-
به سبک shiny7*(نظر بدید!)*
سلام
داشتم با خودم فکر می کردم حالا که بلد نیستم بشینم الگو در بیارم و لباس بدوزم...اقلا طرح بکشم!!
اینو کشیدم...
http://uc-njavan.ir/images/rtngs7l11j4f9ws95fdu.jpg[/IMG]
نمی دونم شایدم تکراری باشه ها ولی خب چیزیه که به ذهنم اومد و کشیدم!!
حالا شما بگید چطوریه؟!!
چه رنگی باشه بهتره؟؟
چه جنس پارچه ای داشته باشه قشنگ تره؟؟
با چه مدل مویی قشنگ می شه؟؟
یا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون اومد...
خوشحال می شم نظراتتونو بگید!!
-
پاسخ : به سبک shiny7*(نظر بدید!)*
یعنی انقدر زشته که کسی نظری نمی ده؟؟؟[negaran]
-
واقعا زيبا و قشنگه خانومي
به نظر من اگر رنگش خاكستري براق باشه خيلي قشنگ ميشه
با موهاي نزديك به شونه
كفش ها هم مشكي
كمر بندش هم مشكي باشه قشنگ ميشه
ولي واقعا هنرمند هستيد ها
هزارماشاالله
-
شاینی جون واقعا قشنگه
به نظره من اگه قسمته زیریه دامنو بیاری تا درزه کمر بهتر چون اینطوری اگه تیکه رویی جدا باشه خوب یکم راه بری بد میشه دیگه اما اگه وصل باشه خوبه
جنسشم فک کنم میگم
-
من برای این لباس جنس ساتن رو بیشتر میپسندم....ساتن کمی خشک که خوب شکل بگیره.....مشکی یا خاکستری یا حتی بنفش البته رنگایی مثل آبی نفتی و زرشکی هم برای ساتن قشنگ میشن.....البته شاید طلایی هم بد نباشه[tafakor]
کمربندش هم به نظرم اگه باریکتر و طلایی رنگ باشه و فلزی باشه قشنگ تره
دامنش هم که خوبه
خوب کار من تموم شد[nishkhand]
البته جواهرات و بقیه چیزا هم بسته به رنگ لباس فرق میکنه
اما فکر کنم با سرویس مروارید یا نیم ست های مرواریدی خوب شه[cheshmak]
خوب shiny جان حالا نظر شما چیه؟؟؟ این طرح رو اینجوری میپسندی؟؟؟[soal][cheshmak]
-
عالی من هم خوشم اومد ولی ای کاش موهاش بلند بود و
خیلی چار شونه کشیدی مثلا زنه یکم لطیف تر مانکن تر
-
سلام شاینی عزیز طراحیت عالیه گلم[golrooz] [tashvigh][golrooz]
من هم با یاسی جون موافقم ساتن یا پارچه کرپ استات که کمی ضخیم تر هست برای اینکه تو تن بتونه خوب جلوه داشته باشه مناسبه
رنگهای پیشنهادی دوستان هم زیباست البته فکر میکنم اگه قد دامن یه کوچولو دیگه بلند تر بشه یه همخونی بیشتری با با لا تنه پیدا میکنه
البته شما خودت استادی عزیزم من صرفا نظر شخصیم رو گفتم نازنینم[golrooz]
در مجموع طرح زیبائیه [tashvigh][tashvigh][tashvigh]
-
سلامی دوباره
ممنون از همه دوستایی که نظرشونو گفتن!!
نظرات همتون عالی...به جا... و کاملا درست بود!!
ممنون از راهنمایی هاتون!!
باز هم منتظر طرحام باشید.
اگر باز هم نظری دارید خوشحال می شم بدونم!!
- - - به روز رسانی شده - - -
سلامی دوباره
ممنون از همه دوستایی که نظرشونو گفتن!!
نظرات همتون عالی...به جا... و کاملا درست بود!!
ممنون از راهنمایی هاتون!!
باز هم منتظر طرحام باشید.
اگر باز هم نظری دارید خوشحال می شم بدونم!!
-
شاینی عزیز سلام [golrooz]
خانم گل میخواستم خواهش کنم اگه براتون مقدوره یه چند تا لباس شب مجلسی با طراحی خودتون ارائه بدید ممنون میشم[golrooz]
موفق باشید[golrooz]
-
میگم ها فقط اگه میشه دفعه بعد مانکنشو عوض کنین شاید لباسه قشنگ تر به نظر بیاد[nishkhand]
شوخی کردم ها
ولی نه قشنگ بود
منتظر کار های بعدیت هستیم
-
سلام عزیزم .به نظر من .مانکنت اشتباه هست .که مدل وفرم لباستم بد توی مانکن نشون میده .اخه قد انسان متوسط هشت ونیم برابر سر انسان هست .بعد فرم دست و پاهت باید ماهیچه ای باشه .اگه به دستت نگاه کنی منظورم میفهمی مخصوصا مچ پا و ارنج دست مانکت . بعد باید سن مانکنت مشخص باشه تا لباس بکشی .ورنگش انتخاب کنی .مثلا.یک دختر 25 ساله برای لباس شب نمیاد کت دامن بپوشه بیشتر لباس های فانتزی .
ولی در کل خوب بود واسه دفع اول .شرمنده عزیزم اگه زیاد عیب گرفتم .[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهره جووون
سلام عزیزم .به نظر من .مانکنت اشتباه هست .که مدل وفرم لباستم بد توی مانکن نشون میده .اخه قد انسان متوسط هشت ونیم برابر سر انسان هست .بعد فرم دست و پاهت باید ماهیچه ای باشه .اگه به دستت نگاه کنی منظورم میفهمی مخصوصا مچ پا و ارنج دست مانکت . بعد باید سن مانکنت مشخص باشه تا لباس بکشی .ورنگش انتخاب کنی .مثلا.یک دختر 25 ساله برای لباس شب نمیاد کت دامن بپوشه بیشتر لباس های فانتزی .
ولی در کل خوب بود واسه دفع اول .شرمنده عزیزم اگه زیاد عیب گرفتم .[golrooz]
سلام
ممنون از نظرتون ولی بیشتر برای من نوع لباس مهم بود و ترکیب رنگش و پارچش که از دوستان پرسیدم نه اندام مانکنش!
-
این هم یک مدل طراحی ناخن ساده که بازم کار خودمه!:
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/4v4tbx0abv4fnpzp0qm.jpg[/IMG]
-
خب باز ظاهرا باید من التماس کنم تا یکی نظر بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
[nadidan][narahatishadid]
چقدر آخه شما در ایجاد انگیزه و تشویق مهارت دارید!!!!!!!
[gerye][bihes]
-
[gerye]
آخه..............
بابا......
بخدا اگه نظر ندید پست خودمو حذف می کنما!!!!
(الان می گن به جهنم!!!)
-
سلام شاینی عزیزم
خانم گل هر چند من با امتیاز نظرم رو گفتم
ولی میدونم شیرینی که بیان کلمات تو تاپیکت داره از امتیاز بیشتر برات ارزش داره
گلم خلاقیتت خیلی خوبه عزیزم[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
طرحی که ارائه دادی در عین سادگی یه حالت کلاسیک داره و با بالانس رنگ میشه ست زیبایی با رنگ لباسها ایجاد کرد
خانم گل برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم[golrooz]
-
-
سلام.
اینم یه مدل لباس مجلسی.
می دونم بازم مانکنش بد شده آخه اعت 12 شب کشیدمش!!! ولی خب من بیشتر مدل لباسش مد نظرم بود.
ببخشید که وقت نکردم رنگش کنم.
از نظر من اگه بی رنگ باشه هر کس تو ذهن خودش می تونه رنگی رو که دوست داره بهش اضافه کنه!
جنسشم اونیکه مد نظر خودم بود ساتن(پیرهن اصلی) و حریر(تیکه آستین و جلویی سینه) بود.
امیدوارم خوب باشه!
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/r1djqozb4013lzwwe9j.jpg[/IMG]
فقط لطفا نظر فراموش نشه!!!!![alaghemand]
-
اینم یه مدل طراحی ناخن.
ساده و دخترونه و خیلیم راحت!!
امیدوارم دوست داشته باشید!
نظر...نظر یادتون نره!!میدونید که چقدر برام مهمه!!![alaghemand]
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/lthb3indb2f2xpl2m3yq.jpg[/IMG]
-
این هم یک مدل مانتو وست کردن رنگ و تیپ باهاش.
امیدوارم خوشتون بیاد!
راستی بازم نظر بدید.
فکر می کنید اگه جنس مانتو شلوار شال کیف و کفش چطوری باشه بهتره؟
ترکیب رنگی دیگه ای به نظرتون میاد؟
چه آیتم هایی اضافه یا حذف بشه بهتره؟؟
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/vxwzufx8vqiyw5m66xq.jpg[/IMG]
-
الهی چقدر نازه .مانکنت .عالیه عزیزم
شلوار لی تنگ سورمه ای با مانتو جنسه کتان رنگ سبز شال سورمه ی .کیف مشکی .کفشم سبز .نظر شخصی
عالیه سپاس
-
سلام شاینی عزیزم
طراحی تون مثل همیشه زیبا ست
خانمی من خودم شخصا تلفیقی ازتیپهایی که رسمی و اسپرت باشه خیلی میپسندم در خصوص رنگ و هارمونی اون حرف نداره هم یه جورایی سنگینه هم سبکیه که فکر میکنم خیلی به روز هست
از برش روی کمر خیلی خوشم اومد میخواستم ازتون خواهش کنم همین طرح رو بدون سجاف رنگی جلو با یک کمربند پهن که به ضخامت کمر هماهنگی داشته باشه برامون بی زحمت بزارید چون احساس میکنم یه ترکیب زیبایی با سر آستین ها پیدا میکنه
انتخاب شلوار مانکن بسیار بجا و ست زیبایی شده در ضمن چون مدل مانتو هم اندامیه خیلی در بلند تر نشون دادن اندام موثره
کفشهای عروسکی مانکنت هم بی نظیره
در خصوص رنگ چون رو به فصل گرما میره رنگها ی روشن و لایت خیلی نمود داره ولی میشه با تلورانس رنگهای تیره هم هماهنگی ایجاد کرد که گرایش مدل بیشتر به سبک رسمی بره
ست زیور آلات مانکنتون هم به تیپ مانکن میاد
رنگ لاک خیلی جلوه رو بیشتر کرده
و میکاپ لایت و ست زیبایی با شال مانکن بوجود اومده من واقعا بهتون تبریک میگم که کلیه جوانب و ریزه کاریها رو رعایت و مورد توجه خاص قرار دادید
در مجموع مشخصه که زمان زیاد و شکیبایی فراوانی در طراحی این اثر بکار رفته
باز هم از زحمات شما متشکرم و منتظر دیگر آثار زیباتون هستم عزیزم
http://www.p30pic.com/wp-content/upl...flowers_05.JPG
-
-
شاینی جانم
طرح مانتوتون مثل همیشه زیباست
و خیلی متناسب و ساده هست
واقعا بانوی هنر مندی مثل شما کم نظیره عزیزم
باز هم طرح هاتون رو بگذارید تا ما هم استفاده کنیم ازشون
با سپاس بی پایان
-
سلام
کاشکی مانکن هاتو محجبه تر میکشیدی[golrooz]
-
اینم یه لباس شب خاص و شیک(زیادی از کار خودم تعریف کردم!![nishkhand]) از جنس ساتن و گیپور.
بازم نظر هاتون رو طالبم!![golrooz][golrooz][golrooz]
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/8k0u7as8r84l4jzcdxb.jpg[/IMG]
-
اینو کسی نظری نداشت در موردش؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
اینو کسی نظری نداشت در موردش؟؟؟
راجع به این فکر نکنم .
اما لباس شب قبلی فکر کنم پارچه حریر شیری رنګ با ګل های تقریباً میشه ګفت ګلبهی ، قرمز ، صورتی ( مثل پارچه های ترک ) با آستر شیری به نظرم خوب باشه ، مخصوصاً اګر با مروارید شیری کار بشه .smilee_new1 (6)
-
این واقعا قشنگه
رنگ آبیش به رنگ گیپور نمیخوره فک کنم
هیچ کدوم خودنمایی نمیکنن
-
سلام شاینی جون!
بنظرم طرح های جدیدت قشنگ بودن ولی اگه ناراحت نمیشی من زیاذ از این طرح مانتو خوشم نیومد.
ساده باشه خوب ها ولی این مدل طرح ها رو زیاد دیدم این ور اونور!!
بنظرم میتونی بهتر از این باشه!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
این واقعا قشنگه
رنگ آبیش به رنگ گیپور نمیخوره فک کنم
هیچ کدوم خودنمایی نمیکنن
راستش این آبی نیست بادمجونیه!!تو عکس اینطوری افتاده!![negaran]
-
-
سلام شاینی جان
ممنون از طرح زیبا تون
من فکر میکنم اگر بجای جلوی لباس از پهلو باز باشه جلوه بیشتری پیدا میکنه البته باز هم شما صاحب نظر و استادید این صرفا نظر شخصی منه
دیزاین گیپورش هم خیلی زیباست
موفق باشید[golrooz]
-
سلام شینی عزیز و هنرمندم
واقعا لذت بردم از کارت .. بنده هم علاقه ی شدیدی به طراحی و دیزاین دارم ..
هم لباس و هم غذا و سفره و منزل و هر چیزی که امروزه نیاز به طراحی داره...
منم یه طرح هایی از کت و اینجور چیزا دارم اما جا داره هم تشکر کنم ازت هم درخواست طرح های مجلسی بیشتر ..
خب گلم من شاید یه خورده دیر اومده باشم اما نظرمو جامع اینجا میذارم درباره ی طرح های شیک و زیبای شما البته شما و دیگر دوستان صاحب نظرید من واقعا لذت بردم از نظرات تک تک عزیزان
تو مورد اول که ظاهرا یه تاپ هست با دامن کوتاه .. مثل دیگر دوستان من هم نظرم رو ساتن براق هستش که واقعا جذاب میکنه طرح لباس رو .. و از اونجایی که تاپ طراحی شده هیچ مدل یا یقه یا برش خاصی نداره بهتره از پارچه ی ساده استفاده نشه و حداقل طرح ساده ای داشته باشه و اینکه از رنگهای روشن استفاده بشه
کمربند براق مشکی هم زیباست برای لباس فک کنم مناسب باشه البته اگر زمینه پارچه رو ساده انتخاب کردید میتونید کمربند رو از پارچه ی مشکی براق تهیه کنید و روی کمربند خودتون با مروارید کار کنید و با گلی که روی سرشونه هستش ست کنید.. البته یا باید از مروارید هم رنگ لباس استفاده کنید یا اینکه از نگین ها ی براق و یه رنگ
دامن مانکن هم خیلی ساده و شیک هستش البته طراحی باید طوری باشه که باعث نشه مانکن معذب باشه.. با بلندتر شدن دامن البته در حد 3-4 سانت هم موافقم.. واینکه پارچه ی دامن ساده و یه دست باشه
اگر از کمربند مشکی با طراحی که گفتم استفاده بشه خیلی خوبه که کفش یا صندل هم مشکی باشه و طرحش ست باشه با هم
در غیر اینصورت یه صندل مشکی ساده بیشتر میتونه به کار بیاد.
مدل موی مانکن هم به خاطر طرح لباس بلندتر باشه جلوه ی بیشتری میتونه داشته باشه
در مورد جواهرات هم یه ست کاملا ساده شبیه به چیزی که انتخاب کردین بهترین جلوه رو روی لباس داره...
مورد دوم که طراحی یه لباس مجلسی هست و من واقعا عاشقشمممم
اول یه آفرین دیگه داری چون من عاشق ترکیب ساتن و حریرم و بی نهایت این لباسها زیبا میشن و به آدم یه شخصیت خاص میدن
این کارتو خیلی دوست دارم.. طرح بالای لباس.. یعنی سرشونه ها و روی سینه بسیار عالیه
تنها موردی که میتونم متذکر بشم اینه که از روی زیر سینه که شما میخوای تکه های حریر بلند کار کنی باید یه مقداری طرح رو پایین تر و به طرف ناف بکشی تا لباس کمر مانکن رو کوتاه نشون نده
پارچه ی انتخابی خیلی خیلی خوبه و اینکه پارچه های طرح دار با رنگ های خیلی زیبایی تو بازار پیدا میشن واسه طرحی که مورد نظر شماست
از صندل و ست جواهرات زیبایی که گذاشتین هم واقعا خوشم اومد.. میتونم بگم آفرین به سلیقتون
طرح سوم طراحی مانتو هستش که من واقعا این طرح ها بیشتر نیاز دارم
خب این طرح اگر تابستونه باشه به قول دوست عزیزمون الماس باید از پارچه های روشن استفاده بشه .. و اون رنگی رو که خودت واسه طرح انتخاب کردی ست خیلی زیبایی و دلنشینی رو به وجود آورده
و اگر طرح زمستاه باشه که پاچه ی مشکی یا سورمه ای واقعا کار رو زیبا و شیک میکنه
د مورد جنس پارچه هم باید بگم کتان برای زمستان خیلی بهتر و شیک هستش و چیزی که تو تابستون میشه استفاده کرد یه پارچه ی خنک اما خوش حالت باید استفاده کرد چون این حالت مانتو باید خیلی صاف و شیک روی پارچه طراحی بشه و از پارچه هایی که شدیدا چروک میشن باید پرهیز بشه
شلوار طراحی شده رو هم واقعا میپسندم البته توی بازار شلوار های کتان شیک و زیبایی هستن که مناسب این فصل و مانتوی زیبای شما هستن
کفش و جواهرات هم خیلی زیبا و مناسب انتخاب شده.. طرح زیبا و مناسبی بود گلم
مورد چهارم که بازم مورد علاقه ی منه و شما هم حسابی ذوق و سلیقه به خرج دادی
خب انتخاب برش های گیپور واقعا تحسین برانگیزه و زیبایی لباس شب رو چندین برابر میکنه
انتخاب ساتن هم خوبه البته میتونی از پارچه ی ترک هم استفاده کنی که هم خوش حالت و هم براق هستش
رنگ گیپور مشکی روی ساتن بنفش تیره "بادمجونی" زیبا و سنگین هستش اما خودش رو اونجوری که باید نشون نمیده.. حتی الامکان باید از یه رنگ متضاد یا روشنتر استفاده کرد
البته نه اینکه بد باشه اما مناسب سن های بالا هستش این رنگ...
گیپور قرمز روی رنگ سرخ لاکی خیلی زیبا هست و چشم ها رو خیره میکنه..
مدل لباس واقعا زیباست تکه دوزیها تو جاهای مناسبی به کار رفته
یه نکته ی دیگه اینه که اگر یقه رو بخوای گیپور کار کنی به این شکلی که اینجا کار شده مانکن حتما باید گردن بلندی داشته باشه تا زیاد کوتاه قد به نظر نرسه
من میدونم چی تو نظرت بوده عزیزم اما اگر بخوای لباسی مناسب هر نوع اندام و قدی انتخاب کنب خوبه یقه رو حالت بدی جوری که گرد بر میشه و گیپور تا پشت گردن میره و یه دکمه یا غزن میخوره
در مورد پایین لباس جایی که برش میخوره و از هم باز میشه .. به نظرم اگر مقدار برهنگی لباس رو کمتر کنیم جالبتر میشه ینی این حالت هفت مانند پایین رو تبدیک به هشت کنیم و از پایینتر شروع به دور کردن لباس کنیم
اما اگر دوست داری مدل لباس همینجوری هفت باشه همونجوری که الماس عزیز و خوبم گفت میتونی حالت پارچه رو عریب کنی و از یه طرف شروع به این برش کنی.. البته نه اینکه کاملا به سمت بغل باشه مثلا از وسط ران سمت راست یا چپ این کار رو شروع کنی...
در مورد صندل هم باید بگم من عاشق طرح های صندلی هستم که میکشی واقعا زیبا و فوق العادن
شینی عزیزم طراحی های ناخنتم واقعا دخترونه و ساده و زیبا بودن .. لذت بردم
این نکاتی رو هم که گفتم همه نظر شخصی من بود عزیزم .. شما خودت یه طراح بی نظیری و میدونم با مشورت با طراح های باتجربه میتونی بهترین و زیباترین لباسها رو طراحی کنی
در آخر یه درخواست دارم.. یه طراحی برای پارچه ی نخی دو رو با طرح و زمینه ی شلوغ میخوام اگر زحمتی نیست البته.. مناسب تابستون و طرح دار و شیک
اگر زحمتی نیست[khejalat]
بازم بینهایت سپاس از طراحی زیبات[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
موفق باشی عزیزم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سلام شاینی جان
ممنون از طرح زیبا تون
من فکر میکنم اگر بجای جلوی لباس از پهلو باز باشه جلوه بیشتری پیدا میکنه البته باز هم شما صاحب نظر و استادید این صرفا نظر شخصی منه
دیزاین گیپورش هم خیلی زیباست
موفق باشید[golrooz]
ممنون بانو!!شما همیشه بهم دلگرمی میدین!!
سعی می کنم یه طرحم اونطوریکه شما می گید بکشم.اونطوریکه دارم تو ذهنم مجسمش می کنم چیز جالبی می شه!!
در مورد مانتو هم چشم یکی با کمربند می کشم.
بازم ممنونم!![golrooz]
-
سلامی دوباره به مشوق های عزیز خودم و هر کسی که این تاپیکو میبینه!
بازم یه طرح دیگه البته اینبار سبک کارم قدیمی و مناسب سن های بالاتره.
نظر...نظر یادتون نره!!مرسی!![golrooz]
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/d8zi2f3corz193ugwbz8.jpg[/IMG]
-
با سلام شاینی جان
طرح جدیدت زیباست رنگ قشنگی هم انتخاب کردی سبک آستینش هم به زیباییش خیلی کمک کرده
همون طوریکه خودت هم گفتی مدل مناسب سنین بالاتره از مدل موهای مجعد مانکنت هم خوشم اومد آدمو یاد فیلمهای دهه 40-50 میندازه ممنون گلم....
گلم برات آرزوی موفقیت دارم[golrooz]
-
سلام عزیزم.من از اول تا حالا که نگاه می کردم پیشرفت رو توی طراحیت دیدم.به مرور زمان کارت هی داره بهتر و بهتر میشه.خیلی از این طرحت خوشم اومد.مدل آستینش عالیه و باز بودنش از پهلو که فوق العادش کرده.نظر من رو به عنوان خواهر کوچیکت بپذیر.موفق باشی.
-
تمامه کارات فوق العادست شاینی جون
خیلی هنرمندی تو دختر
واقعا آفریییییییییین[tashvigh][golrooz][tashvigh][golrooz][tashvigh]
-
عزیزم کارت خیلی درسته فقط من پیشنهاد میکنم مدل یقش رو عوض کنی چون خیلی ساده به نظر میرسه
موفق باشی گلم