-
چــــرا خیـــانت ؟؟؟؟!!!!
موضوع بحث :
چـــرا خیــانت ؟؟!!!
به همسر خود اطمینان کامل دارم و مطمئن هستم هیچگاه به من خیانت نخواهد کرد؟
چطور توانست به من خیانت کند؟ هنوز هم نمی توانم باور کنم ؟ آخر چرا؟
یک عمر عشق و زندگی خود را صادقانه به پای او ریختم؟ اما این آدم قدرنشناس دیگری را به من ترجیح داده است.
مگر من با او چه کرده بودم که چنین کاری را با من کرد؟
..............................
خیانت در روابط زناشویی میان افراد مختلف، اشکال، تعاریف و توجیهات متفاوتی دارد اما بسیارند زنان و مردانی که بنا به دلایلی درگیر مسئله خیانت در زندگی زناشویی خود شدهاند.
خیات می تواند به صورت کلامی ، رفتاری و ذهنی باشد
اصغر کیهان نیا اعلام کرده: “به نظر می رسد قبح خیانت در زنان جامعه ما بیش از مردان است، این موضوع تا جایی است که مراجعات نشان می دهد خیانت در میان مردان ۸۰ درصد و در زنان ۲۰ درصد است .”
از آنجاییکه ما روز به روز در جامعه شاهد بروز بیش از پیش این نوع خیانتها هستیم ؛
به نظر شما علت این نوع خیانتها چیست ؟
چرا یک پسر یا دختری که ازدواج کرده ، وارد دانشگاه می شود با جنس مخالف خود روابط غیراخلاقی برقرار می کند ؟
آیا این مورد یکی از عللی هست که باعث افزایش روزافزون طلاق در جامعه می شود ؟
چه تفاوتی بین جامعه امروزی و گذشته وجود دارد که پایبندی به کانون خانواده در گذشته مستحکم تر بوده است ؟
توجه :
این بحث می تواند به عنوان مکمل بحث های پیشین در ارتباط با موضوعات زناشویی قرار گیرد
باتشکر از همراهی شما [golrooz]
-
پاسخ : چــــرا خیـــانت ؟؟؟؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
از آنجاییکه ما روز به روز در جامعه شاهد بروز بیش از پیش این نوع خیانتها هستیم ؛
به نظر شما علت این نوع خیانتها چیست ؟
ممنون از نارون عزیز
در واقع در این زمینه باید به دنبال علل بود،یقینا یک علت نمیتواند این خیانتها را به دنبال داشته باشد.
با آمار داده شده قبح خیانت در زنان بالاتر است، ولی شاید 80% خیانت نیز دوباره به خانمها بر میگردد، البته اکثرا بطور غیر مستقیم.
--زن در خانه نقش کلیدی خود را باید باور کند و باید بداند که از شروع زندگی زناشویی او همچون مرد خانه باید در همه قسمتهای زندگی شراکت داشته باشد، از نظر فرهنگی ، جایگاه اجتماعی ، شان و شئونات اجتماعی و اقتصادی پا به پای مرد پیش برود و صرفا خود را اگر سنتی است دربند آشپزی و آشپزخانه و بچه داری نکند ،و اگر هم امروزی و مدرن است فقط به استقلال صرف خود از لحاظ مالی و اجتماعی نیندیشد.
--یه علت دیگه ای که میتونه باشه جدی نگرفتن شخصیت زن و زندگی مشترک از طرف مرد هست.
--نداشتن اعتقادات دینی و مذهبی و عرفی نیز اشخاص را به این سمت و سو سوق خواهد داد.
--البته عوامل فوق اگر بررسی گردند به تربیت خانوادگی و محیطی که افراد در آن بسر می بند نیز موثر خواهد بود.
البته خیانت در زندگی فقط به معنی تعدد همسر نیست، بلکه چشم چرانی، مشغولیات ذهنی به شخص دیگر، از همه بدتر مقایسه همسر با مردان و زنان دیگر است.
-
سلام
چون دخترا تنوع طلبن. چون فساد توشون زیاد شده. قابل اعتماد نیستن. دختر نا سلامتی26 سالشه هنوز به بلوغ نرسیده و فقط ژست مودب بودن رو میگیره.
به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. یعنی ما پسرا به هیچ وجه نمیتونیم خودمون رو تو دردسری بندازیم که اون سرش ناپیدا. بیشتر دخترها هم تو همون دوران دانشجویی کارشناسی
حداقل یک رابطه جنسی رو تجربه میکنند(اگر منکرید دلیل بیارین چون ما دلیل داریم) و فقط با یه چادر و حرفای به ظاهر قلمبه سلمبه وسنگین نشون دادن خودشون در تلاش هستن
که یک پسری رو بیچاره کرده و خودشون به اون بندازن. تو همین جا که مجازی هم هست میتونید دلایل منو مشاهده کنید.
http://www.up.aghoosh.com/images/khiyanate-zanha.jpg
خوشبختانه پسرها اگاه شدن وکمتر به ازدواج روی میارن. و همین باعث شده دختر های مورد دار تا سن های بالا اصلا ازدواج نکنن (یعنی خواستگارنداشته باشن)
در نتیجه جاهای مختلف سعی میکنند پسرا رو فریب بدن با ظاهرشون
من بازم میام[golrooz]
-
سلام بحث خیلی گسترده ای هستش و دلایل زیادی داره که مرد به زن وزن به مرد خیانت میکنه عدم شناخت زوجین از ابتدای ازدواج یکی از این موارد هستش بعد از ازدواج مرد یا زن ادعا میکنن که این خانم یا اقا فردی که من میخواستم نیستش براورده نشدن نیازهای طرفین توسط همدیگه هم یکی از این علت ها هست وقتی نیازهای یک مرد توسط همسرش براورده نشه مطمئنا میره جای دیگه یا با فرد دیگه ای نمیشه گفت که زن مقصره یا مرد گاهی هم زن کوتاهی هایی میکنه که باعث میشه مرد از زن دلزده بشه مثل عدم توجه زنان به ظاهرشون من این را با تجربه خودم میگم بخصوص بعد از ازدواج یا انجام ندادن وظایفشون در منزل مثل استقبال نکردن از مرد یا گلایه از کارهای روزانه و کمبودهای زندگی که باعث دلسردی ونامیدی مرد میشه ودرنتیجه پناه بردن به زن دیگه و...
-
متاسفانه فیلم ها وبرنامه های تلویزیون کشورهای بیگانه یکی از دلایل مهم تزلزل خانواده ها شده
حتی اگر دقت کنید موضوعات فیلم های داخلی هم در سالهای اخیر شده خیانت مردان وزنان به هم دیگه واین یه نوع اموزش هستش نه پیشگیری
-
سلام مرسی از دعوت.[golrooz]
اون چیزی که باعث خیانت میشه رو نمیتوان به راحتی تعیین کرد.اما خود مسئله خیانت رو میشه روشن تر کرد تا در برخورد با آن آمادگی بیشتری پیدا کنید.
ببینید بحث ازدواج دقیقا بحث "قرارداد زندگی" است و دقیقا از قوانین تجارت بهره گیری شده.فارغ از احساس و حتی منطق روزانه بوده و کاملا بر اساس اصول بسته می شود.
قرارداد زندگی دقیقا و صراحتا برای از بین بردن کامل وسواس فکری دوطرف است.درواقع بر این اساس بسته می شود که بعد از شکسته شدن بند ها توسط یکی از دو نفر(مرد یا زن) چه باید کرد؟
فرض شده که اگر زنی به مرد خودش ،و یا برعکس مردی به زن خودش خیانت کنه یک مجرمه. این خیانت فقط شامل مسائل جنسی نمیشه.
ما باید به این نکته توجه کنیم که مسلئه نفقه، عدم تمکین،رفتار نامعقول و تهاجمی(روانی بازی) هم میتونه به نوعی خیانت محسوب بشه.
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه که اگر هر کدام از بند های این قرار داد شکسته بشه درواقع قرار داد زندگی به صورت خودکار ملغی می شود.
نکته جالب این قضیه قرار داد ازدواج اینجاست که میشه مثلا مردی که یه بار به همسر خودش در جوانی خیانت کرده در جهان آخرت بفهمه که یک عمر به همسر خودش نامحرم بوده[nishkhand][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
سلام
چون دخترا تنوع طلبن. چون فساد توشون زیاد شده. قابل اعتماد نیستن. دختر نا سلامتی26 سالشه هنوز به بلوغ نرسیده و فقط ژست مودب بودن رو میگیره.
به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. یعنی ما پسرا به هیچ وجه نمیتونیم خودمون رو تو دردسری بندازیم که اون سرش ناپیدا. بیشتر دخترها هم تو همون دوران دانشجویی کارشناسی
حداقل یک رابطه جنسی رو تجربه میکنند(اگر منکرید دلیل بیارین چون ما دلیل داریم) و فقط با یه چادر و حرفای به ظاهر قلمبه سلمبه وسنگین نشون دادن خودشون در تلاش هستن
که یک پسری رو بیچاره کرده و خودشون به اون بندازن. تو همین جا که مجازی هم هست میتونید دلایل منو مشاهده کنید.
خوشبختانه پسرها اگاه شدن وکمتر به ازدواج روی میارن. و همین باعث شده دختر های مورد دار تا سن های بالا اصلا ازدواج نکنن (یعنی خواستگارنداشته باشن)
من بازم میام[golrooz]
سلام دوست عزیز بخشی از صحبتهای شما صحیح است اما هنوز هم دخترانی هستند که اهل اینگونه روابط نیستند منم تعدادیشون میشناسم اما متاسفانه معضلی هست که نمیشه منکرش شد وهمه بخاطر دورشدن افراد از تعالیم الهی است باشد که رستگار شویم یاعلی مدد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
متاسفانه فیلم ها وبرنامه های تلویزیون کشورهای بیگانه یکی از دلایل مهم تزلزل خانواده ها شده
اعتقادات که در گذشته خیلی قویتر بود الان نه اینقدر دشمنان ما بهمون نزدیک شدن که نیازی به گفتن نداره
چه ربطی داره خانم عزیز؟[tafakor] باز به استکبار جهانی ربطش دادیم؟
دخترا یه کم صداقت داشته باشن همه چیز حله. وقتی دختری با 100 مرد رابطه داشته موقع خواستگاری میگه اولین واخرین مردی هستی که تو زندگیم بودی, دیگه چه ربطی به امریکا داره؟ [hoshdar]
سبک وارزان بودن دخترا ربطی به دشمن نداره. هر دختری را در ایران میشه حداقل در 20 دقیقه و حداکثر (سر سخت ترین هاشونو مثلا) یک هفته به رابطه جنسی کشوند.
بهتره صداقت در راس امور قرار بگیره. تنوع طلبی دختران مهمترین دلیل خیانته.
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خادم شهدا
سلام دوست عزیز بخشی از صحبتهای شما صحیح است اما هنوز هم دخترانی هستند که اهل اینگونه روابط نیستند منم تعدادیشون میشناسم اما متاسفانه معضلی هست که نمیشه منکرش شد وهمه بخاطر دورشدن افراد از تعالیم الهی است باشد که رستگار شویم یاعلی مدد
بله موافقم ولی تعدادشون انقدر کم هست که نشه روشون حساب کرد.
-
نه دوست عزیز تعدادشون کم نیست اما دوستمون به نکته قشنگی اشاره کردند شما نگا کنید از وقتی که ماهواره در جامعه رواج پیداکرده طلاق بی بندباری و خیانت و تنوع طلبی ها زیاد شده پس نقش ماهواره ها نمیشه انکار کرد
-
خیلی هم ربط داره مثل اینکه شما از جنگ سرد چیزی نمیدونید؟؟؟
درگذشته این چیزا نبودش واین مسائل نبود اصلا خیلیا نمیدونستن خیانت چیه؟؟؟
اما حالا هرجا توی هرخونه میری حرف این فیلم ها برنامه ها هستش از نون شب براشون واجبتره
من دیدم وشنیدم بارهای بار که همشون تاثیر گرفته از این چیزاست
خانم 20سال پیش ازدواج کرده شوهرش کارگر بوده نمیدونسته حالا میگه من نمیتونم با این مرد کنار بیام اشتباه کردم که چرا چون مثل فلان هنرپیشه خارجی نیستش
وترجیح میده با یه مرد باکلاس و... دوست بشه یا هم صحبت بشه
اینا یعنی چی؟؟؟
بنده گفتم که این یکی از دلایل خیانت هستش نه همش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خادم شهدا
نه دوست عزیز تعدادشون کم نیست اما دوستمون به نکته قشنگی اشاره کردند شما نگا کنید از وقتی که ماهواره در جامعه رواج پیداکرده طلاق بی بندباری و خیانت و تنوع طلبی ها زیاد شده پس نقش ماهواره ها نمیشه انکار کرد
برادر من اگه براساس ظاهر باشه بله تعدادشون زیاده. ولی گول این لفظ قلم حرف زدنشونو نخور یا اینکه ادای دخترای مودب ومواقر رو درمیارن. در باطن همون ذات خراب رو دارا هستند.
تعداد چنین دخترایی بسیار کمه که بشه اطمینان کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
اما حالا هرجا توی هرخونه میری حرف این فیلم ها برنامه ها هستش از نون شب براشون واجبتره
خانم 20سال پیش ازدواج کرده شوهرش کارگر بوده نمیدونسته حالا میگه من نمیتونم با این مرد کنار بیام اشتباه کردم که چرا چون مثل فلان هنرپیشه خارجی نیستش
اینا یعنی چی؟؟؟
اگه تقاضا نباشه تولیدی وعرضه ای هم نخواهد بود. ذات که خراب باشه اماده پذیرش خیلی کارها میشه.
بیشتر دخترا الان حداقل یکی دو مورد رابطه خارج از عرف دارن . حالا به هر نحو . جنسی - روحی - عاطفی و....... ویک پسری رو بدبخت میکنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
خیانت نبود؟؟؟؟؟/
شاید اسمش نبود ولی خودش همیشه بوده و هست و....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
حتی اگر دقت کنید موضوعات فیلم های داخلی هم در سالهای اخیر شده خیانت مردان وزنان به هم دیگه واین یه نوع اموزش هستش نه پیشگیری
یاد بگیریم !
نقص های خودمان رو خود بپذیریم و اصلاح کنیم نه اینکه دنبال مقصر خوش آب و رنگ باشیم [golrooz]
-
پروفسور هلن فیشر استاد دانشگاه Rutgers در رشته انسان شناسی (anthropology) می گوید: جذابیت(Attraction)،عشق(romantic love)ووابستگی(attachment) سه سیستم جداگانه در مغز هستند که می توانند هم پوشانی همداشته باشند.این خیلی کار مشکلی نیست که فردی به طور همزمان با کسی رابطه جنسي داشته باشد،عاشق فرد دیگری باشد و بخواهد وقتش را با شخص ثالثی بگذراند،به خاطر اینکه هرکدام از اینها بخش مستقلی از مغز را تحت تاثیر قرار می دهند.در واقع تنوع طلبی دررابطه جنسي بیشتر در افرادی به وجود می آید، که همیشه به دنبال شخصی جدیدهستند یا هورمون دوپامین(dopamine)* در آنها فعالیت بیشتری دارد.پس گاهی اوقات که تبلیغات «افزایش دوپامین به میزان 70% » را در اینترنت و..... می بینید،تعجب نکنید! ( پس نگید چه ربطی داره!!!)
*دوپامین هورمونی است که در مغزتولید می شود و باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون و تقویت آرزو و نشاط در انسان میشود و همراه «فنیل اتیل آمین» آزاد می شود.
البته پایبندی به آموزه های دینی و اخلاقی میتونه اینو تحت کنترل درآره...اما تحریک و بی قید و بندی به اصول ، باعث میشه......
[golrooz]
-
در دنیایی که معیار های مادی در بین بانوان رایج است و خانه و ماشین و شئن اجتماعی و رعایت عرف و ... طرف مقابل را به علاقه فرد مقابل ترجیح می دهد
و به نوعی ازدواج ها در سطح مادیات است و بعد انتظار ایجاد معنویات از طریق این مادیات هست وجود خیانت بعید نیست !
آقایان هم وقتی نیاز های روانی خود را ارضا نشده می بینند فرد جایگزینی نیاز می بینند و وقتی میرود ازدواج میکند
به جای اینکه مشکل را در همسر و معیار های این همسر جتسجو کنند می پردازند به اینکه مردش مقصر بوده است
به همین دلیل ابتدا باید دلیل خیانت را از معیار های قبل از ازدواج و بعد از ازدواج و اخلاقیات بانوان جستجو کرد.[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
برادر من اگه براساس ظاهر باشه بله تعدادشون زیاده. ولی گول این لفظ قلم حرف زدنشونو نخور یا اینکه ادای دخترای مودب ومواقر رو درمیارن. در باطن همون ذات خراب رو دارا هستند.
تعداد چنین دخترایی بسیار کمه که بشه اطمینان کرد.
نه دوست عزیز شما یکم بدبین هستید اونی که داره ظاهر حفظ میکنه حسابش جداست امابازم میگم جدای از ظاهرسازی دخترانی که تن به خیانت میدم زیادهم نیستند وهنوز دختران پاک دامنی در این کشور متمدن و بااافتخار وجود دارد یاعلی مدد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
اینا یعنی چی؟؟؟
عزیزم.....اون جنگ نرم هست؛ نه جنگ سرد!
من موندم؛ عایا واجبه افراد راجع به چیزی که اطلاع ندارن بحث کنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
عزیزم.....اون جنگ نرم هست؛ نه جنگ سرد!
من موندم؛ عایا واجبه افراد راجع به چیزی که اطلاع ندارن بحث کنن؟
سلام دوست عزیز
ممنون از تاکید شما
بحث سر چگونگی جنگ نیست ، بحث سر آفتهاست ، شما هم مطمئنا میدونین در جنگ نرم ، سعی میشه با تخریب باورها و اعتقادات و تهاجم فرهنگی افکار یک ملت و جامعه رو تغییر بدن
خب بااین حساب آفتی که به این شکل مضاف بر مسائل جانبی شده است و دامان برخی خانواده هارو گرفته ، جای بحث نداره ؟[cheshmak]
ممنون میشیم در بحث شرکت کنین [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
سلام
من بازم میام[golrooz]
شما حق ندارین دختر ها رو فاسدجلوه بدین. این پسر ها هستن که عمل اصلی خیانت هستند وشکی هم درش نیست[hoshdar]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام دوست عزیز
ممنون از تاکید شما
بحث سر چگونگی جنگ نیست ، بحث سر آفتهاست ، شما هم مطمئنا میدونین در جنگ نرم ، سعی میشه با تخریب باورها و اعتقادات و تهاجم فرهنگی افکار یک ملت و جامعه رو تغییر بدن
خب بااین حساب آفتی که به این شکل مضاف بر مسائل جانبی شده است و دامان برخی خانواده هارو گرفته ، جای بحث نداره ؟[cheshmak]
سلام به شما
البته ما خودمون هم داریم به این اتفاق ها کمک میکنیم!!!
وقتی که شما میزنی شبکه یک فرزندش مرده
شبکه دو زندانیه
شبکه سه روحانی داره از گناه صحبت میکنه
شبکه 4 مستند علمی داره که همه پسند نیست
شبکه 5 شاید برای شما اتفاق بیافتد
و....
همه این ها باعث میشه مردم برای فرار از غم و اندوه به اون شبکه ها روی بیارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام دوست عزیز
ممنون از تاکید شما
هر کسی در انتخاب عقیده آزاد است!
باور و اعتقادی هم که به خاطر یک فیلم و یا گاها یه سبک خاص از موسیقی و هر چیزی فرو بریزه؛ بهتره که نباشه! وقتی افراد مسلمان اسمی هستند و نه رسمی و عقلی؛ نتیجه بهتری نخواهد داشت![golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KhATOoOoN
شما حق ندارین دختر ها رو فاسدجلوه بدین. این پسر ها هستن که عمل اصلی خیانت هستند وشکی هم درش نیست[hoshdar]
من فقط واقعیت ها رو گفتم وروشون هم هستم. دختر سالم یا نداریم یا اینقدر کم هستن پیدا نمیشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
سلام به شما
البته ما خودمون هم داریم به این اتفاق ها کمک میکنیم!!!
وقتی که شما میزنی شبکه یک فرزندش مرده
شبکه دو زندانیه
شبکه سه روحانی داره از گناه صحبت میکنه
شبکه 4 مستند علمی داره که همه پسند نیست
شبکه 5 شاید برای شما اتفاق بیافتد
و....
همه این ها باعث میشه مردم برای فرار از غم و اندوه به اون شبکه ها روی بیارن
باهاتون موافقم ، علاوه براین مورد که قید کردین حتی گاها همین برنامه ها و سریالهای خودمونم بدآموزی دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
هر کسی در انتخاب عقیده آزاد است!
باور و اعتقادی هم که به خاطر یک فیلم و یا گاها یه سبک خاص از موسیقی و هر چیزی فرو بریزه؛ بهتره که نباشه! وقتی افراد مسلمان اسمی هستند و نه رسمی و عقلی؛ نتیجه بهتری نخواهد داشت![golrooz]
خب همین ، شما وقتی میبینی با عمل به چیزی داری اصول مهم زندگیت رو ازدست میدی ، به این نتیجه میرسی که باید یه فکری کرد ، شاید راه من اشتباهه ، راه درست کدومه
شما میگین ضعیفن ، منم معتقددم روی افراد مستعد بیشتر تاثیر میذار ( البته این به این معنا نیست رو سایرافراد تاثیر نمیذاره ولی روی این گروه بیشتره ) ، پس بهتره سبک زندگیشون رو عوض کنن
این تغییر و تقویت باور ها بهتر از فروپاشیدگی ارزشهاست
-
سلام
خیانت ... فکر نکنم تا وقتی کسی رو که خیانت کرده ندیدی و باهاش حرف نزدی بتونی درموردش صحبت کنی که چرا ...
تو یه برنامه ای راجع به دوستی های خیابونی حرف میزدن، پسری زنگ زدو گفت منی که از پدرو مادرم محبت ندیدم و اونها هر طرف که برمی گردن بهم ناسزا میگن، دنبال محبت توی خیابون و ناموس مردم می گردم :| ... البته من حرفش رو توی چند نمونه دیگه از کسایی که دوستی های خیابونی رو تجربه کردن هم دیدم، و معمولا کسایی که به همچین روابطی تن میدن توی خونه و با خانوادشون مشکلی دارن ... ربط این مسئله با موضوع بحث، عدم تربیت صحیح در دوران کودکیِ فردِ خائن هست ...
نان حلال توی تربیت بچه تاثیر به سزایی داره، شما فکر می کنید چند درصد از پدران به حلال بودن نونی که در میارن اهمیت میدن؟ چند درصد از مادران روی تربیت صحیح بچشون وقت میذارن؟ و مشکل این قضیه برمیگرده به مرحله انتخاب همسر! واسه همینه که باید توی انتخاب همسرت حساس باشی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
من این حرف شمارو این طور تفسیر و تایید می کنم که
با رواج پیدا کردن یک کار زشت ( خیانت ) مسئله قباهت خودش رو از دست می ده ، و عادی میشه ... طوری که توی جامعه ی مجازی ای مثل فیس بوک از قضیه خیانت جک می سازن ، و تاسف بار تر از خود جک کامنت هایی هست که زیرش میذارن ....
البته به نظر من کسانی که به این طریق به خیانت کشیده میشن تعدادشون باید خیـــلی کم باشه و به احتمال قوی فرد باید بیمار باشه .... البته نظر شخصیمه
یکی دیگه از مهمترین دلایلی که از خیانت توی مطالب روانشناسی دیده میشه، اینه که دو طرف، زن و شوهر، به نیاز های هم توجه نمی کنن! حالا هر نیازی، عاطفی جنسی، روحی .... به نظر من این مسئله هم بر می گرده به دوران قبل از ازدواج، هر فردی که تصمیم میگیره ازدواج کنه، باید در مورد خیلی چیزا مطالعه کنه، منظورم صرفا شناختِ طرف مقابلش نیست بلکه شناختِ جنسِ مقابلش هست، چیزی که تو زهن یه زن از نگاه کردن به یه منظره می گزره با چیزی که تو زهن یه مرد می گذره زمین تا آسمان فرق می کنه ، این که وقتی زن خسته است به چی نیاز داره با نیاز یه مرد فرق داره و ....
متاسفانه این روزا خیلی ها هنوز خودشون رو هم نمیشناسن چه برسه به طرف مقابل!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
من فقط واقعیت ها رو گفتم وروشون هم هستم. دختر سالم یا نداریم یا اینقدر کم هستن پیدا نمیشن
لطفا به خانمها توهین نکنید. چه معنی داره. مگه پسر سالم داریم؟ پسر سالم وجود داره که دخترش باشه؟ همه چشم چرون ودنبال دختران. انتظار داری دخترا رو به خیانت نکشونن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
اگه تقاضا نباشه تولیدی وعرضه ای هم نخواهد بود. ذات که خراب باشه اماده پذیرش خیلی کارها میشه.
بیشتر دخترا الان حداقل یکی دو مورد رابطه خارج از عرف دارن . حالا به هر نحو . جنسی - روحی - عاطفی و....... ویک پسری رو بدبخت میکنند.
لطفا ندانسته صحبت نکنید ...
آمار جدیدی از دختران خیانتکار بدستتان رسیده ؟
با این حرف هایتان فقط خانم های انجمن را ناراحت می کنید . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
لطفا ندانسته صحبت نکنید ...
آمار جدیدی از دختران خیانتکار بدستتان رسیده ؟
با این حرف هایتان فقط خانم های انجمن را ناراحت می کنید . . .
مگر شما در این جامعه زندگی نمیکنید؟؟؟[tafakor]
فکر نکنم ابدا خبری از متن جامعه داشته باشین پس تقاضا دارم اصلا حرف نزنین[eynaki] سنگین تر هستش
به این خبر توجه کنید:
16سالگی ميانگين سن فحشا در ايران
در حالیکه نگرانی از برقراری رابطه دوستي بیش از 80 درصد دانش آموزان دبیرستانی(تازهاین دبیرستان هستش.در دانشگاه که اوضاع خرابتر هست دوست عزیز) این روزها مطرح شده از دیگر سو در آخرین اظهار نظر از زبان مدير كل دفتر امور آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي در سال 86 با تاكيد بر اينكه سن فحشا در ايران پايين است سن دختران فراري 9 سال و بحراني اعلام می کند.
او اضافه می کند:" بر اساس آمار به دست آمده از دختران فراري در شهر تهران، ميانگين سن دختران فراري 9تا 17سال است."
همچنين گزارش ايلنا در همان سال از يک كارشناس آسيب هاي اجتماعي، آمار مراكز فحشا در سطح شهر تهران را 8 هزار باند اعلام كرد.
معيني كارشناس آسيب هاي اجتماعي، در همايش بررسي آسيب هاي اجتماعي، گفت:" طبق آمار در مدت 7 سال متوسط سن فحشا از 28 سال به زير 20 سال رسيده ودر حال حاضر كف اين سن تا 13 سالگي پايين آمده يعني در ميان نوجوانان به طور روزافزوني گسترش يافته است.".
اين كارشناس مسائل اجتماعي تصريح كرد:" بين 300 تا 600 هزار زن خودفروش در جامعه ما قابل رديابي هستند و بسياري از دانش آموزان دبيرستاني اين معضل اجتماعي را به طور رسمی مي پذيرند."
منبع:
http://www.shafaf.ir/fa/pages/?cid=13863
واقعا حرفای من بی سند هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
مبحثي كه مطرح كرديد هم قاعدتاً مؤثر هست اما چي شده كه اون شبكه ها بيننده داره؟
مثلاً برنامه هفت ترانه!!! شبكه شما رو گذاشتند تا مردم نرن سراغ برنامه آكادمي فلان خواننده
يا يه شبكه رو كه فيلم هاي ارسالي كاربران رو پخش مي كنه شروع به كار كرده تا مردم نرن سراغ شبكه ماهواره اي كه اول اين ابتكار رو داشت
مسلماً براي توليد هر سريال يا برنامه هزينه خواهد شد پس انتظار نداشته باشيم با هزينه خودشون بيان مطابق فرهنگ ما فيلم با كيفيت بسازن!
و اما سريال هاي داخلي هم كه شدن يه آرمانشهر
زن و شوهر با كمال افتخار از هم طلاق مي گيرن و بعدش تازه كل كلشون با هم شروع ميشه با رستوران هاشون و اين ميشه دستمايه اصلي فيلم!!!
و اما دليل اصلي خيانت زوجين به هم دلايل متنوعي مي تونه داشته باشه من جمله عدم شناخت صحيح زوجين از هم و از خواسته هاي متقابل در تمامي زمينه ها كه وقتي به مرحله اجرا نرسن زمينه اين كار رو فراهم مي كنن
-
سلام، اینقدر هم مطمئن نباش دوست عزیز.هنوز زیادن دختر های باعفت و حیا. عفت و حیابه اعتقاد و مقید بودن ،محیط و فرهنگ و اقتصاد بستگی داره.
بازم میام. دوستان لطفا عمیق تر فکر کنیم تا مشکلات فرهنگی و اعتقادی و ساختاری جامعه مون رو بتونیم راحتر و بادوام تر حل کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
سلام
من بازم میام[golrooz]
سلام یه کمی عفت کلام داشته باشید بد نیست
خدمت شما عرض کنم که با این متنتون توهین بزرگی به خانوما کردید ، ولی من تصور می کنم که دل پری دارید و با این تصور می نویسم
من در جمع دخترا و خانوما هستم ، تعداد جنس مونثی که باهاش در ارتباط بودم بیشتر از شما هست! منکر این قضیه که نیستید؟
پس خیلی راحت می گم 100% دختر خوب تعدادش خیلی بیشتر از دختر خرابه! منتها شما راه انتخابت رو به احتمال قوی اشتباه رفتید ،شایدم خودتون طوری هستید که اطرافتون دختر خراب زیاد بوده یا همچین دخترانی جذبتون میشن.... دنبال دختر خوب توی خیابونا نگردید!
دقت کنیم که در مقابل یک جنس خائن فرد دوم خائن از جنس دیگری هم هست ....
*.*.*.*.*
البته خدمت آقایون و خانومایی که فکر می کنن طرف مقابلشون رو خوب شناختن هم بگم که ، سخت در اشتباهند، همیشه یک جای گریزی برای خودتون بذارید ... من دختری رو دیدم که نامزد داشته و تو یکی از همین تالار ها دوست پسر داشته!! دختری رو دیدم که نامزد داشته و سوار ماشین دیگری شده در عین حال نامزدش فکر می کرد دختره فرشته ای هست که خدا تو مسیر زندگیش قرار داده ، مردی رو دیدم که به زن و بچش خیانت کرده .... فاجعه اس!
و تعداد این فاجعه ها رو به افزایشه ... به نظر من دلیلش درست نبودن بایدها و نبایدها تو زهن اشخاصه دلیلش همین جهان سومی هست که دکتر علی شریعتی نوشته .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!!AnAhiD!!
مگر شما در این جامعه زندگی نمیکنید؟؟؟[tafakor]
فکر نکنم ابدا خبری از متن جامعه داشته باشین پس تقاضا دارم اصلا حرف نزنین[eynaki] سنگین تر هستش
واقعا حرفای من بی سند هست؟
آیا علتی که شما برای این استنادهایتان قرار میدهید درست هست ؟
ماهم در جامعه زندگی میکنیم مثل شما
به آمار تایپیک ابتدایی هم توجه کنید .[cheshmak]
یه تذکر کوچیک هم بدم :
دوستان سعی کنین از بحث منحرف نشین و احترام به شخصیت یکدیگر را حفظ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
خدمت شما عرض کنم که با این متنتون توهین بزرگی به خانوما کردید ، ولی من تصور می کنم که دل پری دارید و با این تصور می نویسم
من در جمع دخترا و خانوما هستم ، تعداد جنس مونثی که باهاش در ارتباط بودم بیشتر از شما هست! منکر این قضیه که نیستید؟
پس خیلی راحت می گم 100% دختر خوب تعدادش خیلی بیشتر از دختر خرابه! منتها شما راه انتخابت رو به احتمال قوی اشتباه رفتید ،شایدم خودتون طوری هستید که اطرافتون دختر خراب زیاد بوده یا همچین دخترانی جذبتون میشن.... دنبال دختر خوب توی خیابونا نگردید!
.
دقیقا به نکته قشنگی اشاره کردید دختر خوب و بااصالت تو خیابون نمیشه پیداکرد بعدشم همون طور که اقایون بااصالت سراغ دختران خیابونی نمیره مسلما دختران بااصالت هم اصلا جایی حضور ندارند که بخوان با عده ای بی بند بار همنشین بشن طبق اون مثل معروف که میگه در وتخته باهم جورن مردی که خیانت کرده با دختری که خیانت میکند رابطه دارد پس حساب افراد بی بند و بار با افراد بااصالت جداست دیگه نگید همه اقایون چشم چرونن و از اون طرف همه دختران خائن منطقی بحث بکنید باتشکر
-
یکی از علل خیانت میتونه این باشه که زوجین نیازهای یکدیگر رو نمیتونن ارضا کنن و اینکه
زوجین نسبت به مشکلاتی که پیش میاد نمیتونن تصمیم درست اخذ کنن ، به طور مثال وقتی با بی توجهی همسر مواجه میشن
سعی میکنن برای تحریک همسر ، به این عمل دست بزنن ، البته نه به شدت ، ولی وقتی زمان میگذرد شکاف بین زوجین ممکن است وسعت بیشتری بگیرد و در نتیجه ممکنه به مسیر استباه فرازناشویی
ادامه داده شود
این در حالیست که زوجین می توانند با صحبت با یکدیگر ، به راه حل مناسبی برسن
-
سلام بر همه
ببینید دلایل زیادی می تونه داشته باشه که باز هم هر آنچه باشه به انتخاب ناصحیح فرد بر می گرده که علت اصلی همینه !!!
دلایلی از جمله محیطی که در کودکی در اون بزرگ میشه و مراحل زندگی رو پشت سر میذاره ، روشی که فرد تحت اون روش تربیت شده ، برخورد خانواده و اطرافیان و دوستان فرد با وی که باز هم ناشی از رفتار خود فرد هست اغلب موارد ، برنامه هایی که از کودکی فرد در اونها شرکت می کنه و تماشا می کنه تا بزرګسالی و ...
تأکید می کنم همه وابسته به تصمیم ناصحیح فرد هست ، و این می تونه نشأت ګرفته از افسردګی ، تنهایی و مهم تر از همه که در برګیرنده ی موارد دیګر هست ارضا نشدن خواسته ها و نیازهای فرد باشه ! که شامل خیلی موارد میشه.
و یا تحت مثال عدم اعتماد به نفس فرد ، و یا اعتماد به نفس کاذب هم می تونه دلیلی باشه ، یا عدم پایبندی و شناخت دین خودش ، چرا که اګر فرد دینش رو بشناسه و به اون یقین داشته باشه ، آیا دلیلی داره ...؟
کسی که به اعتقادات خودش پایبند هست هرګز اون ها رو نادیده نمیګیره .
و همه می تونه نشأت ګرفته از عدم خودشناسی باشه ، کسی که خودش رو بشناسه ... [cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
سلام من هم موافق حرف شما هستم الان هر جا هستی حرف سریال های ماهواره ای است نمیدونم چه لذتی داره دیدن فیلم هایی که هیچ تناسبی با فرهنگ و عرف ما نداره؟؟؟؟
اگر برا سرگرمیه که داره روی فکر و دید بچه هامون تاثیر میذاره
-
پای شعرهایم را
در یک کفش تو می کنم
تا حسرت مخاطب خاص
احساس هیچ واژه ای را جریحه دار نکند..
مخاطب خاص یعنی
نقطه چین تمام مکث هایم را
با یکتایی نامِ تو پُر می کنم.. آنقدر که
شیطنت های شعرم...
از چشم های تو آب خورند و
بی کسی هایم
روی دیوار بلند مژه هایت، حاشا شوند..
تا تو
غیرت شعرهای زنی شوی
که آزادی بیانش را واژه واژه، محدود می کنی..
.
.
دست از دیکتاتوری ات برندار
من لذت می برم که آتش خفقان دوست داشتنت
در شعرهایم زبانه کشد.. و
تمام افعال
حوالی اول شخص مفرد تو، ختم به عشق شوند.
-
گاهی هم دیدید این اطرافیان میبینن که طرف رفته ..... باز میگن قسمت بود ....واقعا چرا؟؟؟
می گـفت دوسـتم داره
یــه شـب مثـل هـمه شـبا
بـهم زنگ زد مـثل خـیلی وقـتا
دعــوتم کـرد مـثل گـاهی وقـتا
به عروسیش مثل هــیچ وقـت
وقــتی علـتش رو ازش پــرسیدم گفـت :
قـِــسـمـَـت بــود ..............
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر اجرایی92
سلام، اینقدر هم مطمئن نباش دوست عزیز.هنوز زیادن دختر های باعفت و حیا. عفت و حیابه اعتقاد و مقید بودن ،محیط و فرهنگ و اقتصاد بستگی داره.
بازم میام. دوستان لطفا عمیق تر فکر کنیم تا مشکلات فرهنگی و اعتقادی و ساختاری جامعه مون رو بتونیم راحتر و بادوام تر حل کنیم.
بله اینقدر زیادن که ادم نمیدونه کدومو بگیره واقعا!! خودتون رو گول نزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
دقت کنیم که در مقابل یک جنس خائن فرد دوم خائن از جنس دیگری هم هست ....
*.*.*.*.*
البته خدمت آقایون و خانومایی که فکر می کنن طرف مقابلشون رو خوب شناختن هم بگم که ، سخت در اشتباهند، همیشه یک جای گریزی برای خودتون بذارید ... من دختری رو دیدم که نامزد داشته و تو یکی از همین تالار ها دوست پسر داشته!! دختری رو دیدم که نامزد داشته و سوار ماشین دیگری شده در عین حال نامزدش فکر می کرد دختره فرشته ای هست که خدا تو مسیر زندگیش قرار داده ، مردی رو دیدم که به زن و بچش خیانت کرده .... فاجعه اس!
و تعداد این فاجعه ها رو به افزایشه ... به نظر من دلیلش درست نبودن بایدها و نبایدها تو زهن اشخاصه دلیلش همین جهان سومی هست که دکتر علی شریعتی نوشته .
رک گویی رو با توهین اشتباه نگیرید.
شما خانم هستید انتظار ندارم چیزی غیر این می گفتید
شما هم توهین نکنید دوست عزیز!!:
نقل قول:
شایدم خودتون طوری هستید که اطرافتون دختر خراب زیاد بوده یا همچین دخترانی جذبتون میشن.... دنبال دختر خوب توی خیابونا نگردید!
بله اینو نگین چی بگین. والا اکثرا یه موردی دارن. بعضی قبل ازدواج برخی بعدش.......... میخواید رک ترصحبت میکنم اگه انجمن اجازه میده