-
اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با اتوبان همت می شناسند!!!
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/...him-hemmat.jpg
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!!
اینجا ستارگان درخشان هالیوود آنقدر زیاد شده اند که دیگر کسی ستارگان پرفروغ کربلای ایران را نمی بیند!!!
اینجا دیگر شهدا زنده نیستند و در پیچ و خم های عصر ارتباطات، به خاک سپرده شده اند!!!
اینجا بر دیوارهای شهر روی عکس شهید ، پوستر تبلیغاتی می چسبانند!!!
اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!
اینجا جانبازان موجی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/...ng/35lumus.jpg
اینجا خرمشهر دیگر خونین شهر نیست، خرمشهر دیگر 36 میلیون جمعیت ندارد!!!
اینجا کسی نمی داند، مهدی باکری در وصیت نامه خود از خدا خواسته بود جسدش برنگردد و تکه ای از زمین را اشغال نکند!!!
اینجا دشمن در خانه های ماست، دیگر کسی حاضر به نبرد با دشمن نیست!!!
اینجا کسی نمی خواهد با صدای الله اکبر، لرزه بر تن دشمن بیاندازد!!!
اینجا در پناه میز هستیم، دیگر کسی پشت خاکریز پناه نمی گیرد!!!
اینجا جانباز شیمیایی، به خاطر نداشتن پول، در بیمارستان پذیرش نمی شود و شهد شهادت می نوشد!!!
اینجا کسی نمی داند، شب عملیات خیبر حاج مهدی باکری، برادرش حمید باکری را جاگذاشت و رفت!!!
http://ivsn.net63.net/up/f2d5fc3ab193.jpg
اینجا کسی نمی داند، مهدی زین الدین، رتبه چهار کنکور سراسری را داشت!!!
اینجا کسی نمیداندشهید مصطفی چمراندکترایفیزیک هسته ایداشت و یکیاز نخبگان ایران بود!
اینجا کسی نمی داند، تکه های پیکر شهیدی را درون گونی برای خانواده اش فرستاده بودند!!!
اینجا روسری ها هر روز کوچکتر می شود و مانتو ها هر روز کوتاهتر و تنگتر!!!
http://upload7.ir/images/94152613639942138866.jpg
اینجا دختر ها پسر شده اند، پسر ها دختر شده اند، مردان بی غیرت شده اند، زنان بی حجاب شده اند!!
اینجا دعای عهد را فراموش کرده ایم، زمان ندبه و سمات را گم کرده ایم!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا برای زیبا سازی شهرها، میلیونها هزینه می شود
اینجا اعتراض میکنیم که چرا شهدای گمنام را در محیط دانشگاه به خاک سپرده اند!!!
-
پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
همه چیش عالی/ولی چه اشکالی داره شهدای گمنامو تو محیط دانشگاه به خاک بسپارند؟[taajob] [soal] محیط دانشگاه، محیط علم آموزی، و پیشرفته / اگه ایراد داشت، مطمئن باش امام خامنه ای نمیذاشتند همچین اتفاقی بیوفته/ پس لطفا ولایت مدار باش [shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
انتظار باران
همه چیش عالی/ولی چه اشکالی داره شهدای گمنامو تو محیط دانشگاه به خاک بسپارند؟[taajob] [soal] محیط دانشگاه، محیط علم آموزی، و پیشرفته / اگه ایراد داشت، مطمئن باش امام خامنه ای نمیذاشتند همچین اتفاقی بیوفته/ پس لطفا ولایت مدار باش [shaad]
دوست عزیز من اعتراضی ندارم این جمله انتقادی بود برای کسانی که از به خاک سپردن شهدا در دانشگاه ناراضی هستند فکر می کنم جمله رو درست متوجه نشدید[shaad]این جمله در اصل می خواست بگه که نباید در مورد به خاک سپاری شهدا در دانشگاه اعتراضی داشته باشیم
-
http://upload7.ir/images/94152613639942138866.jpg
سلام...[golrooz]
اینجا ایرانی بود که صدها هزار نفر برای ناموس اش جان فدا کردن...
اینجا ایرانی شد که ناموس اش فدای تبلیغات حزبی صدها هزار نفر شده...
با رفتار و عمل خود برای ارتقاع فرهنگی کشور تلاش کنید...
و اینگونه ناموس کشور رو در شیپور بی آبرویی جار نزنید لطفاً...
-
اینجا هوا بارونیه صدای رعد و برق میاد
اونجا نداره آسمون خوشابحالت باباجون
اینجا همه غمگینیمو ستاره ها خاموش شدن
اونجا نداره کهکشون خوشابحالت باباجون
اینجاصلیب پر شده و آدما آویزون میشن
اونجا نداره بمب و خون خوشابحالت باباجون
شما چطور رفتین و ما چرا باید بمونیم و
از رفتن کبوترا ترانه ها بخونیم و
شما خوشین تو آسمون خوشابحالت باباجون
اینجا دلم گریه میخواد بابا تو رو خدا بمون
خوشابحالت باباجون
اینجا دیگه نا ندارم حرفای مردم بشنوم
از قصه ی ریا واسه نونای گندم بشنوم
اونجانداره آب و نون خوشابحالت باباجون
یادم میاد بچه بودم موهامو شونه میزدی
وقتی تو بازیا بودم برام تو خونه میزدی
خونه م شده عذا و خون خوشابحالت باباجون
از عشق و عاشقا بگواز اشک مادرا بگو
از دل بگو از غم بگو قصه ی کربلا بگو
بازم برام غزل بخون خوشابحالت باباجون
من روی پاهات خوابیدم همیشه گرم همیشه نرم
میگن پاهات تو جبهه مون..د خوشابحالت باباجون
-
عشق یعنی یک استخوان و یک پلاک
سالهای سال تنهای تنها زیر خاک . . .
.
.
.
چشم پاک دختری از جملهای تر مانده است / چشمهای پاکش اما خیره بر در مانده است
روی دیوار اتاق کوچک تنهاییاش / عکس بابایش کنار شعر مادر مانده است . . .
یاد و خاطره شهیدان گرامی باد
.
.
.
باز هم در دل جنون آغاز شد / زخم میدانهای مین ابراز شد
باز هم مجنون لیلایی شدیم / بعد عمری باز شیدایی شدیم . . .
.
.
.
باید بهشتی وار در راه خدا رفت / اینگونه در راه حسین سر جدا رفت
باید چو چمران رفت تا اوج رهایی
-
تعجب میکنم از این مطلب، ماشاالله صبح تاشب شبکه های داخلی درباره اسلام و شهید و... دارند؛ صحبت میکنند. اکثر کوچه و خیابان و میدانها هم اسم شهید روشه ، فرزندای شهدا هم که سهمیه دارن و...
ملت هم که همیشه قدردان شهدا هستن. من هیچکس رو ندیدم به شهدا توهین کنه ؛حتی مخالفای نظام.این وسط مانتوی کوتاه و روسری ... ربطش به جنگ و شهدا چیه؟ اون قسمتی که درباره مشکلات جانبازن بودش درسته ،بیچاره ها خیلی توی عذابن.
-
خیلی ببخشیدا الان توی ایران اینقدر بی عدالتی شده که مردم حقشونه اینجور رفتاری داشته باشن.یک طرفه به قاضی رفتن درست نیست.
هر کجا که بحث دانشگاه و رتبه و کار واستخدام باشه خیلی خانواده ها با عناوین مختلف جایگاه پیدا میکنن.
من به شهدا احترام میگذارم ولی متاسفانه با گذشت زمان افراد با افراط کاری هاشون مسبب این شدن که مردم دیگه به گذشته توجه نکنن
-
سلام دوستان این بنده خدا یه سری واقیتارو به زبون اورده که خیلی تلختر از اونی ان که فکرشو کنیم...ولی واقعیت دارند :(((
خدا وکیلی نمیخواد جار بزنیم خودمون با خدای خودمون بریم بشینیم 2دوتا چار تا کنیم که واسه ادامه دادن راه شهدا چقدر قدم برداشتیم...؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
خیلی ببخشیدا الان توی ایران اینقدر بی عدالتی شده که مردم حقشونه اینجور رفتاری داشته باشن.یک طرفه به قاضی رفتن درست نیست.
هر کجا که بحث دانشگاه و رتبه و کار واستخدام باشه خیلی خانواده ها با عناوین مختلف جایگاه پیدا میکنن.
من به شهدا احترام میگذارم ولی متاسفانه با گذشت زمان افراد با افراط کاری هاشون مسبب این شدن که مردم دیگه به گذشته توجه نکنن
دوست عزیز...خود من چند بار برا آزمونای استخدامی اقدام کردم که همشون 60% یا 70%از خونواده های شهدا ظرفیت میگرفتن...این سوالو دارم ایا خود شهدا راضین به این مزایایی که واسه خونواده هاشون میذارن؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
منظورتون رو متوجه نشدم میشه یکم واضح تر بگید؟!
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
تعجب میکنم از این مطلب، ماشاالله صبح تاشب شبکه های داخلی درباره اسلام و شهید و... دارند؛ صحبت میکنند. اکثر کوچه و خیابان و میدانها هم اسم شهید روشه ، فرزندای شهدا هم که سهمیه دارن و...
ملت هم که همیشه قدردان شهدا هستن. من هیچکس رو ندیدم به شهدا توهین کنه ؛حتی مخالفای نظام.این وسط مانتوی کوتاه و روسری ... ربطش به جنگ و شهدا چیه؟ اون قسمتی که درباره مشکلات جانبازن بودش درسته ،بیچاره ها خیلی توی عذابن.
دوست عزیز پرسیدی مانتوی کوتاه و روسری چه ربطی به جنگ و شهدا داره،شهدا جان خودشون فدا کردند برای ناموس این مملکت خودشون رو فدا کردند چون نمی خواستند زیر حرف زور برن و تقلید کور کورانه کنند نمی خواستند که جوان های این مملکت زیر سلطه و نظر دشمنان باشند اما جوان های امروز رو ببین نوع پوشششون رو فشن تی وی ماهواره تعیین می کنه حتی نوع تفریحاتشون رو هم داره ماهواره تعیین می کنه اکثر جوان های امروز دارن نقش مدل های غربی رو بازی می کنند به نظرت یک سری از این پوشش ها مناسب یک جوان ایرانی شیعه ی علی (ع) است؟؟؟شهدا جنگیدند چون روی تک تک دختر و پسرای این مرز و بوم غیرت داشتند اما حالا یک سری از همون جوان ها دارن جواب این فداکاری رو با شرکت تو ی پارتی های شبانه و موهای بیرون گذاشته میدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdikhanmohamadi
دوست عزیز...خود من چند بار برا آزمونای استخدامی اقدام کردم که همشون 60% یا 70%از خونواده های شهدا ظرفیت میگرفتن...این سوالو دارم ایا خود شهدا راضین به این مزایایی که واسه خونواده هاشون میذارن؟؟؟؟
دوست گرامی حرف شما متین ولی مطمئن باشین شهدا به این مزایا راضی نیستند شهیدان بدون هیچ چشم داشتی جونشون رو کف دستشون گذاشتند و به جبهه ها رفتند و جنگیدند اما خیلی از خانواده های شهیدی رو هم می شناسم که حتی از کوچکترین مزایا هم استفاده نکردند
-
حرفی ندارم جز اینکه واقعا شرمنده ی شهدام... اگر اونها نمیرفتن الان ما هم نبودیم...
اما ای کاش ای شرمندگی رو همه ی ادمای ایرانی داشتن و نمیزاشتن ایران اینجوری بشه و به این وضع برسه...
اون دنیا جواب شهدا رو چی میخوایم بدیم؟چجوری میخایم بهشون نگاه کنیم؟چی داریم بهشون بگیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
دوست عزیز پرسیدی مانتوی کوتاه و روسری چه ربطی به جنگ و شهدا داره،شهدا جان خودشون فدا کردند برای ناموس این مملکت خودشون رو فدا کردند چون نمی خواستند زیر حرف زور برن و تقلید کور کورانه کنند نمی خواستند که جوان های این مملکت زیر سلطه و نظر دشمنان باشند اما جوان های امروز رو ببین نوع پوشششون رو فشن تی وی ماهواره تعیین می کنه حتی نوع تفریحاتشون رو هم داره ماهواره تعیین می کنه اکثر جوان های امروز دارن نقش مدل های غربی رو بازی می کنند به نظرت یک سری از این پوشش ها مناسب یک جوان ایرانی شیعه ی علی (ع) است؟؟؟شهدا جنگیدند چون روی تک تک دختره و پسرای این مرز و بوم غیرت داشتند اما حالا یک سری از همون جوان ها دارن جواب این فداکاری رو با شرکت تو ی پارتی های شبانه و موهای بیرون گذاشته میدهند.
شهدا برای دفاع از کشور رفتند جنگیدند؛ اینکه ملت چی میپوشن به خودشون مربوطه و یک مسئله شخصیه ؛ ربطی به جنگ نداره. او جوان شیعه که به اصول دینش عمل نمیکنه؛خودش میدونه با خدای خودش؛ به شهدا و هیچکس دیگه ربطی نداره. چرا مسائل رو باهم قاطی میکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
شهدا برای دفاع از کشور رفتند جنگیدند؛ اینکه ملت چی میپوشن به خودشون مربوطه و یک مسئله شخصیه ؛ ربطی به جنگ نداره. او جوان شیعه که به اصول دینش عمل نمیکنه؛خودش میدونه با خدای خودش؛ به شهدا و هیچکس دیگه ربطی نداره. چرا مسائل رو باهم قاطی میکنید.
به قول شما برای دفاع از کشور رفتند ، این دفای برای کی بوده ؟ برای چی بوده ؟ هدفشون چی بوده؟پس اگر تمام مسائل شخصیه شهدا باید می گفتند به ما ربطی نداره این یک مسئله ی شخصیه، پس باید می گفتند به ما ربطی نداره اگر دشمن کشور رو اشغال کنه ،اگر دشمن به خانه های مردم راه پیدا کنه اگر حجاب دختر ها و پسرای ما بشه مثل جوان های غربی اگر دشمن به مامسلط بشه و اون همه چیز رو برای ما تعیین کنه!
-
چفّیه،چندتکه استخوان آورده اند
تحفه ای از قد وبالای یلان آورده اند
چون علی اکبر شتابان در شهادتگاه عشق
اربا-اربایی ، علی اصغر- نشان،آورده اند
دکتر فاضلی دوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
به قول شما برای دفاع از کشور رفتند ، این دفای برای کی بوده ؟ برای چی بوده ؟ هدفشون چی بوده؟پس اگر تمام مسائل شخصیه شهدا باید می گفتند به ما ربطی نداره این یک مسئله ی شخصیه، پس باید می گفتند به ما ربطی نداره اگر دشمن کشور رو اشغال کنه ،اگر دشمن به خانه های مردم راه پیدا کنه اگر حجاب دختر ها و پسرای ما بشه مثل جوان های غربی اگر دشمن به مامسلط بشه و اون همه چیز رو برای ما تعیین کنه!
دفاع از کشور یه مسئله عمومیه به کل کشور مربوطه؛ نوع پوشش افراد یه انتخاب شخصیه.
این دشمنی شما با مردم غرب رو درک نمیکنم؛ مگه اونا آدم نیستن. حالا یکی فرضا لباس و پوشش یه کشوری رو دوست داره؛ حق نداره اون پوشش رو داشته باشه؛ چون شهدا رفتند از کشور دفاع کردند. اصلا این مسائل چه ربطی به هم داره.
-
اینجا ایران قرن 21 است !
با یخه بسته و ته ریش کارت 2 سوته راه می افته !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
دفاع از کشور یه مسئله عمومیه به کل کشور مربوطه؛ نوع پوشش افراد یه انتخاب شخصیه.
این دشمنی شما با مردم غرب رو درک نمیکنم؛ مگه اونا آدم نیستن. حالا یکی فرضا لباس و پوشش یه کشوری رو دوست داره؛ حق نداره اون پوشش رو داشته باشه؛ چون شهدا رفتند از کشور دفاع کردند. اصلا این مسائل چه ربطی به هم داره.
بحث دشمنی نیست بحث پایمال شدن خون شهداست ،هر کشور و دینی قوانین و مقررات خاص خودش رو داره این درست نیست که کسی دینش اسلام باشه و مدعی باشه که شیعه ی علی (ع) هست اما نوع پوشش و رفتار و کردارش چیز دیگه ای باشه همین مغایرت هاست که باعث شده خیلی از افرادی هم که دینشون اسلام نیست نسبت به اسلام بد بین بشن قرآن و اسلام برای پیروانشون یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده پس کسی که تابع اسلام هست باید تابع قوانین و و مقرراتش هم باشه بدیه یک سری از افراد جامعه ی ما اینه که هم دلشون می خواد پشت سر حضرت علی نماز بخونند هم سر سفره ی معاویه غذا بخورند ،هم ادعای مسلمان بودن و پیروی از قرآن رو دارند هم اینکه تابع بی چون چرای مقررات تفکر غیر اسلامی هستند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
بحث دشمنی نیست بحث پایمال شدن خون شهداست ،هر کشور و دینی قوانین و مقررات خاص خودش رو داره این درست نیست که کسی دینش اسلام باشه و مدعی باشه که شیعه ی علی (ع) هست اما نوع پوشش و رفتار و کردارش چیز دیگه ای باشه همین مغایرت هاست که باعث شده خیلی از افرادی هم که دینشون اسلام نیست نسبت به اسلام بد بین بشن قرآن و اسلام برای پیروانشون یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده پس کسی که تابع اسلام هست باید تابع قوانین و و مقرراتش هم باشه بدیه یک سری از افراد جامعه ی ما اینه که هم دلشون می خواد پشت سر حضرت علی نماز بخونند هم سر سفره ی معاویه غذا بخورند ،هم ادعای مسلمان بودن و پیروی از قرآن رو دارند هم اینکه تابع بی چون چرای مقررات تفکر غیر اسلامی هستند
رزمندگان برای دفاع از کشور جنگیدند.اسلام رو که خطری تهدید نمیکرد؛که بخوان ازش دفاع کنند.اینکه کسی در دینش دو رویی میکنه و ... خود شخص میدونه با خدای خودش. ربطی به 8 سال جنگ و... نداره.خون شهدا موقعی پایمال میشه؛ که ملت نخوان از کشور دفاع کنن. اجازه بدن دشمنی که حمله میکنه؛ خاک ایران رو تصاحب کنه.وگرنه اینکه ملت واجبات دین رو بجا نمیارن ؛ربطی رزمندگان نداره.عمل نکردن به شرع یه مساله دینی هست. روز حساب رو هم خدا برای همچین مواردی گذاشته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
دوست عزیز من اعتراضی ندارم این جمله انتقادی بود برای کسانی که از به خاک سپردن شهدا در دانشگاه ناراضی هستند فکر می کنم جمله رو درست متوجه نشدید[shaad]این جمله در اصل می خواست بگه که نباید در مورد به خاک سپاری شهدا در دانشگاه اعتراضی داشته باشیم
چون روی این موضوع بعضی اوقات دو طرف مخالف هستند. از اون بابت گفتم. ممنون بابات روشنگریتون [shaad]
-
فقط برای آگاهی
جنگ در میدان جنگ بسیار آسان تر از جهاد با هوای نفس است
اگه همه چی خوب باشه و همه حجاب رو رعایت کنن ما کی وسوسه بشیم که بخوایم باهاش بجنگیم
دوما" هر قشری جنگ خودشو داره بهترین پیام عمل ماست کسی به حرف توجه نمیکنه رفیق اگه پشت میز نشستی ماشین پورشه سوار شدی برای رضا خدا دو نفر رو که پیر زن پیر مرد به خونه رسوندی اگه دنیا با تمام زیباییش فقط برای خدا تونستی ازش بگذری
اگر خدا رو بخاطر بهشتش یا جهنمش نخواستی اگه دنبال خدمت برای خدا بودی عملکرد داشتی صدای این کار از هر فریادی بلند تره و نیازی نیست جار بزنیم درک شخصی هر کسی برا خودش کار میکنه رفیق اینجا گاو نر میخواهد و مرد کهن رفیق اینجا باید از علم صحبت کنی از
تلاشی که کردی برا تولید علم اونم به رایگان در اختیار دیگران قرار بدی کجای کاری رفیق انقدر نشین دوربینتو بنداز رو دیگران آی فلانی روسری نداره آی فلانی چاک مانتوش بازه سرت رو بنداز پایین بنداز رو خودت ازش درس بگیر اگه بده نگاه نکن بورو ببین با خودت چند چندی اینجا اومدی چکار کنی کار درست رو انجام بده منتظر پیام خدا باش دریچه افکارت رو برای این جور مسائل پر نکن دنبال نواقص دیگران نباش دنبال نواقص خودت باش اگه اینا نباشن تو از کجا بفهمی چه نقصی داری حکمتش تو اینه رفیق با خودت صادق باش انشاء الله راه رو پیدا میکنی
راه سخت تر مال خداست چون باید از خودت بگذری رفیق بزار و بگذر.
-
ممنون از دعوت به تاپيك[golrooz]
متن ابتداي تاپيك دنبال اين هست كه ما هرچقدر هم كه خوبي داشته باشيم از كمترين بدي هم تلاش كنيم كه دور بمونيم.
زمان جنگ يك سري خوش غيرت حاضر شدند جونشون رو ازدست بدهندتا بقيه مردم هموطنشون موردظلم دشمن قرارنگيرند.
شايدهركدوم از اون شهدا حاضرهم بودند كه بچه و زن وبرادرو خواهرو مادرو پدرخودشون رو هم براي اين مساله از دست بدهند.اما هيچ كدوم از اين افراد راضي نبودند كه حتي يك نفر ديگه غيرازخودشون در اين زمينه آسيبي ببينه.
حاظربودندهمه چيزخودشون رو فدا بكنندولي حاظرنبودند از ديگران حتي يك ريال از بين بره.
الانم شايد خانواده يك شهيد راضي نشندكه فرزند شهيد از سهميه تحصيلي واستخدامي استفاده بكنند اما كاملا مطمئن باشيد كه همه خانواده هاي شهدا اعتقاددارندكه بايد براي فرزندان شهداي ديگر در تحصيل و زندگي امكاناتي بيشتراز كساني كه در اين زمينه خسارتي نديدند وجودداشته باشه.
الان شايد همسر شهيد (الف) به فرزند اون شهيدبگه از سهميه دانشگاه پدرت استفاده نكن ولي مطمئن باشيد اين فرد به فرزند شهيد (ب)ميگه جامعه بايد براي خون پدرت هم كه شده بهت امكان بده از سهميه شهادت پدرت گه خونشو براي مردم كشورش مصرف كرد استفاده كني.
شهداي مملكت ما به شهيدشدن فردي خودشون راضي بودندولي اصلا به شهيدشدن و از دست رفتن بقيه شهدا خوشحال نميشدندو اين فداكاري اونهارو نديد نميگيرند.
بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه.اگه دشمن مخالف دين وعقيده اين افرادنبود چرا حاضربه كشتن اين افراد هست؟
مسلمون بدون كشور نميتونه باشه (اجراي احكام اسلام در جامعه نيازبه تشكيل حكومت داره.حكومت هم محدوده جغرافيايي داره=كشور)حفظ كشور هم نيازبه مقاومت درمقابل دشمنان داره.از احكام اسلام حجاب هم هست.حفظ نيروي جواني هم هست.
دشمنان با ضعيف كردن حجاب دنبال ضعيف كردن قدرت جواني مسلمانان هستند.مقاومت حكومت اسلامي درباره ظلم دشمنان به حكم ديني حجاب درزمان جنگ والان هميشه لازم بوده وهست.
اون موقع شهدا در سختترين روش وبا خرج كردن جونشون مانع از فعاليت فيزيكي و فرهنگي دشمن شدند.الان هم وظيفه ما تلاش براي انجام صحيح حكم ديني حجاب(بدون افراط وتفريط)هست
-
سلام
تشکر از دوست عزیز.تایپک اش خاطراتی رو برام زنده کرد.......
برفرض هم ادم هایی هستند که جانبازان موجی رو دیوانه!!!!!!!!! بدونند
ولی زندگی کردن با اون ها توفیق می خاد.
اصلا هرچه که دوست دارید اون ها رو مسخره کنید!
اخرتی هم وجود داره .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
با یخه بسته و ته ریش کارت 2 سوته راه می افته !
سلام
مهدی جان با این حرفت کاملا مخالفم
این حرف متأسفانه بین همه رایج شده اما حقیقتا حقیقت نیست. مثالش بنده خودم. خدا میدونه نه تنها هیچ کارم راه نیفتاده بلکه نهایت توهین رو شنیده ام حتی تو جاهای به ظاهر مذهبی.تا اینکه یکی بهم گفت ریشتو بزن بهت قول میدم کارت راه میفته و ... بنده 310 یاله ام خیلی جاها رفتم تا استخدام بشم اما حتی در بعضی جاهای دولتی بخاطر قیافه ام{ریش دارم} مورد تمسخر واقع شدم تا اینکه قید استخدام رو زدم و دنبال تحصیل و دانشگاه رفتم و میرم. خدا هم میدونه که اگه بهم کاری بدن که از عهده ام بر نیاد قبولش نمیکنم حتی اگه ماهیانه میلیاردی درآمد داشته باشه. اونی که ریش میذاره کارش راه نمیفته بلکه کار اونی راه میفته که شاید و احتمالا پارتی داره ریش هم میگن بذار تا موجه جلوه کنی.اما کارش راه میفته نه اینکه ریش داره بلکه بخاطر همون پارتیه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
رزمندگان برای دفاع از کشور جنگیدند.اسلام رو که خطری تهدید نمیکرد؛که بخوان ازش دفاع کنند.اینکه کسی در دینش دو رویی میکنه و ... خود شخص میدونه با خدای خودش. ربطی به 8 سال جنگ و... نداره.خون شهدا موقعی پایمال میشه؛ که ملت نخوان از کشور دفاع کنن. اجازه بدن دشمنی که حمله میکنه؛ خاک ایران رو تصاحب کنه.وگرنه اینکه ملت واجبات دین رو بجا نمیارن ؛ربطی رزمندگان نداره.عمل نکردن به شرع یه مساله دینی هست. روز حساب رو هم خدا برای همچین مواردی گذاشته.
می خواستم در جوابتون یک سری مطالب رو بنویسم که دوست گرامی یعنی 312 نوشته می تونید جوابشون رو مطالعه کنید.
-
نقل قول:
دشمنان با ضعيف كردن حجاب دنبال ضعيف كردن قدرت جواني مسلمانان هستند.مقاومت حكومت اسلامي درباره ظلم دشمنان به حكم ديني حجاب درزمان جنگ والان هميشه لازم بوده وهست.
اون موقع شهدا در سختترين روش وبا خرج كردن جونشون مانع از فعاليت فيزيكي و فرهنگي دشمن شدند.الان هم وظيفه ما تلاش براي انجام صحيح حكم ديني حجاب(بدون افراط وتفريط)هست
اگه دشمن رو سیل فرض کنیم و حکم دینیمون مثل حجاب رو دیوار فرض کنیم و طبق نظر پست اول این تاپیک این دیوار توسط این سیل ریخته آیا دلیلش غیر از اینه که روی دیوار مهندسی نشده و سیل تونست اونو بریزه؟میتونیم فقط بگیم تقصیر سیل بود.میتونیم مسیر سیل رو عوض کنیم.پس فقط نگیم آخ آخ دیوار ریخت.بیایم ببینیم چی کار کردیم که دیوار ریخت
من اطلاعات دقیقی ندارم اما اینطور که میگن رضاشاه به زور متوسل شد و نتونست.اما .یس بوک رو میگید تونست.آیا به زور متوسل شد؟نه. شرایطشو تامین کرد پس در مقابلش حفظ حجاب زوری هست که مطمئن باشیم نتیجه نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdikhanmohamadi
خود شهدا هم راضی نیستن.آدما با جاه طلبی های زیادشون دارن ارج و قرب شهدا رو از بین میبرن.خود خانواده های شهدا و... باید برای از بین بردن این مشکلات اقدام کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آن شرلی
منظورتون رو متوجه نشدم میشه یکم واضح تر بگید؟!
ممنون
منظورم اینه که خانواده های شهدا وخانواده های جانباز در امر استخدام اولویت دارن.سهمیه های زیادن دارن.این یعنی بی عدالتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اگه دشمن رو سیل فرض کنیم و حکم دینیمون مثل حجاب رو دیوار فرض کنیم و طبق نظر پست اول این تاپیک این دیوار توسط این سیل ریخته آیا دلیلش غیر از اینه که روی دیوار مهندسی نشده و سیل تونست اونو بریزه؟میتونیم فقط بگیم تقصیر سیل بود.میتونیم مسیر سیل رو عوض کنیم.پس فقط نگیم آخ آخ دیوار ریخت.بیایم ببینیم چی کار کردیم که دیوار ریخت
من اطلاعات دقیقی ندارم اما اینطور که میگن رضاشاه به زور متوسل شد و نتونست.اما .یس بوک رو میگید تونست.آیا به زور متوسل شد؟نه. شرایطشو تامین کرد پس در مقابلش حفظ حجاب زوری هست که مطمئن باشیم نتیجه نمیده
دقیقاً
به نظرتون ایراد از کجاست که نسل به نسل از ارزش های اسلامی بیشتر فاصله گرفته میشه؟
آیا این نیست که تنها به یدک کشیدن یه عنوان بدون به روز کردن روش های ترویج اون برای نسل های جدید اکتفا شده؟
همین بحث چادر؛ دختر 9 ساله ای که (تو این فضای وسیع ارتباطی بزرگ شده و خیلی چیزها رو دیده ) بدون بیان اینکه این نوع پوشش چه محاسنی میتونه براش داشته باشه با چادر تو گرمای طاقت فرسای تابستون تو جمع حاضر میشه مسلماً در اولین فرصت هم اون رو کنار خواهد گذاشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با اتوبان همت می شناسند!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
اینجا ستارگان درخشان هالیوود آنقدر زیاد شده اند که دیگر کسی ستارگان پرفروغ کربلای ایران را نمی بیند!!!
اینجا دیگر شهدا زنده نیستند و در پیچ و خم های عصر ارتباطات، به خاک سپرده شده اند!!!
اینجا بر دیوارهای شهر روی عکس شهید ، پوستر تبلیغاتی می چسبانند!!!
اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!
اینجا جانبازان موجی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!
اینجا خرمشهر دیگر خونین شهر نیست، خرمشهر دیگر 36 میلیون جمعیت ندارد!!!
اینجا کسی نمی داند، مهدی باکری در وصیت نامه خود از خدا خواسته بود جسدش برنگردد و تکه ای از زمین را اشغال نکند!!!
اینجا دشمن در خانه های ماست، دیگر کسی حاضر به نبرد با دشمن نیست!!!
اینجا کسی نمی خواهد با صدای الله اکبر، لرزه بر تن دشمن بیاندازد!!!
...
...
...
مطالب بالا دور از واقعیت نیست ، ولی چند درصد تفکر اینچنینی دارن؟ که بخوایم بعنوان درد جامعه عنوان کنیم؟
به هر حال خوب و بد ، متعهد و غیر متعهد تو هر قشری هست،عملکرد تعداد محدودی از خانواده شهدا (که هیچ ربطی هم به شهیدشون نداره)،یا جانبازان،نمیتونه معیاری برای همه این جماعت بشه.واقعا تو شهر ما خانواده ای دو تا پسرش شهید شدند یکیش مفقودالاثره،خدا میدونه 1 ریال از بنیاد شهید تا حالا استفاده نکرده،چون ما به اونا نزدیکیم از این قضیه خبر داریم وگرنه بعنوان یه امر عادیه این قضیه تو خونواده اشون.
اتفاقا قریب باتفاق ملت واقعا احترام میذارن و این رو وظیفه خودشون میدونن.حالا به فرض یه تعدادی حرفهایی دارن که مطمئنم اگه باهاشون درست صحبت بشه حتما متقاعد میشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
دقیقاً
به نظرتون ایراد از کجاست که نسل به نسل از ارزش های اسلامی بیشتر فاصله گرفته میشه؟
آیا این نیست که تنها به یدک کشیدن یه عنوان بدون به روز کردن روش های ترویج اون برای نسل های جدید اکتفا شده؟
همین بحث چادر؛ دختر 9 ساله ای که (تو این فضای وسیع ارتباطی بزرگ شده و خیلی چیزها رو دیده ) بدون بیان اینکه این نوع پوشش چه محاسنی میتونه براش داشته باشه با چادر تو گرمای طاقت فرسای تابستون تو جمع حاضر میشه مسلماً در اولین فرصت هم اون رو کنار خواهد گذاشت
یه نکته من باب حجاب بگم
بر عکس هر کسی که میگه حجاب امر خصوصیه در اصل حجاب یک امر عمومی هست نه شخصی اما مسئله چگونه حفظ کردن حجاب به بهترین شکل دست خود بانوان هست
هر بانویی که بخواد حجاب کاملشو حفظ کنه مسلما یه سری سختی رو باید تحمل کنه حتی اون خانومی که مانتویی و ظاهر کاملا پوشیده داره
یه بنده خدایی میگفت حجاب و نماز اصلش تو سختی بودن هست یعنی تو خودتو مقید کنی در برابر امر الهی تسلیم ، میگفتن ما میگیم وقتی خدا بزرگه خیلی بخوایم بزرگیشو حساب کنیم در حد کره زمین !!
هر کسی تونست این سختی رو بپذیره عاشق تره ، و در مورد چادرم که هزاران بحث شده اگر چادر با آگاهی به دختر عزیزمون داده بشه هیچ موقع حاضر نیست وسط جهنم هم بشه چادرش رو دربیاره حتی با زبون روزه [shaad] در ضمن تنها حجابم حتما چادر نیست بهترین حجاب چادره ، خانم با مانتویی محجبه هم کاملا ارزشمند و اجر و ثواب خودشو داره[shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
منظورم اینه که خانواده های شهدا وخانواده های جانباز در امر استخدام اولویت دارن.سهمیه های زیادن دارن.این یعنی بی عدالتی
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
قبول دارم خدایی نکرده از دست دادن پدر وبرادر سخته ولی آیا فقط اونها هستن که از این نعمت بی بهره اند؟خیلی از افراد دیگه هم هستن که در اثر اتفاقات دیگه عزیزاشونو از دست دادن اینکه دلیل نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
عذر میخوام شرمنده من جواب سلام شما رو ندادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
یه نکته من باب حجاب بگم
بر عکس هر کسی که میگه حجاب امر خصوصیه در اصل حجاب یک امر عمومی هست نه شخصی اما مسئله چگونه حفظ کردن حجاب به بهترین شکل دست خود بانوان هست
هر بانویی که بخواد حجاب کاملشو حفظ کنه مسلما یه سری سختی رو باید تحمل کنه حتی اون خانومی که مانتویی و ظاهر کاملا پوشیده داره
یه بنده خدایی میگفت حجاب و نماز اصلش تو سختی بودن هست یعنی تو خودتو مقید کنی در برابر امر الهی تسلیم ، میگفتن ما میگیم وقتی خدا بزرگه خیلی بخوایم بزرگیشو حساب کنیم در حد کره زمین !!
هر کسی تونست این سختی رو بپذیره عاشق تره ، و در مورد چادرم که هزاران بحث شده اگر چادر با آگاهی به دختر عزیزمون داده بشه هیچ موقع حاضر نیست وسط جهنم هم بشه چادرش رو دربیاره حتی با زبون روزه [shaad] در ضمن تنها حجابم حتما چادر نیست بهترین حجاب چادره ، خانم با مانتویی محجبه هم کاملا ارزشمند و اجر و ثواب خودشو داره[shaad]
فکر نکنم اختلاف نظری راجع به اصل حجاب یا فردی و عمومی بودن اون وجود داشته باشه!
صحبت سر نهادینه کردن اونه ، یعنی خوب و درست و طبق دستور دین ارزش اونو جا انداختن نه اگه تو حجاب نکنی آبرو من میره(حرف خونواده به بچه)،بچه می بینه والدین اصلا نمیدونن خمس چیه؟غیبت و تهمت مثل نقل و نبات تو خونه اش موج میزنه اونوقت هی تاکید میکنن موهات پیداس،شلوارت کوتاهه،آستینت........
خب معلومه این دین تک بعدی جا میفته ، به میل نفس جا میفته، هر چی من میخام باید بشه نه هر چی خدا میگه.
احتمالا منظور مازرون گرامی همین بوده که اگه ارزش اصلی مشخص بشه دیگه گرما و سرما چادر رو زیر سوال نمی بره.
ممنون موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
فکر نکنم اختلاف نظری راجع به اصل حجاب یا فردی و عمومی بودن اون وجود داشته باشه!
صحبت سر نهادینه کردن اونه ، یعنی خوب و درست و طبق دستور دین ارزش اونو جا انداختن نه اگه تو حجاب نکنی آبرو من میره(حرف خونواده به بچه)،بچه می بینه والدین اصلا نمیدونن خمس چیه؟غیبت و تهمت مثل نقل و نبات تو خونه اش موج میزنه اونوقت هی تاکید میکنن موهات پیداس،شلوارت کوتاهه،آستینت........
خب معلومه این دین تک بعدی جا میفته ، به میل نفس جا میفته، هر چی من میخام باید بشه نه هر چی خدا میگه.
احتمالا منظور مازرون گرامی همین بوده که اگه ارزش اصلی مشخص بشه دیگه گرما و سرما چادر رو زیر سوال نمی بره.
ممنون موفق باشید.
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین [shaad]
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!![shaad]
-
کاش حرف هم مالیات داشت
اونوقت مجبور بودیم کمی قبل از نظر دادن و بحث راه انداختن کمی فکر کنیم
تو رو به خدا ارزش های شهدا و جانبازان رو اینقدر پایین نیارید
فکر کنم خیلی قشنگ تر باشه اگه ما یه حجابی رو چشمامون بگیریم
که اگه یه وقت یه کسی ناشایست از نظر ما بیرون اومد به جای اینکه چار چشمی بش زل بزنیم سرمون رو زیر بندازیم
نه اینکه...[golrooz]
و امید وارم که وضع جانبازان بهترشه [golrooz]