-
.: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
سلام خدمت تمام جوانان روزه دار عزیز کشورم
امیدوارم حالتون خوب و ایام به کام باشه
امروز به این فکر میکردم که این همه راجعه به خوردن و اشامیدن در پیرامون بحث روزه داری که به نحوی
در این ماه عمل کنیم که هم اجر معنوی ببریم و هم از توان جسمی مون کاسته نشه
حالا یه سوال مطرح است ایا مادرای خونه اینا رو رعایت میکنن؟؟چقدر مفید بوده؟؟
و اینکه راجعه اون چیزی که خودتون امتحان کردید نظر بدید
مثلا ما امروز برای سحری ته چین مرغ داشتیم[labkhand]ولی اصلا توصیه نمیکنم[negaran]
چون الان که تقریبا وسطای روزیم من احساس ضعف بیشتری دارم نسبت به بقیه روزا [nadidan]
یا اینکه من سال قبل یک لیوان اب و یه قاشق اب لیموی تازه رو برای تشنگی استفاده میکردم دز اخر وعده ی سحری
که خیلی برای تشنگی مفید بود(پیشنهاد مادر بزرگم بود)!
و امسال بعده هر وعده سحری یه دونه خرما امتحان میکنم
که اینم خیلی خوبه(ائمه فرموند:به تنهایی یک غذای کامل است)
یا اینکه راهکاری که خودتون امتحان کردید وقتی که میلی به سحری ندارید,چیکار میکنید؟؟
از این موارد که تجربه کردید و اینکه ببینیم این توصیه هایی که در رسانه ها و سایت های مختلف برای تغذیه قرار داده میشه چقدر کاربردیه
چقدر ازش استفاده میشه..
(دوستای عزیزم تاکید میکنم مد نظر اون مواردیه که خودتون تجربه کردید
و اثرش رو دیدید )
[golrooz]با آرزوی قبولی طاعات و عبادات[golrooz]
-
پاسخ : .: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
سلام
بحث جالبیه این مشکل ضعفو منم دارم البته از همون اول صبح[nishkhand]
قندهای مصنوعی رو من خودم تو وعده سحر مصرف نمیکنم چون احساس سیری کاذب داره و بعدش باعث ضعف میشه
یا مثلا عدس پلو رو امتحان کردم خیلی جلوی ضعف رو میگیره
اما یادمه مادربزرگم همیشه یه لیوان اب جوش با عسل و ابلیمو میخوردن و اعتقادشون هم این بود هم جلوی ضعف رو میگیره هم عطش یه بار امتحان کردم تقریبا جواب داد
-
اره منم امتحان کردم جواب داد[cheshmak]
-
ممنون از ایجاد این بحث.ولی راستشو بخوای من اصلا گرسنه و تشنه نمیشم مگه اینکه اون روز روزی باشه که فوتی داشته باشم چون خیلی درگیری داره و همش باید سرپا باشم که باز تشنه و گرسنه نمیشم ولی یه کم ضعف میکنم.مثلا امروز داشتم دوموردشو ولی هنوز احساس ضعف ندارم با اینکه 2ساعت سر پا درگیر بودم.من افطار آب جوش با آبلیمو و عسل میخورم و سحری هم زیاد نوشیدنی میخورم
-
سلام
وقت سحر معمولا کسی اشتها نداره چون تازه از خواب بیدا شده و این مورد هم درمورد خانواده ما صدق میکنه اما من کاملا برعکسم بشقاب اول رو حتما تموم میکنم و بشقاب دوم هم بستگی به نوع غذا و خورش داره، به همین خاطر هر روز این جمله تکراریو میشنوم که "ببین از خواب پا نشده داره مثل چی میخوره";دی
البته امسال به دلیل پاره از مساعل هچون ازدواج بردار و معده درد خواهر کلا من و مادرم بلند میشیم که مادرم هم همیشه نون و ماست یا نون و هندونه خربزه یا طالبی میخوره خیلی هم سر حاله، من هم معمولا شام شب یا میرم دم خونه ابجی هام یه بشقاب غذا برا سحری میگیرم[khande] مامانم اینقدر از این کار بدش میاد که نگو واسه همین هر روز سحر سینه مرغ برام کباب یا سرخ میکنه
برای تشنه نشدن هم بعد از سحری دوتا چای با ابلیمو میخورم خیلی خوبه البته ماست هم حتما با غذا میخورم
دیروز روز کاری خیلی شلوغی بود از هشتو نیم صبح زدم بیرون تا نهو نیم شب، ساعت نهو پنج دقیقه اذون هم گفته بودن باز من داشتم با چهارتا مشتری سروکله میزدم[khande]
[golrooz]
-
سلام من از وقتی که سحرها ابلیمو می خورم نه گرسنه میشم نه تشنه
-
من تا بحال تو وعده سحر چای رو امتحان نکردم ولی شنیده بودم که باعث عطش میشه
شما چای میخورید تشنه نمیشید؟اونم دوتا؟[soal]
-
سلام من سحر چای میخورم تشنه نمیشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
طول روز چند بار چای میخورم یه جورایی عادت کردم، ماه رمضون هم سحر که با ابلیمو میخورم هیچ مشکلی ندارم لیوانی استکانی یکی دوتا هیچ فرقی برام نداره
-
شبا تا سحر بیدار میمونم که روز زیاد اذیت نشم سخت می گذره
-
سلام
دوستان طاعات عباداتتون قبول
خیلی از سودا گلم برای ای تاپیک ممنونم راستش من زیاد گزسنگی اذیتم میکنه ینی زیاد باهاش در طول روز درگیر نمیشم ولی تشنگی چرا خیلی اذیتم میکنه ولی روزایی که سحر چایی میخورم کمتر تشنه میشم
-
سلام
با آرزوی قبولی نماز و روزه همتون
باید بگم که من چای خوردن موقع سحر رو امتحان کردم خیلی جواب میده
نه تشنه میشی و نه سردرد میگیری
خیلی التماس دعا داریم
-
سردرد اگه اشتباه نکنم به خاطر افت قند خون هست(خانوما و اقایون پزشک در این باره نظر بدید لطفا)
این سردرد که با مصرف چای از بین میره بخاطر این هست که بدن شما به مصرف کافئین عادت کرده و اگر مصرف نکنید سردرد عارض میشه
-
سلام باتشکرازسوداجان بچه ها سحرها غذای سرخ کردنی نخورید-ازقندهای کاذب(نوشابه،.......)استفاده کنید.سعی کنیدبرای سحرخامه وعسل سحربخوریدمن امتحان کردم اصلاگشنه نشدم.به جای برنج که ضعف میاره نون استفاده کنیدکه فیبرزیاددارن مث(بربری،سنگک،......).سعی کنیدازافطارتاسحرچندین لیوان آب بخورید نه اینکه فقط سحرآب زیادی بخورید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سردرد اگه اشتباه نکنم به خاطر افت قند خون هست(خانوما و اقایون پزشک در این باره نظر بدید لطفا)
این سردرد که با مصرف چای از بین میره بخاطر این هست که بدن شما به مصرف کافئین عادت کرده و اگر مصرف نکنید سردرد عارض میشه
مهدیه جونم آره کاملا"درست میگی
-
خوب!من توصیه می کنم تاپیک تجربیات بانوی ایرانی رو مطالعه کنید.چایی بستگی داره مثلا من مامانم تشنه میشه اینجا بعضی دوستان میگن خوبه!باید دید که هر کس چی بهش میسازه!خرما هم خیلی موثره!
-
سلام دوستان
قبول باشه از همگی انشاالله
منم یه دسر درست کردم خیلی خوب بود الان دستورشو میدم تا شمام درست کنینو نوشه جان کنین
اول تویه لیوان چندتا بیسکوست روغنی یا پتی پور خورد کنین بد یکم شیر بریزید تا نرم شه
بد یه لایه موز بچینید بد روش پودر نارگیل بریزید بد یه خامرو با یه کیک اسفنجی خورد شده مخلوط کنین بد یه قاشق روی موزا بریزید
بعد درشو کنجد بریزید بعد دوباره یه لایه بیسکوییت خورد کنید و روش آناناس بچینید بعد دوباره یه قاشق خامه و فندقه خورد شده بعد
روشو بستی بذاریدو روش پودر نارگیل و کنجد بذارید میتونید شکلات چیپسی هم بریزید
هم خوشمزست هم پر انرژی و مقوی
و برای رفعه تشنگی هم بعد از سحر اول مسواک میزنم بد میام یه قاچ هندونه میگیرم چون خود مسواک خیلی دهنمو خشک میکنه
-
سلام. دوستان. بنده حقیر متاسفانه به علت مشکل معده نمیتونم روزه بگیرم. نمیتونم تو بحث شرکت کنم.
روزه ونماز همتون قبول باشه
-
سلام منم که درس میخونم به خدا به زور روزه میگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام
بحث جالبیه این مشکل ضعفو منم دارم البته از همون اول صبح[nishkhand]
قندهای مصنوعی رو من خودم تو وعده سحر مصرف نمیکنم چون احساس سیری کاذب داره و بعدش باعث ضعف میشه
یا مثلا عدس پلو رو امتحان کردم خیلی جلوی ضعف رو میگیره
اما یادمه مادربزرگم همیشه یه لیوان اب جوش با عسل و ابلیمو میخوردن و اعتقادشون هم این بود هم جلوی ضعف رو میگیره هم عطش یه بار امتحان کردم تقریبا جواب داد
مامان بزرگا دکترین واسه خودشون چن روز پیش یه دکتر بحثش همین بود من از تو خواب یه چیزایی شنیدم [khejalat] خاگینه (خاگینه هم که میدونین تخم مرغ و با ادویه جات دروس میکنن ) بعد افطار حدودای 11-12 بخورین ضعفو از بین میبره
واسه رفع عطشم شربت خاکشیر به جای قند عسل بریزین یه کم گلاب واسه ارامش اخه ادم روزه دار گشنگی عصبیش میکنه [cheshmak]
-
سلام دوستان
طاعاتتون قبول
من پارسال سحری همیشه یه استکان کوچیک چای می خوردم خیلی خوب بود اصلا تشنم نمیشد
التماس دعا
-
سلام
طاعات و عبادات قبول،
من معمولا سحری نیمرو با شکر قهوه ای البته با برنج میخورم بعد چای کمرنگ.(خیلی راضیم الحمدالله)در غیر اینصورت غذای خشک مثل کشمش پلو و اینا.
-
مرسی از همه ی دوستان بخاطره نظرات قشنگ و حضورشون
بچه ها کسی نظری نداره در مورد ایننکه اگه اشتهایی به خوردن ندارید
چطور خودتون رو به خوردن وادار میکنید؟؟چه چیزیو توصیه میکنید ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
مرسی از همه ی دوستان بخاطره نظرات قشنگ و حضورشون
بچه ها کسی نظری نداره در مورد ایننکه اگه اشتهایی به خوردن ندارید
چطور خودتون رو به خوردن وادار میکنید؟؟چه چیزیو توصیه میکنید ؟؟
سلام سودا جان من توی خیلی از کتابا خوندم یکمی آبلیمو یا آبغوره اشتها رو باز تر می کنه.حالا درصد صحت رو بالا می بینم به خاطر همین توصیه می کنم![cheshmak]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
سلام سودا جان من توی خیلی از کتابا خوندم یکمی آبلیمو یا آبغوره اشتها رو باز تر می کنه.حالا درصد صحت رو بالا می بینم به خاطر همین توصیه می کنم![cheshmak]
سلامممممممممم بر پری خانوم گل گلاب با ارزوی قبولی طاعات عزیزم
بله البته مفید هست ولی بیشتر دوست دارم در این تاپیک اون چیزی که واقعا تجربه کردید و خودتون به نتیجه رسیدید بحث بشه
مرسی[golrooz][cheshmak]
-
امروز صبح اشتهام با خوردن یکی دو قاشق ماست حسابی باز شد و کلا سرحالتر شدم، شما هم فردا صبح تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه
-
من سحری نمیخورم جز آب یا چای. اینجوری حسش بیشتره. امتحان کنید[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام
من 4 تا لیوانیش رو میخورم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
این راهش نیست به نظرم با اسلحه کمتر زجر میکشی[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
hessesh bishtare vali fekr nakonam mofid bashe
-
سودا جون من چندتا پیشنهاد دارم خودم هم امتحان کردم نتیجه اش رو دیدم
یکیش اینه که به بی اشتهاییت فکر نکنی یعنی یه جورایی تلقین کردن
بعد اینکه غذا رو داغ نخوری تو دستورات دینی مون هم به این موضوع اشاره شده
زیره سبز،زنجبیل و سیب رو هم امتحان کردم البته چند ساعت قبل از خوردن سحری مثلا موقع خواب
-
ممنون از ایجاد بحث بسیار بسیار جالب اما بنده از وقتی یادم میاد مجردی بودیم[negaran]به ماها که مجردی میمونیم هم یاد بدین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
hessesh bishtare vali fekr nakonam mofid bashe
قطا مفیده.کسی که میخواد تغیری در بدنش ایجاد نشه میتونه سحری هم بخوره. ولی خب اگه میخوای همزمان با عبادت بدنت هم سالم بشه سحری کم بخور وبه جاش مایعات نوش جان کن[cheshmak]
-
sahari mive khordan har chi bashe kheili mofide man hamishe mikhoram kheili khoobe . ehsase zaaf ham nemikonam . parsal chand bar dam kardeye gol gav zabun khordam khub bud makhsusan agar ba risheye sonbol o ttib bashe. ham aramesh bakhshe ham baraye taghviyate ghalb khoobe
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلام
من 4 تا لیوانیش رو میخورم
سلام
نکنید این کارو خوب نیستا
حالا عطش و اینا بماند کم خونی میگیرید خدای نکرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
قطا مفیده.کسی که میخواد تغیری در بدنش ایجاد نشه میتونه سحری هم بخوره. ولی خب اگه میخوای همزمان با عبادت بدنت هم سالم بشه سحری کم بخور وبه جاش مایعات نوش جان کن[cheshmak]
bale . kamelan doroste
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اقا مهدی این تحلیل های ماورایی رو از کجا میاری [negaran]
بابا نخبه[soal]
وقتی انرژی واسه فعالیت های روزانه ات نداشته باشی و همچنین اثراتش در دراز مدت مشخص میشه چطور باید سالم بود!!!!!!
بعدم میشه گفت بدن مثله یه ماشین که به سوخت نیاز داره(البته نه با سهمیه و کارت سوخت)[nishkhand] باید بنزین داشته باشه تا کار کنه
نه بیش از حد که سر ریز بشه همون بحث افراط نه کمتر از حد حالت عادی که قادر به انجام کارا نباشه باشید به موقع و بجا ازش مصرف بشه و بهش سوخت برسه
تا از کار نیوفته
تشکر[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
ممنون از ایجاد بحث بسیار بسیار جالب اما بنده از وقتی یادم میاد مجردی بودیم[negaran]به ماها که مجردی میمونیم هم یاد بدین.
ههههه عجب
اقا عبدالله مرسی از حضورتون
شما هر چیزی که فکر میکنید واس مجردا خوبه و شما بوسیله اون (میتونه غذاهای اماده هم باشه)روزه گرفتید رو مطرح کنید[nishkhand][khanderiz]
از یه صبحونه کامل هم میتونید لذت ببرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
اقا مهدی این تحلیل های ماورایی رو از کجا میاری [negaran]
بابا نخبه[soal]
وقتی انرژی واسه فعالیت های روزانه ات نداشته باشی و همچنین اثراتش در دراز مدت مشخص میشه چطور باید سالم بود!!!!!!
بعدم میشه گفت بدن مثله یه ماشین که به سوخت نیاز داره(البته نه با سهمیه و کارت سوخت)[nishkhand] باید بنزین داشته باشه تا کار کنه
نه بیش از حد که سر ریز بشه همون بحث افراط نه کمتر از حد حالت عادی که قادر به انجام کارا نباشه باشید به موقع و بجا ازش مصرف بشه و بهش سوخت برسه
تا از کار نیوفته
تشکر[golrooz]
[khande]
بابا من دختر مردنی ها رو منظورم نبود منظورم پسرای خوش هیکل بود. اینا فقط انرژی روی لپشونو مصرف کنن 10 روز مثل تراکتور میتونن کار کنن. کجای کاری شما سودا خانم؟[khanderiz]