-
مهریه چندتا سکه خوبه؟
باتوجه به اینکه مهریه های بالا و گاه عجیب میبینیم و میشنویم،شما اگر پدر و مادر یک دختر بودید یا یک دختر که تعداد مهریه یا نوع مهریه به پای شما بود،چه مقدار یا چه نوعی انتخاب میکردید؟دلیلتون هم لطفا ذکر کنید حتما که چرا این نوع یا این مقدار.
با توجه به این که مهریه باعث خوشبختی یا بدبختی نمیشه پاسخ بدید.
لطفا شوخی یا توهین یا مسخره به هیچ وجه نکنید.
مرسی از همه
این بحث رو توی تالار حقوق ثبت نکردم چون نظرات همه مهم بود،خواهش مندم از تمامیه دوستان عزیز که نظرات خودشون رو صاف و شفاف بگن.[golrooz]
-
پاسخ : مهریه چندتا سکه خوبه؟
114
خوبه دیگه!
- - - به روز رسانی شده - - -
114
خوبه دیگه!
-
-
من سکه رو ترجیح میدم .چون محاسبه اش ساده است وارزشش در هر زمان مشخصه البته درسته که موارد دیگه رو هم به نرخ روز محاسبه میکنند ولی سکه بهتره . 500 تا خوبه .
-
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]
-
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه
نکته:
اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]
چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه
نکته:
اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه
عزیزم اگر بخواد مهریه رو بگیره باید از هفت خان بگذره. گرچه اگرم طرف یعنی داماد تمامیه ملک و اموالشو چه منقول چه غیر منقولش رو به کسی دیگه واگذار کنه تا زن نتونه اون هارو به جای مهرش برداره،زن میتونه طبق شرایطی و راه های حقوقی تمامیه اون مال هایی که مرد برای ندادن مهر واگذار کرده رو برگردونه به حالت اول و ازاون مال ها مهرش رو برداره.
جالبه این راه رو کسی نمیدونه!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟
خب باید دعوت کنی از کاربرا تا تو بحثت شرکت کنن داداش گلم
آره شروط ضمن عقد منظورم بود[golrooz]
-
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!
-
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]
-
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!
چون متوجه معنی پشتوانه بودنش نیستم!!!!!!!! [soal]
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!
[golrooz]
جدی آجی؟
بابا ایول
حالا بهش عملم میکنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amaterasu
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!
چرا؟ارزش اقتصادی ماشین و خونه بالاتره ها. میشه دلیلتو لطفا بگی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
پست جالبی نبود؟
اگه جواب همه مهم بود باید دعوت عمومی میشد. درسته؟پس نظر عده ای از دوستان مهم بوده و إلا همه رو دعوت میکردین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
[golrooz]
درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]
فقط میتونم بگم افرین[golrooz]
-
سلام
اگه بنده دختر داشتم.به چند چیز توجه میکردم آخر کار اگر اون معیار هارو داشتن مهریه رو تعیین میکردم.
اولین معیار متقی بودن و داشتن اخلاق خوب بود
در دومین مورد: شغل به نظرم مهم نیس بلکه برنامۀ زندگی داشتن مهمتر از شغل است و درواقع شغل جزئی از برنامۀ زندگی است و اگر برنامه داشته باشه حتما به شغل میرسه و اگه الان نداره مهم نیس.برنامه نشانۀ منسجم و آینده نگر بودن و مسئولیت پذیر بودن طرف است.
اگه اینا باشن بنده یه دونه و یا فوقش5 سکه رو با مشورت دخترم تعیین میکردم چون مهریه نشانۀ علاقۀ شوهر به همسرش است و مهریه نباید عامل کم شدن محبت بشود و مهریه زیاد نشانۀ خوش قدم نبودن زن است .تعداد سکه و مبلغ مهریه نشانۀ مهر و علاقه نیست بلکه داشتن مهریه نشانۀ علاقه است. و بهتره مهریه ای مادی تعیین بشه.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.
به نظرتون با این دید به زندگی پا گذاشتن خطرناک نیست؟ اون زندگی که بخواد با ترس از مهریه ادامه داشته باشه زندگی نمیشه بلکه ظاهر سازی میشه و در پشت پرده چنین مردی هرکاری میکنه و این خیانت است
-
والا من که تاحالا به این چیزا فکر نکردم.......زیادم سردر نمیارم ولی خب منم اعتقاد دارم که مهریه پشوانه ی زن هست به خصوص اگر چیزی باشه که ارزششم بالا بره مثل همون سکه.ولی خب اونایی که مهریشون شاخه نباتو از این جور چیزاس باید خیییییییلی به هم علاقه داشته باشن که وقتی وارد زندگی میشن مرده جو نگیردش و خیانت نکنه.تعدادشم تاریخ تولد دختر باشه عالیییییییییییی
حالا ببخشید اگه چیزی گفتم که مورد قبول شما نیست........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
اگه جواب همه مهم بود باید دعوت عمومی میشد. درسته؟پس نظر عده ای از دوستان مهم بوده و إلا همه رو دعوت میکردین
شرمندم بخدا.
-
مهريه سكه باشه بهتره چون كه محاسبه آسان هستش وهمه جا شرايط يكسان هستش
تعدادشم تاريخ تولد دختر باشه
البته بستگي به طرف مقابل داره كه خيلي مهم هستش
من شخصا اگر با مرد مورد علاقم وايده الم ازدواج كنم يك سكه به يگانگي خداوند در غير اينصورت
سكه زير هزارتا را قبول ندارم ترجيحا تاريخ تولدم
مهريه يه تضمين هستش براي دختر ويه پشتوانه و تكيه گاه بخصوص ميگن عندالمطالبه كه براي خانماي بدون درامد خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
مهريه سكه باشه بهتره چون كه محاسبه آسان هستش وهمه جا شرايط يكسان هستش
تعدادشم تاريخ تولد دختر باشه
البته بستگي به طرف مقابل داره كه خيلي مهم هستش
من شخصا اگر با مرد مورد علاقم وايده الم ازدواج كنم يك سكه به يگانگي خداوند در غير اينصورت
سكه زير هزارتا را قبول ندارم ترجيحا تاريخ تولدم
مهريه يه تضمين هستش براي دختر ويه پشتوانه و تكيه گاه بخصوص ميگن عندالمطالبه كه براي خانماي بدون درامد خوبه
نظر عاقلانه ای بود...مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
برا ارزش نمیگم
چون من اصلا دوست ندارم چیزی بگیرم که معلوم نیست باید چیکارش کرد و چه بلایی سرش میاد
خونه و ماشین هم کاربردش معلومه و هم هر چی باشه قابل استفاده هستش ولی مثلا طرف 200 تا سکه یا 500 تا یا 1000 تا سکه رو میخواد چیکار کنه؟؟؟
-
سکه خوب نیست،
به نظر من بال مگس بهتره، یه سه چهار کیلو[bamazegi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amaterasu
برا ارزش نمیگم
چون من اصلا دوست ندارم چیزی بگیرم که معلوم نیست باید چیکارش کرد و چه بلایی سرش میاد
خونه و ماشین هم کاربردش معلومه و هم هر چی باشه قابل استفاده هستش ولی مثلا طرف 200 تا سکه یا 500 تا یا 1000 تا سکه رو میخواد چیکار کنه؟؟؟
دوست عزیز
هیچکس نمیتونه این همه سکه رو1جا بپردازه
اصولا قسط بندی میشه مثلا هرماه2عدد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
جدی آجی؟
بابا ایول
حالا بهش عملم میکنی؟
آره آجی جدی!!!
قربانت[nishkhand]
ایشالله..بله... زیاد دور از تصور نیست من الانشم نوع زندگیم کلی با خونوادم فرق میکنه..........از بورچومی بگیر تا اخر...[nishkhand][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
همین دیگه داداشی
اینو قبول ندارم که (به قول شما وکیلا و قاضی ها) زوج[nishkhand] بخاطر ترس از مهریه کار بد نکنه!!!!!
این مهمه که خودش این رشد رو داشته باشه که خوب و بد رو بدونه!
و اما مهریه ... خود مهر توش هست... چیزی باید باشه که باعث رشدش بشه...... زوجه[nishkhand] باید چیزی رو بخواد که به کمال رسیدن زوج کمک کنه...
خواستش تعالی همسرش باشه... اعتماد اعتماد میاره... فداکاری فداکاری...
سفر حج اگه مهریه باشه خوبه ... ولی نه اینکه زوجه بره سفر!!... سفری که زوج پدر و مادر خودش رو ببره...قدمهاشو آروم کنه تا با پدر و مادر هم قدم شه... اگه شرایط مالیش رو داشت خب زوجه رو هم ببره... اگه زوج حق پدر و مادرش رو به جا بیاره خب قطعا دعای خیر پدر و مادر پشتش هست... دعای اونا پشتش باشه خدا ازش راضیه... خدا راضی باشه این سعادت که به دیگر آموزه ها هم پایبند باشه نصیبش میشه... وقتی به این آموزه های دینی پایبند باشه ... خب توی زندگی درست رفتار میکنه... و این میشه اون پشتوانه ای که نیاز هست..........
البته سفر حج یه مورد بود.....چون دوستان حج رو مثال زدن من گفتم... اما خیلی چیزای معنوی دیگه ای هم هست که میتونن مهریه باشن تا زوج به کمال برسه... و خواسته ی زوجه هم باید همین باشه! به کمال رسیدن همسرش...زوج هم به نوعی کمک میکنه واسه به کمال رسیدن زوجه... تا توی زندگی مدام همدیگه رو بالا بکشن....آمین
[golrooz]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
دوست عزیز
هیچکس نمیتونه این همه سکه رو1جا بپردازه
اصولا قسط بندی میشه مثلا هرماه2عدد
بله میدونم
من اصلا منظورم این نبود که بخوام بدم همش رو نمیتونم بدم.
فرض بر اینکه من هر 100 تا رو هم بتونم تو یه سری بدم
کجا میخوان اونها رو بفروشن؟
معمولا هیچ جا تعداد زیاد نمیخرن
خود فروختن اونها یا نقد کردن اونها درد سر داره
یه خونه یا هر چیز این طوری به نظر من خیلی راحت تره دادنش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
فقط میتونم بگم افرین
خواهش میکنم[golrooz][golrooz]
-
-
از وقتی که پراید22 میلیون شده به اندازه ی سال تولد پراید مهر میکنند[tashvigh]
-
به نیت 24 هزار پیامبر 24000 تا[nishkhand]
-
114 تا سکه.
یا یک خونه نقلی.
چون هردوش می تونه تضمین منصفانه و عادلانه ای برای شروع یک زندگی باشه.
البته برداشت ناجور نکنید منظورم این نیست که مهریه تضمین زندگیه!!
-
200تا خوبه
200تا خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهره جووون
200تا خوبه
200تا خوبه
چرا؟
-
چون از عدد 200 خوشم میاد . بعدشم فکر نکنم زیاد باشه . زیاده ؟ [khanderiz]
چون از عدد 200 خوشم میاد . بعدشم فکر نکنم زیاد باشه . زیاده ؟ [khanderiz]
-
من با این که خودم یک دخترم ولی اصلا از مهریه خوشم نمی یاد چون بنده خدا پسر بی چاره از صبح تا شب جون میکنه آخرشم دخره مهریشو میزاره به اجرا[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
414[nishkhand]
واقعا زیاده.مهریه زیاد یعنی هیچ. طرف کسی رو نمیگیرم اما مهریه ی اصلی باید محبت و عشق باشه نه یک سکه که وسیله تهدید و کار خراب کردنه بیشتره...
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.:Neda.:
به نیت 24 هزار پیامبر 24000 تا[nishkhand]
جدی که نمیگی... این تعداد سکه رد میشه از طرف عاقد