-
تفاوت سنی در ازدواج چقدر براتون مهمه؟
سلام
خوبین؟
اگه پسر باشین و دختر مورد علاقتون ازتون بزرگتر باشه پا پیش میذارین برای ازدواج؟ اگه اره تا چند سال براتون مهمه؟ یعنی تا چند سال اختلاف رو میتونین چشم پوشی کنین؟
اگه دختر باشین حاظرین با پسری که ازتون کوچکتره ازدواج کنین؟اگه اره تا چند سال براتون مهمه؟ یعنی تا چند سال اختلاف رو میتونین چشم پوشی کنین؟
-
پاسخ : تفاوت سنی در ازدواج چقدر براتون مهمه؟
من یه سوال دارم !!!!!
حالا چرا فقط از یه بعد به موضوع نگاه کردین ؟؟
حالا اگه پسر خیلی بزرگتر بود چی ؟!!
- - - به روز رسانی شده - - -
من یه سوال دارم !!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H & A
من یه سوال دارم !!!!!
!
بزرگ بودن پسراز دختر حالا با هر اختلافی در جامعه تابو نیست. یعنی مورد قبول جامعس .کلا عرف میگه سن مرد بیشتر از زن باید باشه. میخوایم اینو بررسی کنیم. آیا قبول دارین؟
-
این موضوعی بوده که من بشدت باهاش درگیر بودم
چون تا حالا 2 تجربه ی خیلی بد داشتم در موردش
ولی من شخصا اگه واقعا از ته دلم بخوام طرف مقابل رو تا 3 سال رو میشه تحمل کرد
سر اون دو مورد قبلی هم طرف مقابل موافق نبوده
ولی باز بستگی خیلی خیلی زیاد به طرف مقابل داره
-
به نظر من سن یک ملاک بسیار مهم در ازدواجه حالا چه برای خانم ها و چه برای آقایان .
ولی اگر عشق واقعی باشه فکرمیکنم که دیگه هیچ اهمیتی نداره که دختر بزرگتر باشه یا نه .
پس همونجور که این مسئله درمورد آقایون تو جامعه پذیرفته شده دیگه باید برای خانم ها هم پذیرفته بشه .
-
راستشو بخواین من اصلا حاضر نیمیشم به هیچ وجه با پسر کوچیکتر از خودم ازدواج کنم . اصلا به فکرم هم خطور نمیکنه و برام مثل برادر میمونه هر کی که باشه . برای من خیلی مهمه تو ازدواج اختلاف سنی (پسر حداقل 5 سال بزرگتر از دختر باشه) رعایت بشه . خیلی هم ازدواج هایی که دختر بزرگتر بوده موفق نبوده. نادره!!! شاید 10% راضی شم با هم سن خودم ازدواج کنم . [golrooz]
راستشو بخواین من اصلا حاضر نیمیشم به هیچ وجه با پسر کوچیکتر از خودم ازدواج کنم . اصلا به فکرم هم خطور نمیکنه و برام مثل برادر میمونه هر کی که باشه . برای من خیلی مهمه تو ازدواج اختلاف سنی (پسر حداقل 5 سال بزرگتر از دختر باشه) رعایت بشه . خیلی هم ازدواج هایی که دختر بزرگتر بوده موفق نبوده. نادره!!! شاید 10% راضی شم با هم سن خودم ازدواج کنم . [golrooz]
-
اصلاحاضرنیستم حتی باپسرهمسنم ازدواج کنم.تفکراتشون اصلا قابل تحمل نیس برام ختم کلام خیلی بچه ن!!!!
اصلاحاضرنیستم حتی باپسرهمسنم ازدواج کنم.تفکراتشون اصلا قابل تحمل نیس برام ختم کلام خیلی بچه ن!!!!
-
سن مهم نیست اصل درک وشعورآدماس براازدواج
سن مهم نیست اصل درک وشعورآدماس براازدواج
-
س ممنون از این موضوع شما
متاسفانه خیلی از ما ها به این موضوع بی اعتنا هستیم بخصوص اینکه اگه رابطه با دوستی شروع شده باشه و بخواییم به ازدواج ختمش بدیم
من به نوبه خودم با اختلاف سنی مخالف همان بهتر پسر از دختر بزرگتر باشه چراکه از نظر فکری و خانوادگی و عاطفی بعدها دچار مشکل میشن دوطرف اگه اختلافی وجود داشته باشه امیدوارم به کسی جسارت نشده باشه اما این واقعیت هستش و دوام چنین زندگی خیلی کوتاه و پر دردسر با سپاس[golrooz]
-
منم با ازدواج با پسر کوچکتر از خودم مخالفم...
منم با ازدواج با پسر کوچکتر از خودم مخالفم...
-
خوب به نظر من مهمه من حاضر نیستم با کوچکتر از خودم ازدواج کنم...حالا از دید اونی که عاشقه موضوع فرق داره چون احساسش هم درگیره
خوب به نظر من مهمه من حاضر نیستم با کوچکتر از خودم ازدواج کنم...حالا از دید اونی که عاشقه موضوع فرق داره چون احساسش هم درگیره
-
سلاااام
منم فک حاضر نیستم با پسر کوچک تر از خودم ازدواج کنم! . . .
فک میکنم باید توی همچین شرایطی قرار گرفت تا بشه جواب داد!!! [nadanestan]
ولی خب از اون طرف هم نباید زیاد بزرگ تر باشه ، دیگه حد اکثر 5-6 سال !
-
سلام. به قول دوستان باید تو شرایطش باشی تا بتونی بهتر قضاوت کنی. ولی به شخصه ترجیح میدم پسر بزرگتر باشه. چون بعدها ناخوداگاه یه سری مسائل باعث درگیری ذهنی یکی از طرفین میشه...[golrooz][golrooz]
سلام. به قول دوستان باید تو شرایطش باشی تا بتونی بهتر قضاوت کنی. ولی به شخصه ترجیح میدم پسر بزرگتر باشه. چون بعدها ناخوداگاه یه سری مسائل باعث درگیری ذهنی یکی از طرفین میشه...[golrooz][golrooz]
-
ازدواج اتفاق خیلی مهمیه نباید سطحی بش نیگا کنی.....از نظر روانشناسی هم این تاکید شده که مرد حداقل باید 4یا5 سال از خانم بزرگتر باشه
-
خب به نظرمن پسرباید حداقل دوسال بزرگترباشه تاحداکثرهم 5 سال دیگه نه بیشتر...
ولی نبایدکوچکترباشه وهم سنم خیلی کم موافقم.آخه درآینده مشکل سازمیشه...
-
مونده به طرف مقابل بعضی ها هستن که به خاطر محیط زندگیشون زود پخته وبزرگ میشن مثلا دو نفر یکی 30شاله تو خانواده نازنازی بارش آوردن وهیچی بارش نیس ولی یه پسری که تو سختی افتاده وسردوگرمو چشیده شاید خیلی با تجربه تر باشه پس میتونم بگم به سن نیس فهمیدگی وبا تجربه بودن .ولی من خودم به شخصه همچین موقییتی برام پیش نیومده اگرم بیاد میگم بستگی داره طرف چه طوری باشه ودر حالت کلی اصلا به ازدواج با پسرهای کوچیکتر فکر نمیکنم حتی اگه یه سال از من کوچیک باشه من فک میکنم بچه اس چه برسه به چند سال .آقا به نظر من پنج سال الی هفت سال بزرگتر باشه خیلی خوبه دیگه حالا نشد یکی دوسال, دیگه اصلا نشد دو طرف فقط همو خواستن همسنم بد نیس .
-
عمرا زن کوچیک تراز خودم بشم
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
برای من بسیار مهمه که همسرم ازم بزرگ تر باشه
چون تو زندگی مرد حرف اولو میزنه . پس باید داری درکح بالای باشه
حتی با هم سن هم مخالفم چون هر دو میخوان یه دورا ن عاطفی رو بگذرون واز هم انتظار شون بالا میشه از این برنمیان
اما وقتی مرد سنش بالا تر باشه اینو میدونه که زن ش تو چه دروانیه وباید چطوری باش رفتار کنه البته اینم باید گفت زن لطیف تر و لوس و احساسی تر از مرد.
-
تشکر پس مشخص شد پسر باید بزرگتر باشه
دقیقا هم همینه پسر باید بزرگتر باشه احسنت
بنابراین هر نحوء غیر از این مناسب نیست
-
سلام به تمام دوستان
اولآ يه سؤال دارم، با شرايط كنوني كي ميتونه به ازدواج فكر كنه؟
و اگر هم مانعي نباشه به دليل درك متقابل در زندگي ، دختر حداكثر هم سن باشه نه بزرگ تر و نهايتآ 5 سال كوچكتر.
سلام به تمام دوستان
اولآ يه سؤال دارم، با شرايط كنوني كي ميتونه به ازدواج فكر كنه؟
و اگر هم مانعي نباشه به دليل درك متقابل در زندگي ، دختر حداكثر هم سن باشه نه بزرگ تر و نهايتآ 5 سال كوچكتر.
-
من نمی تونم با کسی که کوچکتر ازخودم باشه ازدواج کنم اما بایک تا هفت سال بزرگتر از خودم میتونم زندگی کنم
من نمی تونم با کسی که کوچکتر ازخودم باشه ازدواج کنم اما بایک تا هفت سال بزرگتر از خودم میتونم زندگی کنم
-
توی ازدواج مرسوم که خانم ها کوچکتر از آقایون باشند به دلیل این که آقایون از نظر فکری دیر تر از خانم ها رشد می کنند و مثلا پسر 10 ساله سن 7 یا 8 سالگی دختر 10 سال رو نشون می ده پس بهتر این فاصله سنی باشه تا زن و شو هر بیشتر به درد هم بخورند.[shaad]
-
اولا سن مهم نیست دوما با توجه به اینکه عقل پسرها به نسبت دخترها دیرتر میرسه درنتیجه عقیده بر اینه که پسر بزرگتر باشه چون حتی اگه همسن هم باشن دختر بیشتر از پسر میفهمه و این برای اکثر مردم سخته چه دختر چه پسر!! از نظر من پسر از 2 سال تا 10 سال باید بزرگتر باشه
ممکنه خیلیا فکر کنن 10 سال خیلیه ولی می کسایی رو دیدم با اختلاف 8 سال و واقعا خوشبخت بودن البته بستگی به اخلاق طرفین هم داره!
اولا سن مهم نیست دوما با توجه به اینکه عقل پسرها به نسبت دخترها دیرتر میرسه درنتیجه عقیده بر اینه که پسر بزرگتر باشه چون حتی اگه همسن هم باشن دختر بیشتر از پسر میفهمه و این برای اکثر مردم سخته چه دختر چه پسر!! از نظر من پسر از 2 سال تا 10 سال باید بزرگتر باشه
ممکنه خیلیا فکر کنن 10 سال خیلیه ولی می کسایی رو دیدم با اختلاف 8 سال و واقعا خوشبخت بودن البته بستگی به اخلاق طرفین هم داره!
-
خوب به پسر خیلی بستگی داره بعضی پسرا ازسنشون خیلی بیشتر میفهمن اما من خودم حاضر نیستم قبول کنم چون واسه بارداری خانم و بچه خطر ناکه و بچه ممکنه مشکلاتی داشته باشه و همچنین خانم بعد بترداری شکسته ترمیشه و خیلی بزرگتر از مرد میزنه. و خیلی چیزای دیگه ....
-
به نظر من بین 2تا 5 سال اختلاف خوبه
-
سلام به نظر من تفاوت سنی خیلی مهمه! من ازدواجی رو که پسر از دختر کوچکتر باشه رو اصلا قبول ندارم و این کار رو بچه بازی می دونم! مطمئنا این زوج در اینده با مشکلات زیادی رو به رو میشن که البته درک این مشکلات برای پسری که سنش از دختر کمتره خیلی خیلی مشکله و این باعث میشه بیشتر مشکلات رو دختر به دوش بگیره و این یعنی استارت خوردن مشکلات و بعد از ان اختلاف سلایق ،دیدگاه ها و معیارهاشروع به خود نمایی می کنه
-
ممنون از دوستان به خواطر نظراتشون
مثلا اختلاف یه سال باشه چی؟
-
حداکثر 1 سال بزرگتر باشه میشه در مورد ازدواج باهاش فکر کرد
-
با سلام
ظاهرا اتفاق نظر بر اینه که پسر بزرگتر باشه
ولی به نظر من، وجود یا عدم وجود اختلاف سنی فی نفسه ملاک نیست و مشکل ساز نمیتونه باشه. آنچه که مهم هست، اقتضاهای سنین مختلف در خانم ها و آقایان میباشد. آدم در هر سنی، علایق و خواسته های مربوط به اون سن را دارد و همچنین درک و فهمش نیز عموما منطبق بر سنش میباشد.
از طرفی از نظر فکری و رشد اجتماعی، رشد خانم ها سریع تر از آقایان میباشد، یعنی یک دختر در مقایسه با یک پسر همسن خودش بیشتر میفهمد و بهتر میتونه زندگی رو اداره کنه. بخاطر عمومیت داشتن این قضیه، جامعه قبول کرده که در ازدواج، سن مرد بیشتر از سن زن باشد. و از طرف دیگر، در شرع مقدس اسلام، زن باید مطیع مرد باشد، بخاطر همین مساله نیز به نظر خود بنده، سن مرد بالاتر باشد بهتر هست و راحتتر میشه قبول کرد که حرفشو گوش کنیم. (مثلا برا خود من یه مورد پیش اومده بود که 7 سال از من کوچکتر بود،..... خوب مسلما برا من چنین موردی قابل قبول نخواهد بود)
این حرفایی که دوستان و بنده زدیم، مربوط میشود به عرف جامعه، اما نه در شرع اسلام و نه در قانون، هیچ دستوری راجع به تفاوت سنی مرد و زن وجود ندارد. از اینجا معلوم میشود که تفاوت سنی، فی نفسه نمیتونه ملاک باشد. حضرت پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س)، 15 سال اختلاف سنی داشتند و مهمتر اینکه حضرت خدیجه بزرگتر از حضرت پیامبر بود! آیا زنگیشان دچار مشکل شد؟؟؟ همچنین حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه ()س نیز همچین اختلاف سنی داشتند و ...
اما جواب شخص خودم برای سوال تاپیک: بنده نیز ترجیح میدهم، طرف مقابلم بزرگتر از خودم باشه، ولی اگر دیدم شخص پخته و فهمیده ای هست و خصوصیات خوبش پایین بودن سنش را تحت شعاع قرار میده، میتونم تا 2 سال را قبول کنم که از من کوچکتر باشه.
-
خوبه حداقل بین 4یا6 سال باشه .
خوبه حداقل بین 4یا6 سال باشه .
-
اینکه دختران زودتر از پسران میفهمند اصلا درست نیست وکاملا بر عکسه (لطفا رو این تاکید نکنیدچون بحث منحرف میشه). البته در مورد رشد فیزیکی درسته . دلایل اسلامی این قضیه هم اینه مرد بر زن تسلط داشته باشه و برتری داشته باشه.
اینکه دختران زودتر از پسران میفهمند اصلا درست نیست وکاملا بر عکسه (لطفا رو این تاکید نکنیدچون بحث منحرف میشه). البته در مورد رشد فیزیکی درسته . دلایل اسلامی این قضیه هم اینه مرد بر زن تسلط داشته باشه و برتری داشته باشه.
-
این بحث بیشتر مورد تأکید بزرگتر هاست و مساماً اگه دلیل این امر در تجربیات اونها ریشه یابی بشه میشه به دلایل خوبی رسد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
.
الرجالُ قوام علی النساء
از این آیه هیچ نوع برتری مرد نسبت به زن، برداشت نمیشه، گفته قوام: که از ریشه قَوَمَ، مقاومو .... گرفته شده است. اگر برتری هم باشد برتری جسمی هست.
تسلط مرد بر زن هم یک قانون شرعی هست و دلایل خاص خودش را دارد.
انَّ اکرمکم عندالله اتقاکم
از این آیه هم نمیشه چنین برداشت کرد که مرد یا زن، بر دیگری برتری دارن
اگر شما آیات دیگری سراغ دارید، لطفا بیارید.
اون رشد سریع را هم که همه بهش اشاره کردند، از نظر روانشناسی ثابت شده است.
-
منم که کلا مخالف ازدواجم.
-
ملاک من برای ازدواج سطح علم و دانش طرف مقابل هست.خصوصا اگر رشته اش فیزیک یا شیمی باشه؛ دیگه عالیه.البته حداقل سنش باید 20 سال باشه.
در کل سنش اگر 100 سال هم از من بیشتر باشه، اصلا برام مهم نیست؛ فقط علمش برام مهمه.
-
سلام.حالا كي خواست ازدواج كنه اين وسط[nishkhand]مجردي بيشتر خوش ميگذره!
اما در كل من به هيچ وجه نميتونم يكي از خودم كوچكتر رو تحمل كنم.و در اين مورد با ياس آبي موافقم.احتمال به مشكل خوردن اين ازدواج ها بيشتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
چرا اشتباه هست؟؟ روانشناسان میگن خانمها از لحاظ فکری و عقلی 7 سال بزرگ تر از پسرا هست . مثلا اگه یه دختر و پسر عادی ( نه کسی زودتر از سنش به بلوغ فکری و عقلی رسیده) هم سن و سال و در نظر بگیریم دختره از لحاظ عقلی 7 سال بزرگتر از پسره هست .
-
3 تا 7 سال.
3 تا 7 سال.
-
من میگم تفاوت سنی بایید بین 5 تا 10 سال باشه البته اگه تفاهم داشته باشن و همدیگه رو بتونن درک کنن توی این بازه ی سنی هم خیلی عالی میشه
-
به نظر منم اصلا سن مهم نيست ديد افراد و فهمو شعورشونه كه مهمه يكي 20 سالشه انقدر شعور و دركش بالاست كه اصلا نشون نميده سنشو ولي يكيم هست كه 40 سالشه ولي متاسفانه هيچي حاليش نيست اينو كه گفتم چون ديدم مي گم.پسر خاله ي خودم از يه دختر 7 سال بزرگتر از خودش خوشش اومد آخرم باهاش ازدواج كرد الانم بچه دارن چقدرم زندگي خوبو آرومي دارن.اصلا توي اين دوره زمونه به نظر من سن نميتونه ملاك ازدواج باشه خيلي چيزاي مهم تر هست كه آدم بخواد واسه ازدواج بهش فكر كنه كه از همه مهم تر همون درك و فهم طرف مقابله و به خصوص ايمانشه
به نظر منم اصلا سن مهم نيست ديد افراد و فهمو شعورشونه كه مهمه يكي 20 سالشه انقدر شعور و دركش بالاست كه اصلا نشون نميده سنشو ولي يكيم هست كه 40 سالشه ولي متاسفانه هيچي حاليش نيست اينو كه گفتم چون ديدم مي گم.پسر خاله ي خودم از يه دختر 7 سال بزرگتر از خودش خوشش اومد آخرم باهاش ازدواج كرد الانم بچه دارن چقدرم زندگي خوبو آرومي دارن.اصلا توي اين دوره زمونه به نظر من سن نميتونه ملاك ازدواج باشه خيلي چيزاي مهم تر هست كه آدم بخواد واسه ازدواج بهش فكر كنه كه از همه مهم تر همون درك و فهم طرف مقابله و به خصوص ايمانشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
اگر شما آیات دیگری سراغ دارید، لطفا بیارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
چرا اشتباه هست؟؟
هرچقدر بشر احساسی تر باشد از قدرت عقل کاسته می شودو احساس هرچقدر بالاتر برود تصمیمات درست عقل نزول پیدا میکند و در مسائل زندگی که خانمها بیشتر درگیر احساسات می شوند این قانون بیشتر خودشو نشون میده.
شاید در حالات آروم و بدون ماجرا خانم به جزئیات بیشتر دقت میکنه اما زندگی سرشار از ماجراست و در ماجراها چون احساسات خانمها بیشتر است از قدرت عقل آنها بیشتر کاسته میشه و تصمیم آنها تقریبا احساسی میشه و طبق این اساس است که در سخنان مولاعلی(ع) دیده میشه که فرموده از مشورت با زنان بپرهیزید چون مشورت در هنگامی پیش می آید که مسألۀ مهمی پیش آمده و خانم بخاطر اینکه احساساتش فوران میکنه از قدرت عقل و باتبع تصمیم دزست کاسته میشه و بهتر نمیتونه تصمیم بگیره. و احساسات جزو جدا ناپذیر خانمهاست.و این لازمۀ جنس لطیف است. بخاطر همین تصمیمات آقایون در مواقع حساس در زندگی به صحت نزدیکتر است.
درحالت عادی درک خانمها بخاطر درگیر نشدن احساسات و توجه به جزئیات شاید بالا باشه اما در مسائل و تصمیم گیری خانمها بخاطر احساساتشون نمیتونن مناسب موقعیت عمل کنند.