پاسخ : تاپیک هم رشته ای ها
سلام منم معماري كنكوري ايشالا سال ديگه دانشجو ميشم [nishkhand]
ديگه فكر كنم همه با رشته معماريو بازار كارش آشنا باشن احتياج به توضيح بنده نيست بذارين اگرم چيزي هست بزرگاي معماري مثل آقا وحيدونارون2و...كه الان اساميشون يادم نيست توضيح بدن با تشكر از تاپيك خوبت عزيزم[tashvigh][golrooz]
بنده هم کارشناسی مدیریت صنعتی دارم . تو سیم کشی ساختمان هم سررشته دارم مدرک فنی حرفه ای هم دارم. ریاضی هم به افراد مورد نیاز تدریس میکنم. فیزیک و شیمی وعربی و زبان و دروس مورد نیاز دانش آموزان را هم کمکشون میکنم. تقریبا آچار فرانسه فامیلای دور و نزدیک و آشناها هستم. هر کمکی که از دستم بیاد دریغ نمیکنم. راستی عاشق شغل تحقیقاتی هستم مخصوصا اگه یه کم سخت باشه و ذهن رو به چالش بطلبه. یامولاعلی(ع)
من هم فناوری اطلاعات(it) میخونم. ولی خیلی تخصصی در مورد رشته ام ندارم.یعنی تازه دارم تخصصی به رشته ام بپردازم.
طراحی وب و شبکه رو خیلی دوست دارم. ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتشون در این زمینه ها رو در اختیارمون قرار بدن.
سلام منم کنکوری رشته تجربی
من کامپیوتر نرم افزار میخونم
رشته ای با بازار کار خوبی بوده نه اینه کار براش ریخته اما ازنظر اینه بتونی توش موفق باشی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mones joon
من هم فناوری اطلاعات(it) میخونم. ولی خیلی تخصصی در مورد رشته ام ندارم.یعنی تازه دارم تخصصی به رشته ام بپردازم.
طراحی وب و شبکه رو خیلی دوست دارم. ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتشون در این زمینه ها رو در اختیارمون قرار بدن.
دوست عزیز من دوره شبکه رو تا نصفه رفتم طراحی وبم تا یه جای بلدم اگه شد درخدمتم برا سوالات
منم مهندسی نرم افزار یا مهندسی فناوری اطلاعات(آی تی)
سلام گلبرگ جونم.منم کارشناسی شیمی میخونم.ریاضی شیمی زبان تاجایی که بلد باشم درس میدم به اشنایان!کافی نتم کارمیکنم ی چیزایی بلدم
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام گلبرگ جونم.منم کارشناسی شیمی میخونم.ریاضی شیمی زبان تاجایی که بلد باشم درس میدم به اشنایان!کافی نتم کارمیکنم ی چیزایی بلدم
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
رشتم برق الکترونیکه
بازار کارشم خوبه
هیچ مهندس الکترونیکی بی کار نمی مونه!!
تو در س زبان همیشه کمک حال دور بری ها بودم...
یه دستی هم تو طراحی دکوراسیون و لباس دارم
البته نه در حد خیلی حرفه ای...[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
سلام چرا اضافه نمی کنی
چی چرا اضافه نمیکنم
سلام رشته مارو در لیست رشته ها
پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک[cheshmak]
سلام ممنون از تایپیکتون
من کارشناس گرافیک هستم کار من بیشتر روی کارای تبلیغاتی متمرکزه خوب امروزه هم تبلیغات تو همه چیز دست داره
بعلاوه به غیر از تبلیغات کارای دیگه ای که مربوط به رشتم هست انجام میدم مثل عکاسی تصویر سازی
بازار کار هم به نسبت خوبه ،خوب بلاخره آدم هر کاری که میخواد انجام بده باید درباره اش تبلیغات کنه که این کار منه
با آرزوی موفقعیت برای همه بچه ها
سلام چرا من در رشته علوم تربیتی اسمم اضافه نشده