پیشاپیش تبریک و تهنیت صمیمانه فرا رسیدن "عید نوروز باستانی" و آغاز سال نو 1392
پاسخ : پیشاپیش تبریک و تهنیت صمیمانه فرا رسیدن "عید نوروز باستانی" و آغاز سال نو 1392
ممنون سالی سرشار از سلامتی رو براتون آرزو دارم
پاسخ : پیشاپیش تبریک و تهنیت صمیمانه فرا رسیدن "عید نوروز باستانی" و آغاز سال نو 1392
نوروز نُماد جاودان نوشدن است
تجديد جوانی جهان كهن است
زينها همه خوبتر كه هر نو شدنش
باز آور ِ نام پاك ايران من است
عید همه مبارک امیدوارم امسال هیچ ماری نیشتون نزنه این مار میتونه(مریضی .گرفتارو.............)باشه
دوستون دارم زیاد زیاد [alaghemand]
- - - به روز رسانی شده - - -
نوروز نُماد جاودان نوشدن است
تجديد جوانی جهان كهن است
زينها همه خوبتر كه هر نو شدنش
باز آور ِ نام پاك ايران من است
عید همه مبارک امیدوارم امسال هیچ ماری نیشتون نزنه این مار میتونه(مریضی .گرفتارو.............)باشه
دوستون دارم زیاد زیاد [alaghemand]
عید همگی مبارک دوستان عزیز.[esteghbal]
ممنون از تبریکتون.[golrooz]
واقعا سال ماره؟سال مار چی داره؟[nadidan]
عید همگی مبارک دوستان عزیز.[esteghbal]
ممنون از تبریکتون.[golrooz]
واقعا سال ماره؟سال مار چی داره؟[nadidan]
سال نو رو به همه پیشاپیش تبریک میگم مخصوصا اونایی که پارسال ضربه خوردن یا عزیزانشونو از دست دادن یا (مثل ما) خونشون آتیش گرفت و کسایی که به این سال امید دارن که لااقل بهتر از پارسال باشه.خلاصه به همه تبریک میگم.
سال نو رو به همه پیشاپیش تبریک میگم مخصوصا اونایی که پارسال ضربه خوردن یا عزیزانشونو از دست دادن یا (مثل ما) خونشون آتیش گرفت و کسایی که به این سال امید دارن که لااقل بهتر از پارسال باشه.خلاصه به همه تبریک میگم.
ممنون .عیدشمام مبارک باشهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه[golrooz]
ممنون .عیدشمام مبارک باشهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه[golrooz]
سلام دوستان عزیز ، امیدوارم سالی سرشار از موفقیت داشته باشید [golrooz][golrooz][shaad][shaad]
[IMG]http://www.uc-njavan.ir/images/u9kq0jo1fnk8h4974iu.jpg[/IMG]
منم آغاز سال نو رو به همه تیریک میگم
سالی پر از خوبی،مهربونی،زیبایی و عشق براتون آرزو میکنم
سالی که هر لحظه اش به یاد خدا و دوستان خدا باشید
منم آغاز سال نو رو به همه تیریک میگم
سالی پر از خوبی،مهربونی،زیبایی و عشق براتون آرزو میکنم
سالی که هر لحظه اش به یاد خدا و دوستان خدا باشید
از خدا می خوام که تو سالی که در پیش داریم تو دفتر زندگیتون صفحه غم براتون سفید باقی بمونه ....
سلاااااااااااااااااام منم با یه سبد گله بهاری عیدو بهتون تبریک میگم
امیدوارم ساله پر برکتی داشته باشینو به اهدافتون برسید.آمین
بذارید این سال جدید برای شما و خانوادتون پر از شادی باشه
و همه غمهاتون تو این سال بمونه و سال جدید پر از زیبایی باشه
سال نو مبارک
من هم سال نو رو به تمام نخبگان عزیز و همچنین آقا وحید تبریک میگم[golrooz]
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز، جاودانه ترین جشن روزگار
جا داره ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز به تمامی دوستان از عزیزانی که ممکنه ناخواسته با مطالب ارسالی پستهام، موجب رنجش خاطرشون رو فراهم کردم یه عذرخواهی کنم
یه سال تؤام با موفقیت و آرامش رو برای عزیزان آرزومندم.
سایه حق سلام عشق سعادت تن سرمستی بهار سکوت دعا سرورجاودانه این است هفن سین نخبگان جوان سال نوبرتمام عاشقان ایران مبارک [shaad]
سلام دوستان همه چشماشونو ببندن و برای خودشونو ..پدرومادرشون ...دوستاشونو ....هرکی دوست دارن دعاکنن ارزوکنن
یامقلب القلوب والابصار
یامدبراللیل والنهار
یامحول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
سلام دوستان همه چشماشونو ببندن و برای خودشونو ..پدرومادرشون ...دوستاشونو ....هرکی دوست دارن دعاکنن ارزوکنن
یامقلب القلوب والابصار
یامدبراللیل والنهار
یامحول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
http://www.njavan.com/forum/image/jp...13pUqVWkQ//9k=
آمد بهار خرم با رنگ و بوی طیب با صد هزار نزهت و آرایش عجیب
بهار طبیعت از راه می رسد و صحنه ی جهان آیینه نمای قدرت خداوندی
می گردد.
فرا رسیدن فصل شادی بخش و نشاط آور بهاران و حیات دوباره ی زمین که
نشانه ای از قدرت و رحمت الهی است را به حضور محبت ظهور شما و
خانواده ی محترمتان تبریک و تهنیت عرض می نمایم
سلام بنده هم «اوغوز بایرامی» ---> «نوروز بایرارمی» ---> «عید نوروز» را به همه تبریک میگم
ممنون.انشاالله سالي سرشار از موفقيت پيش روي همه باشه [golrooz]
عید همگی مبارک باشه.ایشالله سالی با موفقیت های روز افزون و خوش رو پیشرو داشته باشین [golrooz]
عید همگی مبارک باشه.ایشالله سالی با موفقیت های روز افزون و خوش رو پیشرو داشته باشین [golrooz]
آرزو دارم نوروزی که پیش رو داری
آغاز روزهایی باشد که آرزو داری
نوروز مبارک
سلام عید بر شما و بقیه ی عزیزان پیشاپیش مبارک[tashvigh][labkhand][shaad]
امیدوارم در سال جدید لحظه لحظه ی زندگیتون توام با ارامش و سلامتی باشه و این سال سال براورده شدن ارزوهای قشنگتون باشه[shaad][labkhand]
عید حقیقی را انان درک میکنند که با یک چشم بر گذشته بگریند و با چشم دیگر به اینده لبخند بزنند.
بهارتان مبارک.
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باش
[golrooz]عیدتان مبارک[golrooz]
خیلی ممنون امیدوارم شما هم سال خوبی داشته باشید.