پاسخ : کمر باریک ترین دختر دنیا
اصلانم جالب نیستتتتتتتتتت چیه اخه ادم بدش میاد[nadidan]
بعدم این هدفش چی بوده؟چجوری اینجوری شده[soal]
تشکر از شما[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
یه نکته ای رو اشتباه کردی چون این دختر نیست این پیرزنه[khandeshadid]
من ی سوال دارم چطوری 9 متر روده کوچیکش جا شده؟؟!!![taajob]
من فکر کنم این کمر باریک نیس
این خانوم یه مداد بوده که همه اندامشو بجز کمرش پروتز کرده که شده این!!![nishkhand]
باورکن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MAXIMOUSS
من فکر کنم این کمر باریک نیس
این خانوم یه مداد بوده که همه اندامشو بجز کمرش پروتز کرده که شده این!!![nishkhand]
باورکن!
چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
اصلا قابل تحمل نيست[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
این عکس هایی از کمر باریک ترین دختر دنیاست ولی به نظر من کمر زیاد باریک هم جالب نیست
سلام
میبخشین یه سوال برام پیش اومد. کمر همون شکمه؟
این خانم شکم باریکه یا کمر باریکه؟
http://www.irannaz.com/user_files/im...rannaz_com.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
میبخشین یه سوال برام پیش اومد. کمر همون شکمه؟
این خانم شکم باریکه یا کمر باریکه؟
سلام.شما تا حالا شنیدین عبارت شکم باریک رو؟کمر باریک همون شکم باریکه ولی رایج تر و زیبا ترش کمر باریکه
اینو که آخه خودتون بهتر از من میدونید...[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
سلام.شما تا حالا شنیدین عبارت شکم باریک رو؟کمر باریک همون شکم باریکه ولی رایج تر و زیبا ترش کمر باریکه
اینو که آخه خودتون بهتر از من میدونید...[nishkhand]
نه شکم باریک که نشنیده بودم اما کمر باریک شنیده ام. اما سوالم اینجا بود که کمر مگه همون شکمه که بهش میگن کمر باریک؟
نه راستش من نمیدونم که به شکم میگن کمر. خیلی این کلمه رو شنیده ام که میگن کمر باریک اما اصلا بهش فکر نکرده بودم راستش همیشه فکر میکردم کمرشون باریکه[bamazegi]. من از کجا میدونستم که منظور از کمر همون شکمه؟
خوب شد یاد گرفتیم.
واااای چقده زشته اصلا قشنگ نیست
بچه ها یکم توجه کنید.....................[eynaki]sh_omomi96
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
یه برنامه هست که عکس ها رو چاق و لاغر می کنه.............. فکر کنم با همون این عکس رو درست کردن[taajob][taajob]
آخه خیلی خنده دار شده................[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
این که پیرزن هست[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
خانم کتی یونگ ( Cathie Jung ) زاده ۱۹۳۷ آمریکا با بلندای ۱٫۷۲ متر و دور کمری ۳۸٫۱ سانتی متر که ۱۵ بار اندازه گیری شده است هم اکنون دارنده باریک ترین کمر در جهان می باشد.
Cathie Jung (USA, born 1937), which measures 1.72 m, has a size of 38.1 cm with corset. No corset, its size is 53.34 cm. Fascinated by the Victorian era dresses, she was 38 years old when she began to wear a seat belt 15.24 cm to gradually reduce its size (originally 66.4 cm). She never uses plastic surgery to refine its size.
تصاویر عجیب کمر باریکترین مانکن دنیا!!
دور کمر این مدل رومانیایی حدود ۵۰ سانتی متر است . او میگوید اگرچه روزی سه وعده غذایی میخورد هنوز نتوانسته به وزن مطلوبش برسد.این زن میگوید : هیچکس حرفم را باور نمیکند اما من روزی سه وعده غذایی کامل شامل انواع چربی و پیتزا و کباب میخورم و عاشق شیرینی و شکلات هستم.وی معده کوچکی دارد به طوریکه اگر زیاد غذا بخورد احساس مریضی میکند.
کمر باریکترین زن دنیا
دختر روس ساکن بیرمنگهام انگلستان با دارا بودن باریک ترین کمر در میان زنان، رکورد کمر باریک ترین زن جهان که متعلق به کتی جانگ آمریکایی است به زودی خواهد شکست.
به گزارش پارس ناز نرینا نام دختری است که از ۱۴ سالگی شکم بند(کمر بند) می پوشد و فقط هنگام استفاده از حمام آن را از تنش در می آورد و به این ترتیب وی دارای کمر باریکی شده است.
او که تا کنون از ۷۸ شکم بند استفاده کرده گفته است:هرگز این کمر بند ها اندازه تن او نمی شده است ولی همیشه دوست داشتم آنها را بپوشم. سایز کمر او نزدیک به ۳۶ سانتی متر می باشد.
سلام
این چند عکس رو هم میزارم تا ببینید خانم کتی یونگ چه بلای سر خودش اورده
این چین وچرک ها روی شکمش بر اثر استفاده از شکم بنده
قابل تحمل نیست[nadidan]لطفا دیگه عکس نذارید[tahavoo]