-
تاپیکی برای منحرف کردن نخبگان
سلام
تو جاهای مختلف همیشه سعی کردیم همه بچه ها رو به راه راست هدایت کنیم. اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]
تاپیک های من دیگه خودتون میدونید چطور میشه [kootak]
حس شیطنت رو درونتون قلقلک می دیم[nishkhand][nishkhand]
پس با ما باشین[sootzadan][nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/2q7vugfvu3vcr740mbs.jpg
-
پاسخ : تاپیکی برای منحرف کردن نخبگان
داداش من که نخبه نیستم.پس هر کاری دلت میخواد بکن [khande] من همینجوریش منحرفم [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
داداش من که نخبه نیستم.پس هر کاری دلت میخواد بکن [khande] من همینجوریش منحرفم [nishkhand]
ببین تو جزو سربازان خط مقدم منی برای ارائه روش های مختلف اذیت وشیطنت کردن . پس تو خودت یه جورایی نخبه ای[nishkhand][bamazegi][sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
تو جاهای مختلف همیشه سعی کردیم همه بچه ها رو به راه راست هدایت کنیم. اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]
تاپیک های من دیگه خودتون میدونید چطور میشه [kootak]
حس شیطنت رو درونتون قلقلک می دیم[nishkhand][nishkhand]
پس با ما باشین[sootzadan][nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/2q7vugfvu3vcr740mbs.jpg
تا تعریف شما از منحرف کردن چی باشه ...
یکم توضیح بدید تا بگم منم هستم یا ن
-
یک راه اینه کسی که خوابید با ذره بین روی دستش داغ بزاری از خواب بپره[nishkhand]
-
باز این فکر کرد
بدبخت شدیم[negaran]
-
بذارین یه کم فکر کنم از کجا شروع کنم .....................
یه طبقه بندی کنید اذیتی . ترس اور . انتقام ؟ کدومش ؟؟ کنف کردن اونایی که زیادی کلاس می ذارن ؟
یه بنده خدایی عید مهمونمون بود هی می گفت من قهوه و این حرفا و کلاس گذاشتن . گیر داد به من گفتم من تلخ گس بی شیر و شکر گفت منم همین طور . ندارین ؟
من درست کردم طرف [negaran] فکر کنم دیگه افه نیومد جایی؟ !!
یا اینایی که می پرسی سس معمولی می خوری یا هات سس رودر بایستی الکی میکنن یه ددفعه طرف کبود میشه از تندی !!
البته من توبهکردما به قصد اذیت انجام نمی دم اما برا رو کم کنی مزه میده
-
باز عمو مهدی شیطون شد!!!!
خدا بخیر بگذرونه!!!![nadidan]
هنوز از دیدن اون همه لپ تو شکیم!!!!
ماچ و بوسه ها هم که بچه ها در جریانن!!!....
اینو خدا بخیر کنه!!![nishkhand]
یه راه...یه تیکه یخ کوچیکو از پشت سر به طور کاااااملا یواشکی وارد یخه طرف مقابل کنید...
یک ظرف پاپ کرن درست کنید...
بشینید حرکات موزون طرفو نگاه کنید!!!!![nishkhand][cheshmak][khande]
-
ما کلاً نخبه نیستیم از این بابت اصلاً به مهدی پدر نرفتیم
از اونجایی که بسیار بچه آرومی هستیم هیچ راهی برای اذیت کردن یا منحرف کردن به ذهنم نمیرسه
پدر راهنمایی کن
-
سلام
تو مجله دوست نوجوانم چند وقت پیش ها یه قسمتی داشت به نام اعصابنوردی[nishkhand]
و اعصابنوردی های جالب می نوشت نمی دونم الانم داشته باشه یا نه
ولی خیلی باحال بود حیف که من فقط یکی دوتا از این مجله تهیه کردم[sootzadan]
حالا یه اعصابنوردی
دوستم میگفت عموش و دوستانش قبلنا
برقا که میرفته میرفتند چسب میزدند رو تموم زنگ های خونه ها برق که میومده همه زنگ ها با هم[nishkhand][khande]
-
سلام منم هستم بگیدتوچه مایه های میخوایداذیت کنیم تامنحرف بشن !!!!!!!!!!!تابگم چیکارکنیم.خودتون که میدونیدمن چطورم[bamazegi][taajob]
-
آقایون سیبیلو!!!بچه رو با سیبیل محکم ماچ کنید ونگ بچه دربیاد!!!مامانه کبود می شه!!!![nishkhand][cheshmak]
-
سلام پدر جان.بنده هم هستم ولی امیدوارم همه جان سالم به در ببریم از این طرح و ایده ها...[nadidan][khanderiz]
مسئله بعدی:روی کی تمرینشون کنیم؟[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
سلام پدر جان.بنده هم هستم ولی امیدوارم همه جان سالم به در ببریم از این طرح و ایده ها...[nadidan][khanderiz]
مسئله بعدی:روی کی تمرینشون کنیم؟[nishkhand]
رو هرکی دم دستته!!!![cheshmak][nishkhand]
آآآآآآاخ ای کاش خود عمو مهدی اینجا بود رو خودش اصلا امتحان می کردیم!!!!![khande]
-
یه راه دیگه...
وقتی خونه ساکته یهویی بگید پییییییییییییییییییخ!!!!!!!!!! !!!![nishkhand]
بعد می تونید اعضای خانواده رو نیم متر رو هوا مشاهده کنید!!!!!![khande]
از فیلمای horror هم ترسناک تره!!!!![nishkhand][cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
رو هرکی دم دستته!!!![cheshmak][nishkhand]
آآآآآآاخ ای کاش خود عمو مهدی اینجا بود رو خودش اصلا امتحان می کردیم!!!!![khande]
خوب خدا رو شکر داداشم هست[khande][khande][nishkhand]همیشه هم در دسترس!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
خوب خدا رو شکر داداشم هست[khande][khande][nishkhand]همیشه هم در دسترس!
آخی طفلی!...حالا بهش سخت نگیر!!!ماه رمضونه گناه داره بیچاره!!![nishkhand]
دوستان راهکار بدید!!!!
-
ممنون[nishkhand][nishkhand]
یکی مثلا
زنگ بزنید چند تا دوستتون رو دعوت کنید به یه مهمونی که قراره یه دوست دیگتون بگیره بگید خودش نرسیده و اینا مهمونیه خوبیه گفته همه رسمی و شیک بیان ترجیحا هم دختر باشن تو دعوتیا هم پسر بگید برنامه ۹ به بعد هم هست و دیگه کاری نکنید بقیش خودش جور میشه[nishkhand][nishkhand][bamazegi]
ویکی
توکلاس توپ کاغذی درست کن هی بزن به بچه ها بعد یک گلوله کاغذی و فشرده کن و توش و پر از سوزت ته گرد کن[sootzadan] و اونو خیلی آروم لای یک توپ بزرگتر بذار و زیاد مچالش نکن. وقتی بچه ها از اون توپ بازی قبلیت حسابی حرسی شدن این توپ آماده شدرو بزن تو سر کسی که ازش متنفری اونم تا بهش می خوره برش می داره می خواد خوب مچالش کنه و بزنه بهت [nishkhand]. طفلک نمیدونه توی اون توپ چندتا سوزن منتظرشن[khanderiz]. ماکه حال کردیم شمام امتحان کنیدو ببینید.[sootzadan][khande]
نکته: تو تاپیک پذیرای هر نوع اذیت کردنی هستیم . به قول دوستمون . انتقامی-اذیت کردن.دختر پسری و...[nishkhand] دیگه بسته به خلاقیت خودتونه[kootak]
-
ای بابا دوستان یکم خلاقیت به خرج بدید [nishkhand] یا منحرف نکنید یا میخواید منحرف کنید قشنگ این کارو بکنید.
نقل قول:
اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]
پس با اجازه من خودم یکی از عاملین انحراف بشم [bamazegi]
صدای ضبط ماشین رو تا آخر زیاد کنید بعد ماشینو خاموش کنید.دفعه بعدی که خواستید برید بیرون به بقیه بگید بروند و درون خودرو بنشینند [nishkhand] سوئیچ هم بده که ماشینو روشن کنند[nadidan]
باز خواهیم گشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ای بابا دوستان یکم خلاقیت به خرج بدید [nishkhand] یا منحرف نکنید یا میخواید منحرف کنید قشنگ این کارو بکنید.
پس با اجازه من خودم یکی از عاملین انحراف بشم [bamazegi]
صدای ضبط ماشین رو تا آخر زیاد کنید بعد ماشینو خاموش کنید.دفعه بعدی که خواستید برید بیرون به بقیه بگید بروند و درون خودرو بنشینند [nishkhand] سوئیچ هم بده که ماشینو روشن کنند[nadidan]
باز خواهیم گشت
اره اوووووووووووووووووووف من روزی دوبار اینکارو میکنم.به خصوص وقتی که دخترا پشت ماشین نشستن . اینقده حال میده. نکتش هم اینه تا ماشین روشن نشده نرین تو ماشین بشینین که لو برین[nishkhand][bamazegi][sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ممنون[nishkhand][nishkhand]
توکلاس توپ کاغذی درست کن هی بزن به بچه ها بعد یک گلوله کاغذی و فشرده کن و توش و پر از سوزت ته گرد کن[sootzadan] و اونو خیلی آروم لای یک توپ بزرگتر بذار و زیاد مچالش نکن. وقتی بچه ها از اون توپ بازی قبلیت حسابی حرسی شدن این توپ آماده شدرو بزن تو سر کسی که ازش متنفری اونم تا بهش می خوره برش می داره می خواد خوب مچالش کنه و بزنه بهت [nishkhand]. طفلک نمیدونه توی اون توپ چندتا سوزن منتظرشن[khanderiz]. ماکه حال کردیم شمام امتحان کنیدو ببینید.[sootzadan][khande]
نه دیگه خطرناک نداریمااااااااااااااا عموخان!!!!!!!!![taane]
-
من موقعی مدرسه میرفتم باکمک یکی ازدوستام وقته بچه هاخواب بودن یااین حواسشونوپرت میکردیم وبندکفشاشونوبهم میبستیمو وقتی پامیشدن.......[khande][taajob]
یاموقعی خوب چرت میزدن پامیشدن راه برن جلوپاشون پامینداختیم باسرمیرفتن[cheshmak][bamazegi][khande]
-
من خیلی مواقع که ابجیم جلو کامپیوتره. موقعی که داره یک چیز خفن یک گیگی دانلود میکنه وسطاش که میرسه وهی داره از سرعت دانلود نق میزنه, برین کنتور برق رو بدین بالا که کامپیوتر خاموش شه.[khanderiz][nishkhand][bamazegi] اینجوری قیافه طرف دیدنیه[khandeshadid] البته باید حسابی بی رحم باشیناااااااا[nishkhand][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
من خیلی مواقع که ابجیم جلو کامپیوتره. موقعی که داره یک چیز خفن یک گیگی دانلود میکنه وسطاش که میرسه وهی داره از سرعت دانلود نق میزنه, برین کنتور برق رو بدین بالا که کامپیوتر خاموش شه.[khanderiz][nishkhand][bamazegi] اینجوری قیافه طرف دیدنیه[khandeshadid] البته باید حسابی بی رحم باشیناااااااا[nishkhand][nishkhand]
ینعنی عمو شمام بی رحمی؟؟؟!!!!!!![taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
یه کوشولو[nishkhand][nadanestan][nishkhand]
-
یکم چندشه!!!....
یه سوکس کوشولو که تازه وفات یافته بردارید[nishkhand] بچسبونید ته کفش تازه خانوم....
وقتی بپوشه و اولین قدمو برداره............خخخخخخخخخخخخ[nishkhand][khande][cheshmak]
-
نقل قول:
پ ن پ فکر کردی از احساسات لطیفشه همچین کارایی میکنه؟تازه بعدشم کلی عذاب وجدان میگیره :))
[nishkhand] اگه دیدید کسی داره از گوشه خیابون راه میره اما از پیاده رو استفاده نمیکنه با ماشین برید پشتش سرعت رو کم کنید فرض کنه میخواید پارک کنید [nishkhand] اما شما همونجور اروم اروم پشت سرش برید [bamazegi] قیافه طرف دیدنی میشه هی سعی میکنه ریلکس باشه نمیتونه.یکم سرعت راه رفتنشو زیاد میکنه اما میبینه شما همینجور دارید میاید چند بار اروم گردنشو بر میگردونه که بتونه پشت سرشو نگاه کنه [khande] کلا یه دلشوره خاصی اونو میگیره بعد که اعصابش خورد شد میره تو پیاده رو ...شمام بهتره از محل دور شید زودتر[nadidan]
-
برای اذیت کردن داداش بزرگا یا باباها میتونین فرمون ماشین رو واکس بزنین . اولش چون فرمون معمولا سیاهه مشخص نیست. حسابی که فرمون رو چرخوند و دستش تمیز شد[khanderiz][nishkhand]
با بهت زدگی که مثلا نمیدونید چه خبره بهش بگین دستات چی شده؟ واااااااای خدا مرگم بده .برو بشورش[nishkhand][khande]
-
وقتی یکی داره درس بخونه همه ماده شین برین مهمونی بگین اخر سر هم هیچی نمیشی !!
وقتی یکی با امید درس میخونه بگین اخر سرش چی میشه؟
هر کی خوشحاله بزنین تو حالش اصلن توجه هم نکین شاید تنها چیزی که داره امیده !
سر کلاس هی ادامس بترکونین به همه هم ادامس بدین استاد جوون روانی شه .
-
بچه اما جون هرک دوست دارین خیلی شوخی های نامدل نکنید .
یه بار خواهر کوچیکم زحمت کشیده بود قاشق چای خوریش رو مثلا شسته بود ( مایع ظرف شوییاش کاملپاکنشدهبودوکاملا خشک به نظرمیرشید و.
دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
یه بار خواهر کوچیکم زحمت کشیده بود قاشق چای خوریش رو مثلا شسته بود ( مایع ظرف شوییاش کاملپاکنشدهبودوکاملا خشک به نظرمیرشید و.
دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم .
چاه مکن بحر کسی اول خودت اخر کسی[khande]
-
نقل قول:
[khande][nadidan] اره دوستان سعی کنید مسائل آموزشیتون عواقب نداشته باشه
یه بار تو مسنجر با یکی چت میکردم,اون با موبایلش اومده بود, هر چی میگفت منم همونو مینوشتم
سلام
-سلام
خوبی؟
-خوبی؟
چه خبرا؟
-چه خبرا؟
ای بابا
-ای بابا
داداش چرا همچین میکنی؟
-داداش چرا همچین میکنی؟
چرا همچینه؟
-چرا همچینه؟
بیخیال من گوشیم قاطی کرده
-بیخیال من گوشیم قاطی کرده
[nishkhand]حرفای خودمو به خودم پس میده
-[nishkhand]حرفای خودمو به خودم پس میده
فعلا
-خداحافظ [khande][khande]
رفت بعد از 10 ثانیه اومد نوشت
چیشد؟[nishkhand][nishkhand][khande] بووووق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بیچاره آجی [nadidan]
آخــــــــی نکنین اینکارو طفلک گناه داره[negaran][nadidan]
-
نقل قول:
بیچاره آجی [nadidan]
شمام امتحان کنید جای دوری نمیره همش خاطره میشه[labkhand]
تاحالا به کسی که یهو فشارش افتاده و چند ثانیه بیهوش بودو به زور تو گوشی زدن و مشت به هوش اومد شربت ابلیمو دادید؟[nishkhand] (به جای اب قند)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمین5454
بیچاره آجی [nadidan]
گفتم که باید بی رحم باشی[nishkhand][nishkhand]
-
سلام
همه پست ها رو خوندم [nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
فکر نمی کردم گاهی اینقدر بی رحم ....شیطون....باشید....[taajob]
خوب وقت دارید ...
من که نه......
-
من ازاون نخبه مظلومام خودتون که بهتر میدونید [negaran]
امامن یه شیطنت یادتون بدم که حالشو ببرید
به کسی نگید من اینو یادتون دادم[soal]
خوب مواد لازم
اول یکم خون سرد باشید
دوم ریلسک برید پیش شخص مقابل بشنید
سوم بهش بگید چرا یدفه اینجوری شی ؟؟مطمئن باشید اون میگه چجوری؟؟
بگید چراقرمز شدی؟؟
چرا زیرچشمت سیاه شده ؟؟؟وازاین حرفا
انقد بگید تا از ترس سکته کنه
اخرشم مجبورش کنید بره توایینه خودشوببینه مطمئن باشید باحرفی که شما زدید قیافش همونی میشه که میخوایید[khanderiz][khanderiz]
به کسی نگید منو[nishkhand]
-
خب منم چند تا طرح بدم فقط امیدوارم خیلی یخ نباشه![nishkhand]
1) اگه داداش محترمتون خیلی رو موهاشون حساسه و فشن تشریف دارن، شب تو خواب با قیچی بیفت به جون مو قشنگه، ترجیحا پشت سر باشه که متوجه نشه، اینجوری لحظات شاد بیشتری خواهی داشت!sh_dokhtar7
2) تو خیابون داری راه میری محکم بزن پشت یه نفر بعد یه اسمی بگو، بعد که برگشت، بگو ای واااااااااااااااااااااااا ی شرمندههههههههههه، فک کردم دوستمه، فقط این زیاد توصیه نمیشه چون ممکنه عواقب خطرناکی به همراه داشته باشه!sh_omomi36
3) بابا و داداش دارن فوتبال میبینن، لحظه زدن گل، تلویزیون رو خاموش کن، فقط بعدش فرار کنی بهتره!sh_omomi127
4) اگه بر حسب اتفاق گوشی داداشت دستت افتاد، برو تو مخاطبین جای اسم دوست دخترشو با مدیرش عوض کن، آیییییییییییییییییییییییی حال میدهههههههههههه!sh_omomi53
5) آبجیت خیلی کتاب خونه، اونم رمان خون، صفحه اصلی کتابشو که نتیجه داستان توشه رو پاره کن، فقط دور ننداز، بذار بنده خدا بعدا بفهمه تهش چی بوده!smilee_new1 (1)
6) موبایلتو بذار کنار عابر بانک اعضای خانواده![sootzadan]
7) مامانت میخواد بره خرید، کیف پولشو خالی کن، فقط بهتره وقتی برگشت، خونه نباشی! sh_dokhtar18
8)زنگ گوشی باباتو به یه بندری شاد تغییر بده!sh_omomi71
فعلن همینـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا !!sh_omomi67
-
بچه ها من یه شیطنت بگم ماتوکلاس دانشگاه دوتاپسرداشتیم خیلی لوس حالشونوچطورگرفتم موقع کارآموزی شانس اوناافتادن توی گروه مامن بایکی ازدوستام رفتیم آب میوه خریدیم (مجبورشدیم براهمه بخریم شک نکنن)[cheshmak] بعدیه ماده مدر(نمیشه اسمشوبگم جنبه آموزشی بدداره) ریختیم توش دادیم خوردن جاتون خالی انقدکیف دادکه نگو جاشونوانداختم دم دستشویی[bamazegi][khanderiz]
-
واااااااااااااااااااااااا ای بابا شما خیلی خفنین(و خشن[nishkhand])خوب من داداشم که کینکت یا ایکس باکس بازی می کنه انقدر لحظه های حساس از جلوش رد میشششششششششششم.تو کینکت که کلا بازی هنگ می کنه تو ایکس باکسم نمیتونه ببینه.طبق معمول بعدش شروع می کنه گزارش به والده محترم[nishkhand]اینجاست که باید خودتونو به مظلوم بازی و بچه استوریزه ای بزنید که مثلا یکی از دفترام ظاهرا تو اتاقش افتاده و شما نمیتونید پیداش کنید...خلاصه مادر هم در پیدا کردن دفتر مثلا کمک می کنه...و بدین سان همه میرن دنبال نخود سیاه[khande][cheshmak]