-
صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )
سلام به همه دوستان عزیز
من sa.nاین دفعه وظیفه بر گزاری صندلی داغ را به گردن گرفتم [sootzadan]
البته خودم هم می دونم که نمی تونم بخوبی ماری مریم عزیز تاپیک رو برگزار کنم اما امیدوارم شماهم من رو یاری کنید [golrooz]
واینک صندلی داغ این ماه ما با حضور جناب آقای ریپورتر ( دی جی مهدی )
قبل از شروع صندلی داغ ازشما خواهش مندم که قوانین رو دقیق مطالعه فرمایید
مدت برقرار بودن تاپیک یک هفته است
یعنی تا یک شنبه هفته آینده
امیدوارم که صندلی داغ خوبی داشته باشیم
از همین حالا شما دوستان می توانید سوالات خود را مطرح کنید
-
پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )
:lمعنی ومفهوم اسم جدیدت چیه؟
2:اگه بگن یکی از مدیران نخبگان رو ترور کن دوست داری اول بری سراغ کدومشون؟
3:اقا وقتی میگن بگیر بخواب باید چیو بگیریم و بخوابیم؟!!
4: اگه جای نیوتون بودی و سیب رو سرت میفتاد چی کار می کردی؟
5:آخرین باری که خیلی فجیع ضایع شدی کی بود؟
6:از چه حیوونی بیشتر میترسی و چرا؟
7:نظرت درمورد من؟
8:نظرت راجع به یاس(خواننده)
نظرت راجع به چگوارا؟
نظرت راجع به کایزر شوزه توو فیلم آن یوزال ساسپکت؟
9:چرا یه فیل نمیتونه از سوراخ سوزن رد بشه؟
10:چرا ناپلئون از کمربند قرمز برای بستن شلوارش استفاده میکرد؟
11:جمع اژدها چی میشه؟
-
1- اگر قرار بود در شهری به جز قم زندگی کنی ، کدوم شهر رو انتخاب می کردی و چرا؟
2- وزن؟
3- قد؟
4- فشار خون؟
5- تعداد ضربان قلب؟
6- چرا اینقدر به فیلم های رزمی علاقه داری؟ نکنه قصاب هستی؟
7- اگر همین الان سلمان رشدی ملعون رو جلوت حاضر کنند ، به چه طریقی اونو سربه نیست می کنی و می فرستیش درک اسفل السافلین؟
8- در بین جنگنده ها ، کدومیکیشون رو بیشتر دوست داری؟
9- نظرت درباره بخش هوافضا ؟
10- دوست داشتی دختر بودی؟
11- نظرت راجب افراد زیر:
فیلد مارشال رومل
داداشی
مصطفی
بارون
نارون1
وحید-الهام
ساغر
مخفی
حسین مت
ساسا
ممد شوماخر
فاطیما
زولفا
و.....
12-تو کلاس نشستی یکی مسخره بازی در میاره اونوقت استاد اشتباهی به تو میگه: برو بیرون! چیکار میکنی؟
-
1- اگه بیس میلیون برنده بشی بیان ازت فیلم بگیرن جلو دوربین چیکار میکنی؟ گریه نمیکینی احیانا؟
2- بهترین فیلمی که دیدی؟ ایرانی و خارجی.
3- سه بازی برتر کامپیوتری؟
4- چه ورزشی رو دوست داری؟
5- سه تا از بهترین کتابایی که خوندی؟
6- چه خبر؟؟؟
7- انتخاب کن:
رهام/مصطفی!
پکن/پیونگ یانگ
تهران/مشهد
لندن/برلین
تند/ترش/شیرین
کباب کوبیده/قرمه سبزی
مجردی/متاهلی
زیردریایی/ناو
کلاش/ ام16
دو لول سوزنی/ برنو!
چادر!!! قاجاری/ دانشجویی/ عادی
مقنعه/روسری رنگی/روسری ساده!!!!! http://www.military.ir/forums/public...cheesygrin.gif http://www.military.ir/forums/public...on_mrgreen.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
:lمعنی ومفهوم اسم جدیدت چیه؟:معنی اسم جاسوس یا همون خبر دهنده کلا زیر آب زدن[nishkhand]
2:اگه بگن یکی از مدیران نخبگان رو ترور کن دوست داری اول بری سراغ کدومشون؟:این که دیگه واقعا معلوم هست خود اقا مصطفی هست[nishkhand]
3:اقا وقتی میگن بگیر بخواب باید چیو بگیریم و بخوابیم؟!!:فکر کنم باید کپ مرگ رو بگیریم بخوابیم[nishkhand]
4: اگه جای نیوتون بودی و سیب رو سرت میفتاد چی کار می کردی؟:اصلا نمیزاشتم به افتادن برسه روی هوا میخوردمش[khande] هر چی میکشیم از این ادم سست عنصر میکشیم[nishkhand]
5:آخرین باری که خیلی فجیع ضایع شدی کی بود؟:آخرین بار یکی از دوستام هی زنگ میزد قطع میکرد دفعه اخر تا برداشتم فحش دادم ولی بد ضایع شدم اخه بابام بود [khande][nishkhand]
6:از چه حیوونی بیشتر میترسی و چرا؟:از کروکودیل چون واقعا مرموز هست در عین آرامش بسیار خطر ناک
7:نظرت درمورد من؟:سریع جوش میکنی کمی ولی اخلاقت توپ هست
8:نظرت راجع به یاس(خواننده):تنها فردی که اگر رپ بخوام گوش بدم اهنگهای اینو گوش میدم
نظرت راجع به چگوارا؟:یک انقلابی که کمی درگیر حصار افکارش بود
نظرت راجع به کایزر شوزه توو فیلم آن یوزال ساسپکت؟:هاین این چیه خوردنیه؟[nishkhand]
9:چرا یه فیل نمیتونه از سوراخ سوزن رد بشه؟بدلیل استگبار جهانی هست[nishkhand]
10:چرا ناپلئون از کمربند قرمز برای بستن شلوارش استفاده میکرد؟:بدلیل اینکه شلوارش نیوفته[khande]
11:جمع اژدها چی میشه؟
:اژدهاتین[nishkhand]
-
1.تاحالا كتك خوردي؟
2.تا حالا كتك زدي؟
3.روزي چند ساعت ميخوابي؟
4.به مجودات فضايي اعتقاد داري؟
5.غذاي مورد علاقت؟
6.فرد ( دختر )مورد علاقت؟[nishkhand]
7.عينكي هست؟
8.تو تنهايي چي كار ميكني؟
9.جمع كلمه فلسفه چي ميشه"؟
-
اولین سؤالم چون همشهری هستیم کجای قم هستین شما؟
کدوم ورزش رزمی رو دوست دارین؟؟؟؟ 1-نینجا 2- وشو 3- کاراته 4- تکواندو 5- همه موارد
تا حالا اینجوری شدی؟؟[narahatishadid] اگه آره سر چی؟؟
الآن چی داری میخونی؟؟( وضعیت روزانه)
با توجه به معنی اسم جدیدتون دقیق و صریح بگین میخواین گزارش کیو به کی بگین؟؟؟؟[nishkhand][nishkhand]
شاغلین؟؟؟اگه آره تو رشته خودتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم خواننده؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادامش باشه برای بعد .......[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
1- اگر قرار بود در شهری به جز قم زندگی کنی ، کدوم شهر رو انتخاب می کردی و چرا؟: اول کرج بعد تبریز بعد مشهد
2- وزن؟:75
3- قد؟:175
4- فشار خون؟:11
5- تعداد ضربان قلب؟80 تا 90 [nishkhand]
6- چرا اینقدر به فیلم های رزمی علاقه داری؟ نکنه قصاب هستی؟:خب این ارثی هستن کلا به فیلم رزمی و ورزش رزمی خیلی علاقه داریم .فکر کنم از ایالت لیان شامپو هستیم[nishkhand]
7- اگر همین الان سلمان رشدی ملعون رو جلوت حاضر کنند ، به چه طریقی اونو سربه نیست می کنی و می فرستیش درک اسفل السافلین؟:با یک عدد فیلیپینی به صورت افقی در میارمش[khande]
8- در بین جنگنده ها ، کدومیکیشون رو بیشتر دوست داری؟: F-22
9- نظرت درباره بخش هوافضا ؟: والا تالار هوافضا که کاملا خوابیده نمیدونم چرا به طلسم خورده رشد این تالار
10- دوست داشتی دختر بودی؟:نه بابا همین پسر خوبه[nishkhand]
11- نظرت راجب افراد زیر:
فیلد مارشال رومل:پسر خوب ولی خیلی سریع جوش میکنه به قول معروف سریع آمپر میچسبونه[nishkhand]
داداشی:مرفه بی درد پولدار [nishkhand].اخلاقش توپه خیلی جورم باهاش
مصطفی:خدا از تقصیراتش بگذره نیت کردم بزنمش[khande]
بارون:بارون منظورت سهیلا خانم هست دیگه ایشون که جزو بهترین دخترهای سایت هست تا الان ذره ای اخلاق بد ازشون ندیدم کاملا بدون حاشیه هستن
نارون1 :از نظر من بهترین مدیر چه از نظر اخلاق و چه از نظر مدیریت بخش هستن با روابط عمومی بالا
وحید-الهام:اقا وحید هم که دیگه سرور هستن و البته چون رزمی هم کار میکردن دیگه جایگاه ویژه دارن[nishkhand]
ساغر:دختری که اخلاق و رفتارش بیشتر از سنش هست و واقعا فهمیده . باعث افتخار هست که ایشون توی سایت نخبگان هستن
مخفی:اقا عرفان معترض به وضع موجود جامعه و کاری که یکجور حس انقلابی داره[nishkhand]
حسین مت:حسین اقا هم که اخلاقش توپه اروم ولی خب گاهی تک تیر میزنه عصبی میشه[nishkhand]
ساسا: اقا ساسا رو که زیاد با ایشون افتخار اشنایی نداشتم ولی از دوستان تعریفشون رو زیاد شنیدم.کلا به نظرم ادم متفاوتی هستن
ممد شوماخر: پسر باحالیه و صفحه فیس بوکش مورد منکراتی داره خودش که میگه برای خودش نیست البته هیچ آشپزی نمیگه غذام شوره[nishkhand]
فاطیما: فاطیما خانم هم که دختر سرحال و پر انرژی و مهربون سایت هستن که واقعا با همه دوستان رفتارش عالیه[tashvigh]
زولفا: مدیر اروم و بدون حاشیه سایت و البته طبق گفته اعضا مهربون
و.....
12-تو کلاس نشستی یکی مسخره بازی در میاره اونوقت استاد اشتباهی به تو میگه: برو بیرون! چیکار میکنی؟
:هیچی مثل بچه ادم میرفتم بیرون ولی بعدش پدر اون فردی که باعث شد من متهم بشم رو در میارم[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
1- اگه بیس میلیون برنده بشی بیان ازت فیلم بگیرن جلو دوربین چیکار میکنی؟ گریه نمیکینی احیانا؟
: نه بابا اون قدیم بود باز کمی میشد ذوق کنی الان کمی هم باید روش بزاری پراید بخری[khande]
2- بهترین فیلمی که دیدی؟ ایرانی و خارجی.
:بهترین فیلم ایرانی اخراجی ها و نفوذی و بهتر فیلم خارجی بعد از پدر خواندی سری فیلمهای شکست ناپذیر و ارباب حلقه ها
3- سه بازی برتر کامپیوتری؟
: call off duty - rezident evil -Doom
4- چه ورزشی رو دوست داری؟
: ورزش رزمی بخصوص کاراته -پانکریشن-جوجیتسو-
5- سه تا از بهترین کتابایی که خوندی؟
:والا اکثرا کتاب علمی بوده بخصوص کتابهای هفت جلدی استاد راسکام ولی داستان کم خوندم اونم تو ایرانی ها رمان گندم قشنگ بود و تو خارجی ها کنت مونت کریستو
6- چه خبر؟؟؟
: سلامتی برف تا کمر[nishkhand]
7- انتخاب کن:
رهام/مصطفی!
: خدایی سخته اخه مصطفی رو برای زدن خوبه[nishkhand]
و رهام رو برای خندیدن با هم[nishkhand]
پکن/پیونگ یانگ
:پکن
تهران/مشهد
:مشهد
لندن/برلین
:برلین
تند/ترش/شیرین
:ترش
کباب کوبیده/قرمه سبزی
:کباب کوبیده[nishkhand]
مجردی/متاهلی
:متاهلی[khande]
زیردریایی/ناو
:زیر دریایی
کلاش/ ام16
:کلاش
دو لول سوزنی/ برنو!
: دو لول
چادر!!! قاجاری/ دانشجویی/ عادی
:عادی
مقنعه/روسری رنگی/روسری ساده!!!!!
http://www.military.ir/forums/public...cheesygrin.gif http://www.military.ir/forums/public...on_mrgreen.gif
:روسری ساده[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
1.تاحالا كتك خوردي؟:توی ورزش اره [nishkhand]
2.تا حالا كتك زدي؟:اره زدم [khande]
3.روزي چند ساعت ميخوابي؟:قدیم بیشتر بود زمان خوابم الان 6 ساعت[nishkhand]
4.به مجودات فضايي اعتقاد داري؟:اره به نظرم باید باشن
5.غذاي مورد علاقت؟:کلا کبابها
6.فرد ( دختر )مورد علاقت؟[nishkhand] : توی سایت ستاره ی قطبی هست نام کاربریش[khande]
7.عينكي هست؟:بله
8.تو تنهايي چي كار ميكني؟:یک فحش به خودم میدم یکی به مسئولین[khande]
9.جمع كلمه فلسفه چي ميشه"؟
:سفسطه[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
اولین سؤالم چون همشهری هستیم کجای قم هستین شما؟:میدان آزادگان
کدوم ورزش رزمی رو دوست دارین؟؟؟؟ 1-نینجا 2- وشو 3- کاراته 4- تکواندو 5- همه موارد :توی این گزینه های کاراته
تا حالا اینجوری شدی؟؟[narahatishadid] اگه آره سر چی؟:والا این روزها که کلا اینجوری هستم از دست برنامه ریزی مسئولین با کفایت که هر روز باید استراتژی کاریمون رو تغییر بدیم[nishkhand]
الآن چی داری میخونی؟؟( وضعیت روزانه):تاریخ ایران که ببینم دقیقا از کی گند زده شد توی رشد مملکت[khande]
با توجه به معنی اسم جدیدتون دقیق و صریح بگین میخواین گزارش کیو به کی بگین؟؟؟؟[nishkhand][nishkhand] :گزارش پسرهای سایت رو به مدیر مخصوصا ممد شوماخر[khande]
شاغلین؟؟؟اگه آره تو رشته خودتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟: بله.والا یک شاخه نیست[khande] بورس اوراق بهادار -تجارت الکترونیک-تاسیسات و محاسبات مکانیکی-زمین-مشتقات نفتی هم تازه داریم میبینیم چیه کلا ترمینال هستیم[khande]
کدوم خواننده؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:معین -امید-اصفهانی -چون اولا شعر و صداشون خوبه و دوم ادمها با شخصیتی هستن
ادامش باشه برای بعد .......[nishkhand]
:منتظریم بی صبرانه[nishkhand]
-
اول اینکه....هممممم....سلااااااام ممم
به به حالا باید سوال بپرسیمممم
خب.......
1. کله پاچه دوست داری؟سیرابی چی؟
2. کدومشونو بیشتر دوس میداری؟؟؟
3. اگه قرار باشه این مهدی رو بذاریم رو صندلی بخای حالشو بگیری(از بس که سوال میپرسه[nishkhand])چیا ازش میپرسی؟؟؟؟
4. تا حالا با استادات درگیر شدی؟
5. اگه خانومت بگه ظرفا رو تو باید هر شب بشوری چکار میکنی؟؟؟؟
6. چرا مخفی میای این روزا[nishkhand]مزاحم داری؟؟؟؟[khanderiz]
7. به نظرت تاپیک فاطیما کافی بی شاپ بهتره یا کله پزی هادی الک؟؟؟؟
8. راستی داشت یادم میرفت!!!!!تو کله پاچه چیو بیشتر از همه دوس داری؟؟؟؟
9.تا حالا گذاشتنت سر کار؟؟؟تلافی کردی؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟
10. نظرت در مورد جنگنده ی قاهر چیه؟؟؟؟
11. رمان ژان کریستوف بهتر بود یا برادران کارامازوف؟؟؟؟
12. بین بودن یا نبودن و خوراکی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟؟؟؟[nishkhand]
13. ماشین مورد علاقه ت چیه؟؟؟؟آئودیa9یا آئودی یا a9?کدومشون؟؟؟؟[nishkhand]
14. پفک رو بیشتر دوس داری یا چیپس؟؟؟مینو یا چاکلز؟؟؟[nishkhand]
15. موقع تخمه خوردن عادت داری پوستشو شوت کنی تو هوا یا چطوری میخوری کلا؟؟؟؟؟کدومش بیشتر کیف میده؟؟؟؟شوت کردن یا عادی خوردن؟؟؟؟؟
16. تا حالا خودتو واسه کسی گرفتی؟؟؟؟؟
17. آخرین باری که از من غیبت کردی کی بود؟؟؟چی گفتی خداییش؟؟؟؟؟راستشو بگو میخام برات توطئه کنم[nishkhand]
18. اگه ساواک میگرفتت لو میدادی دوستاتو؟؟؟؟
19. اگه تو جنگ شهید میشدی دلت میخاست چطوری بکشنت؟؟؟؟
20. اگه تو جنگ عربا رو میگرفتی،اسیرشون میکردی یا میکشتیشون؟؟؟؟
21. نظرت راجع به کلمه ی "کوفت"چیه؟؟؟؟به نظرت انرژی منفی آدمو بالکل تخلیه نمیکنه؟؟؟؟؟[nishkhand]
22. نفر بعدی که میشینه رو صندلی کیه؟؟؟
23. اگه ازت بپرسن دوس داری کی بشینه روش،کیو پیشنهاد میدی؟؟؟؟
24. شده بچه های محل تو بچگی بهت لقب بدن؟؟؟؟؟مثلا بگن مهدی تیر دروازه؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
25. تا حالا شده بخای کسیو بکشی؟؟؟؟؟چرا؟چی شد که منصرف شدی؟؟؟؟
26. وقتی ایران با تیمای عربی فوتبال داره اعصابشو داری بیای تماشا کنی؟؟؟؟؟
27.تا حالا کسیو به طور وحشتناک مسخره کردی؟؟؟؟؟سر چی بود؟؟؟؟؟
28. کینه ی شتری درسته یا شتر کینه ای؟؟؟؟؟کدومش؟؟؟؟
29. فرق آفتاب پرست با بزمچه چیه؟؟؟؟؟
30. راز بقا نگاه میکنی؟؟؟؟؟از صحنه ی خورده شدن آهو توسط شیر،لذت میبری؟؟؟؟؟؟
31. قرمزته یا آبیته؟؟؟؟؟
32. پارسا پیروزفر خوش قیافه تره یا شهاب حسینی یا کاوه فتوحی؟؟؟؟؟نمیشناسیشون یه سرچ بزن بیاد[khanderiz]
33. شعر یه توپ دارم قلقلیه رو بخون ببینم بلتی یا نه!!!!!
34. نظرت در مورد شهر پاتایا چیه!!!!!!
35. به نظرت کیانا ریوز شبیه این پسره شاهرخ استخری نیست؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
35. بهترین کارتونی که دیدی و بازم بده میبینی چیه؟؟؟؟
36. مخوف ترین فرد سایت از نظرت؟؟؟؟
37. اگه همین الان یکی بزنه تو گوشت چکار میکنی؟؟؟
38. تو چه ژانری فیلم میبینی؟؟؟؟کمدی یا وسترن یا دراماتیک یا تراژیک؟؟؟؟
39. بیشتر دوست داری بری مسافرت یا مهمونی؟؟؟؟
فهلا بسته!!!!!خیلی سوال کردم......حالا الالحساب اینا رو جواب بده ببینم بلتی یا نه[bamazegi]
-
1- بنظرتون من چه شکلیم؟؟(اگه یه روز منوتو خیابون ببینیسن منو میشناسین؟)
2- از بین اون خواننده هایی که نام بردین کدوم شعراشونو دوست دارین؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟
3- چقدر دنبال دلیل میگردین؟؟
4- چرا مسؤلین با کفایت و محترم گاهی خیلی به ما لطف میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- سیاست؟؟؟؟
6- نظرتون راجع به پارک های زیبای قم و مکانهای تفریحی قم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7- روزهای جمعه (کلا تعطیل) با خانواده کجا میرین؟؟؟؟
8- خودتون زود جوش میــــــــارین؟؟؟؟
9- تا حالا دلتون شکسته؟؟؟؟
10- تا حالا دل کسیو شکوندین؟؟
11- حاضرین ریسک کنین؟؟؟؟ چقد؟؟؟ اصلا تا حلا ریسک کردین؟؟؟ تو چه کاری؟؟؟
12- بچه اول پسر باشه خوبه یا دختر؟؟؟(به غیر از جواب بچه سالم باشه پسر دختر مهم نیست)
13-تا حالا اتفاقی تو زندگیتون افتاده که خیلی جالب و هیجان انگیز و مهم بوده باشه؟؟؟ یه اتفاق خاص. مثل تو فیلما!!!!!!!!!!!
14- اگه یه روز ببینین از یجا دارن دزدی میکنن (مثل یه مغازه) چکار میکنین؟؟؟ زنگ میزنین پلیس؟؟؟ فرصتش نبود چی؟؟ میرین جلو آرتیست بازی در بیارین؟؟؟(مثلا بگین هنر رزمی بلدم برم.........)
15- نظرتون راجع به فیلم های کره ایی چیه؟؟؟ چینی چی؟؟؟ کدوم باحالن؟؟ اصلا جالب هستن؟؟؟؟ اصلا داربم؟؟؟
16- بنظرتون ما یه روز میتونیم به گذشته سفر کنیم؟؟؟؟ به آینده چی؟؟؟؟
17- تا حالا روح دیدین؟؟؟
18- ضایع ترین غلط املاییتون چی بوده؟؟؟؟ راستشو بگین؟؟؟/
19- چرا خان دایی چاقه؟ چرا کتری رو گازه؟ چرا پنجره بازه؟؟؟؟
20- سؤالام زیاد بود؟؟؟ جالب بود ؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
-
مدت زمان آنلاین شدن در روز ؟
بزرگترین آرزو ؟
کوچکترین آرزو ؟
رنگ چشم؟
مدل رسیورت چیه ؟
چندتا رسیور تا حالا عوض کردی ؟
چندتا جهت داری ؟
بیشتر کدوم کانال ها را نگاه می کنی ؟
از كي تو سايت بدت مياد ؟
با كدوم بچه ها سايت ارتباط نزديك / تلفني / صميمي / بيشتري داري ؟
اگه مي شد جاتو عوض كني با يكي از بچه ها سايت با كي عوض مي كردي ؟
ايرانسل يا همراه اول ؟
روزي چقدر شارژ مصرف مي كني ؟
در آمدت ماهانه چقدره ؟
مدل گوشيت چيه ؟
مزاحم تلفني داري ؟
سوتي 2012 ؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشواره میندازی؟
واقعا راس میگی؟؟
نماز آیات با وحشت چه فرقی داره؟
_______
نظرت در مورد رابطه دوستی دختر پسر؟؟؟
با دوس دخترت ازدواج میکنی؟؟
مدل گوشیت ؟
چندتاگوشی تا بحال عوض کردی ؟
چقدر ضرر کردی ؟
بهترین گوشی که داشتی ؟
دوس داشتی الان چه گوشی داشته باشی ؟
راستی چرا تو تالار موبایل شرکت نمیکنی؟؟؟؟؟
خوبی داداش؟
چه خبر؟
سلامتی؟
یه جک بگو؟
دیگه چه خبر؟
یه جک دیگه بگو قبلیه باحال نیود
دستت درست
فعلا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
اول اینکه....هممممم....سلااااااام ممم
به به حالا باید سوال بپرسیمممم
خب.......:سلامممممم ابجی خانم .بله دیگه باید بسوزونید[nishkhand]
1. کله پاچه دوست داری؟سیرابی چی؟:کله پاچه خیلی دوست دارم اما سیرابی اصلا[nishkhand]
2. کدومشونو بیشتر دوس میداری؟؟؟:کله پاچه
3. اگه قرار باشه این مهدی رو بذاریم رو صندلی بخای حالشو بگیری(از بس که سوال میپرسه[nishkhand])چیا ازش میپرسی؟؟؟؟:میپرسم کمی در مورد فیونا بیشتر توضیح بده[nishkhand][khande]
4. تا حالا با استادات درگیر شدی؟یکبار اره [nishkhand]
5. اگه خانومت بگه ظرفا رو تو باید هر شب بشوری چکار میکنی؟؟؟؟والا هر شب که سخته ولی یک شب در میون میگم چشم[khande]
6. چرا مخفی میای این روزا[nishkhand]مزاحم داری؟؟؟؟[khanderiz]:اخه همش یا مخفی میشم یا پیدا دیگه یادم یمره تنظیم کردم روی چه حالتی[nishkhand]
7. به نظرت تاپیک فاطیما کافی بی شاپ بهتره یا کله پزی هادی الک؟؟؟؟قطعا کله پزی [nishkhand]
8. راستی داشت یادم میرفت!!!!!تو کله پاچه چیو بیشتر از همه دوس داری؟؟؟؟زبون و مغز [nishkhand]
9.تا حالا گذاشتنت سر کار؟؟؟تلافی کردی؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟:یکبار اره تو مسابقات بود گفتن فلانی داور بوده رفتم اعتراض و بد و بیراه حالا نگو این بنده خدا اصلا داور نبوده[khande] اره توی باشگاه گفتم نفری 250 تا بشین پاشو برن دیگه نمیتونستن راه برن[nishkhand]
10. نظرت در مورد جنگنده ی قاهر چیه؟؟؟؟:شکل مدرنی داره و میشه بهش امیدوار بود
11. رمان ژان کریستوف بهتر بود یا برادران کارامازوف؟؟؟؟:هاین نمیدونم چیه نخوندم
12. بین بودن یا نبودن و خوراکی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟؟؟؟[nishkhand]:بودن چون باشم خوراکی هم میتونم بخورم[khande]
13. ماشین مورد علاقه ت چیه؟؟؟؟آئودیa9یا آئودی یا a9?کدومشون؟؟؟؟[nishkhand]:ماشین مورد علاقه لامبورگینی .[nishkhand] آئودی a9
14. پفک رو بیشتر دوس داری یا چیپس؟؟؟مینو یا چاکلز؟؟؟[nishkhand]:چیپس - چاکلزززز[nishkhand]
15. موقع تخمه خوردن عادت داری پوستشو شوت کنی تو هوا یا چطوری میخوری کلا؟؟؟؟؟کدومش بیشتر کیف میده؟؟؟؟شوت کردن یا عادی خوردن؟؟؟؟؟:نه خدایی بچه تمیزی هستم شوت نمیکنم میندازم در سطل زباله شهر ما خانه ما[nishkhand] قطع به یقیت شوت کردن حتما بیشتر کیف میده[khande]
16. تا حالا خودتو واسه کسی گرفتی؟؟؟؟؟:اره گرفتم برای شرکای کاری[nishkhand]
17. آخرین باری که از من غیبت کردی کی بود؟؟؟چی گفتی خداییش؟؟؟؟؟راستشو بگو میخام برات توطئه کنم[nishkhand]:همین امروز گفتم مدیر خوبیه [nishkhand]
18. اگه ساواک میگرفتت لو میدادی دوستاتو؟؟؟؟:نمیدونم ولی فکر کنم اره[khande]
19. اگه تو جنگ شهید میشدی دلت میخاست چطوری بکشنت؟؟؟؟:یک تیر در سر[nishkhand]
20. اگه تو جنگ عربا رو میگرفتی،اسیرشون میکردی یا میکشتیشون؟؟؟؟شکنجه میدادم تا بمیرن[khande]
21. نظرت راجع به کلمه ی "کوفت"چیه؟؟؟؟به نظرت انرژی منفی آدمو بالکل تخلیه نمیکنه؟؟؟؟؟[nishkhand]:کلمه ای هست با وزن بی نهایت سنگین کلا عین سیاه چاله هست کل انرژی رو جذب میکنه[nishkhand]
22. نفر بعدی که میشینه رو صندلی کیه؟؟؟:اگر به من باشه میگم ممد شوماخر و خود شما[nishkhand]
23. اگه ازت بپرسن دوس داری کی بشینه روش،کیو پیشنهاد میدی؟؟؟؟بالا گفتم[nishkhand]
24. شده بچه های محل تو بچگی بهت لقب بدن؟؟؟؟؟مثلا بگن مهدی تیر دروازه؟؟؟؟؟؟[nishkhand]:اره یکبار لقب داشتم آب زیر کاه[khande]
25. تا حالا شده بخای کسیو بکشی؟؟؟؟؟چرا؟چی شد که منصرف شدی؟؟؟؟:اره اما خب صرفا یک حس هست که لحظه ای دست میده ولی من دستشو رد میکنم[khande] استاد بود که تحقیق منو دزدید و داور که کلا شوت بود توی داوری
26. وقتی ایران با تیمای عربی فوتبال داره اعصابشو داری بیای تماشا کنی؟؟؟؟؟اصلا فوتبال ایرانو نگاه نمیکنم چون کلا توی اوت هستن همش[nishkhand]
27.تا حالا کسیو به طور وحشتناک مسخره کردی؟؟؟؟؟سر چی بود؟؟؟؟؟:نه وحشتناک اما مسخره کردم البته بگما مسخره کردم خودش بیشتر از من میخندید[nishkhand]
28. کینه ی شتری درسه یا شتر کینه ای؟؟؟؟؟کدومش؟؟؟؟کینه ی شتری
29. فرق آفتاب پرست با بزمچه چیه؟؟؟؟؟:والا این دیگه تو حیطه کاری من نیست [nishkhand]
30. راز بقا نگاه میکنی؟؟؟؟؟از صحنه ی خورده شدن آهو توسط شیر،لذت میبری؟؟؟؟؟؟:نه بابا نگاه نمیکنم اخه از بس راز بقا بیرون میبینم دیگه نیازی به دیدنش نیست[nishkhand]
31. قرمزته یا آبیته؟؟؟؟؟:صد در صد قرمزتههههههههه
32. پارسا پیروزفر خوش قیافه تره یا شهاب حسینی یا کاوه فتوحی؟؟؟؟؟نمیشناسیشون یه سرچ بزن بیاد[khanderiz]:شهاب حسینی
33. شعر یه توپ دارم قلقلیه رو بخون ببینم بلتی یا نه!!!!!:یک توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبی میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپ رو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یک توپ قلقلی داد. به به
گروه مهم کودک نخبگان[nishkhand]
34. نظرت در مورد شهر پاتایا چیه!!!!!!:الله اکبر وا مصیبتا چه جلافتا شهر کفار هست مفسد فی البحر[khande]
35. به نظرت کیانا ریوز شبیه این پسره شاهرخ استخری نیست؟؟؟؟؟؟[nishkhand]:اره خیلی شبیه هست ایول خوشم اومد[nishkhand]
35. بهترین کارتونی که دیدی و بازم بده میبینی چیه؟؟؟؟:پلنگ صورتی و دی جی مون و تام و جری یک کارتونی هم بود اسمش اسکادران فضایی بود فکر کنم
36. مخوف ترین فرد سایت از نظرت؟؟؟؟خودم[nishkhand]
37. اگه همین الان یکی بزنه تو گوشت چکار میکنی؟؟؟منم یک لگد میزنم تو شکمش[khande]
38. تو چه ژانری فیلم میبینی؟؟؟؟کمدی یا وسترن یا دراماتیک یا تراژیک؟؟؟؟:اکشن و تاریخی
39. بیشتر دوست داری بری مسافرت یا مهمونی؟؟؟؟مسافرت
فهلا بسته!!!!!خیلی سوال کردم......حالا الالحساب اینا رو جواب بذه ببینم بلتی یا نه[bamazegi]
: ای بابا کم بود دوباره دوباره انقدر فایده نداره[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
1- بنظرتون من چه شکلیم؟؟(اگه یه روز منوتو خیابون ببینیسن منو میشناسین؟):قطعا یک دختر چادری از نوع چادر دانشجویی و نسبتا شلوغ و حاضر جواب[nishkhand]
2- از بین اون خواننده هایی که نام بردین کدوم شعراشونو دوست دارین؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟:معین دلم تنگته و ملاقات البته شعرهای معین خیلی هاش قشنگه.امید باران میبارد و ایران . اصفهانی هم نون و دلقک
3- چقدر دنبال دلیل میگردین؟؟ :خیلی
4- چرا مسؤلین با کفایت و محترم گاهی خیلی به ما لطف میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:از بس به فکر خدمت فی سبیل الله هستن[nishkhand]
5- سیاست؟؟؟؟:پدر مادر نداره
6- نظرتون راجع به پارک های زیبای قم و مکانهای تفریحی قم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:اگر منظورتون از پارک قبرستانها میباشد خیلی خوب هست هم تفریحی برای زنده ها هست هم اموات[khande]
7- روزهای جمعه (کلا تعطیل) با خانواده کجا میرین؟؟؟؟:اگر خونه باشم که میریم اطراف قم یا کاشان ولی اگر با گروه باشم که میریم کوهنوردی اطراف تهران و شهرهای دیگه
8- خودتون زود جوش میــــــــارین؟؟؟؟:نه خیلی دیر جوش میکنم ولی جوش بکنم دیگه طوفانی هست[nishkhand]
9- تا حالا دلتون شکسته؟؟؟؟:اره شکسته
10- تا حالا دل کسیو شکوندین؟؟:یاد ندارم دل کسی رو شکسته باشم
11- حاضرین ریسک کنین؟؟؟؟ چقد؟؟؟ اصلا تا حلا ریسک کردین؟؟؟ تو چه کاری؟؟؟:ریسک با تحقیق رو حاضرم ولی ریسک بدون تحقیق رو نه چون قمار هست
12- بچه اول پسر باشه خوبه یا دختر؟؟؟(به غیر از جواب بچه سالم باشه پسر دختر مهم نیست):دختر
13-تا حالا اتفاقی تو زندگیتون افتاده که خیلی جالب و هیجان انگیز و مهم بوده باشه؟؟؟ یه اتفاق خاص. مثل تو فیلما!!!!!!!!!!!:اره افتاده
14- اگه یه روز ببینین از یجا دارن دزدی میکنن (مثل یه مغازه) چکار میکنین؟؟؟ زنگ میزنین پلیس؟؟؟ فرصتش نبود چی؟؟ میرین جلو آرتیست بازی در بیارین؟؟؟(مثلا بگین هنر رزمی بلدم برم.........):یکبار شده داشتن یک دختر رو میدزدین رفتیم زدیم ولی مغازه پیش نیومده[nishkhand]
15- نظرتون راجع به فیلم های کره ایی چیه؟؟؟ چینی چی؟؟؟ کدوم باحالن؟؟ اصلا جالب هستن؟؟؟؟ اصلا داربم؟؟؟:والا یکجور اب بستن توش الکی کشش میدن[nishkhand]
16- بنظرتون ما یه روز میتونیم به گذشته سفر کنیم؟؟؟؟ به آینده چی؟؟؟؟بله حتما میشه کار نشد نداره
17- تا حالا روح دیدین؟؟؟:نه والا ولی فکر نکنم از انسانها ترسناکتر باشه[nishkhand]
18- ضایع ترین غلط املاییتون چی بوده؟؟؟؟ راستشو بگین؟؟؟/:من املا همیشه خوب بود ولی خب میگم یادم نیست سوتی تو زمینه غلط املایی
19- چرا خان دایی چاقه؟ چرا کتری رو گازه؟ چرا پنجره بازه؟؟؟؟:خان دایی چون خان هست باید اعتبار داشته باشه اعتبار هم که شکم هست[nishkhand] حتما یک خانمی با تلفن بیچاره داره صحبت میکنه دیگه یادش رفته کتری رو برداره[nishkhand] اینم حتما یک بچه ای پنجره رو باز کرده تا از بالا رو سر مردم اشغال بریزه[nishkhand]
20- سؤالام زیاد بود؟؟؟ جالب بود ؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
:نه هنوز مونده تا زیاد منتظریم[nishkhand]
-
والا شوماخر رو نمیدونم ولی من عمممممرا دم به تله ی مرگبار صندلی داغ بدم!!!!!
خب!!!!
حالا که انقد راغبی بازم میپرسیممممم[khande]
1. نظرت در مورد خوردن پیاز با غذا چیست؟؟؟؟
2. تا حالا پیاز رو با مشت ترکوندی؟؟؟؟؟
3. میدونی اصن دلیل اینکه پیاز رو با مشت میترکوندن (قدیما)چیه؟؟؟؟؟
4. وقتی میخوری زمین اول خودت میخندی یا خجالت میکشی یا میگی بقیه هم بهت بخندن همراه با خودت؟؟؟؟؟؟
5. اگه یه روز پا شی ببینی اسمت جای مهدی،مهدیه خانومه چکار میکنی؟؟؟؟؟[bamazegi]
6. بین شغل های رفتگری و باغبونی و بهیاری کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟
7. مسواک قبل خواب یا مسواک بعد خواب؟؟؟؟
8. احساست رو با یک کلمه در مورد کلمه های زیر بیان کن:
عرب
ریپورتر
پیاز
سیر
آبگوشت
بیف استراگانف
باقالی[nishkhand]
دست های پشت پرده ی سایت[nishkhand]
دربند و فشم
ناظم سایت[bamazegi]
9. اگه دزد بودی آدم دزد میشدی یا پول؟؟؟؟چی بدزدیم بهتره؟؟؟؟
10. اگه من بنشینم رو صندلی(البته عمرا)تلافی شو سرم در میاری؟؟؟؟؟
11. با کلمه های کوفت و باقالی و مشت و شترمرغ جمله بساز
12. اگه بهت بگم جایزه میدم بهت ولی سیرابی بخور،میخوری؟؟؟؟[nishkhand]
13. ریش پرفسوری بهتره یا سبیل هیتلری؟؟؟؟؟
14. اگه پشت فرمون یکی بهت حرف نامربوط (استغفرالله[nishkhand])بزنه چکار میکنی؟؟؟؟مثل گوجه از روش رد میشی یا با گفتگوی تمدن ها [bamazegi] سر و ته قضیه رو هم میاری؟؟؟؟؟؟خلاصه توضیح بده[sootzadan]
15. .قتی خواب میبینی معمولا چیا میبینی؟مث من خوابای اکشن[nishkhand] یا خوابای معمولی سیاه سفید یا بزن بزن یا کارای روزمره؟؟؟
بازخواهیم گشت[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
مدت زمان آنلاین شدن در روز ؟:بستگی داره ولی معمولا 2 ساعت میشه
بزرگترین آرزو ؟:پیشرفت خودم و ایران[nishkhand]
کوچکترین آرزو ؟:نابودی دشمنان
رنگ چشم؟:سبز
مدل رسیورت چیه ؟ :واییییییییییییییییییییی چه حرفا اصلا نداریم[nishkhand]
چندتا رسیور تا حالا عوض کردی ؟:نداریم اینا کار کفار هست نداریم[nishkhand]
چندتا جهت داری ؟:جهت لا موجود[nishkhand]
بیشتر کدوم کانال ها را نگاه می کنی ؟:شبکه نمایش[khande]
از كي تو سايت بدت مياد ؟ :یک بنده خدایی بود دوستش از لیوورپول جلوی امام تانک ترکونده بود از اون بدم میاد قدیمیها میدونن چه کسی رو میگم [khande]
با كدوم بچه ها سايت ارتباط نزديك / تلفني / صميمي / بيشتري داري ؟ :داداشی -مصطفی- و چند نفر دیگه[nishkhand]
اگه مي شد جاتو عوض كني با يكي از بچه ها سايت با كي عوض مي كردي ؟ با روابط عمومی[nishkhand]
ايرانسل يا همراه اول ؟ همراه اول
روزي چقدر شارژ مصرف مي كني ؟:والا قبضی هست واسه من[nishkhand]
در آمدت ماهانه چقدره ؟قابل گفتن نیست[khande]
مدل گوشيت چيه ؟:HTC mozart
مزاحم تلفني داري ؟:نه اما شماره منو زیاد اشتباه میگیرن همه صنفی هم توش هست[khande]
سوتي 2012 ؟؟؟؟؟؟؟؟:قیمت پراید[khande]
گوشواره میندازی؟:نه خدا نکنه[nishkhand]
واقعا راس میگی؟؟:اره بابا
نماز آیات با وحشت چه فرقی داره؟:نمیدونم [nishkhand]
_______
نظرت در مورد رابطه دوستی دختر پسر؟؟؟:اگر کنترل شده باشه خوبه
با دوس دخترت ازدواج میکنی؟؟اره چون تا خوب نباشه دوست نمیشم باهاش
مدل گوشیت ؟HTC mozart
چندتاگوشی تا بحال عوض کردی ؟3 تا
چقدر ضرر کردی ؟100000تومن
بهترین گوشی که داشتی ؟:همین mozart
دوس داشتی الان چه گوشی داشته باشی ؟آیفون
راستی چرا تو تالار موبایل شرکت نمیکنی؟؟؟؟؟:ببخشید اشتباه کردم جوونی کردم دیگه شرکت میکنم قول میدم[nishkhand]
خوبی داداش؟:ممنون قربونت
چه خبر؟:سلامتی دشمنان و علما
سلامتی؟:شکر
یه جک بگو؟:نمیشه قابل گفتن نیست[khande]
دیگه چه خبر؟:سلامتی و کار و بدبختی زندگی
یه جک دیگه بگو قبلیه باحال نیود:بدبختی این یکی هم قابل گفتن نیست
دستت درست:نوکرتیم
فعلا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
4- فشار خون؟:11
تو مطمئنی؟؟؟؟؟
یه دکتر برو
یعنی ورزشم میکنی دیگه؟؟؟؟
11؟؟؟؟؟[taajob][taajob][taajob]
با فشار 11 چجوری ضربان 80-90؟؟؟؟؟؟
زنده ای تو؟؟؟؟؟
-
باسلام خدمت آقامهدی عزیز....[golrooz]
چندتاسوال دارم زیاد نیست...[cheshmak]
1.کلید قفل گشای زندگیت چی بوده؟؟
2.مدیریت خونه سخته یا مدیریت سایت علمی نخبگان جوان؟؟
3.دوست داری زندگیت چطور باشه؟؟آیا اونی که دوست داری هست؟؟
4.تاحالا برات خواب دیدن ؟؟یعنی شده کاری برات بخان انجام بدن ...به خودت نگن؟؟
5.کدوم بخش وتالار بنظرشما از همه پرکارترو کم کارتره؟؟
6.از کدوم راه خوشت میاد ؟؟از کدوم راه بدت میاد؟؟
7. چیزی که خیلی ازش متنفری چیه؟؟
8.دوست داری درستو ادامه بدی؟؟
9.الان در حال حاضر درچه حالی هستی؟؟
10.فاصله گرفتن از چه چیزی برات خوشایند وناخوشاینده؟؟
11.چه وقتایی دلت میگیره؟؟
12.ساعت دست میکنی؟؟یا از همراه نگاه میکنی؟؟یا از جای دیگه؟؟
13. بهترین چیزی که تجربه کردی؟؟و نتیجه مثبت شم دیدی؟؟
14. توی خونه ...محل کار... توسایت شمارو باچه خصلتی میشناسن؟؟
15. کدوم خصلت خوب و نداری؟؟بنظر خودت؟؟
16.از خودت عکس میگیری؟؟بیشتر چه طبیعتی و دوست داری؟؟کجای ایران بیشتر سفر میری؟؟
17.چه عددی و دوست داری؟؟
18.صبحونه ...ناهار...شام ,کدوم؟؟[cheshmak]
19.تاحالاشده صندلی مترو شهری جای خالی ببینی ؟؟بری بشینی ؟؟
پیشاپیش خیلی ممنون [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
والا شوماخر رو نمیدونم ولی من عمممممرا دم به تله ی مرگبار صندلی داغ بدم!!!!!
خب!!!!
:نه دیگه حتما رو صندلی داغ میشونیمت[nishkhand]
حالا که انقد راغبی بازم میپرسیممممم[khande]
:بلی بسیار[khande]
1. نظرت در مورد خوردن پیاز با غذا چیست؟؟؟؟
:خیلی خوبه به شرطی که تند نباشه[nishkhand]
2. تا حالا پیاز رو با مشت ترکوندی؟؟؟؟؟
:نه والا اما باید تستش کنم[nishkhand]
3. میدونی اصن دلیل اینکه پیاز رو با مشت میترکوندن (قدیما)چیه؟؟؟؟؟
:نه ولی فکر کنم میخوان بگن نفس کششششششششششششششش[nishkhand]
4. وقتی میخوری زمین اول خودت میخندی یا خجالت میکشی یا میگی بقیه هم بهت بخندن همراه با خودت؟؟؟؟؟؟
:اول خجالت بعدش خنده[nishkhand]
خنده هم برای ماست مالی ضایع شدن[nishkhand]
5. اگه یه روز پا شی ببینی اسمت جای مهدی،مهدیه خانومه چکار میکنی؟؟؟؟؟[bamazegi]
:والا توی قم که مهدی رو میگن مهدیه[khande][khande] .
6. بین شغل های رفتگری و باغبونی و بهیاری کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟
:باغبونی
7. مسواک قبل خواب یا مسواک بعد خواب؟؟؟؟
:قبل از خواب چون بعدش عمرا فرصت به مسواک برسه[khande]
8. احساست رو با یک کلمه در مورد کلمه های زیر بیان کن:
عرب
:مظهر مضر بودن[khande]
ریپورتر
:جاسوس مهربون[khande]
پیاز
:شیرینش خوبه
سیر
:خوبه ولی ابرو ریزه[khande]
آبگوشت
دوسش دارم
بیف استراگانف
:خوشم میاد
باقالی[nishkhand]
به بهههههههههههههههههههههههه هه عزیزه[nishkhand]
دست های پشت پرده ی سایت[nishkhand]
:خروس قندی هستن[nishkhand]
دربند و فشم
صفا سیتی[nishkhand]
ناظم سایت[bamazegi]
:مرفه پولدار [nishkhand]
9. اگه دزد بودی آدم دزد میشدی یا پول؟؟؟؟چی بدزدیم بهتره؟؟؟؟
:پول دزد.بهتر از همه طلا و ماشین[nishkhand]
10. اگه من بنشینم رو صندلی(البته عمرا)تلافی شو سرم در میاری؟؟؟؟؟
:تلافی من نمیکنم ذاتا میسوزونم طرف رو وگرنه تلافی خبری نیست البته شما رو اذیت نمیکنیم خیالت راحت[khande]
11. با کلمه های کوفت و باقالی و مشت و شترمرغ جمله بساز
:یک مشت باقالی بیا کوفت کن شترمرغ[khande]
12. اگه بهت بگم جایزه میدم بهت ولی سیرابی بخور،میخوری؟؟؟؟[nishkhand]
:نه خدایی راه نداره[nishkhand]
13. ریش پرفسوری بهتره یا سبیل هیتلری؟؟؟؟؟
پروفسوری
14. اگه پشت فرمون یکی بهت حرف نامربوط (استغفرالله[nishkhand])بزنه چکار میکنی؟؟؟؟مثل گوجه از روش رد میشی یا با گفتگوی تمدن ها [bamazegi] سر و ته قضیه رو هم میاری؟؟؟؟؟؟خلاصه توضیح بده[sootzadan]
:اصلا حساب نمیکنم حرفش رو فوق العاده ریلکس هستم تو رانندگی[nishkhand]
15. .قتی خواب میبینی معمولا چیا میبینی؟مث من خوابای اکشن
http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gif یا خوابای معمولی سیاه سفید یا بزن بزن یا کارای روزمره؟؟؟
:خوابهای من اکثرا اکشن هست همش توی میدون جنگ هستم عین بازی call off duty یا اینکه از کوه بلند پرت میشم پایین ولی سالم هست[nishkhand]
بازخواهیم گشت[nishkhand]
:منتظریم همچنان نیازمندی یاری سبزتان هستیم[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
تو مطمئنی؟؟؟؟؟
یه دکتر برو
یعنی ورزشم میکنی دیگه؟؟؟؟
11؟؟؟؟؟[taajob][taajob][taajob]
با فشار 11 چجوری ضربان 80-90؟؟؟؟؟؟
زنده ای تو؟؟؟؟؟
اره والا راست میگم سالم سالم خیالت راحت دکتر هم رفتم اول شک کرد بعد کلی آزمایش گفت نه سالمی به هر حال کمی از ادمیزاد خارجم[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید-الهام
باسلام خدمت آقامهدی عزیز....[golrooz]:سلام اقا وحید گل
چندتاسوال دارم زیاد نیست...[cheshmak]:در خدمتیم
1.کلید قفل گشای زندگیت چی بوده؟؟:امید به اینده و تلاش که به هر حال جواب میده
2.مدیریت خونه سخته یا مدیریت سایت علمی نخبگان جوان؟؟:خونه
3.دوست داری زندگیت چطور باشه؟؟آیا اونی که دوست داری هست؟؟:دوس دارم اسایش داشته باشم و بدون دغدغه زیاد که البته اینجور نیست و بعید میدونم اینجور هم باشه توی این دوره زمونه
4.تاحالا برات خواب دیدن ؟؟یعنی شده کاری برات بخان انجام بدن ...به خودت نگن؟؟:نه تا حالا
5.کدوم بخش وتالار بنظرشما از همه پرکارترو کم کارتره؟؟:پرکار به نظرم بخش سایر موضوعات و علوم انسانی و کم کار بخش هنر و زیان
6.از کدوم راه خوشت میاد ؟؟از کدوم راه بدت میاد؟؟از راه سریع و درست خوشم میاد .معمولا سراغ راههایی که در ظاهر خیلی بی دردسر هست بدم میاد چون ارامش قبل از طوفانه
7. چیزی که خیلی ازش متنفری چیه؟؟:نامردی
8.دوست داری درستو ادامه بدی؟؟:دوست که دارم اگر بشه
9.الان در حال حاضر درچه حالی هستی؟؟:توی شرکت هستم دارم بیسکوییت میخورم [nishkhand]
10.فاصله گرفتن از چه چیزی برات خوشایند وناخوشاینده؟؟:دوری از چیزی که توی دلم بهش ایمان دارم و دوست دارم برام ناخوشایند هست و چیزی که قلبا دوست نداشته باشم برام خوشایند
11.چه وقتایی دلت میگیره؟؟:بیشتر شبها
12.ساعت دست میکنی؟؟یا از همراه نگاه میکنی؟؟یا از جای دیگه؟؟:ساعت دست میکنم .بیشتر به ساعت خودم نگاه میکنم
13. بهترین چیزی که تجربه کردی؟؟و نتیجه مثبت شم دیدی؟؟:اینکه زیادی به کسی که جنبه نداره رو ندم .جوابش رو هم گرفتم و خوب بود
14. توی خونه ...محل کار... توسایت شمارو باچه خصلتی میشناسن؟؟:توی خونه با خصلت یار یخچال [khande] تو سایت هم فکر کنم در نقش طنز [nishkhand] محل کار در زمان کار شبیه میر غضب[khande]
15. کدوم خصلت خوب و نداری؟؟بنظر خودت؟؟:اینکه کینه ای نباشم .دیر کینه به دل میگیرم ولی بگیرم تا نابودش نکنم طرف رو ول کن نیستم
16.از خودت عکس میگیری؟؟بیشتر چه طبیعتی و دوست داری؟؟کجای ایران بیشتر سفر میری؟؟:نه بابا خودم رو زیاد توی ایینه میبینم نیازی به عکس گرفتن از خودم نیست[khande] بیشتر طبیعت سرسبز و معمولا ابشار.بیشتر کوهستانها سمت غرب و شمال غربی
17.چه عددی و دوست داری؟؟7
18.صبحونه ...ناهار...شام ,کدوم؟؟[cheshmak]:ناهار
19.تاحالاشده صندلی مترو شهری جای خالی ببینی ؟؟بری بشینی ؟؟والا من که ندیدم اگر دیدی خبر کن [nishkhand]
پیشاپیش خیلی ممنون [golrooz]
:خواهش .ممنون از اینکه اومدی
-
من اومدم
سلااااااااااااام
زنده ای یا شایعست؟؟؟؟
نقطه چی شد؟؟؟؟؟؟
واقعا راه نداره؟؟؟؟///
عنصر خودفروخته هیستی؟؟؟؟؟؟؟
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟
چرا در گنجه بازه؟؟؟؟؟؟؟
کو تخمه مرغ تازه؟؟؟؟؟؟
ماشن داری؟؟؟
آخرین باری که سره کار رفتی؟؟؟؟
سره کاری؟؟؟؟؟
اونا که اشتباه میگیرن به تو زنگ میزنن مث مال من تو کار قبر نیستن؟؟؟؟؟؟؟[khande]
این چه اسمیه؟؟؟؟؟
من چرا از قم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟
چرا رزمی کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟
چرا پینگ پنگ نه؟؟؟؟؟//
نظرت راجیه شنا تو دشت کویر چیه؟؟؟؟/[nishkhand]
راستی خوبی؟؟؟؟؟؟؟
تو کار نفتی؟؟؟؟قاچاق؟؟؟؟؟؟
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟
واقعا فشارت 11ست؟؟؟؟؟؟
آخه که چی؟؟؟؟
واقعا چراااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به روح اعتقاد داری؟؟؟؟؟؟
قرار مهدیو بکشیم به نظرت چجوری؟؟؟؟؟؟
چرا سوزنی؟؟؟؟؟برنو بهتر نییس؟؟؟؟؟
نظرت راجبه کلمات زیر:
مهدی
42
دکتر
شلغم
استکبار جهانی
عناصر بیگانه
رخنه
اون مهدی
صندلی
هویج
باجله(اگه نمیدونی بگو بهت میگم[nishkhand])
پــــــــــرایــــــــد[taajob]
چند دفه اوسکلت کردن؟؟؟؟[khande]
این چه اسمیه؟؟؟؟؟
چرا کسی که 3سال فعالیت نکرده اینقد مهمه؟؟؟؟؟
چرا چک میشی؟؟؟؟؟
چکت برگه خورده؟؟؟؟؟؟
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟[khande]
شکست؟؟؟اونم از نوعه عشقیش؟؟؟
سخته؟؟؟؟؟
کشتی کج نگاه میکنی؟؟؟؟؟
تو تو فیس بوک چیکار میکردی که دیدی صفحه اون مشکل اخلاقی داره؟؟؟؟ها؟؟؟خریدنت؟؟؟؟؟؟ ؟[hoshdar][nishkhand]
یه جک دیگه علاوه بر اونا بگو(یکم سانسور کن بشه گفتش)
چقد مدیر تالار نیرو هوایی مزخرفه نه؟؟؟؟؟[nishkhand]
اگه بخوای ازدواج کنی چه روزیو انتخاب میکنی؟؟؟؟؟
صندلی داغه؟؟؟؟
مـــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟
تو؟؟؟؟؟؟؟
او؟؟؟؟
هی وای من
تو کار تجارتی؟؟؟؟/
نکنه آریا خودتی؟؟؟/
گرفتمش
خوده نامرشه
کار خجالت انگیزی که انجام دادی؟؟؟؟؟
بسته؟؟؟؟
نه و مرض[nishkhand]
خودت به درک دست من درد گرفت
بعد میرسم به حسابت[nishkhand][khande][khande]
آها
کوووووووووووووووووووووفت( بخشید صاحب این لغت)[khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
اره والا راست میگم سالم سالم خیالت راحت دکتر هم رفتم اول شک کرد بعد کلی آزمایش گفت نه سالمی به هر حال کمی از ادمیزاد خارجم[khande]
فقط یکم؟؟؟؟؟؟؟؟[khande]
-
به به به به به
سلامعلیکم و رحمت ا... و از این جور چزا خیلی زیاد
دیدم صندلی داغه به نیته به خاک و خون کشیدن اومدم[sootzadan]
ولی دیدم یه جایی از کله پزی حمایت کردی کلا میخوام سوال گل و بلبل بپرسم[nishkhand]
1- سلام چطوری ؟ چه خبر؟
2- اگه ما به هم میرسیم نپرسیم چه خبر چی میشه واقعا؟
3- خب میگفتی دیگه چه خبر؟
4- چرا قرمز تایپ میکنی ؟ میخوای سر پل صراط چشامون یقتو بگیرن؟
5- خبر تازه دیگه چی داری؟
6- تهلیلت از بازار و دلار و اینا چیه؟
7- به نظرت ماشین خریدن به ارزوها پیوسته؟
8- اگه مصطفی خوش قول بود چی میشد؟
9- به نظرت اگر کی رو صندلی بشینه حال میده صندلی رو به خاک و خون بکشیم؟
10- چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
11- اقا ما هی میخوایم بیایم اونوری یه زیارتی داشته باشیم هی نمیشه فکر میکنی چرا؟
12- تا حالا به سرت زده خودت یه سایت بزنی؟
13- وبلاگ چی؟
14- کتک چی؟
15- هندونه به دیوار چی؟
16- نمک به نوشابه چی؟
17- اقا یادم رفت اون اول گفته بودی چه خبر؟؟؟؟؟؟
18- تا حالا فیوز برق رو پروندی؟
19- خفن ترین فیوز پریدنی که دیدی یا شنیدی چیو کجا بوده؟
20- قدیما یه بار ما نشستیم رو این صندلی جات خالی بعد از اون تا یه هفته نوک انگشتام سر بود دوس داری تو هم اینجوری بشی؟
21- به نظرت انتقام چه قدر حال میده؟
22- میشه بگیم انتقام جای خودش بخشش جای خودش؟
23- فیلم اره رو دیدی؟
24- فیلم هاستل رو چی؟
25- اگر تو خیایون یه بچه اویزونه گردنت بشه مثل مرد عنکبوتی بچسبه بهت بگه عمو یه فال بخر اگر نخری تا تو خونه و رختخواب باهات بخواد بیاد خب معلومه دیگه یه فال ازش میخری پس هیچی نمیخواد جواب بدی
26- اواز بلدی بخونی؟
27- یه اواز بخون حال کنیم
28- خب بسه دیگه الان سرور سایت میسوزه
29- جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید (.......)
30- دقت کردی همونجور که دلار قیمتش به لحظه هست اب و هوا هم به لحظه هست؟ 5 دقیقه تابستونه 30 دقیقه زمستون
ممنون از جوابات پیشاپیش
موفق باشی[golrooz]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
من اومدم:خوش اومدی اقا سعید
سلااااااااااااام:سلامممممممممممم
زنده ای یا شایعست؟؟؟؟:زنده با قدرت مافوق بشری[nishkhand]
نقطه چی شد؟؟؟؟؟؟:دادیم به فقرا[nishkhand]
واقعا راه نداره؟؟؟؟///:راه داره مخصوص خواص هست[nishkhand]
عنصر خودفروخته هیستی؟؟؟؟؟؟؟:نه اصلا
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟:نه گودزیلا میکشم[nishkhand]
چرا در گنجه بازه؟؟؟؟؟؟؟:مادربزرگ تو فازه[khande]
کو تخمه مرغ تازه؟؟؟؟؟؟:مرغش داره مینازه[khande]
ماشن داری؟؟؟:نه
آخرین باری که سره کار رفتی؟؟؟؟:یادم نمیاد ولی کلا سر کار هستیم[khande]
سره کاری؟؟؟؟؟اگر خدا قبول کنه[nishkhand]
اونا که اشتباه میگیرن به تو زنگ میزنن مث مال من تو کار قبر نیستن؟؟؟؟؟؟؟[khande]:والا همه صنفی هست دیگه از قبر بگیر تا بقیه اصناف[nishkhand]
این چه اسمیه؟؟؟؟؟:چشه به این با کلاسی
من چرا از قم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:طبیعی هست همه همین حس رو دارن[nishkhand]
چرا رزمی کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟:بدلیل علاقه زیاد
چرا پینگ پنگ نه؟؟؟؟؟//:بگو ماهیتابه تخم مرغ اخه اینم شد ورزش سوسول[nishkhand]
نظرت راجیه شنا تو دشت کویر چیه؟؟؟؟/[nishkhand]:خیلی خوبه خاویار هم گیر میاد[nishkhand]
راستی خوبی؟؟؟؟؟؟؟:مجبوریم خوب باشیم
تو کار نفتی؟؟؟؟قاچاق؟؟؟؟؟؟:نه بابا کار ما قانونی هست .مشتقات نفتی جدیدا وارد شدیم ببینیم چه جوری این کالای کثیف[nishkhand]
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟:نه گودزیلا میکشم[nishkhand]
واقعا فشارت 11ست؟؟؟؟؟؟:اره دیگه مگر چیه دست من نبوده اغفال شدم[nishkhand]
آخه که چی؟؟؟؟پیچ پیچی نخود چی [nishkhand]
واقعا چراااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:برای اینکه چون زیرا فیها [nishkhand]
به روح اعتقاد داری؟؟؟؟؟؟:اره
قرار مهدیو بکشیم به نظرت چجوری؟؟؟؟؟؟:یخچال رو از بگیرین[khande]
چرا سوزنی؟؟؟؟؟برنو بهتر نییس؟؟؟؟؟نه سوزنی بهتره [nishkhand]
نظرت راجبه کلمات زیر:
مهدی:هر کسی این اسم رو داره دسته گل هست[khande]
42 :سالی که استارت اتیش بازی رو قمی ها زدن[nishkhand]
دکتر:بنده خدا
شلغم:بسیار خوب و مفید[nishkhand]
استکبار جهانی:آمیرکا[nishkhand]
عناصر بیگانه:خورزو خان
رخنه:ممد شوماخر[khande]
اون مهدی:دسته گل[nishkhand]
صندلی:ایجکت
هویج:مدیریت ایران[khande]
باجله(اگه نمیدونی بگو بهت میگم[nishkhand]):بگو ببینم مشکوک میزنه[tafakor]
پــــــــــرایــــــــد[taajob]:مجرم گرون قیمت[nishkhand]
چند دفه اوسکلت کردن؟؟؟؟[khande]:مدیونی اگر فکر کنی یادم میاد[khande]
این چه اسمیه؟؟؟؟؟:خیلی هم قشنگه به این نازی[nishkhand]
چرا کسی که 3سال فعالیت نکرده اینقد مهمه؟؟؟؟؟:بند پ[nishkhand]
چرا چک میشی؟؟؟؟؟:مریضم[nishkhand]
چکت برگه خورده؟؟؟؟؟؟:نه
تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟[khande]:گودزیلا میکشم
شکست؟؟؟اونم از نوعه عشقیش؟؟؟:از نوعی که بخواد بزاره بره نه
سخته؟؟؟؟؟:خیلی
کشتی کج نگاه میکنی؟؟؟؟؟:نه بابا خالی بندی محض هست
تو تو فیس بوک چیکار میکردی که دیدی صفحه اون مشکل اخلاقی داره؟؟؟؟ها؟؟؟خریدنت؟؟؟؟؟؟ ؟[hoshdar][nishkhand]:من گشت ارشاد فیس بوک هست[khande]
یه جک دیگه علاوه بر اونا بگو(یکم سانسور کن بشه گفتش):به یکی گفتن رخنه چیه گفت ممد شوماخر[nishkhand]
چقد مدیر تالار نیرو هوایی مزخرفه نه؟؟؟؟؟[nishkhand]:نه اصلا خیلی هم جیگر هست [nishkhand]
اگه بخوای ازدواج کنی چه روزیو انتخاب میکنی؟؟؟؟؟روز تولد امام علی یا امام حسین
صندلی داغه؟؟؟؟:نه فعلا
مـــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟:مرموز بی خطر[nishkhand]
تو؟؟؟؟؟؟؟:ارامش قبل از طوفان
او؟؟؟؟:آروم
هی وای من
تو کار تجارتی؟؟؟؟/:نه بابا ما مفلس بیدیم تازه راه افتادیم
نکنه آریا خودتی؟؟؟/نه من بیوکشون هستم[nishkhand]
گرفتمش
خوده نامرشه
کار خجالت انگیزی که انجام دادی؟؟؟؟؟:خجالت چیه نمیدونم [nishkhand]
بسته؟؟؟؟:نه
نه و مرض[nishkhand]
خودت به درک دست من درد گرفت
بعد میرسم به حسابت[nishkhand][khande][khande]: [khande][khande][khande]
آها
کوووووووووووووووووووووفت( بخشید صاحب این لغت)[khejalat]
: خواهش خودت میدونی این دیگه کلمه بسیار خوبی هست و با کلاس [khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
فقط یکم؟؟؟؟؟؟؟؟[khande]
: کم باشه حداقل کلاس کاری حفظ بشه[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
کشتی کج نگاه میکنی؟؟؟؟؟:نه بابا خالی بندی محض هست
با خالی بندی اینقد کشته داده؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
مـــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟:مر وز بی خطر
بی خطر؟؟؟؟؟[khande][khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
چرا پینگ پنگ نه؟؟؟؟؟//:بگو ماهیتابه تخم مرغ اخه اینم شد ورزش سوسول
چی؟؟؟
آخرت رشتست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
چند دفه اوسکلت کردن؟؟؟؟:مدیونی اگر فکر کنی یادم میاد
چندفه اوسکلت نکردن؟؟؟؟؟[khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
گودزیلا میکشم
چ
چطوری خودتو میکشی؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
باجله(اگه نمیدونی بگو بهت میگم):بگو ببینم مشکوک میزنه
نمیگم تا تو خماریش بمونی[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
به به به به به
سلامعلیکم و رحمت ا... و از این جور چزا خیلی زیاد:سلام اقا هادی گل خوش اومدی
دیدم صندلی داغه به نیته به خاک و خون کشیدن اومدم[sootzadan]
ولی دیدم یه جایی از کله پزی حمایت کردی کلا میخوام سوال گل و بلبل بپرسم[nishkhand]:حزب فقط کله پزی[nishkhand]
1- سلام چطوری ؟ چه خبر؟:سلام . ممنون شکر
2- اگه ما به هم میرسیم نپرسیم چه خبر چی میشه واقعا؟:اصلا راه نداره باید اولش رو با این کلمه حرص بدیم[nishkhand]
3- خب میگفتی دیگه چه خبر؟:سلامتی علما و فضلا
4- چرا قرمز تایپ میکنی ؟ میخوای سر پل صراط چشامون یقتو بگیرن؟:به دلیل مردم آزاری[nishkhand] قرمزته
5- خبر تازه دیگه چی داری؟:خبرها پیش شماست
6- تهلیلت از بازار و دلار و اینا چیه؟ :دلار که بعد از عید دیدن داره احتکار کنید که گیر نمیاد[nishkhand]
7- به نظرت ماشین خریدن به ارزوها پیوسته؟:از ارزو بیشتر[nishkhand]
8- اگه مصطفی خوش قول بود چی میشد؟:ایران ژاپن بود[nishkhand]
9- به نظرت اگر کی رو صندلی بشینه حال میده صندلی رو به خاک و خون بکشیم؟:به نظرم کامران [khande]
10- چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:بچه باحالیه کیف میده
11- اقا ما هی میخوایم بیایم اونوری یه زیارتی داشته باشیم هی نمیشه فکر میکنی چرا؟:با خروس نیت نیستی[nishkhand]
12- تا حالا به سرت زده خودت یه سایت بزنی؟:اره
13- وبلاگ چی؟:نه داشتیم قبلا
14- کتک چی؟:اون که صد در صد[nishkhand]
15- هندونه به دیوار چی؟نه شکم خودم واجبتر هست[nishkhand]
16- نمک به نوشابه چی؟:اینو هستم[nishkhand]
17- اقا یادم رفت اون اول گفته بودی چه خبر؟؟؟؟؟؟:سلامتی علما و فضلا
18- تا حالا فیوز برق رو پروندی؟:اره تا دلت بخواد[khande]
19- خفن ترین فیوز پریدنی که دیدی یا شنیدی چیو کجا بوده؟3 فاز توسط خودم [nishkhand]
20- قدیما یه بار ما نشستیم رو این صندلی جات خالی بعد از اون تا یه هفته نوک انگشتام سر بود دوس داری تو هم اینجوری بشی؟خب شما عادت نداری من اینجور نمیشم شما سوسولی دیگه[nishkhand]
21- به نظرت انتقام چه قدر حال میده؟:اصلا لذتی که توی انتقام هست توی بخشش نیست[nishkhand]
22- میشه بگیم انتقام جای خودش بخشش جای خودش؟:اصلا بخشش چیه[nishkhand]
23- فیلم اره رو دیدی؟نه
24- فیلم هاستل رو چی؟نه
25- اگر تو خیایون یه بچه اویزونه گردنت بشه مثل مرد عنکبوتی بچسبه بهت بگه عمو یه فال بخر اگر نخری تا تو خونه و رختخواب باهات بخواد بیاد خب معلومه دیگه یه فال ازش میخری پس هیچی نمیخواد جواب بدی
26- اواز بلدی بخونی؟:نه دیگه بزار این قسمت هنر لکه دار نشه[khande]
27- یه اواز بخون حال کنیم:قربونت همین یکی رو کم داشتیم[nishkhand]
28- خب بسه دیگه الان سرور سایت میسوزه:[nishkhand]
29- جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید (.......):توی روحت دنیا[nishkhand]
30- دقت کردی همونجور که دلار قیمتش به لحظه هست اب و هوا هم به لحظه هست؟ 5 دقیقه تابستونه 30 دقیقه زمستون اره دیگه به این میگن تکنولوژی نانو[nishkhand]
ممنون از جوابات پیشاپیش:خواهش موفق باشی
موفق باشی[golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
درسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
با خالی بندی اینقد کشته داده؟؟؟:اونجور که اونا نشون میدن باید هر مسابقه کشته بدن ولی خب خالی بندی محض هست
بی خطر؟؟؟؟؟[khande][khande][khande]:اره دیگه کاملا بی خطر[nishkhand]
چی؟؟؟
آخرت رشتست
:نه بابا کجا ته مسخره بازیه نکنه تو از این سوسول بازیا انجام میدی[khande]
چندفه اوسکلت نکردن؟؟؟؟؟[khande][khande]:شما هم موید باشی [khande]
چ
چطوری خودتو میکشی؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]:به صورت خودم جوهر میزنم صورتم رو میچسبونم رو کاغذ میشه کپی برابر اصل[khande]
نمیگم تا تو خماریش بمونی[khande]
: همینه دیگه سوسولی[khande]
-
سلام
خسته نباشید حســــــــــآبـــــــی[shaad]
بفرمایید ... نوش جان
http://www.golabad.com/portal/wp-con...6/icewater.jpg
باارزشترین چیز در زندگیتون چیه ؟
حاضریبا چی عوضش کنی ؟
اشتباهی در گذشته داشتین که دوست داشته باشین تغییرش بدین ؟
موفقیتهاتون رو مدیون چه کسانی هستین ؟
مهمترین افراد زندگیتون ؟
چندسالگی از دوران کودکیتون رو بیشتر دوست دارین ؟
سربازی بهتره یا دانشگاه ؟
از هرکدوم یه خاطره تعریف کنین ؟
ازانتخایهایی که کردین تالان راضی هستین ؟
الان مهمترین چیز به نظرتون علمه یا ثروت ؟
اگه کسی باعث بشه یکمی جلو پیشرفتتون گرفته بشه و عقب بیفتین چیکار میکنین ؟
دوستدارین باچی بیشتر سفر کنین ؟
غیراز زمین کدوم سیاره رو انتخاب میکنین ؟
تو زندگی اخلاق مهمتره یا زیبایی یا چیزای دیگه ؟
به روانشناسی علاقه دارین ؟
به نظرتون چه کسانی به روانشناس باید مراجعه کنن ؟
به نظرتون زندگی سنتی خوبه یا مدرن ؟
بخواین آرامش بگیرین چیکار میکنین ؟
روز بهتره یا شب ؟
ازنقاشی های کودکیتون یادتون میاد ؟ چی بیشتر میکشیدین ؟
تاحالا شده کسی رو نصیحت کنین ؟ چی میگین ؟
تاحالا فال گرفتین ؟ از چه نوعی ؟ خوشتون اومد ؟
حاضرین یک هفته بدون کامپیوتر و موبایل و تلویزیون زندگی کنین ؟
اگه جوابتون بله هست ، اونوقت اون یک هفته رو چیکار میکنین ؟
از چه شعری بیشتر خوشتون میاد ؟
ممنون [golrooz]
-
به قول یکی از دوستان
1:- سلام! خوبی؟
2- یعنی چی خوبی؟ اگر نیستی چرا؟
3- اگر خوب بودی عاملش چیه؟ اگه نه باز عامل؟
4:اولین موشکی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کنه به نظرت به کجا میخوره؟!
5:اولین حسی که از خوندن تجاوز 15 افغانی به یه دختر ایرانی در یک هفته بهت دست میده چیه؟!
6:.اولین حسی که از دیدن نخبگان بهت دست داد چی بود؟!
7:مرغ گوشت خواره یا علف خوار؟
8:اگه یک اسلحه و 3 تا تیر بهت بدن کی ها رو دوست داری بکشی؟
9:دو تا خاطره خنده دار از نخبگان؟
10: چطور با سایت آشنا شدی؟
11:.برای چی تو سایت عضو شدی؟
12:. بزرگترین آرزوت چیه؟(مادی)
13: فرض كن يه نفر ميگه همه چيزشو تو دنيا از دست داده و رفته بالاي يه ساختمان بلند و ميخواد خودش رو بندازه پايين . شما به عنوان روانشناس پليس ، مأموريت داري كه اونو دوباره به زندگي اميدوار كني . به نظرت بهتره سر صحبت رو چطوري باز كني ؟ چطوري ادامه ميدي ؟
14:اگر یک جن ببینی چیکار می کنی؟
15:به نظرت چرا تو هر دو جنگ جهانی آمریکا طرف متفقین بود؟
16:- رمان می خونی؟ اگر می خونی چه سبکی؟
17:-کلکسیون داری یا نه؟ اگر جوابت مثبته چه کلکسیونی؟
18:چه تیپی لباس می پوشی ؟ اسپورت ، معمولی ، سوسولی؟!!
19: چند وقت یکبار می ری لباس جدید می خری؟ وقتی قبلی کاملا از بین رفت یا هر وقت دلت خواست؟
20:نظرت در مورد سمبوسه؟
نظرت در مورد پکوره؟
نظرت در مورد سس خردل؟
نظرت در مورد سعید!!؟
نظرت در مورد شلوار کردی؟
نظرت در مورد صمدآقا؟
نظرت در مورد جیگر؟!!
کلا نظرتو بگو؟
نظرت چیه؟
اصن نظر چیه؟کیه؟
اصن آقا بیخیال نظر خودتو عشقه..در چه حالی؟چه میکنی؟خوشی؟
-
-
- کلاس پنجم ابتدایی اردو کجا رقتین؟( خواهشا نگو یادم نیست ناهار چی خوردم، خوبم یادته)
- کف و سقف پول تو جیب بچت در اینده چنده؟
- تو باشگاه از رزمی کارها بیشتر کتک می خوری یا کتک میزنی؟ راستشو بگو ها.
- لبتاپ یا کامپیوتر؟
- موزیلا فایر فاکس یا گوگل کروم؟
- با ویندوز xp موافقی یا ویندوز 7؟
- اگر 500 هزار دلار داشته باشی چی کارش می کنی؟
- دوست داری بری مکه یا لس آنجلس؟ راستشو بگو ها!
- کدوم یکی از شهر های ایران سوگولیته؟
- اگه در حاله بریدن سرت باشن، اون لحظه چه احساسی بهت دست میده؟
-
:حضرت نوح در اون زمان چطوری یه جفت پنگوءن از قطب آورد توو کشتی؟
2:اوایل دانشجوییت ترم بالایی ها چجوری دستت مینداختن؟
3:آمار رشد شرکتت به طور متوسط چقدره؟انشالله رشد صعودی یا خدایی نکرده نزولی؟
4:آقا وقتی میگن به افتخارش دست بزنید!!دقیقا باید به کجاش دس بزنیم؟
5:ژاوی؟اینیستا؟ادگار داویتس؟ابراهیم تهامی؟دکو؟اگوءرا؟دژاگه!!!!؟ ؟باهاشون جمله نسازیا..نظر کاملت در مورد تک تکشون
6:با کلمات زیر جمله بساز:
هیچ،کار،دنیا،ای،برای،مپیچ ،همه،در،(تکرار مجازه)
7:بلا ای بلا کفتر مردم بلا ای بلا.......
8:چرا روزایی ک منتظر تاکسی هستیم گیرمون نمیاد و روزایی ک نیاز نداریم هزارتا تاکسی زرت و زرت جلو پامون ترمز میکنن؟
9: بهترین خاطره ی کودکی؟
10:3تا ادم میرن پیک نیک توو یه جزیره یکیشون کور یکیشون کر و یکیشونم لال بوده..خلاصه سرتو درد نیارم این کره میفته میمیره حالا این لاله چجوری به کوره بفهمونه که کره مرده؟؟
11:توو فیلم کینگ اف د هیون(king of the heaven) نویسنده میخواد چیو ثابت کنه؟آیا به نظرت واقعا توو این فیلم مسلمانان خوب نشون داده شدن؟
12:چرا توو فیلم های ایرنی هیچ وقت زنا توالت نمیرن؟!!
13:واقعا چطور میشه گاو حسن که نه شیر داره نه پستون اونوقت شیرشو بردن هندستون؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
دنیا
دنیا کیه؟؟؟؟؟؟/ها؟؟؟؟؟[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
به این میگن تکنولوژی نانو
به این میگن رخنه نه نانو[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
:نه بابا کجا ته مسخره بازیه نکنه تو از این سوسول بازیا انجام میدی
یادش به خیر واسه خودم کسی بودم[narahatish]
یه استان زیر دستام بود[sar dard]
ته رشتست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
: همینه دیگه سوسولی
حالا بعدا میگم بهت کی سوسوله تو جمع بده[cheshmak]
یه راهنمایی میکنم:
یکی پرسید گفتی عشقه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام:سلام مینا خانم
خسته نباشید حســــــــــآبـــــــی[shaad]:ممنون همچنین
بفرمایید ... نوش جان:خیلی ممنون دستتون درد نکنه
http://www.golabad.com/portal/wp-con...6/icewater.jpg
باارزشترین چیز در زندگیتون چیه ؟:اول مادر و پدرم و بعدش ستاره
حاضریبا چی عوضش کنی ؟با هیچی
اشتباهیدر گذشته داشتین که دوست داشته باشین تغییرش بدین ؟اره داشتم
موفقیتهاتونرو مدیون چه کسانی هستین ؟قاعدتا مدیون دعای مادرم و پدرم و امید دادن ستاره
مهمترینافراد زندگیتون ؟خانوادم و ستاره
چندسالگیاز دوران کودکیتون رو بیشتر دوست دارین ؟:دوران کودکیم رو دوست ندارم
سربازی بهتره یا دانشگاه ؟:دانشگاه
از هرکدوم یه خاطره تعریف کنین ؟سربازی که نرفتم و دانشگاه پسر از خاطرات خوب بود و البته خاطره بد که خب هر کدوم مفید بود.خوبش اینکه با چند نفر از اساتید دوست شدم و هنوزم دوستم باهاشون که خیلی تاثیر داشتن برای من و بد هم فوت کسی که دوسش داشتم
ازانتخایهایی که کردین تالان راضی هستین ؟:نه گاهی خوب نبوده و باید بهتر تصمیم میگرفتم
الانمهمترین چیز به نظرتون علمه یا ثروت ؟ثروت با علم اما اگر یکیش رو بخوام بگم ثروت
اگهکسی باعث بشه یکمی جلو پیشرفتتون گرفته بشه و عقب بیفتین چیکار میکنین ؟:سعی میکنم هر جور شده با خودم همراهش کنم
دوستدارین باچی بیشتر سفر کنین ؟:هواپیما البته نه تو ایران[nishkhand]
غیراززمین کدوم سیاره رو انتخاب میکنین ؟:ماه
توزندگی اخلاق مهمتره یا زیبایی یا چیزای دیگه ؟اخلاق خیلی مهمتره مهمتره
بهروانشناسی علاقه دارین ؟:اره به نظرم تنها چیزی هست که تو جامعه ما کم هست و نتیجه هم دیگه میبینید
بهنظرتون چه کسانی به روانشناس باید مراجعه کنن ؟:همه افراد.همه انسانها زمانی نیاز دارند به همفکری و صحبت با یک کارشناس
بهنظرتون زندگی سنتی خوبه یا مدرن ؟:نمیشه گفت کدوم اما اگر تلفیقی از هر دو باشه بهتره
بخواینآرامش بگیرین چیکار میکنین ؟:معمولا ورزش میکنم و به کیسه بوکس ضربه میزنم
روزبهتره یا شب ؟:شب
ازنقاشی های کودکیتون یادتون میاد ؟ چی بیشتر میکشیدین ؟:من نقاشیم خوب نبود ولی تا جایی که یادمه شمشیر و تفنگ میکشیدم[nishkhand]
تاحالا شده کسی رو نصیحت کنین ؟ چی میگین ؟:نصیحت که نه ولی پیشنهاد میدم تا خودش فکر کنه روش.میگم همینی که هست نباید نشست غصه خورد چون اعتقاد دارم هیچ کسی به کسی که بشینه کم نمیکنه
تاحالا فال گرفتین ؟ از چه نوعی ؟ خوشتون اومد ؟:اره یکبار برای تفریح فال کف دست بود کلی خنیدیدم[nishkhand]
حاضرینیک هفته بدون کامپیوتر و موبایل و تلویزیون زندگی کنین ؟ :اگر بزارن اره ولی خب نمیشه چون دیگه جزو زندگی شده
اگهجوابتون بله هست ، اونوقت اون یک هفته رو چیکار میکنین ؟:توی طبیعت ورزش میکنم بهترین کاری که میشه انجام داد و آرامش میاره
از چه شعری بیشتر خوشتون میاد ؟
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا بی وفا حالا كه من افتاده ام از پاچرا
نوشدارویی نوشدارویی نوشدارویی و
بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل سنگدل سنگدل این
زودتر میخواستی حالا چرا
عمر مارا مهلت امروز و فردای تو نیست
من كه يك امروز مهمان توام فردا چرا
نازنينا نازنينا نازنينا ما به ناز تو
جوانی داده ايم
ديگر اكنون با جوانان
ناز كن با ما چرا
وه كه با اين عمر های كوته بی اعتبار
اينهمه غافل شدن از چون منی شيدا چرا
آسمان چون جمع مشتاقان پريشان مي كند
در شگفتم من در شگفتم من
نمی پاشد ز هم دنيا چرا
شهريارا بي حبيب خود نمی كردی سفر
راه عشق است اين يكی بي مونس و تنها چرا
ممنون [golrooz]
:خواهش ممنون از اینکه اومدین
-
خب مهدی عزیز در چه حالی اخوی؟ http://www.military.ir/forums/public.../big%20hug.gif
1:-هر کدوم رو در یک "جمله"توصیف کن:
افتابه
ایران
سیستان
خلیج پارس
مهدی 42 خنگ
ازبکستان
صندلی داغ
پول
تحریم
گلابی
بمب اتم
فانتوم
زیرپوش
تامکت
میدان ازادگان
شکست عشقی
پیکان جوانان56
خاویار
بز
نیروی دریایی
قوری
حزب الله لبنان
صدام
قلیان
فیدل کاسترو
2:به نظرت به کدوم یکی از بچه های سایت میخوره که شهید بشه؟[nishkhand]
3:شماره پا؟دور کمر؟دور بازو؟
4:اگه یه دختره میومد بگه منو بگیر و وضع مالیش هم خوب باشه باهاش ازدواج میکردی؟
5:اگه قرار باشه تو سایت یکی رو کتک بزنی اون کییه؟
6:- گروه خونی؟
7:-جواب آزمایش اعتیاد؟
8:دوست داری همسرت دیپلم پولدار باشه یا دکتری کم دست؟
9:اسم پدر پسر شجاع چي بود؟
10:تا حالا مشروب خوردی؟قلیون چی؟نگو اهل دوسیب آلبالو نیستی!!
11:وقتی میخوای دعوا کنی اولین کاری که انجام میدی چیه
12:بچه بودی دکتر بازی هم میکردی؟
13-بدترین نمره ای که تا حالا گرفتی؟
14-یه جوک بگو(منکراتی نباشه)
15-همین الان مامانت دست دختر ملکه انگلیس رو بکنه بزاره دستت چی کار میکنی؟
16-دوس داری چنتا زن بگیری؟
17-آنجلینا جولی رو بیشتر دوست داری یا (مصطفی رو)؟؟
18:اگه 1ماه قرار باشه توو خونه تنها باشی(خونه خالی!!!)تک تک افکار شیطانی که به مغزت میرسه رو مو به مو بگو؟
19:کلمات زیر رو در یک کلمه توصیف کن!!؟
لگن
زن دوم
قره قروت!!
بن لادن
میخ طویله
کلنگ
گوسفند!!
مدیرارشد سایت؟!!
نسوار؟؟!!
پان؟؟!!
سوپاری؟؟!!