اینجا واسه کسی که دوسش داری یه پیغام بزار خداروچه دیدی شاید یه روزی پیغامتو خوندهرچی
دلت میخواد بگو عزیز.خجالت نکش
http://www.uc-njavan.ir/images/yolsdxr50dla0wxddkt.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا واسه کسی که دوسش داری یه پیغام بزار خداروچه دیدی شاید یه روزی پیغامتو خوندهرچی
دلت میخواد بگو عزیز.خجالت نکش
http://www.uc-njavan.ir/images/yolsdxr50dla0wxddkt.jpg
بدون من جایی نرو[labkhand]
هی !
آنی که در آینه ای
سخت تر از آینه باش
زلال تر از آینه باش
هی تو !
چشم از آینه بر گیر
به خود بنگر
به دستانت
به پا هایت
چشم از دیدن برگیر و بگذر
بگذر از آینه ، بگذر...
تا به خود برسی
به خود خودت
تا که در آن زمان شروع شوی...
.
.
به خودم تقدیم میکنم و به دنبال تبسمی هستم ونه لبخندی تلخ[golrooz]
اینجا نمینویسم ک[bamazegi]
خودش همین جاست بهش میگم ک چقد عاشقشم[golrooz]
مامانمو میگما[alaghemand][alaghemand]
خیلی دوست دارم!!![khande][khande][khande]
نمیخواستم این طور بشه و بیشتر از حدی که مشخص کردیم دوستت داشته باشم اما نتونستم یهو دیدم خیلی بهت وابسته شدم که دیر بود
حالا کمتر از قبل باهات حرف میزنم که راحت باشی و منم آرامشت رو بهم نریزم
خودخواهی نکنم اشتباه دیگه نکنم پرتوقع تر نشم
و دور میشم تا فقط خدا بمونه و بدونه تو قلبم کیه نه هیچ کس دیگه.
فک میکردم اگه همه ی دنیا هم بد باشن تو با بقیه فرق میکنی به حرفات عمل میکنی . زندگی منو به خاطر حرف بقیه خراب نمیکنی . گند نمیزنی به تمام آرزو و آرمانام . ولی .....
ولی تو هم یکی بودی مث بقیه .
دیگه به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم . هیچ کس
کاش میفهمیدی...
عزیزم.همراه من.یار من.دوست من.قربون قد و بالات اون dvd pes2013 رو بیار واسم خواهشا.دلم لک زد یه دست فوتبال بزنم....ای کاش ببینی این پیام رو [nishkhand]
حرفی ندارم جز کلامی که از اعماق قلب جوشیده و با این انگشتان گرمم که سرشار از عشق ست،نوشته شده است.
بی تو زنده نخواهم ماند،با تو باشم دنیا به احتراممان زانو میزنند و لحظه ایی بی تو،مرگ من است مرگ قلمم است مرگ قلبم است مرگ یک عشق است،عشقی پاک و ساده که کلامی از کلامات دنیوی درونش نمایان نیست و احساس پاک و جوشان عشق است،این را از اعماق قلبم میگویم.زبانم ناتوان است و این انگشتانم است که کلامی ز عشق میسازند و به صاحب خود هدیه میکنند...
بی تو زنده نمیمانم حتی لحظه خون درون این رگانه گرمم نیست.
با تو باشم دنیا و دنیویان به احتراممان زانو میزنند...
دوستان عزیزم این رو همیجوری نوشتم.تقدیم به همه ی شما،به عشق تمامیه خواهر و برادرام نوشتن که توی این سایت لحظه ایی با هم هم کلام بودیم...
تقدیم به تک تکتون...
ببخشید اگر زیاد شد نثرم...
[golrooz]
برایش سکوت مینویسم...خودش هرچه خواست تعبیرش کند[golrooz][alaghemand]
تصویر تو اکنون در مقابلم جان گرفته و چون خواب در چشمانم می چرخد ، امید زندگیم ، محبوب من ، دوستت دارم به حد پرستش ، اما مهربانم این را بدان من همیشه تو را دوست خواهم داشت و تنها غرور من هست که اجازه ی فاش شدن ایین راز را نمیدهد....تو تنها کسی هستی که توانستی بر قلب ویرانم آشیان کنی مطمئن باش برای من جز تو کسی وجود ندارد و نخواهد داشت ، قول میدهم ...بخدا دوست دارم م...*تنها بهونه واسه نفس کشیدنsh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokh tar3sh_dokhtar3
*این بود واسه ی یکی خواهرای توی سایت ،کسی که لنگش تو ادمای حقیقی اطرافمم پیدا نمیشه....*اما چی بگم از این غرورم...!خــــــعــــلی دلم براش تنگ شدهsh_dokhtar3
*کاش که اینو بخونه..*نمیشه....اون ایین تاپیکو نگاه نمیکنهsh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_do khtar3
وقتی چراغ یاهوم خاموشه آف نزار
مامانم از سیستم استفاده میکنه بعضی وقت ها
بفهمه از گشنگی میمیرم[nishkhand]
آهان
اون پولمم بیار دیگه ولایت فربه[asabani]
توروخدا درستو بخون
دچار باید بود
دچار یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟
دچار یعنی عاشق
و چه تنهاست اگر که ماهی کوچک دچار آبی دریای بی کران باشد
امیدوارم هیچ وقت من رو تنها نذاری
خدایا تو بهش بگو خییییییییییییلی دوستش دارم..فقط منتظر اون روزیم که همو از نزدیک ببینیم...[shaad]
پنهان مكن جمال خود از عاشقان خويش
خورشيد را براي ظهور آفريده اند
سکوت