-
آقا جون مادرتون شایعه نسازین
سلام
خوبین بچه ها؟
بد ندیدم براتون یه چیزی تعریف کنم دور هم بخندیم.[khande]
این روزا شایعه شده من با یکی از خانمهای سایت قرار مدار داریم. خیلی عاشق همیم. (آخی بمیرم[nishkhand]) بعد همو اینقدر دووووووووست داریم که نگو. جونم براتون بگه قصه به همینجا ختم نشده تازه گفتن ما قراره بیایم نمایشگاه رسانه های دیجیتا به قول خودشون کار رو تموم کنیم وعقد کنیم(یاعلیییییییی[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]) اقا این یکی دو روز از بس خندیدیم با بچه ها به این قضیه کلا از این رو به اون رو شدم[khandeshadid]
تازه فهمیدم چه قدر ذهن های بچه ها خلاقه. یکهو اسم بچه هامونم میذاشتین دیگه .چه کاریه!!!![nishkhand][nadidan]
آخه بچه مسلمون اگه قرار باشه هر کسی تو پروف یه گل و یه شکلک خنده دو نفر ازدواج کنن دیگه مشکل بالا رفتن سن ازدواج رو نداشتیم دیگه [nishkhand][sootzadan][movafaghiyat] کمی حیا هم خوبه هاااا یعنی اینقدر بی جنبه هستین؟ تازه به اون شخصی که به من اینو گفته بود گفته بودن توخیلی ساده ای اینا خیلی زنگ تر از این حرفان بابا[khandeshadid][khandeshadid]
خب عیبی نداره .بیاین نمایشگاه یه شیرینی هم میدیم بهتون چرا دیگه دختر و پسر مردم رو اینجوری هول میکنین؟ [khandeshadid]
خدا انشالله شفاتون بده. دفعه بعدی که رفتم امام رضا خودم براتون اشک میریزم ودعا میکنم شما رو به آغوش گرم خونواده برگردونه[khande]
موفق باشین[khanderiz]
-
پاسخ : آقا جون مادرتون شایعه نسازین
من تایید میکنم
همش واقعیت داره[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
من تایید میکنم
همش واقعیت داره[sootzadan]
من موندم پس چرا عروس دوماد رو دعوت نکردن؟ پس تو نمایشگاه برای کی میخواستن جشن بگیرن؟[khanderiz]
-
اخ گفتی برای منم که عین تریلی شایعه میسازن دیگه خودت خبر داری دیگه.ضایع هست والا اینکارا[nishkhand][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
من موندم پس چرا عروس دوماد رو دعوت نکردن؟ پس تو نمایشگاه برای کی میخواستن جشن بگیرن؟[khanderiz]
واااااااااااااااای من چی بپوشم {shnjavan}
-
از کجا معلوم شایعه باشه؟؟[bihes]خخخخخخخخخ[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
عروس داماد خبر دارن خودشونو زدن به اون راه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
اخ گفتی برای منم که عین تریلی شایعه میسازن دیگه خودت خبر داری دیگه.ضایع هست والا اینکارا[nishkhand][khande]
اره بابا میدونم .در جریانم. حالا خوبه بچه پر رو ها اسم بچه هامونم انتخاب نکردن. وگرنه میگفتن مهدی میگه پارسا و دختر خانم هم میگه شهروز[khande][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اره بابا میدونم .در جریانم. حالا خوبه بچه پر رو ها اسم بچه هامونم انتخاب نکردن. وگرنه میگفتن مهدی میگه پارسا و دختر خانم هم میگه شهروز[khande][nishkhand]
آقا من اعتراض دارم این خانم بایدمعرفی بشه ببینم عروس کیه؟[nishkhand]
ببینیم سلیقه داداشمون چطوره؟[nishkhand]
-
خدایی این چه تاپیکیه داداش؟[bihes]
-
دقیقا
تازه مهدی 42
نوه هم داره
من هستم
حاضرم تو هر دادگاهی شهادت بدهم[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
خدایی این چه تاپیکیه داداش؟[bihes]
تا پیک برای تبریک به داداش مهدی بخاطر حسن سلیقه و انتخاب راه درست [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
تا پیک برای تبریک به داداش مهدی بخاطر حسن سلیقه و انتخاب راه درست [nishkhand]
موفق باشن!!ماشالله چقدر باره علمی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
خو عالم ها . حق ازدواج دارن[nishkhand]
-
واقعا این چه تاپیکیه داداش؟؟؟؟؟؟؟ [taane]
از شما بعیده !!!!!! خو میخوایید ازدواج کنید دیگه !!!! این که دیگه خجالت نداره !!!! چرا انکارش می کنی؟[nadanestan] حالا این عروس خانم بیچاره ی دست از زندگی شسته کی بوده که جواب بله داده[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
ما هم عروسی دعوتیم دیگه؟؟؟؟[sootzadan]
حالا کدوم تالار عروسی می گیرید؟؟؟؟؟[khanderiz]
-
به به ......[khanderiz][khanderiz]
مبارکه......
من الان باید بشنوم......[delkhoori][delkhoori]
من لباس ندارم!!!!!! چی بپوشم........[nishkhand][nishkhand]
حالا که بقیه قرار مدار عروسی رو مشخص کردن دیگه نوبت منه که اسم بچه هاتونو انتخاب کنم......هیچ کس حق دخالت نداره[ghahr]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
عزیزم بار علمی بهتر ازاین که کاربرا به فکر ازدواج و کامل کردن ایمانشون باشن[nishkhand]
-
نترسین برای همه جا هست.[nishkhand] خدایی کلی روحمون شاد شد.[khande] دوستان هم روحیه میدن به به
http://www.uc-njavan.ir/images/ddbqncu49wazapnlpz2.gif
-
واقعا منم لباس ندارم
حالا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
واقعا منم لباس ندارم
حالا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟[khande]
به شاینی جون میگیم براهمه لباس آماده کنه اینجا هرکی یه هنر داره [nishkhand]
-
[bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes]
-
واقعا دلم برای اون دختر بیچاره می سوزه!!!!! ببین دیگه چقدر زندگی بهش فشار اورده و از این دنیا و زندگی سیر شده و قصد خودکشی داشته بعد از طرفی هم دیده خودکشی راه درستی نیست بعد با خودش فکر کرده که خودکشی به طور غیر مستقیم مشکلی نداره بعد جواب بله یا این داداش مهدی ما داده !!![khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
روحش شاد یادش گرامیsmilee_new1 (11)sh_omomi37[khandeshadid]
-
الن همه هجوم اوردن به پروف بابا بزرگ
ببینن دختره کیه :))
-
اون دختر خانم خیلی گل بود که با این حرفا عقب نکشید. افرین بهش.من بهش افتخار میکنم که چنین ابجی دارم . ادم اینقدر با جنبه خدایی؟ هرکس دیگه ای بود الان صد بار از سایت رفته بود به خواطر این حرفا ولی به من اعتماد کرد و نرفت. خیلی هم با هم خندیدیم به این حرفا.
جدا از شوخی اینو باید تکرار کنم:
همه ی دختر خانم های اینجا ابجی های من هستند بدون استثنا
All the girls here are my sister
Todas las chicas de aquí son de mi hermana
جميع الفتيات هنا هي أختي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
حالا داداش نمی خوای این دختره ی فلک زده ی دست از جان و زندگی شسته رو به ما معرفی کنی ؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
حالا داداش نمی خوای این دختره ی فلک زده ی دست از جان و زندگی شسته رو به ما معرفی کنی ؟؟؟؟؟
نه بابا. هیچوقت وهرگز معرفی نخواهد شد بالاخره باید تو این سایت فعالیت کنه هاا[movafaghiyat][cheshmak] فقط باید اشخاصی که دم به دیقه برای کاربران اینجا حرف در میارن شناسایی بشن. ما با جنبه بودیم ممکنه بقیه اینقدر با جنبه نباشن و کارای دیگه ای بکنن حتی شوخی نمیکنم حتی خودکشی[taane] البته شناسایی شدن وقصد برخورد داشتیم ولی خب چون هم من هم اون خانم عزیز وابجی بزرگوار زیاد به این حرفا توجه نمیکنیم دیگه صرف نظر کردیم.
-
آبجی کوچیکه از همه دیر تر باید خبر دار بشه یعنی ؟ داشتیم ؟sh_omomi37
تینا خانم بذار معلوم شه قراره کدوم شهر باشه بعد به تالار میرسه ، شاید داداشم بخواد تو بیابون یا باغ بګیره ، از کجا میدونی تالاره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اون دختر خانم خیلی گل بود که با این حرفا عقب نکشید. افرین بهش.من بهش افتخار میکنم که چنین ابجی دارم . ادم اینقدر با جنبه خدایی؟ هرکس دیگه ای بود الان صد بار از سایت رفته بود به خواطر این حرفا ولی به من اعتماد کرد و نرفت. خیلی هم با هم خندیدیم به این حرفا.
جميع الفتيات هنا هي أختي
به غیر من[sootzadan]
-
ميگم پدر ! [tafakor]
چِشَم روشن ! ميخواى رو مادر من هوو بيارى ؟! [nishkhand][sootzadan][ghahr]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
جميع الفتيات هنا هي أختي
اینم ترجمه شده به بقیه زبان ها: همه ی دختر خانم های اینجا خواهر های من هستند
آلمانیMeine Schwester Missy sind alle hier
Ma sœur Missy sommes tous ici فرانسه
ایتالیایی Mia sorella Missy sono tutti qui
اسپانیایی Mi hermana Missy están todos aquí
ژاپنی妹のミッシーは、すべてここ ある
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
به غیر من[sootzadan]
نکنه عروس خانم شمایی ؟[nishkhand][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
ایشون رسما نوه من هستن برای همین ابجیم نمیشه[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
ميگم پدر ! [tafakor]
سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
اینم ترجمه شده به بقیه زبان ها: همه ی دختر خانم های اینجا خواهر های من هستند
آلمانیMeine Schwester Missy sind alle hier
Ma sœur Missy sommes tous ici فرانسه
ایتالیایی Mia sorella Missy sono tutti qui
اسپانیایی Mi hermana Missy están todos aquí
ژاپنی妹のミッシーは、すべてここ ある
سلام
ممنون افرین دقیقا زدی به هدف. تنکیو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نه بابا. هیچوقت وهرگز معرفی نخواهد شد بالاخره باید تو این سایت فعالیت کنه هاا[movafaghiyat][cheshmak] فقط باید اشخاصی که دم به دیقه برای کاربران اینجا حرف در میارن شناسایی بشن. ما با جنبه بودیم ممکنه بقیه اینقدر با جنبه نباشن و کارای دیگه ای بکنن حتی شوخی نمیکنم حتی خودکشی[taane] البته شناسایی شدن وقصد برخورد داشتیم ولی خب چون هم من هم اون خانم عزیز وابجی بزرگوار زیاد به این حرفا توجه نمیکنیم دیگه صرف نظر کردیم.
افرین و احسنت به شما خواهر و برادر باجنبه و بزرگوارم
ولی داداش من ایشون رو نمیگم که!!!!!! اون دختره ای رو که قراره باهاش ازدواج کنید رو میگم همونی رو که گفتید پریروز رفتید خواستگاریش بعد باباش شوتت کرد بیرون بعد دوباره از دیوار خونشون وارد شدی رفتی خواستگاری !!!!!تا دیشب که میگفتی برای دفعه پانزدهم رفتید خواستگاری
ای بابا یادتون رفت؟
-
راستی داداش یعنی چی ؟ این همه آبجی من نمیخوام [negaran] چه خبره ؟ دعوامون میشه ها ؟!
-
[QUOTE=mahdi42;536331]سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]
حالا این سربازان کیا بودن؟[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
ميگم پدر ! [tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
افرین و احسنت به شما خواهر و برادر باجنبه و بزرگوارم
ولی داداش من ایشون رو نمیگم که!!!!!! اون دختره ای رو که قراره باهاش ازدواج کنید رو میگم همونی رو که گفتید پریروز رفتید خواستگاریش بعد باباش شوتت کرد بیرون بعد دوباره از دیوار خونشون وارد شدی رفتی خواستگاری !!!!!تا دیشب که میگفتی برای دفعه پانزدهم رفتید خواستگاری
ای بابا یادتون رفت؟
ممنون. شرمنده نکنین
رسما میخواین منو در این تاپیک شوهر بدین به جون خودم[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
نه خیر[khabalood]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
راستی داداش یعنی چی ؟ این همه آبجی من نمیخوام [negaran] چه خبره ؟ دعوامون میشه ها ؟!
نه بابا از قدیم گفتن ابجی ها پشت همن. خونواده پر جمعیت تو سایت این خوبی ها رو هم داره. همه رو به یه اندازه دوست داریم . الان بری تو پروف ابجی هات خیلی تحویلت میگیرن هاااا از ما گفتن بود. امتیازم میدن به هم اعضای خونواده. دعوا معوا هم نمیکنن همه خوب و خوش اخلاقن
[QUOTE=masuomeh;536335]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]
حالا این سربازان کیا بودن؟[nishkhand]
منابع اطلاعاتی رو مگه لو میدن؟؟[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ممنون. شرمنده نکنین
رسما میخواین منو در این تاپیک شوهر بدین به جون خودم[khande]
حالا برو یه نذری و نیازی بکن خودتو به پنجره فولاد گره بزن بلکه یه نفر پیدا بشه و دست از جان و زندگی و دنیا شسته بهت جواب بله بده و گرنه مگه از زندگی سیر شده که بهت جواب بله بده
والله بعضی ها زدن سقف رو ترکوندن با این اعتماد به سقفشون