-
روز های مزخرف عید امسال !! حال هر کی گرفتس بیاد !!
طبق فرهنگ .طبق عادت و شاید هم نقاب از یه ماه قبل می گن عیده ! همه خوشحالن میخندن خرید می کنن شاید یه هفت سینی هم بچینن !! پات می رسه توخونه و می گی مرده شور ببرن این عید رو !!
مردم می رن مهمونی . می رن مسافرت . یکی پول نداره . یکی تنهاس یکی دل خوش نداره یکی دیکه مریض داره . همیشه همه جا از خوشی و دل خوشی ها و اینکه عید چه کنیم می نویسن !!
نقاب هاتو ر وبردارین اینا رو ننوشتم بگین یه روز فاز مثبت می نویسه یه روز فاز منفی !! اینایی که حالتون گرفتس بیایین بنویسین !!
بنویسین از شادی های کوچ پنهان . برید و نگاه کنید و اگه حتی یه مورچه تو اتقتون داره نازتون می کنه !! اگه یه لبخند کوچیک می تونی به یه رهگذر بنویسی !!
کارهای کوچیک کوچیک کنید و بنوسید چه جوری این غم و غصه ها رو کم کم پر میدین !!
چند گل تو باغجتون می کارین ؟
به ازای اشکاتون چند نفر رو می تو نین بخندونین ؟
حمله پمله ننوسین ها !! کارها ی به جد عملی !! م مثلا برین مهمونی بچه ثابخونه رو تا می خوره بزنین !! بخندین غش غش !!
اغا لوس بازی در نیارین این پست جدیه ها !!
-
پاسخ : روز های مزخرف عید امسال !! حال هر کی گرفتس بیاد !!
برگرد یادت را جا گذاشته ای نمیخوام تمام عمر به این امید باشم که روزی برای برداشتنش خواهی امد
- - - به روز رسانی شده - - -
برگرد یادت را جا گذاشته ای نمیخوام تمام عمر به این امید باشم که روزی برای برداشتنش خواهی امد
-
عید نوروز به نظر من یه معجزه است.
هر چی هم که خراب باشه و ظاهری اما تو امیدوارتر کردن ما به سال جدید نقش بسزایی داره.
بهمون وقت میده فکر کنیم و استراحت و برنامه ریزی کنیم اینه که مهمه.
من خودم البته تو عید میخوام درس بخونم چون کار دیگه ای ندارم انجام بدم.
موفق باشی.
-
دوست گلم درست هیچ کس واقعا دلش بایه نوروز اروم نمیگیره اما یادمون باشه یک فاز منفی میتونه کل زندگیمونو خراب کنه
باور ندارید امروز الکی هی بگید دل درد دارم ببین شبش کارت به بیمارستان میکشه اما فاز مثبتم عکس این قضیه
من پول ندارم .من مریض دارم من تنهام. خانواده من منو به مسافرت نمیرن.همه شادن اما من عزیزاز دست دست دادم و......همش راسته وسخته همون یکی از اینارو حداقل داریم
عید خونه تکونیه دله که ماجدیدیا بلد نیستیم چون خیلی غرق خودمونو پولو افاده و.........شدیم
برا اینه عید بچشممون بد میاد چون سخت گرفتیم بخودمون که این عید باید فلان دکورخونمون باشه یا هرچی واین افتضاحه
ماداریم کل سالو گریه میکنیم چرا موقع عید نخندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو جواب بده هستی جان
دوست گلم درست هیچ کس واقعا دلش بایه نوروز اروم نمیگیره اما یادمون باشه یک فاز منفی میتونه کل زندگیمونو خراب کنه
باور ندارید امروز الکی هی بگید دل درد دارم ببین شبش کارت به بیمارستان میکشه اما فاز مثبتم عکس این قضیه
من پول ندارم .من مریض دارم من تنهام. خانواده من منو به مسافرت نمیرن.همه شادن اما من عزیزاز دست دست دادم و......همش راسته وسخته همون یکی از اینارو حداقل داریم
عید خونه تکونیه دله که ماجدیدیا بلد نیستیم چون خیلی غرق خودمونو پولو افاده و.........شدیم
برا اینه عید بچشممون بد میاد چون سخت گرفتیم بخودمون که این عید باید فلان دکورخونمون باشه یا هرچی واین افتضاحه
ماداریم کل سالو گریه میکنیم چرا موقع عید نخندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو جواب بده هستی جان
-
زمستون می گذره گل ها جوونه می دن اما گاهی تو بعضی دل ها بعضی غصه ها موندگاره
!1!
سعی نکن بغضت رو قورت بدی بلند گریه کن !!! و بپذیر نمیشه خیلی چیزا رو فراموش کرد بذار زمان بگذره !!!! همه چی خوب میشه به شرطی که یه کار دیگه کنی تا یه نتیجه دیگه بگیری !!!
-
من از تدارکات و مقدمات قبل عید مثل خرید کردن ، جابجا کردن بعضی چیزا،......خیلی بیشتر خوشم میاد و لذت میبرم. [golrooz]
من از تدارکات و مقدمات قبل عید مثل خرید کردن ، جابجا کردن بعضی چیزا،......خیلی بیشتر خوشم میاد و لذت میبرم. [golrooz]
-
بچه ها هفت سینوتن رو با خوراکی بیارایید بعد همه بخور ن هی !!1
اخه فک فامیله داریم ؟!!؟ نه خدایی ؟
بچه ها هفت سینوتن رو با خوراکی بیارایید بعد همه بخور ن هی !!1
اخه فک فامیله داریم ؟!!؟ نه خدایی ؟
-
یکی از فانتزی های ما در عید این است که عیدی بچه های کوچک را بگیریم !!!
-
یه کار با حال دیگه اینکه شکلات هی بخورین عید با توجه به اینکه اجیل امسال هم گرون بود و هم تحریم هرکسی جلوتون میذاره . هی شکلات بخورین اشغالاش رو بذاریم تو جیبتون . بعد که دولا می شین همش بریزیه تو راهروی ثابخونه ملت کف کنن !!
-
امسال و عید امسال که واقعا بد بود و مضخرف... واقعا خدا بهمون رحم کنه برای سال بعد...
-
یکی دیگه از فانتزی های ما این است که در سال نو این بود که یک ماهی مشکی را در کناریک ماهی سیاه بیندازیم تا صابت کنیم نژاد پرست نیستیم و به اون ماهی قرمزه محل صگ نمی دیم تا میریم نزدیگ تنگ برامون پر پر نزنه هی فخر بفروشه !! بلههههههههههههههه
-
سلام
عید امسال برای من که خوب داره شروع نمیشه
غم انگیزترین سال برام امسال بود بخصوص اسفندماه
متاسفانه 3روز پیش1از همکلاسی هام فوت کرد2 روز پیش هم1 از بستگانم که تو جاده رشت با خانواده همسرش بود با کامیون تصادف کردن و4نفر کشته شدن و1نفزم تو کماست میخواستن براشون عروسی بگیرن که تبدیل به ختم شد واقعا روز بدی بود
در طول این چند روز باقی مونده به عید من فقط قبرستان برای تشیع جنازه رفته م
پایان91و شروع92 برای من خوب نبوده
امیدوارم برای دوستان عزیزم سالی خوش همراه با سعادت و کامیابی باشه[golrooz]
سلام
عید امسال برای من که خوب داره شروع نمیشه
غم انگیزترین سال برام امسال بود بخصوص اسفندماه
متاسفانه 3روز پیش1از همکلاسی هام فوت کرد2 روز پیش هم1 از بستگانم که تو جاده رشت با خانواده همسرش بود با کامیون تصادف کردن و4نفر کشته شدن و1نفزم تو کماست میخواستن براشون عروسی بگیرن که تبدیل به ختم شد واقعا روز بدی بود
در طول این چند روز باقی مونده به عید من فقط قبرستان برای تشیع جنازه رفته م
پایان91و شروع92 برای من خوب نبوده
امیدوارم برای دوستان عزیزم سالی خوش همراه با سعادت و کامیابی باشه[golrooz]
-
دستای مهربونتون رو بگیرین بالا برای هرکی مریض داره ! د ل نا ااروم داره !
امیدوارم خدا به کسایی مه عزیزی رو از دس دادن هم صبرو ارامش هطا فرماید الهی امین
-
یه تشکر و یژه یه بوسه مهربون به دستای پر مهری دوستایی که سر کارن روز عید !! شیفتن !! یه قدر دانی بزرگ از خانواده هاشون که عزیزاشون سر کارن تا ما در اسایش بیشتری باشیم پرستارا پزشکا اتش نشان ها پلیس ها و.......... خیلی های دیگه .....
لحظه های با هم بودن رو قدر بدونیم عید جنبه های دیگه هم داره ها
فکر مون رو دل هامون رو بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگ کنیم
-
خب دلتو ساف کن کن دیگه !!!! بسته دیگه لوس بازی در نیار پاشو برو عزیزات رو ببوس و ازشون دلجویی کن !
پاشو بچه روتو کم کن !! پاشووووووووووووووووو سل دیگه اونا باشن تو نباشی تو باشی اونا نباشن !! اصلن دنیا تموم شه !! کن فیکون شه بری تو دو محو شی ! !
پاشو دیده !!
-
سلام
امسال اولاش پرام دلتنگی بود ...گریه میکردم همش...دلتنگ دوری ....
وسطاش غم بود /..پدربزرگم فئت کرد
اما آخراش امید بود ...امید ....
امید بخدا امید به این که زنده ام ...نفس می کشم...یعنی خدا هنوز دوستم داره ...عاشقمه
ایشالا خدا به همه امید زندگی خوب بده ......[shaad][golrooz]
سلام
امسال اولاش پرام دلتنگی بود ...گریه میکردم همش...دلتنگ دوری ....
وسطاش غم بود /..پدربزرگم فئت کرد
اما آخراش امید بود ...امید ....
امید بخدا امید به این که زنده ام ...نفس می کشم...یعنی خدا هنوز دوستم داره ...عاشقمه
ایشالا خدا به همه امید زندگی خوب بده ......[shaad][golrooz]
-
منم خدارو شکر 1سال دیگم گذشت بد و خوبشم مهم نیست چون هرجور که فکر کنی زندگی همونجور میگذره همونجور ک امسال و سالای دیگه گذشته و رفته.
عیدم و سال نوم ب نظر من ک خوبه وتنها بدیش اینه ک همجور ک سال نو میشه جسم و عمر مام کهنه وکهنه میشه.
منم عید امسال فقط منتظر نیمه دوم عیدم ک یه استراحت کامل کنم بعداز دوسال بدون استراحت !!!!
منم خدارو شکر 1سال دیگم گذشت بد و خوبشم مهم نیست چون هرجور که فکر کنی زندگی همونجور میگذره همونجور ک امسال و سالای دیگه گذشته و رفته.
عیدم و سال نوم ب نظر من ک خوبه وتنها بدیش اینه ک همجور ک سال نو میشه جسم و عمر مام کهنه وکهنه میشه.
منم عید امسال فقط منتظر نیمه دوم عیدم ک یه استراحت کامل کنم بعداز دوسال بدون استراحت !!!!
-
خب در مجموع به نظرم سال بدی نبود با اینکه میتونست خیلی بهتر از این هم باشه
از اول امسال از همه دور شده بودم
از خانواده و دوستان خیلی فاصله گرفتم
دیگه حتی وقت حال و احوال پرسی رو هم نداشتم
خیلی ها هم دلگیر شده بودن
ولی خب باید یه سری کارای مهم رو تو زندگیم انجام میدادم
در کل تجربه خوب و بزرگی بود
دو تا اتفاق مهم اقتاد برام
که جفتشون خیلی تاثیر گذار بودن تو زندگیم
ایشالا تو سال جدید همه چیز به بهترین شکل انجام بشه برای همه
باید به اینده امیدوار بود
و خب منم فکر میکنم قطعا سالی که میاد خیلی بهتر از سال 91 میشه
این سالایی که میاد و میگذره سالای سرنوشت سازیه برام پایه زندگی این سالا گذاشته میشه
ایشالا همه خوب و خوش و سلامت باشن
-
گرچه سال 91 سال خوبی برام نبود و از تموم شدنش خوشحالم ولی نمیدونم چرا تو این دقایق پایانی اون اینقدر گرفته ام ...
خدا کنه سال 92 برای همه سال بهتری باشه
-
یه گل مهرون بذار تو اتاقت هر روز ابش بده و ببین که خدا به لطافت برگ های همین گل ها زیباست !!
اگه تنهایی هم برو تو دامن طبیعت سرت رو بگیر رو به اسمون ببین خدا بزرگ تر این حرفهست !! ببخش بزرگوار باش و بدون هر وقت که بتونی ببخشی دنیا از ان تو خواهد بود !!!
اگر از همان راهی که همیشه میروی بروی به همان نتیجه می رسی پس هدفت رو تغییر بده و شاد باش و حداقل یه لبخند به دگران هدیه بده !!!!!!!!!!!!!!!!!
یه گل مهرون بذار تو اتاقت هر روز ابش بده و ببین که خدا به لطافت برگ های همین گل ها زیباست !!
اگه تنهایی هم برو تو دامن طبیعت سرت رو بگیر رو به اسمون ببین خدا بزرگ تر این حرفهست !! ببخش بزرگوار باش و بدون هر وقت که بتونی ببخشی دنیا از ان تو خواهد بود !!!
اگر از همان راهی که همیشه میروی بروی به همان نتیجه می رسی پس هدفت رو تغییر بده و شاد باش و حداقل یه لبخند به دگران هدیه بده !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سال 91 سال خوبی نبود.امیدوارم 92 یک سال پر از شادی باشه
-
امسال تا ظهر29 اسفند کار کردیم!!
محل کارم هم(یک شرکت بزرگ پیمانکار پروژه های نفت و گاز برق و..)اعلام کرده که از 3 فروردین روز کاری شروع میشه و هر کسی غیبت کنه به ازای هر روز 300 هزار تومن جریمه میشه!!!!!!!
-
سال 91 که خیلی مزخرف بود
اما 92 رو با کلی امید و آرزو شروع کردم
همه کینه ها و دشمنی هارو از دلم پاک کردم
از هرکی دلگیر بودم بخشیدمش
گذشته هارو کنار گذاشتم
امسال میخوام یه زندگی جدید رو شروع کنم
-
سال 91 با تمام پستی بلندیهاش گذشت ... و سال 92 شروع شد ، پس بیاین همه با هم سال جدید رو باامید و توکل به خدا شروع کنیم و ادامه بدیممممممم
بیاین کمی راحتتر به زندگی نگاه کنیم ، خوبی ها و شادی ها رو پررنگ تر ببینیم .....
امیدوارم سال جدید سال خوبی برای همه دوستان و عزیزانم باشه و از همه مشکلات گره گشایی بشه
سال جدید رو به همه تبریک میگم ، امیدوارم موفق و کامروا باشید[golrooz]
-
[golrooz]سال نو همگی مبارک[golrooz]
امروز روز خوبی بود من کلا لحظات تحویل سال هیجان خاصی دارم که برام زیباست و باعث میشه همیشه روز خوبی رو این مواقع سپری کنم.....اما امروز کسی که خیلی خیلی دوسش دارم و خیلی برام عزیزه وقتی با تلفن بهش تبریک گفتم بغض کرد چون پیشش نبودم و این منو اتیش زد[negaran]....چند ساعتی میگذره اما هنوز دلم آروم نگرفته[negaran]
-
من کلا تا الان خیییییلی شاد بودم اما یک فاز منفی هم دیدم اونم گرونی میوه و شیرینی بود از این که مامان بابام اینقد با ناراحتی میخریدن منم ناراحت شدم [asabani]
من کلا تا الان خیییییلی شاد بودم اما یک فاز منفی هم دیدم اونم گرونی میوه و شیرینی بود از این که مامان بابام اینقد با ناراحتی میخریدن منم ناراحت شدم [asabani]
-
به سلامتی همه اونایی که مریض بودن خوب شدن
به سلامتی اونایی که تا نشستی عیدی میدن
به سلامتی اونایی که دلشون خوش نست اما تو روت می خندن !!
به سلامتی تمام لچه های با معرفت که از دور و نزدیک با پیام هاشون ادم رو وفتخر می کنن که چنین دوستا خوبی دارن به لبخند زیبا بزن نننننننننننننننن
-
همه این فتنه ها زیر سر این تلویزیون لامصب بی صاحبه
افقی بشه این یارو.....
واقعا تنفرانگیزترین چیز همین عید شده برای من
-
اغا یکی از فانتزی های من اینه کمی از این دنیای دیجیتال فاصله بگیرم !!!
اول یه زندگ درست و حسابی و پیام به همکارا و دوستان می دم ممیل و اینا رو هم اضافه کنین . بهدش میرم تلفن . م.وبایل . تلویزیون وسایر رسانه های داخلی و خارجی و قطع می کنم !!!
بعد برا خودم یه حس خوب می گیرم !!
به یاد زمانیکه ادم الکی سر خودش رو شلوغ نکرده بود ! ! میدونی کی رو میگم کم کم ساعت رو می برم عقب تو ذهنم
عید پارسال !!! پایان نامههههههههه مشالله دوستان قصه اش رو مفصل خوندن !!
عید قبل ترش سر خوشی اتمام واحد های ارشد .
عید قبل ترش استرس مشقای عیدددددددددددد الهی قربون دکتر سرمد برم بااون تحقیقاش !!
عید قبل ترش ف استرس نداشته ی کنکور ارشد .
عید """" فارغ البالیییییی بال بال بال
لیسانس که هیچی غصه و پسه !! نه پسته ها !! اون موقع عا پسته غصه نداشت هرکی هرچیش می شد می گفتن معتاد نین برین پسته بخورین الان عملی هم بشین کسی ککش نمی گزه می گن اجیل گرونه !!
دیگه الان بگم استرس کنکور لیسانس برا این بچه های دهه هشتادی چیپ شده !!! اما نمیدونن اما اون یه سال در قلعه ی مکاغذی و اردوی نورزوی هم درس خوندیم هم قرنطینه بودیم چون وبای کنکور داشتیم !!
مدرسه هم بودیم اغا شانس نداشتیم 30 ص معلم بی انصاف پیک سیاه و سفید می ذاشت جلومون !! والا هرکی مامد یه صفحه رنگ می کرد خوشگل میشد معلمه هم می ذاشت تو ظرف اشغال می گفت رفته اداره جایزه نده !!
سال های قبل ترش کلاس اولم رو یادم می اد با یه عالمه پلی کپی دو روی ریاضی !!!
بچه ها به خدا من سنی ندارم ها تجربم زیاده کلن !!
الان یه سر انگشتی حساب کنین 120 رو دارم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اغا یکی از فانتزی های من اینه کمی از این دنیای دیجیتال فاصله بگیرم !!!
اول یه زندگ درست و حسابی و پیام به همکارا و دوستان می دم ممیل و اینا رو هم اضافه کنین . بهدش میرم تلفن . م.وبایل . تلویزیون وسایر رسانه های داخلی و خارجی و قطع می کنم !!!
بعد برا خودم یه حس خوب می گیرم !!
به یاد زمانیکه ادم الکی سر خودش رو شلوغ نکرده بود ! ! میدونی کی رو میگم کم کم ساعت رو می برم عقب تو ذهنم
عید پارسال !!! پایان نامههههههههه مشالله دوستان قصه اش رو مفصل خوندن !!
عید قبل ترش سر خوشی اتمام واحد های ارشد .
عید قبل ترش استرس مشقای عیدددددددددددد الهی قربون دکتر سرمد برم بااون تحقیقاش !!
عید قبل ترش ف استرس نداشته ی کنکور ارشد .
عید """" فارغ البالیییییی بال بال بال
لیسانس که هیچی غصه و پسه !! نه پسته ها !! اون موقع عا پسته غصه نداشت هرکی هرچیش می شد می گفتن معتاد نین برین پسته بخورین الان عملی هم بشین کسی ککش نمی گزه می گن اجیل گرونه !!
دیگه الان بگم استرس کنکور لیسانس برا این بچه های دهه هشتادی چیپ شده !!! اما نمیدونن اما اون یه سال در قلعه ی مکاغذی و اردوی نورزوی هم درس خوندیم هم قرنطینه بودیم چون وبای کنکور داشتیم !!
مدرسه هم بودیم اغا شانس نداشتیم 30 ص معلم بی انصاف پیک سیاه و سفید می ذاشت جلومون !! والا هرکی مامد یه صفحه رنگ می کرد خوشگل میشد معلمه هم می ذاشت تو ظرف اشغال می گفت رفته اداره جایزه نده !!
سال های قبل ترش کلاس اولم رو یادم می اد با یه عالمه پلی کپی دو روی ریاضی !!!
بچه ها به خدا من سنی ندارم ها تجربم زیاده کلن !!
الان یه سر انگشتی حساب کنین 120 رو دارم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
برای من سال 91 سال خوبی بود ....اما سال 92...
بیا میخوام یه چیزی تو گوش ِت بگم....بیا جلوتر نمیخوام دنیا بشنوه....آهان حالا شد..میدونی راستشو بخوای من حس خوبی به سال 92 ندارم نمیدونم چرا........به کسی نگیا میترسم دنیا بشنوه و بخواد این حس رو به واقعیت تبدیل کنه.....اما میخوام یه کاری کنم.....میدونی چی؟؟؟ میخوام تو این یه سال زندگی کنم با لبخند [shaad]اگه عمرم قد داد که بهتر[nishkhand][shaadi]، نداد هم خدا بیامرزتمsh_omomi52.....اینو که دیدید عزرائیله.....البته برا من......آخه واسه منه گناهکار عزرائیل خوشگل کجا بود[khanderiz]
برای من سال 91 سال خوبی بود ....اما سال 92...
بیا میخوام یه چیزی تو گوش ِت بگم....بیا جلوتر نمیخوام دنیا بشنوه....آهان حالا شد..میدونی راستشو بخوای من حس خوبی به سال 92 ندارم نمیدونم چرا........به کسی نگیا میترسم دنیا بشنوه و بخواد این حس رو به واقعیت تبدیل کنه.....اما میخوام یه کاری کنم.....میدونی چی؟؟؟ میخوام تو این یه سال زندگی کنم با لبخند [shaad]اگه عمرم قد داد که بهتر[nishkhand][shaadi]، نداد هم خدا بیامرزتمsh_omomi52.....اینو که دیدید عزرائیله.....البته برا من......آخه واسه منه گناهکار عزرائیل خوشگل کجا بود[khanderiz]
-
اغا سال تون پر پسته بی پسته باشه اما در بسته نباشه !!
از اوردن بچه های خودخ خود داری فرموده خودتان هم سیر بیایید !! 1
-
بچه های نخبه یرتو رو از کتاب در بیارین برین مهمونی ییییییییییییی شکلات برا مغز خوبه هالا چیزای دیگه بمونههههههههههههههههههههه پاشین کلاس نذارین بگین درس مرس داریمممممممم
از اون اتقات بیا بیرون عیدی بگیر برو دوباره تو کتابا ارههههههههههههه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
امسال و عید امسال که واقعا بد بود و مضخرف... واقعا خدا بهمون رحم کنه برای سال بعد...
بلدرچین اول سالی نفوس بد نزن.همیشه باید به امید فردایی بهتر بود وگرنه غصه ها و نا امیدی نابودت میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
امسال تا ظهر29 اسفند کار کردیم!!
محل کارم هم(یک شرکت بزرگ پیمانکار پروژه های نفت و گاز برق و..)اعلام کرده که از 3 فروردین روز کاری شروع میشه و هر کسی غیبت کنه به ازای هر روز 300 هزار تومن جریمه میشه!!!!!!!
ایشالله خدا صبر بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
بلدرچین اول سالی نفوس بد نزن.همیشه باید به امید فردایی بهتر بود وگرنه غصه ها و نا امیدی نابودت میکنن
هستی من منظورم سال بود.امسال خداروشکر خوبه.سال ماره امسال؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
هستی من منظورم سال بود.امسال خداروشکر خوبه.سال ماره امسال؟
بلدرچین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
بلدرچین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستی؟؟ ؟؟ منظورم سال قبل بود.امسال ساله ماره هستی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستی؟؟ ؟؟ منظورم سال قبل بود.امسال ساله ماره هستی؟
بلدرچین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سال نو مبارک.اره سال ماره.ببین از این مارا
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...dY16hw2700f-bw
ترسیدی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[esteress]
اگه ترسیدی عیبی نداره چون خودمم ترسیدم از این مار بزرگه[gerye]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هستی..
اوههه این دیگه چه ماریه!!!!!!!!![negaran][taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
اوههه این دیگه چه ماریه!!!!!!!!![negaran][taajob]
نمیدونم[negaran].کسی به این چیزی نمیگه اخه کسی جرات نداره باهاش حرف بزنه[nishkhand].میخوای تو بری ازش بپرسی؟[nishkhand]