هر بار که عصبانی میشویدبه تاثیرش فکر کردید؟
این موضوع و مطلب مربوط به یکی از دوستان نخبۀ خودمان است که بنده اینجا میذارم خود ایشون دوست داشتن گذاشته بشه
هر بار که عصبانی میشوید به تاثیرش فکر کردید؟
يكي بود يكي نبود، يك بچه كوچيك بداخلاقي بود. پدرش به او يك كيسه پر از ميخ و يك چكش داد و گفت هر وقت عصباني شدي، يك ميخ به ديوار روبرو بكوب.
روز اول پسرك مجبور شد 37 ميخ به ديوار روبرو بكوبد. در روزها و هفته ها ي بعد كه پسرك توانست خلق و خوي خود را كنترل كند و كمتر عصباني شود، تعداد ميخهايي كه به ديوار كوفته بود رفته رفته كمتر شد. پسرك متوجه شد كه آسانتر آنست كه عصباني شدن خودش را كنترل كند تا آنكه ميخها را در ديوار سخت بكوبد
بالأخره به اين ترتيب روزي رسيد كه پسرك ديگر عادت عصباني شدن را ترك كرده بود و موضوع را به پدرش يادآوري كرد. پدر به او پيشنهاد كرد كه حالا به ازاء هر روزي كه عصباني نشود، يكي از ميخهايي را كه در طول مدت گذشته به ديوار كوبيده بوده است را از ديوار بيرون بكشد
روزها گذشت تا بالأخره يك روز پسر جوان به پدرش روكرد و گفت همه ميخها را از ديوار درآورده است. پدر، دست پسرش را گرفت و به آن طرف ديواري كه ميخها بر روي آن كوبيده شده و سپس درآورده بود، برد
پدر رو به پسر كرد و گفت:
« دستت درد نكند، كار خوبي انجام دادي ولي به سوراخهايي كه در ديوار به وجود آورده اي نگاه كن !! اين ديوار ديگر هيچوقت ديوار قبلي نخواهد بود
پسرم وقتي تو در حال عصبانيت چيزي را مي گوئي مانند ميخي است كه بر ديوار دل طرف مقابل مي كوبي. تو مي تواني چاقوئي را به شخصي بزني و آن را درآوري، مهم نيست تو چند مرتبه به شخص روبرو خواهي گفت معذرت مي خواهم كه آن كار را كرده ام، زخم چاقو كماكان بر بدن شخص روبرو خواهد ماند. يك زخم فيزكي به همان بدي يك زخم شفاهي است.
دوست ها واقعاً جواهر هاي كميابي هستند ، آنها مي توانند تو را بخندانند و تو را تشويق به دستيابي به موفقيت نمايند. آنها گوش جان به تو مي سپارند و انتظار احترام متقابل دارند و آنها هميشه مايل هستند قلبشان را به روي ما بگشايند»
منبع: دوست نخبۀ همۀ ماها
پاسخ : هر بار که عصبانی میشویدبه تاثیرش فکر کردید؟
واقعا گاهی اوقات نمیشه اصلا عصبی نشدو لی مهم اینکه همیشه یه راه برگشتی واسه خودمون بذاریم و تو اینجور شرایط قضاوت و حرکتی نداشته باشیم. که بعدها نشه جبرانش کرد. ممنون
با سلام عالی بود
انشاا.. بتونیم خشممون رو کنترل کنیم
آمین
میگن یه ظرف که بشکنه باچسبی چیزی میشه درستش کرد اما دلی که بشکنه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا زیبا بود وری وری تنگ
ممنون خیلی زیبا بود [golrooz][golrooz]
وقتی عصبانی هستید،
مواظب حرف زدنتان باشید؛
چون عصبانیت شما فروکش خواهد کرد
ولی حرفهایتان یک جایی باقی می مانند برای همیشه...!
بهترین کار موقع عصبانیت سکوت و ترک محله
به شرط اینکه این کار بهونه ای نشه برای زخم زبون زدن های بعدی که اون تأثیر منفی خیلی بیشتری داره
اره راست میگه.[nishkhand][cheshmak]
37 که عالیه اگر من جایه پسره بودم که دیواره خراب میشد.اما خداروشکر میتونم خودو رو کنترل کنم.خیلی به ندرت پیش میاد که از کوره در برم[khande][khande][khande]
وقتی خوشحالید، قول ندهید
وقتی عصبانی هستید، جواب ندهید
وقتی ناراحتید، تصمیم نگیرید!
زیبا بود!
عصبانی شدن ،دل شکستن ،دل سوزاندن،نابود کردن شخصیت ادمها ،همه و همه مثل قاب عکسی می مونه روی دیوار که اگر یه روزی ،یه وقتی هم اون قاب از روی دیوار برداشته بشه جای میخ وقاب هردو روی دیوار باقی می مونه!
واون وقته که آدم می مونه و آثار به جا مونده ی قاب روی دیوار!
ببین این مال قبلا ها بود !!!!
الان میت ونی بتونش کنی بری یه کاغذ دیواری قشنگ بگیری بچسبونی روش !!! به این میگن نقاب !!!!
اره جونم !!
عصبانی هم نشی به رو خودت هم نیاری زمونه ایی شده خوبی ات و و مهربونیت رو م یذارن به حساب نفهمیدنت !!!
حالا جو نگیرتون هرروز از دنده چپ پاشین بزنین تو حالو کاسه و کوسه مردم !!
معتدل باشین
من معتقدم وقتی ادم عصبانی میشه باید سکوت کنه هیچی نگه اگه اشتباه از طرف مقابلش باشه سکوتت بدتر از صدتا فحش و زخم زبون به طرف مقابلت هست و باعث میشه اون بفهمه که اشتباه کرده و میاد عذرخواهی میکنه اما اگه تو موقع عصبانیت حرفی بزنی که نزدنش بهتر از زدنش باشه باید خودت با وجود اینکه از طرف دلخور شدی بری عذرخواهی کنی.من اینا رو امتحان کردم همیشه موقع عصبانیت بشدت ساکت میشم و طرفم خودش میدونه که اشتباه کرده و بعدا میاد عذرخواهی.به امتحانش میارزه امتحان کن
- - - به روز رسانی شده - - -
من معتقدم وقتی ادم عصبانی میشه باید سکوت کنه هیچی نگه اگه اشتباه از طرف مقابلش باشه سکوتت بدتر از صدتا فحش و زخم زبون به طرف مقابلت هست و باعث میشه اون بفهمه که اشتباه کرده و میاد عذرخواهی میکنه اما اگه تو موقع عصبانیت حرفی بزنی که نزدنش بهتر از زدنش باشه باید خودت با وجود اینکه از طرف دلخور شدی بری عذرخواهی کنی.من اینا رو امتحان کردم همیشه موقع عصبانیت بشدت ساکت میشم و طرفم خودش میدونه که اشتباه کرده و بعدا میاد عذرخواهی.به امتحانش میارزه امتحان کن
سلام.آقای عبدا...
ممنون.حرفش درسته