا عنایت کند
برای دوستتون از خدا آرزوی سلامتی داریم
اطرافیان وظیفه دارند تلاش کنند تا محیطی گرم و با نشاط برای بیمار فراهم کنند تا دوستتون فکر مریضی رو نکنه و فکرش درگیر مسائله دیگه ای بشه
یخورده سخته ولی شدنی هست
-
-
سلام
انشالله در این ماه عزیز به نام امام حسین *ع*و حضرت ابوالفضل *ع*انشالله شفا پیدا میکنید
یا حضرت ابوالفضل *ع*بحق مادرت ام البنین هیچ امیدی رو ناامید نکن
http://oshagholhosein.ir/gallery/42_...2_3_25_49.jpeg
-
-
انشاءالله، هرچه سریعتر خوب بشی رفیق، دیگه چیزی غیر از این به ذهنم نمیرسه، شرمنده
-
-
امید و انرژی جزء مهمترین قسمت های درمان سرطان هستند...
این دو رو داشته باشید همه چی حله...[cheshmak]
اصلا به بیماری فکر نکنید و غم و غصه تو خودتون نریزید که براتون سمه... اگر راه های درمانی براتون اضطراب آور هستند راجع بهشون تحقیق و سوال کنید
آگاهیه بیشتر به درمانتون خیلی کمک میکنه... مطمئن باشید.
جدای از اینها دیگه دارو های سرطان بسیار خوب و چشمگیر عمل میکنند... رادیوتراپی و پرتودرمانی هم که جزء درمان های قطعی محسوب میشند...
امید داشته باشید... دعا و عبادات رو فراموش نکنید و از رحمت خدا ناامید نشید و خوش بگذرونید و برای کارهایی که پیش رو دارید تلاش کنید...
خیلی ها مقاومت کردند و کاملا درمان شدند و حتی بدون عود مجدد.
[golrooz]
-
-
زندگیی طوری هس که ادامه داره مثلا بخوام بگم من خودمو میگم بدترین وضعیت برام پیش میاد به اطرافم نگاه میکنم میبینم که همه چی عادیه ,زندگی ادامه داره ومنم مجبورم ادامه بدم مجبورم حتی توبدترین شرایط مجبورم ادامه بدم نمیگم که نه بابا ول کن هیچی نیس ولی خوب باید ادامه داد پس بهتره ریلکسترادامه بدم چون وختی ازدست ادم کاری نمیاد پس لااقل لحظمو هم خراب نکنم زمان حال مهمه وتوکل به خدا توی صحیفه سجادیه چیزایی که یادم مونده اینجوریه که امام سجاد میفرمایند خدایا به سلامتیم شکر کنم یابه بیماریم پیشنهاد میکنم معنی دعای به وقت بیماری صحیفه سجادیه روگوش بدین معنی صوتیش تونت هس .باارزوی سلامتی.
-
سلام[golrooz]
من نمیدونم دیدگاه این دوستمون نسبت به بیماریش چیه؟
گاهی در زندگی یه مسیری رو داریم میریم یدفعه به یه پرتگاه میرسیم .... بعضی فکر میکنن به آخر راه رسیدن و بعضی هم در فکر راهی برای رفتن به اونطرف پرتگاه هستن چون اونطرف پرتگاه هنوز مسیری برای رفتن وجود داره
حالا شما هم اگر اینجوری فکر میکنید و این بیماری رو به چنین چیزی تشبیه کردید ( که امیدوارم اینقدر عمیق و بزرگ مثل پرتگاه نباشه براتون چون واقعا نیست) انتخاب با خودتونه یا میتونید در آخر راه بشینید و غروب خورشید رو نگاه کنید یا میتونید برای گذر ازش تلاش کنید
فکر نکنم هیچ دردی بدتر از ناامیدی باشه و البته هیچ سمی هم بدتر از استرس
مانا باشی دوست من[golrooz] و صد البته سلامت[golrooz]
-
از بالا نګاش کنید متوجه خواهید شد عجب چیز مضحکیه !!! [nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/5sy3uszc0fbus5rvizy.jpg
به این بنګرید که چرا باید راهی جدید مقابلتون باز شه ؟ راه واسه رفتن تو دنیا زیاده ، هر کس راهی رو انتخاب می کنه ، یکی دور برګردون رو که می بینه راهشو عوض می کنه ، یکی مصمم به راه منتخبش ادامه میده ، یکی هم دنبال رو راه یکی دیګست و ... جاده خاکی داره ، آسفالت داره ، راه هوایی ، میانبر ، وسایل متفاوت برای ګذر ، یکی با دوچرخه ، یکی پیاده ، یکی با بالن میره و از بالا همه چی رو هم آرام نګاه می کنه و ... http://www.millan.net/minimations/sm...owboysmile.gif
بسته به شماست که الآن کدوم رو بر می ګزینید ... می تونید وسط راه بشنید درجا بزنید [sootzadan] یا بعد از کمی درجا و استراحت بدوید و مشتاقانه به پیش برید ...[cheshmak] و و و ...
به آینده و راهی که پیش روتون هست بنګیرید ...
http://uc-njavan.ir/images/zycssf8oyskgqa4e850a.jpg
http://uc-njavan.ir/images/yldq2qexbqpd9i3dqkho.jpg
-
سلام
سرطان بیماری خطرناکی به نظر میاد ولی در مقابل نیروی خدا و نیروی درونی انسان خیلی کوچیکه ... دوستمون با انرژی مثبت و امید و توکل میتونه بر این بیماری غلبه کنند
بودند کسانی که با روحیه قوی ، تونستن بر این بیماری غالب بشن ، پس غیرممکن نیست
زندگی جریان داره ، با نگاه مثبت به زندگی ، زندگی کنیم [golrooz]
با آرزوی سلامتی برای شما و همه عزیزان [golrooz]
-
سلام . راستش من که شنیدم به نظرم اصلا جای ناراحتی نداره . شوهر عمه من سرطان داره برادرا و پدرش و بیشتر فامیلاشونم همین طور. ینی باهش دارن زندگی میکنن. تازه هم سالمن هم عمر طبیعی دارن . شایدم از بقیه بیشتر...
یه فوتبالیسته معروف کشور هلند ( اسمش الان یادم نیست) سرطان داشته ولی بهش محل نداده و به ورزشش ادامه داده که سرطان از رو رفت. تنها چیزی که مهمه بی توجهی به مریضیه و داشتن روحیه . بعضی مریضیا اسمشون سادس ولی در واقعیت نه . مادربزرگم دیابت داشت دچار سرماخوردگی شد و چند روز بعد فوت کرد. کی باورش میشه سرماخوردگی.. دیابت همچین توانایی داره . تو تلوزیون آقای قرائتی یه چیز گفت به دلم نشست . گفت زمان جنگ خیلیا میترسیدن میگفتن ما نمیریم جنگ چون میمیریم . گفت زمان مرگ هر کس تعیین شده است ینی فرقی نمیکنه کجایی و در چه شرایطی خیلیا تو اتاشون راحت خوابیدن و می میرن . تو جبهه هم هر کی زمان فوتش بوده شهید میشده. باز یه مثال از فامیلامون بزنم که باورتون شه پسر عموی بابام منطقه ای اعزام شده بود خیلی بد بود . وقتی برگشت کسی انتظارشو نداشت چون همه هم رزماش شهید شده بودن بهش گفتن طرف اگه اونجا جنگم نبوده باشه حداقل از نیش عقربای اونجا باید مرده باشه تو چجور زنده موندی. خلاصه ریفیق مرد از چیزی نمیترسه پس سه سوته خوب میشی. رفتارای دخترونه هم از خودت نشون نده.. شوخی کردم باز خانما عصبی نشن[nishkhand]
-
سلام ...[golrooz]
از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم
همه ما هزاران آرزو داریم که به رویاهامون برسیم ،
پول بیشتری داشته باشیم...
اتومبیل بهتری سوار شیم...
یک روز تعطیل خوب رو بگذرونیم...
بزرگتر بشیم...
یک گوشی جدید بخریم ...
با یک عزیزی ملاقات کنیم و گپی بزنیم...
سفری به کشورهای دیگه داشته باشیم...
هزار و یک آرزوی دیگه ....
ولی یک بیمار مبتلا به سرطان تنها یک آرزو داره و اون اینه که از مشکل بیماری سرطانش خلاص بشه ...[golrooz]
دسته گلهایی که با سرطان دست و پنجه نرم میکنند نیازمند حمایت معنوی و همدلی همه ما هستند
ما هم به رسم معرفت باید براشون کاری کنیم
صرفا به حکم انسان بودن و نه ترحم...
فقط میتونم بگم دوست عزیز[golrooz] در این شرایط از خدا میخوام بهتون صبر در مقابله با این آزمون بده
تا بتونید با استقامت و امید به عنایت خدا از این چالش زندگیتون به سلامتی عبور کنید
هیچگاه و در هیچ شرایطی توکل به عظمت پروردگار رو فراموش نکنید
خدا در مکانهای دور از انتظار...
به دست افرادی دور از انتظار...
و در مواقعی تصور ناپذیر...
معجزات خودش رو به انجام میرسونه..
برای اون مهربانِ توانا ، غیر ممکن وجود نداره ...
پس همیشه ، همیشه و همیشه روزنه امیدی هست
خدایا به همه بیماران ، شفای عاجل عطا بفرما ...
در کنار این آرزو، شفای دوستمون رو از درگاهت خواستاریم...
الهی آمین [golrooz]
-
سـلام بر دوست ندیــده[nishkhand]
چــطـوری ؟
راسـتـش خواستـم چـند تـا جمـله بـاحـال بـنویـسم ایـنـجا ولـی دیـدم دردی رو دوا نـمـیکنـه[shaad]
نـمیـدونـم چـه سرطانـی داری ولـی خـوب بـالاخــره سـرطـانـه دیـگـه
یـه نـسخـه بـرات مـیـپـیـچـم حـرف نـداره / خـیـلی جـواب مـیـده / ناامـیـد بـرت نمـیـگردونـه
http://www.8pic.ir/images/99516284389470121925.jpg
دکــتـرم گـفـته مـریـض اسـت؛
دلـش را بـبـرد گـره بـر پـنـجـره فـولادِ خـــراسـان بـزنـد ...
ایــــشـالله بــرگـه ی سـلامـتـی تُ مـیـده دسـتـت[dooa]
[alaghemand][golrooz]
-
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءhttp://www.parsiblog.com/Images/Emotions/340.gif
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءhttp://www.parsiblog.com/Images/Emotions/340.gif
اصلا انتظار دیدن این خبر نداشتم ومیشه گفت شوکه شدم.خداوکیلی ترحم نیست. ها. اما فامیل من سرطان داشت.
خاله ام. سرطان داشت + یک اشنایی دیگه.. خاله من روحیه صفر بود.. اصلا نا امید بود. ومتاسفانه
اما اونیکی فامیلمون 10 سال بیشتر سرطان داره.براش اصلا مهم نیست.. شاد وسرحال و میخنده.. وبرای
خودش داره زندگی راحت درکنار فرزندانش میکنه( همسرش زود مرد) این خانوم مهربونی.. منظورم
کل اینه که اگر امید داشته باشی. دیگه نباید نگران باشی.. سخته. اما غیر ممکن نیست نه رفیق؟
من نمیدونم تو کدوم دوست عزیزی؟ اما این خوب میدونم. هرکی که هستی عزیزترینی. وقلبم میگه
امیدوارم موفق وپیروز وسربلند باشی. وهمیشه سلامت وشفا پیدا کنی..
انشا الله خبر سلامتی در همین تایپک ببینم... دوست من.. اگر کاری داشتی رو من حساب کن... [golrooz]
اصلا نگران نباش.. تا خدا هست نباید نگران بود... خیلی از سرطانی ها درمان پیا کردند...[golrooz]
-
سلام..[golrooz]
دوست من انشالله هرچه زودتر و باتوکل به خدا سلامتیتو بدست بیاری.االهی آمین
|
گر نگهدار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد!
|
مَنْ تَوكَّلَ عَلَى اللّه ذَلَّتْ لَهُ الصِّعابُ وَتَسَهَّلَتْ عَلَيْهِ الأَْسْبابِ؛
هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
http://uc-njavan.ir/images/trs76uu1lc3rko8aj0re.jpg
-
-
سلام
نیم ساعته اینجا واستادم نمیدونم چی بنویسم[nishkhand] از کجای اونروزا بنویسم..
اول خداروشکر...برا همه چی..حتی اگه فکر کنیم بده..
فعلا اینو بدون که منم 19 آبان ازش جدا شدم..[sootzadan] حدود 6 ماه باهاش درگیر بودم! اگه باورت نمیشه حاضرم مدارک پزشکیمو بفرستم به کاک مهدی ،ببینی تا باور کنی!
.
.
.
.
شد یکساعت!!! دوباره همه اونروزا رو مرور کردم..[nishkhand]
کلاس دارم...میرم میام انشاءالله مینویسم
خوب میشی به امید خدا...آمین [golrooz]
-
سلام بر دوست گرامی که نمیشناسمش و در هر صورت افتخار دوستی باهاشونو دارم.
دوستان جملات زیبا و تو صیه های خوبی داشتن،
امیدوارم هرچه زودتر خبر سلامتی شما به ما برسه (هر چند با واسطه).
انشاله هر چه زودتر برامون بگین که راه مبارزه با این غول بی شاخ و دم چه جوری بوده.
امام رضا واسطه خوبیه بین شما و شافی ، انشاله توصیه دوستمون در این مورد براتون مقدور باشه.[golrooz]
-
سلام به دوستی که نمیشناسم...[golrooz]
اطلاعات پزشکیم در حد مرغ پخته هست[nishkhand] و نمیخوام نصیحت کنم که روحیه خوبه فراموش کن و از این حرفا چون میدونم نمیشه.
اما دیدم و شنیدم بسیار بیماران سرطانی که امیدشونو از دست ندادن و درمان شدن
شما فقط اعتماد به نفس داشته باش و به خودت روحیه بده بقیشو بسپار به خدا
لاقل سعی کن
به جان داداشم که یکی از عزیزترین ها برامه جواب میده.
میشه.
اگه نشد با من.
بیاین یقه منو بگیرید
با آرزوی بهترین ها
-
سلام.یا من اسمه دوا و ذکره شفا.من خیلی متاثر شدم که این خبر رو دیدم.هرچند نمیدونم کی هست و چه نوع سرطانی داره ولی از خدا میخوام که به آبروی آبروداران درگاهش همه مریضا خصوصا مریض منظور و عزیز سایتمونو شفا بده.نمیدونم چه نوع سرطانی هست دوست ندارم چیزی بگم که خودم بهش اعتقاد نداشته باشم ولی تا اونجایی که علم من میگه بعضی از سرطانا درمان قطعی دارن و مثل یه بیماری معمولی باهاشون برخورد میشه.بذارین یه داستان براتون بگم:من یه بار کشیک بودم که یه تصادف سنگین شد و همه مصدومین و فوتیارو اورژانس به همراه یکی از مسافرین به مرکز ما که سنتر تروما بود آورد که اون شخص مسافر برا همه مصدومین و خانواده فوتی ها و مصدومین ابراز ناراحتی و دلسوزی میکرد.آخرین نفر رو که آورد خودش تو حیاط بیمارستان افتاد و فوت کرد.اینو گفتم که بدونین مرگ و زندگی دست خداست و همیشه باید به خودش امید داشت و بهش متوسل شد هرچند نباید واسطه ها (ائمه رو)فراموش کرد.با آرزوی شفای عاجل و کامل برای دوست عزیزمون و همه مریضاام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء
-
همه ميگن يه راهي براي سرطان هست من ميگم حتما و قطعا راهي برايش هست
به اميد عشق و بهترين ها...
اينا همون جملات تكراري هست كه همه جا و همه كسي ميزنند ولي هنوز قشنگن...
*خوش به حال کسایی که تو زمین خدا امید کسیو ناامید نمیکنن ؛ شاید امید تنها چیزیه که اون آدم داشته باشد...
*بچه اعتماد به نفس داشتن رو از پدرش یاد میگیره و عزت نفس داشتن رو از مادرش....
*من و تو همیشه نشستیم در انتظار اینکه یه روزخوب بیاد... کاش یه ذره بفهمیم چیکارهایم! فرقمون با بقیه کائنات و موجودات چیه؟ اونوقت به جای غر زدن به دنیا به خودمون و قوت و اندازه های خودمون نگاه می کنیم.
*خوش به حال کسایی اگر هم اشتباهی می کنن دستشون ، قلمشون ، ذهنشون و فریادشون بیشتر از آنکه به سمت توجیه بره به سمت فکر کردن به اشتباهه میره و حداقل به خاطر اشتباهشون سکوت میکنن و لابه لای سکوتشان از خدا می خواهند که چرا اینجوری شد؟
*خوش به حال کسایی که یا آرزو نمیکنن یا اگه آرزو میکنن اندازش تلاش میکنن. یا باید آرزوهامونو اندازه تلاشمون باشه یا تلاشمون اندازه آرزوهامون باشه. خوش به سعادت کسایی که قبل از اینکه به هرگزینه ای فکر کنن روی پای خودشون می ایستن.
*خوش به حال کسایی که شبیه تعدادی از شما هستند کسایی که قدرتی را در خودشان کشف کردن و آن هم «نه» گفتن ساده است. خوش به حال و سعادت کسی که میتونه توی چشم آدما زل بزنه و بگه نه. و خوش به حال کسایی که اگه آره میگن تا تهش هستن و اگه حرف میزنن تا بیخش میایستن.
*خوش به حال تو که مردم میتونن اگر کسی هستی روی تو حساب کنن و روی دیوار دلت یادگاری بنویسن. خوش به حال تو که مردم میتونن روی فکرت ، جیبت ، دستات حساب کنن. خوش به حال کسی که میتونیم اعتمادشو پس انداز کنیم.
* روی نگین انگشتری امام حسن (ع) حک شده بود «حسبی الله». این خیلی جمله بزرگیه و شاید برای دهن من بزرگ باشه اما شاید کسایی باشن که این جوری زندگی می کنن که خدا اولین و آخرین گزینه همه راه های زندگیشونه.
*خوش به حال کسایی که جنگیدن حتی اگه شکست خوردن ، خوش به حال کسایی که اگه تو این ثانیه به گذشتشون فکر میکنن مقاطع مختلفی و بزنگاههای متنوعیرو به ذهنشون می آرن و فکرمی کنن که تو اون تقاطع ، تو اون دست به یقه شدن با زور دنیا تونستن ازپسش بربیان و از تمام انرژی ، پتانسیل، زور ، فهم و درک و بصیرتشون تونستن استفاده کردن. یه جنگنو دوست داشتنیه حتی اگه تو صحنه ای بازنده باشه.
*خوش به حال کسایی که در سفری که هممون پیش رو داریم توی ایستگاهی که منجر به واقعیت میشه باهاش خوب روبرو میشن و با واقعیت کنار می آن. به ویژه کسایی که خوب بی رحمی و بی معرفتی دنیا رو شناختن . خوش به حال کسایی که می تونن چیزی به اسم گره ، دغدغه ، مشکل ، حال بد، شرایط غیرمنتظره و بزنگاه جدی رو باهاش روبرو بشن و با حالشون تطبیق بدن.
*خوش به حالتون،گلی به جمالتون اگه برای بخشیدن آدمها اگه برای بخشیدن کسایی که گلایهای ،بغضی ، ناراحتی ، کینه ای تو سینتون گذاشتن دنبال دلیل و بهونه عجیب و غریبی نمیگردین. ساده قهر میکنین اما خیلی ساده هم آشتی می کنید.
*خوش به حال کسایی که قواره زندگی رو فقط برای قدوبالای خودشان برازنده نمی دونن. بلکه با بخشیدنش به کسی هم کیف میکنن ، ذوق میکنن و حظ می برن!خوش به حال کسی که دلش اینقدر بزرگه که زندگی کردن خوب دیگران توش جا میشه.
*خوش به حال کسایی که اگر هرمسیریرو تو زندگیشون می رن حداقل آدرس برگشتشو هم بلدن و می دونن از کجا قراره برگردن و دوباره خودشونو پیدا کنن.
*خوش به حال تو اگه میتونی بگذری. درست تو جایی که حق باتوئه و تو قدرتشو داری که انتقام بگیری اما می گذری ؛ چون اینقدر قدرتشو داری که ببخشی.
* خوش به حال کسایی که توی بهترین ثانیهها توی شب قدر بهترینها رو که «عافیت» باشه برای همه میخوان. خوش به سعادتت اگه حتی زورت نمیرسه ، اگه جیبت پرپول نیست و اگه اعتباری جایی نداری حداقل با زبونت با گرمای دستات دلیرو به دست میاری و گرهای باز میکنی.
*خوش به حال شما اگه که اندازه دنیا رو شما معلوم می کنید نه اینکه دنیا اندازه شما رو معلوم کنه.خوش به سعادتت اگه که میدونی یه جای خالی تو دنیا هست و می دونی این برای منه یا برای شماست و قرارنیست کسی جای کس دیگه ای بگیره که بخواهیم همه رو هل بدیم تا به جایی برسیم که برای ما نیست.
*خوش به حال کسایی که تا ته خط در مسیری که فکر میکنن درسته حرکت میکنن ؛ حتی اگه زمین بخورن ، مسخره شن،پیرهن پاره کنن،کفش پاره کنن ، حتی اگه احساس میکنن نفسهای آخریه که جونشون میتونه تحملش کنه. خوش به سعادت تو اگه امیدواری...
-
با سلام
امیدوارم که ایشون سلامتی خودشون رو بدست بیارن. و ما هم نیز براشون دعا میکنیم
مطمئن باش چیزی رو که میخوای وقتی بهش فکر کنی بهش دست پیدا میکنی به شرط اینکه از ته دل بخوای و بهش ایمان داشته باشی
اگه ایمان داشته باشی به سلامتی و ایمان راسخ داشته باشی به امید و اینکه خوب میشی حتما بهش دست پیدا خواهی کرد.[golrooz]
-
-
سلام
چقد خوبه که وقتی آدم حس می کنه داره تنها میشه, جدا میشه و گوشه گیر. با افکار خودش و با درد خودش
تازه ببینه هنوز یه عده هستن که بخاطر خودش دوستش دارن..
آره دوست من
ببین چقد دوستان لطف داشتن و چه حرفای قشنگی زدن
اصلا فک کن به همین حسی که همه سعی دارن با چند جمله فکرت رو از درد و مریضی دور کنن
تا به خوبی و خوشی فکر کنی و بتونی قدرتمند تر از همیشه جلوش بایستی
نیروی محبت بهترین و قویترین نیروی دنیاست
خیلی ها هستن که دوستت داشتند
دوستت دارند
و خواهند داشت
و تحمل درد کشیدنت رو ندارن
همه احساس های قشنگ الان دارن فریاد میزنن که خوب باشی
و بدونی که چیزی تموم نشده
و قرار نیست بشه
بلکه تو الان در یک امتحان هستی
یک سختی موقت
باید نشون بدی که
اون اراده ی آهنین مردانه ات کوه رو هم از جا می کّنه
پس پاشو
زمین رو رها کن
به آسمان فکر کن
هر قدر که به زمین نزدیک تر بشی .. زمینی تر میشی
پس بزار آسمون تو رو در آغوشش بگیره
با محبت بی کرانه ی خودش
الان وقت حرکته
بگو یا علی ..
نفس گرم بچه های سایت و
اراده خودت و
عنایت خدا
دست به دست هم دادن که ببینیم مثل همیشه
با همه انرژی فعالیت می کنی..
کافیه به این فکر کنی که
دنیا اگه توش درد نباشه که دنیا نیست..
تنها فرقت با بقیه اینه که الان به جای اینکه تو زندگی خودت رو رقم بزنی
زندگی داره برات تصمیم می گیره
و تو هنوز هستی و می تونی تصمیم بگیری
اراده کنی
و حرکت کنی..
-
سلام
واقعا از شنیدن این خبر متاسف و متاثر شدم. جز از خدا از چه کسی می تونیم انتظار کمک داشته باشیم؟
دعای ما هم همیشه پشت سرتونه.
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...PVS1YwNsgY3vff
-
سلام به رفیق گلمون
ما هممون تو بدنمون یا روحمون سرطان داریم ولی از شانس بد ما، بیماری ما رو کسی نشناخته و نه میتونیم شناساییش کنیم نه درمان
ولی تو اینقدر شانس داشتی که میدونی چیه و کلی راه درمان و صد ها متخصص اینکاره براش وجود داره
خب حالا ناراحتی داره؟؟
زمانی که ایشالله خوب شدی و بیماریت برطرف شد ،میبینی که نباید ناراحت میبودی
بعضیی موقع ها بدترین چیزا تو زندگیمون به بهترین فرصت ها تبدیل میشه
خودت میدونی سرطان درمان داره و چیزی که کمک به این درمان میکنه روحیه تو هست
پس پاشو ،برو به زندگیت برس ،برو خوش باش
ببین ما تو زندگی برای غصه خوردن نیمدیم ،برای شاد بودن اومدیم
هر کی هم میبینی دورت هست و هی میگه وای من نگرانم و ناراحتم از دورت دور کن
زندگی بکن حالا یه روز یا 100 سال
راستی این متن زیر رو هم بخون
نقل قول:
داستان سوم من در مورد مرگ است.
من هفده سالم بود یک جایی خواندم که اگر هر روز جوري زندگی کنید که انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یک روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود. این جمله روي من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی که من توي آینه نگاه می کنم از خودم می پرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم کارهایی را که امروز باید انجام بدهم، انجام می دهم یا نه. هر موقع جواب این سؤال نه باشد من می فهمم تو زندگی ام به یک سري تغییرات احتیاج دارم. به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزي من خواهم مرد براي من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیم هاي زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند. حدود یک سال قبل دکترها تشخیص دادند که من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقه ي صبح بود که مرا معاینه کردند و یک تومور توي لوزالمعده ي من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم که لوزالمعده چی هست و کجاي آدم قرار دارد ولی دکترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دکتر به من توصیه کرد
به خانه بروم و اوضاع را رو به راه کنم. منظورش این بود که براي مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی که در مورد ده سال بعد قرار بود به بچه هایم بگویم در مدت سه ماه به آن ها یادآوري بکنم. این به این معنی بود که براي خداحافظی حاضر باشم. من با آن تشخیص تمام روز دست و پنجه نرم کردم و سر شب روي من آزمایش اپتیک انجام دادند. آن ها یک آندوسکوپ را توي حلقم فرو کردند که از معده ام می گذشت و وارد لوزالمعده ام می شد. همسرم گفت که وقتی دکتر نمونه را زیر میکروسکوپ گذاشت بی اختیار شروع به گریه کردن کرد چون که او گفت که آن یکی از کمیاب ترین نمونه هاي سرطان لوزالمعده است و قابل درمان است. مرگ یک واقعیت مفید و هوشمند زندگی است. هیچ کس دوست ندارد که بمیرد حتی آن هایی که می خواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند. ولی با این وجود مرگ واقعیت مشترك در زندگی همه ي ما ست. شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ کهنه ها را از میان بر می دارد و راه را براي تازه ها باز می کند. یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن تو زندگی بقیه هدر ندهید. هیچ وقت توي دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوي بقیه صداي درونی شما را خاموش کند و از همه مهمتر این که شجاعت این را داشته باشید که از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروي کنید
-
دعایت میکنم ای دوست...که آرامش بگیرد روح و جسمت را
دعایت میکنم ای دوست...که لبریز از خدا باشی و در قلبت طراوت های بارانی
دعایت میکنم ای دوست...سلامت در دلت باشد
"آمین یا رب العالمین"
-
رسول اکرم (ص) : ناله ی مریض نوشته می شود ، پس اګر شکیبا باشد حسنات نوشته می شود و اګر بی تاب باشد ناشکیبا و بدون پاداش نوشته می شود . ( کنز العمال - ج 3 - ص 311 ، الفردوس - ج 5 - ص 537 )
رسول اکرم (ص) : هیچ بیماری با چیزی پر فضیلت تر از صدقه معالجه نشده است . ( کنز العمال - ج 10 - ص 24 )
امام صادق (ع) : برای مریض مستحب است که به دست خود صدقه ای به سائل عطا کند و از آن سائل بخواهد که برایش دعا کند . ( بحار الانوار - ج 81 - ص 209 ، الکافی - ج 4 - ص 4 ، الدعوات - ص 227 )
...
رسول اکرم (ص) : یکی از ګنج های نیکی ، پوشیده داشتن مصیبت ها ، بیماری ها و صدقه می باشد . (بحار الانوار - ج 81 - ص 208 ، ... ) به کسی در اطرافتون زیاد بازګو نکنید [cheshmak]
امیر المؤمنین (ع) : با دردت تا وقتی با تو مدارا می کند ، مدارا کن . ( نهج البلاغه - حکمت 27 ، بحار الانوار - ج 81 - ص 204 )
امیر المؤ منین (ع) : بیمار شدم ، پس رسول خدا (ص) به عیادتم آمد و فرمود : بګو : خداوندا ! از تو تعجیل در عافیتت و صبر بر امتحانت و خارج شدن به طرف رحمتت را می خواهم . پس من آن را ګفتم و از بستر بیماری برخاستم مثل آن که از بندی رهایی یافته باشم .(کافی - ج 2 -ص 567 ، ... )
-
.................................................. ..............................
همانطور که همه دوستان گفتن سرطان بیماری هس که درمان طولانی مدت داره و همین باعث شده که به یک غول بی شاخ و دم تبدیل بشه......... علاج اونم اینکه امید خودتو از دست ندی و تحت هیچ شرایطی روحیتو نبازی و از همه مهتر اعتماد به اونی که اون بالا نشسته و عمر و زندگی همه ما به دست خودشه....................
اگه هیچ کار خوبی هم بلد نباشم انجام بدم[nishkhand] ولی یه کاری که همیشه یادم میمونه و انجام میدم دعا برای سلامتی همه مریضا و همیشه صلوات برا سلامتیشون میفرستم....... [dooa][dooa]
اللهم صل علی محمد و آل محمد...اللهم اشف کل مریض
امروزه کارای زیادی داره برای درمان این بیماری انجام میشه و به دنبال درمانش هستن و خیلی ها اطرافمون هستن که بااین مشکل دست و پنجه نرم کردن و الان دارن به خوبی زندگی میکنن.........
اینم بگم اگه شما از طریق تستای ژنتیکی اقدام کنید و علت و نوع سرطانتونو دقیق تشخیص بدین درمانش آسونتر و دقیقتر خواهد بود ..... یه چیزی میدونم میگیما حالا از این حرفم برداشت بد نشه وقتی یه بیماری با همچین مشکلی به پزشک مراجعه میکنه اکثرا راه درمانی رو شیمی درمانی تجویز میکنن در صورتی که خیلی از سرطان ها نسبت به شیمی درمانی و ....... مقاوم بوده و جواب نمیدن و باید از روشهای دیگه استفاده کرد.........
-
من که خیلی حال گرفته شد بغض گرفتم مهم نیست کدوم از دوستان چه بشناسم چه نه اما بعضی وقتا خدا امتحان میکنه بدجور امتحان میکنه به اندازه دل بندش امتحان میکنه
حتی یبارمنم یه مدت بعضی از دکترا بخاطر یه مشکلی داشتم بهم گفتم به امتحان 50درصد به سرطان مبتلا میشم اما خدا کمک کرد الان سالمم
فقط چشمت به خودش باشه اما خودتو برای همچی محکم کن نترس محکم باش چون تو ازهمه توانا تری چون تو روح خدا تو وجودت وهیچ مریضی اندازه تو قدرت نداره
من اینجوری خودمونجات دادم
-
عجب پیغامی ریافت کردم امروز در بدو ورودم
همین الان توی انجمن علمی ای بودم چشمم به این مطلب خورد . زیباست . به امید شفای عاجل
امروز هر چقدر بخندی و هر چقدر عاشق باشی
از محبت دنیا کم نمیشه پس بخند و عاشق باش…
امروز هر چقدر دلها را شاد کنی
کسی به تو خورده نمیگیره پس شادی بخش باش…
امروز هر چقدر نفس بکشی
جهان با مشکل کمبود اکسیژن رو به رو نمیشه!
پس از اعماق وجودت نفس بکش…
امروز هر چقدر آرزو کنی
چشمهی آرزوهات خشک نمیشه پس آرزو کن…
امروز هر چقدر خدا را صدا کنی خدا خسته نمیشه
پس صدایش کن…
او منتظر توست
منتظر آرزوهایت، خندههایت، گریههایت
ستاره شمردنهایت…
و…
عاشق بودنهایت!
امروز امروز است…
http://up.ghalampardazan.com/images/...myvdq9lur1.jpg