خواهش می کنم کمکم کنید ... ؟؟؟؟
[dooa]خواهش می کنم کمکم کنید
خانه های جدول تناوبی زیر ، به رنگ های مختلفی درآمده اند . طبقه بندی رنگی عنصرها دراین جدول ، بر چه اساسی می باشد ؟
http://s1.picofile.com/file/76938697...9%88%D9%84.png
پاسخ : خواهش می کنم کمکم کنید ... ؟؟؟؟
وای .............
اینقدر مهندس شیمی توی این سایت فعالن ، پس کوشین؟
نکنه بلد نیستین[nishkhand]
نظر خود شما درباره جواب سوالتون چی بوده؟
آیا ایده ای برای پاسخ داشتید،لطفا ایده خودتون هم بنویسید
سلام راستش من فکر می کردم ترکیب بندی رنگ ها در مورد دماها ، نقاط جوش و ... بوده و راستشو بخواین هیچکدومش هم قابل قبول نیست .
چیز دیگه ای هم به فکرم نمی رسه
حتی این احتمال رو دادم که شاید هم درمورد قدمتشون باشه یعنی این که هرکدوم توی چه سالی کشف شدن ولی راستشو بخواین اون هم قابل قبول نیست چون در این صورت تنوع رنگ ها می بایست زیاد تر باشه
مگه نه
من برای پیدا کردن اطلاعات در مورد عناصر جدول تناوبی از جدول تناوبی پویا استفاده کردم
ممنون میشم اگه کمکم کنین[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
[dooa]خواهش می کنم کمکم کنید
خانه های جدول تناوبی زیر ، به رنگ های مختلفی درآمده اند . طبقه بندی رنگی عنصرها دراین جدول ، بر چه اساسی می باشد ؟
سلام
من فک کنم جواب رو پیدا کردم ، فقط در مورد مس صدق نمی کنه [tafakor] تو جواب من مس باید سبز کم رنگ باشه در مورد همه ی عناصر دیگه صدق می کنه...
چون سوالی که پرسیدی مال یه مسابقه هست جواب رو برات پیام خصوصی می زنم ... امیدوارم که درست باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مینا*
سلام
من فک کنم جواب رو پیدا کردم ، فقط در مورد مس صدق نمی کنه [tafakor] تو جواب من مس باید سبز کم رنگ باشه در مورد همه ی عناصر دیگه صدق می کنه...
چون سوالی که پرسیدی مال یه مسابقه هست جواب رو برات پیام خصوصی می زنم ... امیدوارم که درست باشه
مرسی
خیلی کمک کردین[golrooz]
من که از جدول تناوبی پویا اون رو دنبال کردم مس باید همون رنگ زرد باشه:
جدول تناوبی پویا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
مرسی
خیلی کمک کردین[golrooz]
من که از جدول تناوبی پویا اون رو دنبال کردم مس باید همون رنگ زرد باشه:
جدول تناوبی پویا
بله درسته ، منبعی که من داشتم احتمالا مس رو جور دیگه ای بررسی کرده ... جدول تناوبی کاملا درسته [movafaghiyat]
[golrooz]دست همتون واقعا درد نکنه[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
[golrooz]دست همتون واقعا درد نکنه[golrooz]
خواهش می کنم
می بینم که برنده شدی
تبریک می گم [bamazegi]
ببخشید من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما رنگ عناصر جدول تناوبی رو از روی فلز یا نافلز یا شبه فلز یا گاز بودن عنصر میذارن... نباید میگفتم؟[negaran][nadidan] اصلا درست متوجه شدم؟[eynaki]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CALCIUM
ببخشید من نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما رنگ عناصر جدول تناوبی رو از روی فلز یا نافلز یا شبه فلز یا گاز بودن عنصر میذارن... نباید میگفتم؟[negaran][nadidan] اصلا درست متوجه شدم؟[eynaki]
سلام خانومی
درسته معمولا عناصر جدول تناوبی رو این طوری که گفتی رنگ بندی می کنن ، اما طراح این جدول رنگ هاش رو با سلیقه خودش و بر اساس دوره کشف عناصر تقسیم بندی کرده که تو هر کدوم از رنگ ها عناصر در محدوده ای از یک دوره کشف شدن ...
مرسی مینا جون [golrooz] دیگه من نخبم دیگه این سوتیام عوارضشه [nishkhand]
سلام به نظر من ترکیب بندی این جدول اینطوری اشتباه شاید واسه قشنگی اینطوری شده