پاسخ : شما هم یادتون میاد ؟؟؟؟؟؟؟
سلام یادش بخیر عالییییییییییییییی بود
سلام یادش بخیر عالییییییییییییییی بود
امکان داره عکس هایی بیشتری بزاری
سلام مرسی عزیزم خیلی قشنگ بودن خا له ریزه دوقولوها کارگاه گجت وای نیلز که من عاشق فیلمش بودم.اگه میشه عکس از پسر کوهستان سندبادوایکیوستان وغیره بزار
الآن داشتم جامدادی بچه گیمو می گشتم یه لوله خالی خودکارپیدا کردم به یادبچگیا به جای خودکاربیک رفتم باهاش حباب بازی کردم
آدامس پولا می خریدم به عشق عکس برگردونای love توش.خیلی دوسشون داشتم
کی این پیام بازرگانیه یادشه؟
من که خیلی کوچیک بودم
موهای زبرمو توی آینه دیدم
خسته شدم بس که شونه کشیدم
گلرنگ می خواد پوست موهامو نرم کنه
خوش حالت و تمیز و براق کنه
گل گل گل گل اومده به اسم گلرنگ اومده
یه ابر سفید و تپلی می خوندش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandana sh
سلام مرسی عزیزم خیلی قشنگ بودن خا له ریزه دوقولوها کارگاه گجت وای نیلز که من عاشق فیلمش بودم.اگه میشه عکس از پسر کوهستان سندبادوایکیوستان وغیره بزار
http://shopping.vendidad.ir/wp-conte.../06/pepero.jpg
http://www1.jamejamonline.ir/Media/i...0827865199.jpg
http://tehran.7gardoon.com/files/tes...rimg-88344.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فایول
کی این پیام بازرگانیه یادشه؟
من که خیلی کوچیک بودم
موهای زبرمو توی آینه دیدم
خسته شدم بس که شونه کشیدم
گلرنگ می خواد پوست موهامو نرم کنه
خوش حالت و تمیز و براق کنه
گل گل گل گل اومده به اسم گلرنگ اومده
یه ابر سفید و تپلی می خوندش
من یادمه
یه شامپو سبز و قرمز شکل ستارهای بود اونو خیلی دوست داشتم [nishkhand]
گاو ما ما مي كرد...گوسفند بع بع مي كرد...و همه با هم فرياد مي زدند حسنك كجايي ...شب شده بود اما حسنك به خانه نيامده بودحسنك مدت زياديه كه به خانه نمياد.اون به شهر رفته و اونجا شلوارجين وتي شرت هاي تنگ میپوشه اون هر روز صبح به جاي غذا دادن به حيوانات جلوي آينهبه موهاي خودش ژل مي زنه ودنبال اينه که امروز کیو تورکنهديروز كه حسنك با كبري اس ام اس بازي مي کرد.كبري گفت که تصميم بزرگي گرفتهكبري تصميم گرفته حسنك رو رها كنه و ديگه با اون دوست نباشهچون ديگه از پتروس خوشش مياد.پتروس هميشه پاي كامپيوترش نشسته بود و چت مي كرد.پتروس ديدكه سدسوراخ شده اما ترجيح داد که باانگشتاش چت کنهتا اینکه جلوي سيل رو بگيرهاون خوب مي دونست که آب شهر رو ور مي داره .ولي سوار 206 مشکي خودش شد و شهر رو ترک کردسيل پتروس رو نگرفت ولي از بد حادثه يه کاميون 18 چرخخودش و ماشينش رو با هم پرس کردبراي مراسم کفن ودفنش كبري تصميم گرفت باقطار به اون شهربرهاما كوه روي ريل ريزش كرده بود.ريزعلي ديد كه كوه ريزش كرده اما حوصله نداشت.ريزعلي سردش بود و دلش نمي خواست لباسش را در بیارهريزعلي چراغ قوه (داشت) اما حوصله درد سر (نداشت).کي دلش براي اون ميسوخت که دل اون براي کسي بسوزه؟قطار به سنگ ها برخوردكرد و منفجر شد.كبري و مسافرای قطارمردند.ريزعلي بدون توجه به خانه رفت. خانه مثل هميشه سوت وكورچند ساليه كه كوكب خانم همسرريزعلي مهمان ناخوانده ندارهاو حتي مهمان خوانده هم نداره.اون حوصله مهمان نداره.اون حتي پول نداره تا شكم خودشونو سيركنه چه برسه به مهمان.اون توي خانه تخم مرغ و پنير داره اما گوشت نداره.اون فاميل هاي پولداری داره.بار آخركه گوشت خريد چوپان دروغگوبهش گوشت خرفروخت اما اون از چوپان دروغگو گله نداره.چون علت کارشو می دونهچون تمام حرفایی که علیه اون زدن دروغ بودچوپان قصه ما دروغگو نبود اون تنها بود بچه ها . تنها .و از فرط تنهایی فریاد گرگ سر میداد. تا که مردم.همون مردمی که ازاون همیشه بد یادمی کنن دور وبرش رو بگیرنو یادی ازش کننو فقط گرگ بود که شاهد ضجه های تنهایی چوپان بود .فقط گرگکوکب از چوپان گله نداره چون دنياي ما خيلي چوپان دروغگو دارهبه همين دليلهكه ديگه تو كتاب هاي دبستان اون داستان هاي قشنگ نیست
عجب دورانی داشتیم بچه های امروزی فقط کامپیوتر و و این جور چیزا
یادش بخیر میرفتیم لیلی بازی میکردیم وسطی هفت سنگ کلی حال میداد
یادش بخیر ... تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردییادش بخیر ... سر صف پاهامونو 180 درجه باز می کردیم تا واسه رفیق فابریکمون جا بگیریمیادش بخیر ... آرزومون این بود که وقتی از دوستمون می پرسیم درستون کجاست، اونا یه درس از ما عقب تر باشنیادش بخیر ... آن مان نماران، تو تو اسکاچی، آنی مانی کَ. لا. چییادش بخیر ... با آب و مایع ظرفشویی کف درست میکردیم، تو لوله خالی خودکار بیک فوت میکردیم تا حباب درست بشهیادش بخیر ... دفتر پرورشی با اون نقاشی ها و تزئینات خز و خیلیادش بخیر ... برای درس علوم لوبیا لای دستمال سبز میکردیم و میبردیم سر کلاس پز میدادیمیادش بخیر ... پاکن های جوهری که یه طرفش قرمز بود یه طرفش آبی، بعد با طرف آبیش می خواستیم که خودکارو پاک کنیم، همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره می کرد یا سیاه و کثیف می شدیادش بخیر ... برگه های امتحانی بزرگی که سر برگشون آبی رنگ بود و بالای صفحه یه "برگه امتحان" گنده نوشته بودنیادش بخیر ... تو دبستان وقتی مشقامونو ننوشته بودیم معلم که میومد بالا سرمون الکی تو کیفمونو می گشتیم میگفتیم خانوم دفترمونو جا گذاشتیمیادش بخیر ... تیتراژ اول برنامه کودک وق وق وق وق وق ... وق وق وق وق وق ... وق وق وق وق ووق وق وق وق....یادش بخیر ... كانالهاي تلويزيون ۲ تا بيشتر نبود ،كانال يك و دویادش بخیر ... سر كلاس ،خانوم اجازه سعيدي جيش كردددددددیادش بخیر ... اون مسلسلهاي پلاستيكي كه وقتي دستمونو مي ذاشتيم رو ماشش مي گفت ترررررررررررررررررررررررریادش بخیر ... وقتي مي رفتيم پارك مي چسبيديم به ميله تاب و آنچنان ملتمسانه به اوني كه سوار تاب بود نگاه مي كرديم تا دلش بسوزه و زود بياد پايين ولي وقتي خودمون سوار مي شديم عمراٌ پائين نميومديمیادش بخیر ... مچ دستمونو گاز ميگرفتيم و بعد با خودكار بيك روي جاي گاز مون ساعت مي كشيديم
شما یادتون نمیاد تو دبستان زنگ تفریح که تموم می شد
مامورای آبخوری دیگه نمی ذاشتن آب بخوریم
- - - به روز رسانی شده - - -
شما یادتون نمیاد تقلید کار میمونه…میمون جزو حیوونه !
این جمله حرص درار ترین جمله بود تو اون زمان !
این شعره که همش تو مدرسه میخوندن.وقتی اول بودم خجالت میکشیدم که اولم.وقتی هم کلاس چهارم بودم افتخار میکردم.یه شعر چه تأثیراتی داره ها!
اولیا شلخته
دومیا پا تخته
سومیا رئیسن
چهارمیا پلیسن
پنجمیا رفوزه با سر میرن تو کوزه
یادش بخیر پسرا شیرن مثه شمشیرن…دخترا موشن مثه خرگوشن !
- - - به روز رسانی شده - - -
شما یادتون نمیاد دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده سواد داری؟
نه نه بی سوادی نه نه پس تو خر من هستی !
شما یادتون نمیاد ، وقتی سر کلاس حوصله درس رو نداشتیم، الکی مداد رو بهانه
میکردیم بلند میشدیم میرفتیم گوشه کلاس دم سطل آشغال که بتراشیم !
شما یادتون نمیاد، یک مدت مد شده بود دخترا از اون چکمه لاستیکی صورتیا
می پوشیدن که دورش پشمالوهای سفید داره !
شما یادتون نمیاد، مقنعه چونه دار میکردن سر کوچولومون که هی کلمون بِخاره،
بعد پشتشم کش داشت که چونش نچرخه بیاد رو گوشمون http://static.cloob.com//public/images/smiles/13.gif)
اینم یه شعر از دوران کودکی:
گل گل گل گل اومد
کدوم گل؟
همون که رنگارنگه برای شاپرک ها یه خونه ی قشنگه
کدوم کدوم شاپرک؟
همون که سرخ و زرده با بالهای قشنگش میره و برمی گرده
شاپرک خسته میشه بالهاشو زود می بنده
روی گل ها میشینه شعر می خونه می خنده
یادش بخیر قدیما با هزار تومن میرفتم مغازهٔ با ۲تا نوشابه، ۳بسته چیپس، ۵تا بستنی، ۴تا شکلات میومدم بیرون.
اما الان دیگه نمیشه همه جا دوربین هست
بابا فاطی تو دیگه کی هستی؟likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandana sh
بابا فاطی تو دیگه کی هستی؟likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ما چاکر همه ی دوستان هستیم [nishkhand]