قطعا برای این قضیه فکر شده و حتما محصول مرتبطی هم به بازار اومده ولی حالا اینکه دقیقا آلارمش به صورت زنگ باشه یا تغییر رنگ ممکنه کمی با چیزی که تو ذهن شماست ، متفاوت باشه.
این هم نمونه اش با تغییر رنگ: ( که اگه بخوایین تو همین ایران هم در عرض 1 ساعت میشه سفارش داد)
http://www.artfire.com/uploads/produ...p_6e2a3a43.jpg
ولی اگر شما حتما آلارم به معنی زنگ خوردن ، نیاز دارید ، اولا ً بگم که ایده ای که مطرح کردید اصلا پیچیده نیست و هزینه ای هم نداره حتی برای تجاری سازی ، شاهدم برای این ادعا ، همین کیس کامپیوتر خودم هست که دو رشته سیم معمولی رو داخل هیت سینک مادربورد قرار داده و سر دیگه اش به جلوی پنل کیس وصله که هم دما رو نشون میده و هم وقتی از یه حدی بالا میره آلارم میده و فن رو روشن میکنه . و کل مداراتش فکر نکنم بالای 2000 تا 3000 تومن هزینه داشته باشه ، میمونه بحث تامین برق که اونم به نظرم خیلی ساده هست و با یه باتری کتابی خوب تا چند سال نیازی به تعویض نیست چون اساسا ً بلندگوها انژی خاصی مصرف نمیکنن تازه بماند که اگه کمی ذوق تکنولوژی و گجتی داشته باشینsh_omomi66 ، میشه یه کابل usb هم به لیوان برای شارژ باتری وصل کرد؛ تازه به جز اینا ، من وقتی بچه بودم یه لیوان داشتم از جنس چینی و کاملا عادی (حدود 12 سال پیش) و هر موقع کف لیوان رو به سمت نور میگرفتم ، شروع میکرد به آهنگ زدن!!! (بدون باتری) و تا زمانی هم که شکست ، کاملا کار میکرد!!!
از همه اینا گذشته ، بیا من همین الان یه اختراع براتون انجام بدم که کاری که می خوایین رو انجام بده!~o)
بعضی وقتا برای برای پیچیده ترین مسائل ، ساده ترین راه حل ها وجود داره و به نظر من اگه کسی برای مسئله ای راه حل بده یه ارزش برای خودش داره ولی اگه کسی برای همون مسئله راه حل ساده تری پیشنهاد کنه ارزشش بیشتره.
فقط کافیه روی لیوان یه تایمری ، کرنومتری ، بمب ساعتی ، ... چه میدونم ؟! خلاصه یه چیزی نصب کنی که بعد یه مدت مشخص زنگ بزنه و فقط کافیه شما یک بار زمان مناسب برای سرد شدن چای بعد ریخته شدن توی لیوان رو بهش بدی و بعد از اون هرموقع تو لیوان چای ریختی ، کافیه دکمه کرنومتر رو بزنی تا بعد اینکه چای به میزان مورد نظر شما سرد شد ، زنگ بزنه.
البته این روش برای کارکرد صحیح 2 تا پیش شرط داره
- اول اینکه لیوان همیشه به میزان تقریبا یکسانی پر بشه
- دوم اینکه ، دمای اولیه چای که تو لیوان میریزین تو دفعات مختلف یکسان باشه
که معمولا هر دو این شرط ها برقرار هستن. یعنی چایی که همیشه جوشه و لیوان هم تا پر بشه جایی میریزید.
[bamazegi]!!هرگونه کپی برداری و ثبت این ایده برای عموم آزاده!![bamazegi]