به نظر شما شاخصه ی شهر تهران برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟؟
|
|
با سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی لحظات خوش در این روز های زیبای بهاری
تصمیم گرفتم این سوال را با مشارکت نظرات دوستان عزیز ارزیابی کنم و قبل از هر چیز از ارائه ی کلیه نظرات عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند سپاسگذارم
و اما سوال :
به نظر شما به صورت کلی با در نظر گرفتن کلیه جوانب هر دو اثر معماری شاخصه کلان شهر تهران یا همون (landmark) در حال حاضر برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟
ممنون میشم که دلایل خود راهم عنوان فرمایید
|
|
|
http://mail.yimg.com/pd/apps/station...thouse2_rt.gif |
|
|
پاسخ : به نظر شما شاخصه ی شهر تهران برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟؟
به نظرمن آزادیه.چون یادمه قدیما کسیکه میومده تهران واسه اینکه ثابت کنه واقعا رفته تهران بایستی زیربرج آزادی حتما یه عکس یادگاری میگرفته.ینی درواقه نماد تهران برج آزادیهس.
به نظر من برج آزادی شاخصه ی تهرانه چون با تاریخ تهران پیوند خورده
- - - به روز رسانی شده - - -
به نظر من برج آزادی شاخصه ی تهرانه چون با تاریخ تهران پیوند خورده
سلام
شنیدید که می گن نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار حالا به نظر من نماد تهران هردو تاش هست اما می تونم بگم که نباید از کشور های دیگه عقب بیافتیم برج میلاد چون میتونیم بگیم چهارمین برج بزرگ دنیاست و کارهایی نظیر مخابراتی سمینار و ...... را می توان در آن انجام داد البته برج آزادی هم کمتر از آن نیست اما الان اون قضیه نو که گفتمه
سلام به دوست عزیز سایت وممنون از دعوت [golrooz]
نظرات دوستان رو خوندم
البته چون در بعضی جاها حرفهای جدی مطرح شد لازم به توضیحاتی هست
ببینید در بحث اینکه چه بنایی در شهر ها شاخص هست
این نکته رو بگم که برج آزادی و برج میلاد در یک دسته قرار نمیگیرند ...این دو باهم اشتباه نشن
برج میلاد یک المان شهری است یعنی هر شهری بنابر یک سری فاکتورهایی مثل پایتخت بودن جمعیت نزدیک به شهرهای بزرگ و.....نیاز به المان شهری دارد
اما برج ازادی نماد شهری هست نه المان شهری
در تعریف این دو بگم که المان یعنی بنایی که از هر جای شهر قابل دیدن باشه .....البته بماند تهران در بعضی روزها 1متری روهم نمیبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی در تعریف نماد اون بنایی است که از نظر تاریخی دارای جایگاه ویژه ایی است و شناسنامه آن شهر هست
تشکر وسپاس فراوان
صفحه نخست سایت شهرداری تهران ( به آدرس www.tehran.ir ) عکس برج میلاد رو مشخص تر از عکس برج آزادی نمایش داده. ( شاید هم به خاطر طراحی نمادشون )
به نظر من برج آزادی نماده بهتریه و خیلی وقته که هست و به نظرم ارزشمنده مطمعنا بعده برجه میلاد برجای دیگه ایی هم ساخته میشه در آینده بلندتر وزیباتر از میلاد ولی برج آزادی اون موقع بازم یه چیزه دیگس
نمیدونم
من که تهرانی نیستم، هر کدومو دوست دارن، انتخاب کنند
ولی در هر صورت، در ذهن من آزادی حک شده و وقتی میبینم تو فیلما مثل وحی منزل حتما باید تصویری از میلاد باشه، بدم میاد
به نظر من برج آزادی
چون قدمتش بیشتر از برج میلاده و از قدیم نماد تهران بوده اون الان میتونه نماد به حساب بیاد
به نظرمن آزادی نماد قدرت و استقامته وبرج میلاد نماد سرمایه داری هستش
به قول آقا وحید که نظر تخصصی دادن هر کدام جای خودشون باید در نظر گرفته شن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
نمیدونم
من که تهرانی نیستم، هر کدومو دوست دارن، انتخاب کنند
ولی در هر صورت، در ذهن من آزادی حک شده و وقتی میبینم تو فیلما مثل وحی منزل حتما باید تصویری از میلاد باشه، بدم میاد
ممنون از شما كه نظر تون رو گفتيد اين تاپيك چون يك نوع نظر سنجي عمومي محسوب ميشه و نياز نيست حتما تهراني باشيم مال هر كجاي اين آب و خاك باشيم يك هم وطن محسوب ميشيم و تهران پايتخت كشور عزيزمونه و علت انتخاب اين دو برج معماري صرفا به دليل آثار شناخته شده ي شهر تهرانه كه معمولا همه ايراني ها ميشناسند هر چند ما آثار بسيار زيبايي در تمام نقاط كشورمون چه از كلان شهرها گرفته تا روستاهاى زيبا كه در جاي جاي ميهنمان وجود دارند و از افتخارات كشورمان هستند و اميدوارم تمامي عزيزاني كه در هر كجا هستند نمونه هايي از آثار شهرو ديارشون رو براي نظرسنجى عمومي و آگاهي همگاني در چارچوب يك تاپيك ارائه دهند تا همگي لذت ببريم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید 0319
سلام به دوست عزیز سایت وممنون از دعوت [golrooz]
نظرات دوستان رو خوندم
البته چون در بعضی جاها حرفهای جدی مطرح شد لازم به توضیحاتی هست
ببینید در بحث اینکه چه بنایی در شهر ها شاخص هست
این نکته رو بگم که برج آزادی و برج میلاد در یک دسته قرار نمیگیرند ...این دو باهم اشتباه نشن
برج میلاد یک المان شهری است یعنی هر شهری بنابر یک سری فاکتورهایی مثل پایتخت بودن جمعیت نزدیک به شهرهای بزرگ و.....نیاز به المان شهری دارد
اما برج ازادی نماد شهری هست نه المان شهری
در تعریف این دو بگم که المان یعنی بنایی که از هر جای شهر قابل دیدن باشه .....البته بماند تهران در بعضی روزها 1متری روهم نمیبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی در تعریف نماد اون بنایی است که از نظر تاریخی دارای جایگاه ویژه ایی است و شناسنامه آن شهر هست
تشکر وسپاس فراوان
با سلام
ممنون از دوستمون که توضیحات خوبی ارایه دادن در ادامه صحبت ایشون باید بگم چند وقت پیش که بازدید از برج میلاد داشتیم یکی از دوستان سوالات زیادی رو مطرح کرد ایشون گفت" که تهران تقریبا بین کوهها محصور شده کوههایی که گاهی ارتفاعشون به 4000 متر هم می رسه اصلا منطقی نیست وقتی میشه از این ارتفاع دکل مخاراتی ایجاد کرد اون رو در یک برج 400 متری گذاشت در ضمن اگه به قمست های پایین این برج نگاه کنیم طراحی های ناشیانه ای رو میبینیم که هیچ تقارنی نداره "
اما به نظر من اگه به برج آزادی یه نگاه بندازید می تونید یه شاهکار معماری رو ببینید که همه فاکتورها رو برای یک نماد شهری داره!! البته اگه بهش برسن چون جدیدا داره ترک برمیداره!!!!!!!!!!!!!!
از نظر من هم برج آزادی,چون در هر صورت از قدیم الایام تهران بوده و برج آزادی حالا جدیدا برج میلاد هم مطرح شده ولی به قول دوست عزیزی که گفتند این دو کاملا جدا هستند . از نظر من برج آزادی ویژس[nishkhand]
به نظرم برج آزادی....چون قدمت بیشتری داره....درسته برج میلادم ارزشمنده و یه بنای عظیم به حساب میاد ولللللللللللللللللللی.....
آزادی یه چیز یگست.....[cheshmak][cheshmak]
«برج میلاد» هزار سال دیگر هم نمیتواند جای «برج آزادی» را بگیرد
یک کارشناس مرمت آثار تاریخی استان تهران گفت: باید ذهنیتهای خاص دربارهی «برج آزادی» را کنار گذاشت و در قالب یک مدیریت واحد به وضعیت نابسامان این بنا رسیدگی کرد.
آزادنگار خبرگزاری قاصدک به نقل از ایسنا :
مهدی معمارزاده ، اظهار کرد: برج آزادی یک بنار فاخر و ارزشمند است و «برج میلاد» هزار سال دیگر هم نمیتواند از نظر ساختارهای ویژه و معماری اسلامی، جای آن را بگیرد. در این بنا، از معماری تخت جمشید، قناتها، باغهای ایرانی و معماری دورههای مختلف تاریخی نشانههایی وجود دارد، حتا سازهی این بنا از بتون آرمه است و فضاها و المانهای موجود در آن، آنقدر ارزش دارند که قابل حفاظت باشند.
وی با اشاره به وضعیت نابسامان میدان آزادی و عبور و مرور هر نوع وسیلهی نقلیه از این میدان، ادامه داد: باید برای حفاظت از این بنای ارزشمند هزینه کرد، همینطور کاربری این بنا باید خاص باشد، ولی متأسفانه آنطور که باید و شاید تا کنون به این برج توجه نشده است.
او با بیان اینکه از زمان ساخت برج آزادی تا کنون فقط در یک دورهی محدودی، شهرداری اقداماتی روی سطح و پیادهراه بنا انجام داد، گفت: در کفسازی بنا نیز از یک نوع عایق که در استخرها استفاده میشود، بهره گرفته شده که به نظر میرسد در درزگیری آن ضعیف عمل شده است، 99 درصد کار انجام شده، ولی در یک درصد آن که مهمترین بخش یعنی ایزولاسیون بوده، توجه کافی صورت نگرفته است که این اشکال به ضعف نظارتی یا انتخاب نکردن درست یک پیمانکار مناسب بازمیگردد.
این کارشناس مرمت با تأکید بر لزوم وجود یک مدیریت واحد در مجموعهی برج آزادی، بیان کرد: شهرداری برای این مدیریت میتواند بهترین گزینه باشد، سازمان میراث فرهنگی توانایی مالی مناسب برای رسیدگی به این مجموعه را ندارد، بنیاد رودکی نیز که اکنون مدیریت مجموعه را برعهده دارد نمیتواند بهدرستی از عهدهی آن برآید، بنابراین این وظیفه باید به شهرداری واگذار شود.
معمارزاده با تأکید بر اینکه برج آزادی یک مکان گردشگری، فرهنگی و تفریحی مطرح دست کم در سطح خاورمیانه است، ادامه داد: باید یک پیمانکار قوی و زبردست برای رسیدگی به این مجموعه طرح را در دست بگیرد و تا کنون در رسیدگی به این بنای تاریخی، قدری تعلل و اشتباه رخ داده است.
این کارشناس مرمت آثار تاریخی در ادامه گفت: هرچند همهی سنگهای برج آزادی کاملا با بتون درگیر هستند، ولی برخی از آنها در بخشهای بالایی سازه لق شدهاند که این شرایط باعث خرد شدن کاشیها و شیارهای اطراف آنها شده است. به همین دلیل، رطوبت از این بخشها به داخل سازه نفوذ کرده است، در بخش پایینی سازه نیز نمزدگی باید از کف بررسی شود.
معمارزاده در پایان تأکید کرد: برج آزادی یک نماد مهم شهری برای تهران و یکی از المانهای مهم معماری در کشور است که باید تحت نظر یک مدیریت واحد به آن توجه عاجل شود.
منبع خبر ایسنا
برج آزادی یا برج میلاد، کدامیک نماد شهر تهران است؟
نمادها در شهرها نشانه هایی هستند که برای تعیین هویت شهروندان آن شهر از آنها یاد می شود. این نمادها هم می توانند جزو آثار باستانی و هم ساخته شده در عصر حاضر باشند. در هر صورت در جذب گردشکران نمادها حرف اول را می زنند و به شهروندان هویت جمعی می دهند.
تا اسم پاریس یا حتی فرانسه را می شنویم ناخوداگاه ذهنمانم به سمت برج ایفل منحرف می شود. مسکو را با کاخ کرملینش، دهلی نو را با تاج محلش، کوالالامپور را با برجهای دوقلوی پتروناسش، قاهره را با اهرام ثلاثه جیزه اش، و نیویورک را با مجسمه آزادی و میدان تایمزش می شناسیم.
در تهران، دو برج آزادی و برج میلاد هر کدام به نوعی از نظر شهروندان سنبل شهر محسوب میشوند اما اگر قرار باشد یکی از این دو بنای زیبا سنبل شهر تهران باشد واقعا کدامیک میتواند این عنوان مهم را به خود اختصاص دهد؟در ادامه به معرفی هر کدام به صورت جداگانه میپردازیم. با ما باشید.
برج آزادی:
http://1doost.com/Files/Pictures/139...1386596934.jpg
برج آزادی یکی از نمادهای شهر تهران است که در سال 1349 خورشیدی به دست معمار ایرانی، حسین امانت، با نام برج شهیاد آریامهر، به دستور فرح پهلوی برای یادبود جشن های 2500 ساله شاهنشاهی ایران طراحی و ساخته شد. این برج، پس از انقلاب 1357 به نام «برج آزادی» معروف گردیده است. برج آزادی در ایران، نمونه ای از نماد و نشانه های شهری است که معماری شاخص آن، تلفیق طاق های معماری پیش از اسلام (دوره هخامنشیان و ساسانیان) و بعد از اسلام و تبدیل آن به نمادی زیبا به لحاظ معماری است.
در این طرح، معمار حتی به جزئیات اجرای بنا و نحوه چیدمان سنگ های نما دقت وافری مبذول داشته تا در نهایت جزء جزء اجزا به کل واحدی بدل گردند.
برج آزادی به صورت یک یادمانی ساخته شده است و به عنوان یک نماد شهری مورد توجه است. عملیات ساخت برج آزادی در یازدهم آبان 1348 خورشیدی آغاز شد و پس از بیست و هشت ماه کار، در 24 دیماه 1350 با نام برج شهیاد به بهره برداری رسید. این بنای سه طبقه دارای چهار آسانسور و دو راه پله و 286 پلکان است.
در محوطه زیرین آزادی چندین سالن نمایش، نگارخانه، کتابخانه، موزه و... قرار دارد.
طول این بنا 63 متر، ارتفاع آن از سطح زمین 45 و ارتفاع از کف موزه 5 متر است.
گفته می شود در ساخت برج آزادی چهل و شش هزار قطعه سنگ بریده و پرداخت شده به کار رفته است.
حسین امانت می گوید: «این بنا به گذشته های درخشان تاریخ ایران نظر دارد؛ به دورانی که ایران در ادبیات، هنر، معماری، صنایع دستی، علوم مختلف و خیلی چیزهای دیگر سرآمد بود. من می خواستم جمع بندی خودم از اینها را در آزادی ارائه کنم تا اگر کسی از خارج می آید یا حتی مردم ایران بدانند که این اثر به کجا و به کدام فرهنگ مربوط می شود.»
برج میلاد:
http://1doost.com/Files/Pictures/139...1386598089.jpg
برج میلاد نام برج مخابراتی چندمنظوره است که در شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد. این برج با ارتفاع 435 متر، بلندترین برج ایران، ششمین برج بلند مخابراتی جهان و نوزدهمین سازهٔ بلند نامتکی جهان است.
این برج با 13 هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازهٔ رأس برج در میان تمامی برج های مخابراتی دنیا مقام نخست را دارد. این سازه به دلیل بلندی بسیار و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از نمادهای پایتخت ایران به شمار می آید. برخی بر این باورند که این برج روی سامانه گسل شهرک قدس ساخته شده است.
پیشنهاد ساخت یک برج و تالار نمادین برای شهر تهران در سال 1370، مطرح شد و در پایان سال 1372، محل کنونی از میان 17 نقطه پیشنهادی ساخت آن برگزیده شد.
گفته می شود که برج میلاد و مجموعه یادمان بخشی از طرحی بزرگ به نام شهستان پهلوی هستند که پیش از انقلاب اسلامی ایران طراحی شده و در دست احداث بود.
کلنگ ساخت این برج در سال 1376 به مناسبت یکصدمین زادروز امام خمینی بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران با نام میلاد به زمین زده شد. ساخت این برج 11 سال به درازا انجامید. پس از 11 سال از آغاز ساخت و در روز 16 مهر 1387؛ برج میلاد با شعار «آسمان نزدیک است» گشایش یافت.
این مراسم را بیش از 250 خبرنگار ایرانی و خارجی پوشش دادند.
این برج سازه ای است بتنی با کاربردهای متنوع، 435 متر از سطح زمینهای مجاور ارتفاع دارد که 315 متر از آن مربوط به شفت بتنی و 120 متر دیگر مربوط به آنتن برج است.
وزن برج میلاد 161٬000 تن و زیربنای آن 5٫5 برابر یک زمین فوتبال است.به نظر شما کدامیک از برجهای بالا شایسته تر است؟ راستی نماد شهر شما چیست؟
سلام
مرسی از تاپیک
به نظر من برای بچه های جدید با شنیدن تهران میلاد به یادشون میاد ولی قدیمیا نه
دلیلش هم می تونه به دلیل قدمت هرکدوم از برج ها و آشنایی افراد با اونها باشه
من برج آزادی رو بیشتر از برج میلاد دوست دارم و می پسندم
[golrooz]
با سلام وتشکر از شما دوستان...
بله. برج ازادی نماد تهران هست و به گفته برادر بزرگوارم وحید 0319 یک اثر تاریخی شهر محسوب میشه ومعمولا تهران با برج ازدی میشه شناخت.وتقریبا از قدیمی ها پرسیده بشه میگن برج ازادی...
واما برج میلاد که یک المان محسوب میشه معمولا نسل جدید به یاد دارن . ومیگن برج میلاد..
امـــــــا شناسنامه اصلی تهران میشه از برج ازادی که از قدیم ایام وجود داشت شناخت....
باتشکر از دوستان