http://upload7.ir/images/29716296134557933253.jpg
به کسی که بهترین جمله از عکس بالا ، بگه یک هدیه میدم . فقط یادتون نره بیشتر از 15 کلمه نشه . اگه جمله خوب دیدم قول میدم هدیه بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
http://upload7.ir/images/29716296134557933253.jpg
به کسی که بهترین جمله از عکس بالا ، بگه یک هدیه میدم . فقط یادتون نره بیشتر از 15 کلمه نشه . اگه جمله خوب دیدم قول میدم هدیه بدم
بهترین جا برای رسیدن به ارامش و تنهای
بذا به خانوم بچه ها زنگ بزنن بیان !!به به[nishkhand]
زرنگی اول بگو جایزه چیه تا بعد فکر کنیم[bamazegi]
به سرم زد برم اطلس ديدم دوره و بريدم گفتم سر راه 2 دقيقه بشينم جون بگيرم!!!!
فقط يه کوچولو از 15 تا بيشتر شد..
مامانی من ازاون اقاهه میترسم[nishkhand]
میشه یه نفر چند تا جمله بگه؟
شاید توی این شلوغی دنیا اطراف...
فقط همین نیکت زیر اب برای ارام شدن باقی مونده باشه[golrooz]
غوصه در آرامش , نشسته بر نیمکتی چوبین در پهنه در یا آرام و خالی از هیاهوی هیچ
غوصه در آرامش , نشسته بر نیمکتی چوبین در پهنه در یا آرام و خالی از هیاهوی هیچ:heart::heart:[golrooz]
کاش در این دریای بیکران نا امیدی ، کسی یک تکه امید بروی نیمکت چوبی جا گذاشته باشد.[golrooz]
تمام نیمکت های این دریای تنهایی را به دنبال یک همنشین میگردم،ولی افسوس...[golrooz]
روزی میرسد که ماباید برای جستجوی ارامش به اعماق دریا برویم،شاید برای همین است که اسم بزرگترین اقیانوس رو گذاشتن ارام...[golrooz]
به یاد روزی که رویاهایم براب رفته بود درکنار نیمکت تنها عرق میشم
کاش واقعی بود خستگی درمیکردیم...
رفیق من سنگ صبور غم هاااام
به دیدنم بیا که خیلی تنهااااام
بدون هم نفس نمیشه زنده موند....
حتی نیمکت های ته دریا هم دونفره هستند بیخیال، رو چمن میشینم...
از نا فرجامی عشق روی زمین به زیر اقیانوس میروم شاید آن پری دریایی را پیدا کنم....
زیبایی همه جا هست،فقط کافیه که از ته دل ببینید
برندگان مسابقه رو انشا الله فردا اعلام میکنیم . فکر کنم با این حساب باید به دو نفر از عزیزان هدیه بدیم
ی جمله خودم بگم : بدون نفس میشه زیر آب زندگی کرد ولی بدون هم نفس بالای آب هم نمیشه زندگی کرد
وقتی کسی رو نداری که منتظرت روی نیمکت نشسته باشه مهم نیست نیمکتش کجا باشه روی زمین یا زیر اب[golrooz]
دل من رو هی اب میندازی ولی باید کمتر از 15 کلمه باشهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه
دیروز فکر میکردم همه دنیام روی این نیمکت ...
ولی امروز میبینم همه دنیام رو روی اب ساخته بودم...[golrooz]
در دریای رویاهام برات یه نیمکت ساختم ولی نه برای نشستن تو برای اینکه یادم باشه ادما چقدر بی معرفت هستند...[golrooz]
ممنون از این پست با حالت داش وحید
[tashvigh]