سوال:5 نفر توی یه بالون تواسمونن(یه ریاضیدان یه فیزیک دان یه شیمیدان یه روانشناس یه پزشک عمومی)بالونه سوراخ میشه و واسه نجات جونشون یکی باید از بالون بپره پایین .به نظره شما کدوم باید بپره؟بادلیل بگید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال:5 نفر توی یه بالون تواسمونن(یه ریاضیدان یه فیزیک دان یه شیمیدان یه روانشناس یه پزشک عمومی)بالونه سوراخ میشه و واسه نجات جونشون یکی باید از بالون بپره پایین .به نظره شما کدوم باید بپره؟بادلیل بگید؟
یه فیزیکدان!!!![tafakor]چون میپره ک شرایطه فیزیکیو بررسی کنه[tafakor]خیلی به مخم فشار اوردم[nishkhand]
روانشناسه مخ یکی میزنه میندازدش پایین(شوخی )[nishkhand]
پزشک عمومی که وضعیت بدنی رو چک کن
خب مشخصه دیگه پزشک عمومی. چون بیشتر از بقیه به درد جامعه میخوره
به نظرمن شیمیدان اخه هم ریاضی یه کم ریاضی بلده هم یکم فیزیک
.
.
.
.
.
ولی مامانم میگه پزشکه
به نظر من پزشک عمومی رو باید بندازن پایین چون چیزی که هست پزشکه
من فکرمیکنم ریاضی دادن...
چونکه در اون شرایط به یک رونپزشک نیاز دارن تا کمک اشون کنه....
به یک پزشک عمومی نیاز دارن تا اگر برای وضعیت جسمانیشون اتفاقی افتاد.....
به یک شیمیدان برای بررسی وضعیت...
وبه یک فیزیکدان برای محاسبه شرایط سرعت.ارتفاع.
ودرنهایت اینجا جایی ریاضی دان نیست چرا چون اطلاعات فیزیکی یک فیزیک دان از ریاضیدان
بیشتره...[fardemohem]
ریاضی دان
اینا یا از گشنگی هلاک میشن یا به یه جا میرسن بالاخره حالا پزشک عمومی مثلا چی کارس فوقش یکیش حالت تهوع بش دس بده که دار و دوا ندارن که پس پزشک عمومیه باید بای بای کنه [cheshmak]
باقیشون همه لازمن ریاضیدانه واسه تصور ذهنی مختصات بدردشون میخوره تازه لحظه به لحظه احتمال زنده موندنشو چرتکه میندازه[bamazegi][nishkhand][nishkhand]
بنظرم هرکدوم بپرن فرقی نداره چون وجود هرکدومشون در جامعه لازمه و مهمه... [tafakor]
اما من اینطوری فکرنمیکنم...
وهنوز هم میگم ریاضی دان دوستم...[khanderiz]
من فکرمیکنم ریاضی دادن...
چونکه در اون شرایط به یک رونپزشک نیاز دارن تا کمک اشون کنه....
به یک پزشک عمومی نیاز دارن تا اگر برای وضعیت جسمانیشون اتفاقی افتاد.....
به یک شیمیدان برای بررسی وضعیت...
وبه یک فیزیکدان برای محاسبه شرایط سرعت.ارتفاع.فشار هوا.وهدایت بالن به سمتی که راحت بیان پایین
ودرنهایت اگر این سقوط در جای سرسبز مثل قاره اروپا یا منطقه مسکونی باشه امید به زنده موندن اینها هست هگر نه اگه بیش از 2روز ابی وغذایی نباشه میمیرند[tashvigh]
بالون سوراخ بشه هنوزم ميتونه به راهش ادامه بده يا سقوط ميكنه؟؟
ای بابا همون فیزیکدانه ک من گفتم[nishkhand]حالا جواب چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
به نظر من نیاز نیست هیچ کدام بپرن پایین یا یالن با همون سوراخ ممکنه به راه خودش تا یک آبادی ادامه بده یا اینکه همه در کنار هم هستن در یک ارتفاع بلند هر کدام برای نجات جان دیگران بخواد بپره خودش هم سالم به زمین ممکنه نرسه
روانشناس.چون قشر اوسکول جامعه هس بهتره شرش کم شه[nishkhand][nishkhand]
با توجه به نظر بقيه منم ميگم رياضي دان.
حلا جواب چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][asabani]
به نظرم اونی که میفته پایین زنده می مونه ، بقیه سقوط می کنن ، پس پزشک عمومی می پره پایین تا بقیه رو هم نجات بده .[nishkhand]
اصلا چرا باید بپرن؟؟؟ نیازی نیست بپرن..... همه باشن. چون در دست هم میهن خویش را کنیم اباد[khande][nishkhand]
ریاضی دانه . چون اون احتمال میده که شاید زنده بمونه !!!!
باید ده بیس سی چل کنن و ریاضی دانه از یک کلک استفاده میکنه تا فیزیک دانه بیفته پایین . فیزیک دانه چون باهوش بوده متوجه میشه و با سه تای دیگه دست ب یکی میکنه و ریاضی دانه رو میندازن پایین [nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]
يكي جواب رو بگه ديگه[asabani][asabani]
سلام
فیزیکدان نباید بیرون بپره چون ممکنه راه نجاتی به فکرش برسه روانشناس هم میتونه باعث آرامش بقیه بشه پزشک هم لازمه که وضعیت جسمانی بقیه را زیر نظر داشته باشه ریاضیدان هم ممکنه حساب کتاب وزن را داشته باشه وبدونه چکار بکنند تا بالن سبک بشه.من نمیدونم شیمیدان رفته بالا برای چی اون الآن باید تو آزمایشگاه باشه پس بره پایین بهتره.باعرض معذرت از شیمیدان ها.
بابا جواب میشه اونی که از همه سنگین تره بیاین این 5 تا رو این طوری فرضشون کنیم[shaad]البته به کسی بر نخوره[labkhand][nishkhand]
یه سنگ 45کیلویی به اسم روانشناس داریم[nishkhand]
یه گونی سیب زمینی با اسم فیزیکدان به وزن؟[negaran]شما بگین چقد باشه 60 کیلوخوبه؟[nishkhand]همین 60 کیلو
یه سبد گلابی به وزنه 50 کیلو گرم با اسم دکتر عمومی[labkhand]
ویه کدو تنبل به اسم شیمیدان به وزنه29 کیلو[bamazegi]میدونم بیشتر از ایناس حالااااااااا[nishkhand]
و یه اضافه بار دیگه به اسم ریاضیدان به وزن 90 کیلو گرم
شما باشین کدومو میندازین پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
بههههله درست گفتین اونی که از همه سنگین تره بزن به افتخار خودت[cheshmak]
من فقط میدونم روانشناسه نمیپره[shaad][nishkhand]