-
یکمی آموزش کامپیوتر
سلام دوستای آشنا به کامپیوتر .می خوام یه خواهشی بکنم که لطفا بیاین وباکمک هم یه تاپیک آموزش کامپیوتر بذاریم ومطالب رو از ابتدا اموزش بدن عزیزانی که اشنا هستن وهرکس اشکالی داشت همینجا مطرح کنه .اعلام امادگی کنن عزیزانی که تمایل دارن تا میزان استقبال معلوم بشه تشکر
-
پاسخ : یکمی آموزش کامپیوتر
سلام عزیزم ممنون از ایجاد این موضوع خوب
من درخدمت هستم هر کمکی بتونم انجام خواااااااهم داد
-
سلام, چه تاپیک خوبی.من یه مشکل پیدا کردم pc م روشن نمیشه دیشب آلارم میداد میگف driver has recorded بقیشو یادم نی بعد هی تصویر میپرید من محل ندادم فرستادم رو safe mode و کارمو ادامه دادم تا اینکه یهو خاموش شد دگ هم روشن نشد. کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.کمکم کنید. ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام, چه تاپیک خوبی.من یه مشکل پیدا کردم pc م روشن نمیشه دیشب آلارم میداد میگف driver has recorded بقیشو یادم نی بعد هی تصویر میپرید من محل ندادم فرستادم رو safe mode و کارمو ادامه دادم تا اینکه یهو خاموش شد دگ هم روشن نشد. کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.کمکم کنید. ممنون.
دوستان کارشناس فعلا کمن امیدوارم جوابتو زود بدن
ولی بنظر من چون مانیتور بالا نمیاد مشکل سخت افزاریه ولی مطمئن نیستم لطفا جواب بدین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام
خانومی مانیتور که بالا نمیاد اون ویندوزه که بالا میاد و تو صفحه نمایش نشون میده
عزیزم وقتی روشن میکنی رو صفحه مانیتورت چیزی نمیاد اصلا؟
نوشته ایی؟ پیغامی؟چیزی؟
کارت گرافیکت سالمه؟
احتمال نمیدی سوخته باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارگان
سلامخانومی مانیتور که بالا نمیاد اون ویندوزه که بالا میاد و تو صفحه نمایش نشون میدهعزیزم وقتی روشن میکنی رو صفحه مانیتورت چیزی نمیاد اصلا؟نوشته ایی؟ پیغامی؟چیزی؟کارت گرافیکت سالمه؟احتمال نمیدی سوخته باشه؟
هیچی نمینویسه قبل از اینکه خاموش بشه کامل صفحه رنگاوارنگ شد یک چیز زیبایی شد انگار رفته بودم فضا یه لحظه هم احساس کردم دازه یوگی و دوستانو برام بنمایش میذاره!
-
خوب عزیزم این رفته فضا حالش جا بیاد خودش میاد پایین[nishkhand]
اینطور که میگی کلا مانیتور روشن نمیشه به نظر مانیتورت سوخته
اگه میتونی مانیتورتو به یه کیسه دیگه وصل کن ببین روشن میشه
اگه روشن شد مشکل از کارت گرافیکته.
یا اصن یه بار مانیتورت که به برقه سیمشو از جایی که به کیس وصله قط کن بعد مانیتورتو روشن کن اگه سالم باشه باید به پیغامی بهت بده میده که به کیس وصل نیسی
کلا ببین حرکتی میزنه تو صفحه نمایشت یا نه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارگان
خوب عزیزم این رفته فضا حالش جا بیاد خودش میاد پایین[nishkhand]اینطور که میگی کلا مانیتور روشن نمیشه به نظر مانیتورت سوخته اگه میتونی مانیتورتو به یه کیسه دیگه وصل کن ببین روشن میشهاگه روشن شد مشکل از کارت گرافیکته.یا اصن یه بار مانیتورت که به برقه سیمشو از جایی که به کیس وصله قط کن بعد مانیتورتو روشن کن اگه سالم باشه باید به پیغامی بهت بده میده که به کیس وصل نیسیکلا ببین حرکتی میزنه تو صفحه نمایشت یا نه[nishkhand]
بچشم عزیزم الان میرم ببینم چه میکنه!
-
سلام ممنونم بابت این تاپیک مفید
منم تا اونجایی که بتونم کمکتون میکنم
-
خوب پس pc که گفتن همون کامپیوتر شخصی هست
personal computer
-
یکی لطفا کارت گرافیکی رو توضیح بده ولی به زبان ساده نه به زبان مهندسا[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
خوب پس cp که گفتن همون کامپیوتر خانگی هست
عزیزم pc هست نه cp
مخفف کلمه personal computer
به معنی کامپیوترهای شخصی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارگان
عزیزم pc هست نه cp
مخفف کلمه personal computer
به معنی کامپیوترهای شخصی
آره من اتفاقا pc نوشته بودم توتغییر زبان جابجا شده ویرایش کردم ممنون از تذکر.[shaad]
-
عزیزم مانیتورو که از کیس جدا کردم یوگی اومد گفت no signal chek the signal my heart is broken!
-
کارت گرافیکی یا vga
این قطعه یه رابطی هس بین برد اصلی کامپیوتر ومانیتورواطلاعات رو برای نمایش توسط مانیتور آماده میکنه.روی برد اصلی کامپیوتر نصب میشه .برد اصلی هم همون مادر برد هست .
-
اجزای مهم هر سیستم که یکیش مادربرده یکیش پردازنده ,رم ,کارت گرافیک
حالا یکی یکی هم اصظلاحات انگلیسیشو بگین وهم کارشونو لظفا .راستی تو مطالبی که نوشتم اگه غلطی بود خوشحال میشم بگین واینکه شما هم هرچی بذهنتون میاد بگین واموزش بدین موضوع ازاده البته راجب کامپیوتر[nishkhand]
-
مادر برد یا برد اصلی یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده کامپیوتر است و قطعات دیگر مثل "CPU"، "RAM"، کارت گرافیک و ... همگی بروی این برد قرار می گیرند.این قطعه در حقیقت گذرگاههایی برای عبور داده ها بین قطعات مختلف کامپیوتر می باشد.mother board
-
گفتم cpu:"CPU" یا مغز کامپیوتر که پردازنده نامیده می شود وظیفه پردازش ،انجام محاسبات و عملیات بروی اطلاعات دریافتی در کامپیوتر را دارد و نقش مهمی در تعیین سرعت کامپیوتر دارد، واحد سنجش آن مگاهرتز (MHZ) است. بعنوان مثال "CPU P4 2.6MHZ"
-
ارگان جان بیا بگو حالا چه خاکی بگیرم تو سر یوگی؟ چیکار کنم عزیزم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ارگان جان بیا بگو حالا چه خاکی بگیرم تو سر یوگی؟ چیکار کنم عزیزم؟
چی شده معصومه جان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
چی شده معصومه جان ؟
آبجی کوچیکه pc م آسفالت شده! الانم با گوشیم اومدم چه عذابیه...بیزحمت این تاپیکو از اول بخون متوجه میشی عزیزم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
آبجی کوچیکه pc م آسفالت شده! الانم با گوشیم اومدم چه عذابیه...بیزحمت این تاپیکو از اول بخون متوجه میشی عزیزم...
متوجه شدم عزیزم
به احتمال زیاد درایورتون آسیب دیده که ممکنه به دلیل ضربه خوردن هم باشه
حالت safe mode کامپیوتر رو به زمان قبلی ورود قبل از اشکال بر می گردونه
الان دیگه کلا کامپیوتر بالا نمیاد؟
یا اروری چیزی میده ؟
ممکنه اشکال از مانیتورتون هم باشه اما به احتمال زیاد از همون درایور هاتون هست
الان اگر بتونید کامپیوتر رو به مانیتور یا تلوزیون دیگه ای وصل کنید متوجه میشیم که اشکال از مانیتورتون هست یا خیر
این کار رو الان اگر امکانش هست انجام بدید ببینید چی میشه
-
http://www.uc-njavan.ir/images/kfu3t8z1v3kwj1xod7e.png
این مدرک منه از شرکت مایکروسافت
در زمینه ی دات نت هر کمکی از دستم بر بیاد انجام خواهم داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
متوجه شدم عزیزم به احتمال زیاد درایورتون آسیب دیده که ممکنه به دلیل ضربه خوردن هم باشه حالت safe mode کامپیوتر رو به زمان قبلی ورود قبل از اشکال بر می گردونه الان دیگه کلا کامپیوتر بالا نمیاد؟یا اروری چیزی میده ؟ممکنه اشکال از مانیتورتون هم باشه اما به احتمال زیاد از همون درایور هاتون هست الان اگر بتونید کامپیوتر رو به مانیتور یا تلوزیون دیگه ای وصل کنید متوجه میشیم که اشکال از مانیتورتون هست یا خیراین کار رو الان اگر امکانش هست انجام بدید ببینید چی میشه
ساغر جان فک کنم مانیتور سالمه وقتی از کیس جداش کردم گفت no signal الان بین علما اختلاف افتاد! نمیدونم از کارت گرافیکه یا درایور؟ اصلا درایور چیه؟ عزیزم مانیتور اصلا بالا نمیاد. جناب آلفا و بقیه متخصصان هم لطفا کمک کنن... هل من ناصر ینصرنی؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ساغر جان فک کنم مانیتور سالمه وقتی از کیس جداش کردم گفت no signal الان بین علما اختلاف افتاد! نمیدونم از کارت گرافیکه یا درایور؟ اصلا دالیور چیه؟ عزیزم مانیتور اصلا بالا نمیاد. جناب آلفا هم کمک کنن... هل من ناصر ینصرنی؟!!!
اگر کارت گرافیک باشه من اطلاعات دقیقی ندارم
و چون نمی خوام گمراهتون کنم بهتره که دوستانی که تخصصشون از من بیشتره کمکتون کنن
سپاس [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
اگر کارت گرافیک باشه من اطلاعات دقیقی ندارم و چون نمی خوام گمراهتون کنم بهتره که دوستانی که تخصصشون از من بیشتره کمکتون کننسپاس [golrooz]
هرجور ک صلاح میدونی. به هرحال مرسی از کمکت. اگرم ی توضیحی راجع به درایور میدادی خوب بود اگرم واست مقدور نیس عیبی نداره. بازم ممنون عزیزم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
هرجور ک صلاح میدونی. به هرحال مرسی از کمکت. اگرم ی توضیحی راجع به درایور میدادی خوب بود اگرم واست مقدور نیس عیبی نداره. بازم ممنون عزیزم.
ببینید درایور وظیفه شناسوندن سخت افزار ها رو به سیستم عامل داره انواع مختلفی داره و میشه گفت که بعد از قطعاتی مثل cpu نقش خیلی مهمی رو در کامپیوتر ایفا می کنه
که من فکر می کنم که مشکل از همین قطعه باشه
اما اگر مشکل گرافیکی هم باشه فکر نمی کنم که خودتون به تنهایی بتونید درستش کنید و نیاز به متخصص کامپیوتر داره که چک کنه و سالم بودن قطعات مطمئن بشه بعد از عیب یابی هم مشکل رو حل کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام
سیستمتونو که روشن میکنید بوق سلامت میشنوید؟
کلید پاور کامپیوترتونو روی حالت 0 قرار بدید و چند بار پشت سر هم کلید روشن شدن جلوی کیس رو فشار بدید تا برق ماردربورد خالی بشه حالا کلید پاورو به حالت 1 برگردونید و دوباره تست کنید
اگر باز هم جواب نداد باید باتری بایوس رو دربیارید و تست بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
ببینید درایور وظیفه شناسوندن سخت افزار ها رو به سیستم عامل داره انواع مختلفی داره و میشه گفت که بعد از قطعاتی مثل cpu نقش خیلی مهمی رو در کامپیوتر ایفا می کنه که من فکر می کنم که مشکل از همین قطعه باشه اما اگر مشکل گرافیکی هم باشه فکر نمی کنم که خودتون به تنهایی بتونید درستش کنید و نیاز به متخصص کامپیوتر داره که چک کنه و سالم بودن قطعات مطمئن بشه بعد از عیب یابی هم مشکل رو حل کنه .
پس اساسا خودم نمیتانم حلش کنم؟ بازم ممنون خانومی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
پس اساسا خودم نمیتانم حلش کنم؟ بازم ممنون خانومی.
اگر این مشکل از درایور ها باشه و یا کارت گرافیکتون با این علامت هایی که میگید فکر نمی کنم خودتون بتونید حلش کنید
مگر این که مشکلش از جای دیگه ای باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلامسیستمتونو که روشن میکنید بوق سلامت میشنوید؟کلید پاور کامپیوترتونو روی حالت 0 قرار بدید و چند بار پشت سر هم کلید روشن شدن جلوی کیس رو فشار بدید تا برق ماردربورد خالی بشه حالا کلید پاورو به حالت 1 برگردونید و دوباره تست کنیداگر باز هم جواب نداد باید باتری بایوس رو دربیارید و تست بگیرید
سلام. ممنون از راهنمایی. ببخشید؟ بوق سلامت دیگه چیه؟ حالت 0 کلید پاور چیه؟ عذر داداش زیر دیپلم بگید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام. ممنون از راهنمایی. ببخشید؟ بوق سلامت دیگه چیه؟ حالت 0 کلید پاور چیه؟ عذر داداش زیر دیپلم بگید!
بوق سلامت تک بوق زمانی که سیستمو روشن میکنید
پشت کامپیوترتون جایی که کابل برق وصله کنار کابل برق کلیدی هست که دو حالت 0/1 روش حک شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
اگر این مشکل از درایور ها باشه و یا کارت گرافیکتون با این علامت هایی که میگید فکر نمی کنم خودتون بتونید حلش کنید مگر این که مشکلش از جای دیگه ای باشه
خیلی ممنون ک وقت گذاشتی. ایشا... جبران کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
بوق سلامت تک بوق زمانی که سیستمو روشن میکنیدپشت کامپیوترتون جایی که کابل برق وصله کنار کابل برق کلیدی هست که دو حالت 0/1 روش حک شده
آها داداش مرسی. ایشا... فردا مزاحمتون میشم. الان نمیتونم برم سراغ pc. دست شما درد نکنه. ب کمکهاتون فردا لطفا ادامه بدید. ایشا... تو شادی هاتون جبران کنیم:-D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
آها داداش مرسی. ایشا... فردا مزاحمتون میشم. الان نمیتونم برم سراغ pc. دست شما درد نکنه. ب کمکهاتون فردا لطفا ادامه بدید. ایشا... تو شادی هاتون جبران کنیم:-D
خواهش میکنم
در خدمتتون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام .در کیس رو باز کن ببین رم و (کارت گرافیک اگر on Bord نیست،)سر جاشون محکم هستن یانه؟اگر باز هم بالا نیومد یکی از قطعات سوخته باید بری خدمات کامپیوتر درستش کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام
خانمی این آلارمی که میگی recorded هست یا recovered؟
یعنی شبیه این تصویر
http://cdn.gooyait.com/uploads/1681.png
-
سلام
من یکی از دوستام همچین مشکلی پیدا کرده بود ، بعد از باز کردن کیس دیدیم یکی از خازن ها ی کارت گرافیک خراب شده .
شما هم به نظر من کارت گرافیکت خراب شده ، بعد با توجه به اینکه یهو خاموش شده فکر نمیکنم از توی جاش دراومده باشه.
یه سوال از دوستمون دارم با این کارایی که در مورد بیپ سلامت گفتید چه تشخیصی میشه داد؟
ممنون
-
با اجازتون من معنی انواع بوقهای BIOS به هنگام روشن کردن سیستم رو براتون مینویسم:
مطمئنأ شما هم صدا و بوق هایی که هنگام روشن کردن کامپیوتر از درون کیس تان به گوش میرسد را شنیدید. همگی این بوق ها از جانب مادربورد شما هستند. تفاوت این بوق ها از نوع آن و تعداد آنهاست که بیانگر یک مشکل در درون مادربورد است.
وقتی یک کامپیوتر روشن شده و برای بالا آمدن آماده میشود و یا هنگامی که کامپیوتر Reset میشود، BIOS سیستم شما با عملکردی به نام POST به تست کردن سخت افزار سیستم میپردازد تا از درستی اتصال انواع Deviceها مطلع شود.
در این صورت اگر سیستم با مشکلی مواجه شود، POST برای BIOS پیغام خطا میفرستد. این که به عنوان مثال کارت گرافیکی شما با مشکل مواجه شده است. این ها همان بوق ها هستند که باعث اطلاع شما از پیش آمدن مشکل میشوند. بنابراین بهتر است با اینگونه بوق ها اشنا بشویم تا در صورت هر گونه ایرادی، خودمان در صورت امکان رفع اشکال کنیم.
البته همانطور که گفتیم BIOSهای سیستم از سوی شرکت های مختلفی تولید میشوند. ما در اینجا به معرفی بوقهای اشکال مادربوردهای شرکت AMI:American Megatrends International و Phoenix میپردازیم.
AMI Beep Codes
یک بوق: اشکال از DRAM میباشد. بنابراین مشکلی در حافظه سیستم به وجود آمده است.
دو بوق: حافظه فاقد تعادل است. تساوی گردش در حافظه به درستی کار نمیکند.
سه بوق: 64 کیلوبایت مورد نیاز برای شروع و راه اندازی سیستم در دسترس نیست که به RAM سیستم بر میگردد.
چهار بوق: تایمر سیستم شما با مشکل مواجه شده است که مانع از درستی همزمان عملکرد Motherboard میشود.
پنج بوق: CPU با مشکل مواجه است.
شش بوق: Controller ورودی A20/Keyboard با مشکل مواجه است IC کنترل کننده کیبورد با مشکل مواجه شده است و مانع از ورود A20 برای سوییچ کردن پردازنده میشود.
هفت بوق: حافظه مجازی Virtual با مشکل مواجه است.
هشت بوق: حافظه کارت ویدئو مشکل دارد. BIOS نمیتواند بر روی فریم های بافر کارت ویدئو بنویسد.
نه بوق: ROM شما مشکل دارد، چیپ BIOS ROM روی Motherboard دچار خطا است.
ده بوق: CMOS مشکل دارد. ایرادی در Motherboard مانع از فعل و انفعال با CMOS میشود.
یازده بوق: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند و دو بوق کوتاه: سیستم ویدئویی دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند سه بوق کوتاه: ایرادی همانند مشکل در سه بوق.
یک بوق بلند هشت بوق کوتاه: عملگر تست کننده خطا دارد.
بوق مداوم: اشکال از RAM یا از ویدئو.
Phoenix Beep Codes
این شرکت از بوق های دنباله دار استفاده میکند. برای مشخص کردن فاصله بوق ها از خط تیره - استفاده کرده ایم. به معنای یک توقف و ادامه. 1-2-3 یعنی اول یک بوق، سپس دو بوق و نهایتأ هم سه بوق. ورژن چهارم به پایین این محصول از سه بوق و از ورژن چهار به بالا از چهار بوق استفاده میکند.
1-1-1-3 یا 1-1-2-1: CPU/Motherboard مشکل دارد.
1-1-2-3 یا 1-1-3-1 یا 1-1-3-2 یا 1-1-3-3: Motherboard و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-1-3-2 یا 1-1-3-3 یا 1-1-3-4: اشکال از حافظه 64 KB است.
1-1-4-1: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
1-1-4-3: اشکال از پورت I/O است.
1-2-1-1: مشکل از Power Management است.
1-2-1-2 یا 1-2-1-3: و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-2-2-1 یا 1-2-2-3: BIOS ROM یا ورودی کیبورد مشکل دارد.
1-2-3-1: تایمر سیستم ایراد دارد.
1-2-3-3: مشکل از DMA است.
1-2-4-1: مشکل از IRQ است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام مهدیه جون.دمت گرم خود نامردشه! همین بود pc مو سرویس کرد. آبجی بزن از طرف من لهش کن. دوای سیستمم چیه؟